تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 67 از 176 اولاول ... 175763646566676869707177117167 ... آخرآخر
نمايش نتايج 661 به 670 از 1760

نام تاپيک: ◄◄◄راهنمایی برای خرید Hard Disk Drive►►►

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام من میخوام هارد اکسترنال با ظرفیت بالا 4 ترابایت برای ذخیره سازی فیلم و عکس و چیزهای دیگر بگیرم اما با توجه به تنوع زیاد هاردها و مزایا و معایبی که مدلهای مختلف با هم دارن نمیتونم بهترین مدل را برای استفاده خانگی انتخاب کنم مثلا هارد سیگیت بک آپ پلاس قابلیت جدا شدن قسمت پایین هارد رو داره که میشه پورتهای و کابلهای دیگری بهش وصل کرد و یا بعنوان هارد اینترنال ازش استفاده کرد آیا این قابلیت بدرد استفاده خانگی میخوره و آیا استفاده از کانکتورهای دیگرش مثل ای ساتا و فایر وایر سرعت بالاتری نسبت به یو اس پی 3 بهمون میده آیا کابلهای آن در بازار موجود هست یا نه و میگن سرعت هارد بک آپ پلاس بالاتر از مای بوک هست اما دمای اون بعلت سرعت بالاتر زیاد میشه و احتمال خرابی اون و کوتاه بودن عمرش نسبت به هارد مای بوک بیشتره و مزیت دیگری که سیگیت داره به تمام دیوایسها وصل میشه اما وسترن بخاطر آی سی که داخلش برای رمز گذاری داره به دیوایسها وصل نمیشه با توجه به این مزایا و معایب که گفته شد بهترین انتخاب برای استفاده خانگی بین این دو برند کدام است البته سرعت انتقال اطلاعات بالاتر و دوام و طول عمر بالاتر و بیشتر هارد هم برایم اهمیت دارد آیا هاردهای پاسپورتی برای ذخیره اطلاعات مناسبتر هستند یا آدابتوری کدام بر دیگری برتری دارن کدامیک مقرون بصرفتر هست و امنیت بیشتری برای حفاظت اطلاعات دارند و احتمال خرابی کمتر آیا بغیر این دو برند هاردهای شرکتهای دیگر برتری محسوسی نسبت به این دو برند دارند که ارزش خرید داشته باشند یا نه مثل قابلیت ضد ضربه و ضد آب بودن هاردهای ای دیتا و سیلیکون پاور لطفا راهنمای کنیید متشکرم

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام من میخوام هارد اکسترنال با ظرفیت بالا 4 ترابایت برای ذخیره سازی فیلم و عکس و چیزهای دیگر بگیرم اما با توجه به تنوع زیاد هاردها و مزایا و معایبی که مدلهای مختلف با هم دارن نمیتونم بهترین مدل را برای استفاده خانگی انتخاب کنم مثلا هارد سیگیت بک آپ پلاس قابلیت جدا شدن قسمت پایین هارد رو داره که میشه پورتهای و کابلهای دیگری بهش وصل کرد و یا بعنوان هارد اینترنال ازش استفاده کرد آیا این قابلیت بدرد استفاده خانگی میخوره و آیا استفاده از کانکتورهای دیگرش مثل ای ساتا و فایر وایر سرعت بالاتری نسبت به یو اس پی 3 بهمون میده آیا کابلهای آن در بازار موجود هست یا نه و میگن سرعت هارد بک آپ پلاس بالاتر از مای بوک هست اما دمای اون بعلت سرعت بالاتر زیاد میشه و احتمال خرابی اون و کوتاه بودن عمرش نسبت به هارد مای بوک بیشتره و مزیت دیگری که سیگیت داره به تمام دیوایسها وصل میشه اما وسترن بخاطر آی سی که داخلش برای رمز گذاری داره به دیوایسها وصل نمیشه با توجه به این مزایا و معایب که گفته شد بهترین انتخاب برای استفاده خانگی بین این دو برند کدام است البته سرعت انتقال اطلاعات بالاتر و دوام و طول عمر بالاتر و بیشتر هارد هم برایم اهمیت دارد آیا هاردهای پاسپورتی برای ذخیره اطلاعات مناسبتر هستند یا آدابتوری کدام بر دیگری برتری دارن کدامیک مقرون بصرفتر هست و امنیت بیشتری برای حفاظت اطلاعات دارند و احتمال خرابی کمتر آیا بغیر این دو برند هاردهای شرکتهای دیگر برتری محسوسی نسبت به این دو برند دارند که ارزش خرید داشته باشند یا نه مثل قابلیت ضد ضربه و ضد آب بودن هاردهای ای دیتا و سیلیکون پاور لطفا راهنمای کنیید متشکرم
    سلام .

مثلا هارد سیگیت بک آپ پلاس قابلیت جدا شدن قسمت پایین هارد رو داره که میشه پورتهای و کابلهای دیگری بهش وصل کرد و یا بعنوان هارد اینترنال ازش استفاده کرد آیا این قابلیت بدرد استفاده خانگی میخوره و آیا استفاده از کانکتورهای دیگرش مثل ای ساتا و فایر وایر سرعت بالاتری نسبت به یو اس پی 3 بهمون میده آیا کابلهای آن در بازار موجود هست یا نه
    اول اینکه مدلهای جدید Seagate Backup plus دیگر این قابلیت را ندارند . دوم اینکه این قابلیت بیشتر زمانی مفید و کاربردی بود که سیستم ، اینترفیس پرسرعتی مثل USB3 نداشت و در نتیجه میتوانستید با استفاده از SATA و یا هر اینترفیس پرسرعت دیگر دیتاها را جابجا کنید ولی از آنجائی که بیشتر سیستمها USB3 دارند نیازی نیست که از طریق SATA دیتاها را منتقل کنید. اگر هم سیستم شما USB3 ندارد میتونید یک کارت USB3 بخرید و بر روی اسلاتهای مادربردتان نصب کنید . این روش منطقی تر از این هست که بخواهید از طریق SATA داده ها را منتقل کنید. چون باید درب کیس را باز کنید ، هم باید کابل برق SATA از پاور سیستم به هارد اکسترنال متصل کنید و هم کابل دیتا SATA از مادربرد به هارد اکسترنال متصل شود . دقت کنید شکافی که کابلهای برق و دیتا وارد هارد اکسترنال میشوند باریک هست و در نتیجه باید کمی کانکتورهای دیتا و برق را بتراشید و ببرید تا بخوبی جا بروند !

میگن سرعت هارد بک آپ پلاس بالاتر از مای بوک هست اما دمای اون بعلت سرعت بالاتر زیاد میشه و احتمال خرابی اون و کوتاه بودن عمرش نسبت به هارد مای بوک بیشتره
    هارد های دسکتاپی Seagate Backup plus به خاطر 7200rpm بودنش نه تنها سرعت بیشتری در مقایسه با WD my book دارد بلکه گرمای بیشتری هم تولید میکند . برای حل مسئله Over Heat شدن میتونید از یک فن معمولی استفاده کنید .

و مزیت دیگری که سیگیت داره به تمام دیوایسها وصل میشه اما وسترن بخاطر آی سی که داخلش برای رمز گذاری داره به دیوایسها وصل نمیشه
    WD my book و حتی WD my passport اگر unlock باشند نباید مشکلی در استفاده توسط دیوایسهایی چون TV ، ----- و ... داشته باشند . مسئله مهم وجود چیپ کدگذاری روی برد SATA to USB هست که اگر این برد به هر علت خراب شود به اطلاعات نمیتونید دسترسی داشته باشید.

آیا هاردهای پاسپورتی برای ذخیره اطلاعات مناسبتر هستند یا آدابتوری کدام بر دیگری برتری دارن کدامیک مقرون بصرفتر هست و امنیت بیشتری برای حفاظت اطلاعات دارند و احتمال خرابی کمتر
    قصد خرید هارد اکسترنال 4TB دارید ؛ گرچه مدلهای پرتابل (به قول شما پاسپورتی) 4TB هم ساخته شده ولی از لحاظ قیمت فکر نمیکنم به صرفه باشد (حتی اگر هم بتونید در بازار پیدا کنید) . پیشنهاد میکنم همان مدلهای آداپتوری را بخرید .

نکته : هاردهای اکسترنال پرتابل 4TB در واقع از دو هارد دیسک 2TB تشکیل شده که میتوان بصورت RAID0 و یا RAID1 کانفیگ کرد (مثل Seagate Backup Plus Fast) . بدیهی هست که اگر بصورت RAID0 کانفیگ شود از آنجاییکه فاقد هرگونه Data redundancy هست پس خرابي يكي از هارد ديسكها باعث از بين رفتن كليه اطلاعات ميشود حتي اگر هارد ديسك دوم كاملاً سالم باشد . در صورتیکه از RAID0 استفاده نمیکردید فقط اطلاعات مربوط به هارد دیسک خراب را از دست میدادید .

آیا بغیر این دو برند هاردهای شرکتهای دیگر برتری محسوسی نسبت به این دو برند دارند که ارزش خرید داشته باشند یا نه مثل قابلیت ضد ضربه و ضد آب بودن هاردهای ای دیتا و سیلیکون پاور
    برای هارد اکسترنال چهارترابایت یکی از این دو برند WD و یا Seagate را انتخاب کنید .

3. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

سلام دوستان آیا اگه من یک هارد 320 رو به عنوان هارد اولم بذارم و ویندوز روش نصب کنم و یک هارد 2ترا رو کنارش به عنوان هارد دوم مشکلی پیش میاد؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

سلام

دوستان به یک مشکل جدی خودم

یک هارد یک ترابایتی دارم پر هستش

موقع نصب ویندوز دیده می شود و مقدار فضای اشغال شده را نشان می دهد

اما وقتی ویندوز بالا می اید اثری ازش نیست

چیکار باید بکنم؟؟؟

بعض از دوستان گفتن

مشکل بخاطر این است که Drive Letter به هاردیسک شما نسبت داده نشده است.پس به همانجا که عکسش را گرفتید ( Disk Management ) و اینجا قرار دادین بروید و روی اون دیسک که مورد نظرتان است راست کلیک کنید و گزینه Change Drive letter and path را انتخاب كنيد و در پنجره جديد برروی دكمه Add كليک كرده و یک نام را انتخاب كنيد.

حالا می خوستم بپرسم اگر این کارو بکنم اطلاعات پاک نمی شود

درسته؟؟؟

اینم عکس

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

دوستان به یک مشکل جدی خودم

یک هارد یک ترابایتی دارم پر هستش

موقع نصب ویندوز دیده می شود و مقدار فضای اشغال شده را نشان می دهد

اما وقتی ویندوز بالا می اید اثری ازش نیست

چیکار باید بکنم؟؟؟

بعض از دوستان گفتن

مشکل بخاطر این است که Drive Letter به هاردیسک شما نسبت داده نشده است.پس به همانجا که عکسش را گرفتید ( Disk Management ) و اینجا قرار دادین بروید و روی اون دیسک که مورد نظرتان است راست کلیک کنید و گزینه Change Drive letter and path را انتخاب كنيد و در پنجره جديد برروی دكمه Add كليک كرده و یک نام را انتخاب كنيد.

حالا می خوستم بپرسم اگر این کارو بکنم اطلاعات پاک نمی شود

درسته؟؟؟

اینم عکس
    سلام .

يك عكس از Disk management ويندوز اينجا بگذاريد تا بتوان دقيقتر اظهار نظر كرد . ولي اختصاص دادن Letter و يا هر گونه تغييرات در Letter باعث حذف شدن اطلاعات نميشود .

7. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

سلام .

يك عكس از Disk management ويندوز اينجا بگذاريد تا بتوان دقيقتر اظهار نظر كرد . ولي اختصاص دادن Letter و يا هر گونه تغييرات در Letter باعث حذف شدن اطلاعات نميشود .

سلام

داداش دست درد نکنه یک کمکی بکن

ماندم چیکار بکنم

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در عكس اول ، Disk2 برچسب ندارد و همانطوري كه خودتان گفتيد يك Letter غير تكراري به آن پارتيشن اختصاص بديد .

10. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

در عكس اول ، Disk2 برچسب ندارد و همانطوري كه خودتان گفتيد يك Letter غير تكراري به آن پارتيشن اختصاص بديد .
    سلام

دست درد نکنه داداش

خدا خیریت بده

ممنون
    Last edited by DVB98; 14-06-2014 at 11:56.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

داداش پس یعنی اطلاعات پاک نمی شود

Change Drive letter and path را انتخاب كنم و در پنجره جديد برروی دكمه Add بعدم یک داریو انتخاب بکنم؟؟؟

اطلاعاتم بالا می اید؟؟
    پس از اينكه به پارتيشن مورد نظر letter داديد ، آن پارتيشن در my computer ظاهر خواهد شد .

برنامه disk management ویندوز را اجرا کنید و سپس روی پارتیشن مورد نظر راست کلیک و سپس گزینه Change Drive Letter and Path را انتخاب کنید (عکس زیر) .

طبق عکس زیر دکمه change را بزنید .

طبق عکس زیر از منوی پایین آمدنی حروف دلخواه را انتخاب کنید . دقت کنید که این حروف برای درایو دیگری استفاده نشده باشد .

13. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

با سلام چند سوال داشتم 1- علت این همه فضای پرت و غیر قابل استفاده در هاردهای اکسترنال برای چیست مثلا هاردهای 4 ترابایت اکسترنال وسترن شنیده ام 400 گیگ فضای پرت و غیر قابل استفاده داره یعنی فقط از 3 ترابایت و 600 گیگ آن میشه استفاده کرد آیا این فضای پرت در همه مارکهای هارد مثل سیگیت و مارکهای دیگر هست و همه به یک اندازه فضای پرت دارند یا نه 2- من یک هارد 2 ترابایت سیگیت اکسترنال آداپتوری البته مدل قدیمیشو که کارتریجش جدا میشرو دارم که برای ضبط کردن از ریسیور گرفتم که بیشتر مواقع روشن هست آیا با توجه به اینکه دمای اینگونه هاردها بالا میرود آیا احتمال خرابی آن وجود دارد چون هاردهای وسترن به ریسیور جواب نمیده مجبور شدم سیگیت بگیرم راستی علت اینکه هاردهای وسترن ریسیور رو نمیشناسن چیست چون هر کاری هم که کردم بازم نشناخت اما با سیگیت سریع میشناسه 3 - آیا برای آرشیو کردن فیلم و عکس و چیزهای دیگر از بین مارکهای وسترن و سیگیت و ای دیتا و توشیبا (اکسترنال آداپتوری آن ) کدام مارک بهتر است برای خرید و شما کدام مارک را پیشنهاد میکنید که دوام و طول عمر بیشتری داشته باشد و آمار خرابی کمتر و مزایای آن از معایبش بیشتر باشه آیا تفاوت سرعت در هاردهای وسترن مای بوک و سیگیت بک آپ پلاس خیلی زیاد هست منظورم برای انتقال اطلاعات هست از نظر عددی چند هست از یک تعمیرکار هارد پرسیدم وسترت بهتر است یا سیگیت میگه وسترن نسخه های آزمایشیش تو ایران میاد و نسخه اصلیش نمیاد سیگیت بهتره آیا همچین چیزی هست هر کسی یک چیزی میگه حسابی گیج شدم اما هاردهای سیگیت رو با توجه به اینکه میگن گرمای زیادی تولید میکنه و سر و صدا و نویز داره رو زیاد نمیپسندم اما آیا سرعت انتقال اطلاعات آن نسبت به مای بوک آنقدر زیاد هست که بشه با گرمای تولید شدش کنار اومد آیا مدلهای که کارترجش جدا میشه کابلهای آن در بازار پیدا میشه و از طریق این کابلها میشه اونو به پورت ای ساتا وصل کرد و سرعت بالاتر از یو اس پی تری ازش گرفت یا نه چون مادربرد من پورت ای ساتا و فایر وایر داره در کل شما کدام مدل را برای من پیشنهاد میکنید متشکرم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •