تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 67 از 103 اولاول ... 175763646566676869707177 ... آخرآخر
نمايش نتايج 661 به 670 از 1026

نام تاپيک: ASUS N56

داره خودمونی میشه M.R.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    سرزمین طلای سبز

پيش فرض

خیلی از این مدل خوشم اومده ولی حیف که ترسم نمیزاره خرید اینترنتی انجام بدم
    و تازه از اهواز تا کرمون کلی راهه اگه مشکلی پیش بیاد بدبختم
    این مدل های جدید هم که قراره بیان اگه بیان میشه تابستون و تازه با این اوضاع قیمتاشون سر به فلک میکشه
    البته همون که گفتم من فقط با این مدل میخوام 2، 3 تا بازی مثل dota 2, wow, lol رو انجام بدم و واسه بقیه بازی ها همون ps4 رو میگیرم
    کلا واسه این 3 تا یه گرافیک 750 ddr5 هم کافیه
    اصل موضوع واسه من صفحه نمایش فول اچ دی دار هستش چونکه بیشترین کاری که انجام میدم دیدن سریال و فیلمه
    فقط تو این رنج msi ge60 , N550JV, , n56jr صفحه فول اچ دی پیدا کردم
    حالا موندم چه بکنم
    N550 jv مات

مشکل منم همینجاس! زیر 40-50 فریم چشم درد میگیرم! در هیچ شرایطی کنسول به گرد پای pc نمیرسه! خوره گیم نیستم ولی کیفیت تصویر و قدرت برام مهمه! دوس دارم با بالاترین کیفیت بازی کنم و همین باعث شده جیبم بدجوری خالی بشه!
    دوستانی که میخوان این لپ تاپ رو واسه گیم بخرن میتونن با 3.5 تا 4 تومن سیستمی جمع کنن که این لپ تاپو پاره کنه!!! اگه خواستین واستون کانفیگ های مختلف میذارم دوستان

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
    کلا بازی رایوالز مشکل داره و باید آپدیتای جدیدشو نصب کنی تا فریم بره بالای 30 توی تست های بنچمارکم مشخصه کلا فریم روو 30قفله

درباره pc حرفت نه درسته نه غلط،چون انحصاری های کنسول برگ برندشونه ک من شخصا بخاطر MGS4 رفتم ps3 خریدم بعدشم دیدم داره خاک میخوره فروختمش. Pc هم کلا دردسر داره واس بازی و کلی وقت و آرامش آدم برای نصب و راه اندازی بازیاش میره،البته نه همشون
    اینلپتاپ ارزشش از pc با قیمت 4 ملیونی هم بیشتره چون جابجا شدن با این قدرت و قیمت کم چیزی نیست.هرچند با 4 تومن یه pc لکنته گیر آدم میاد نه موس و نه کیبورد و نه مانیتور و نه اسپیکر.فقط کیس ک اونم اینقدری قوی نیست ک ارزش داشته باشه مگه اینکا بری 7 تومن ب بالا فقط پول کیس بدی ک شخصا با 7 تومن کنسول گوشی لپتاپ گیم ارجینال و یه اینترنت پرسرعت وصل میکنم میشینم حالشو میبرم
    درباره لپتاپ هم بازم میگم این مدل اصلا لپتاپ گیمینگ حساب نمیشه و مولتی مدیاست اگر کسی لپتاپ گیم میخواد بره ام اس آی یا سری جی ایسوس یا آلین برداره حالشو ببره

Sent from my GT-P3100

2. این کاربر از M.R.P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

N550 jv مات

کلا بازی رایوالز مشکل داره و باید آپدیتای جدیدشو نصب کنی تا فریم بره بالای 30 توی تست های بنچمارکم مشخصه کلا فریم روو 30قفله

درباره pc حرفت نه درسته نه غلط،چون انحصاری های کنسول برگ برندشونه ک من شخصا بخاطر MGS4 رفتم ps3 خریدم بعدشم دیدم داره خاک میخوره فروختمش. Pc هم کلا دردسر داره واس بازی و کلی وقت و آرامش آدم برای نصب و راه اندازی بازیاش میره،البته نه همشون
    اینلپتاپ ارزشش از pc با قیمت 4 ملیونی هم بیشتره چون جابجا شدن با این قدرت و قیمت کم چیزی نیست.هرچند با 4 تومن یه pc لکنته گیر آدم میاد نه موس و نه کیبورد و نه مانیتور و نه اسپیکر.فقط کیس ک اونم اینقدری قوی نیست ک ارزش داشته باشه مگه اینکا بری 7 تومن ب بالا فقط پول کیس بدی ک شخصا با 7 تومن کنسول گوشی لپتاپ گیم ارجینال و یه اینترنت پرسرعت وصل میکنم میشینم حالشو میبرم
    درباره لپتاپ هم بازم میگم این مدل اصلا لپتاپ گیمینگ حساب نمیشه و مولتی مدیاست اگر کسی لپتاپ گیم میخواد بره ام اس آی یا سری جی ایسوس یا آلین برداره حالشو ببره

Sent from my GT-P3100
    لپ تاپ بخاطر ظرافت و قابل حمل بودنش از pc گرونتره و عملا در برابر pc کم میاره
    بنچمارک هایی که کارت این لپ تاپ گرفته دقیقا نصف کارت 760 دسکتاپ! 4000 در مقابل 8000
    ولی از هرچه بگذریم لامصب این لپ تاپ خیییلی خوشگله!!! هرکی دیده پشماش ریخته!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

سلام
    یه سوال داشتم در مورد ویندوز این سیستم من جایی رو گیر اوردم داره بدون ویندوز 50 هزار تومن پایین تر می ده ایا ارزش داره بخرم چون با توجه به نوشته های بعضی دوستان انگار ویندوزش کاستومایز شده هست و مثل اون اورجینالی که باید باشه نیست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

ویندوزاورجینال حداقل 200تومن قیمتشه .احتمالا ویندوزاصلی نبایدباشه .!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

اونو می دونم منظورم این ویندوزی هست که روی این سیستم هست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

به هرحال 50 تومن ارزش ریسک رانداره .!

داره خودمونی میشه M.R.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    سرزمین طلای سبز

پيش فرض

لپ تاپ بخاطر ظرافت و قابل حمل بودنش از pc گرونتره و عملا در برابر pc کم میاره
    بنچمارک هایی که کارت این لپ تاپ گرفته دقیقا نصف کارت 760 دسکتاپ! 4000 در مقابل 8000
    ولی از هرچه بگذریم لامصب این لپ تاپ خیییلی خوشگله!!! هرکی دیده پشماش ریخته!

اینو ک همه میدونن رفیق، اصلا کی مقایسش کرد با قدرت pc ؟ اون m جلو گرافیک ینی مبایلیتی دیگه!و باید در کلاس خودش مقایسه بشه نه در کلاس pc
    منم درباره ارزش صحبت کردم،ارزش این لمتاپ از یه کیس 4 میلیونی بدون موسو کیبوردو اسپیکرو مانیتور خیلی خیلی بیشتره ظرافت و زیباییش 1طرف و قدرت پرتابلش با این قیمت خیلی خوب طرف دیگه.
    و برا بار nم میگم این لپتاپ از نوع مولتی مدیا هست ینی برای گیم نیستاما قدرتش بسیار خوبه در بین رقیبای مولتی مدیاش.
    شما اگر یه لپتاپ alienware رو از نزدی دیده باشید باش کار کرده باشید فکر نمیکنم دیگه لپتاپو در مقایسه با دسکتاپ ضعیف بشمارید ولی گرونن دیگه.
    این لپتاپ ایسوسم بدترین ضعفش کثیف شدن پشتشه بنظر من و دیگر هیچ

سلام
    یه سوال داشتم در مورد ویندوز این سیستم من جایی رو گیر اوردم داره بدون ویندوز 50 هزار تومن پایین تر می ده ایا ارزش داره بخرم چون با توجه به نوشته های بعضی دوستان انگار ویندوزش کاستومایز شده هست و مثل اون اورجینالی که باید باشه نیست

رفیق ویندوزش 8 هست ولی بخاطر یسری دسکاریایی ک ایسوس توو درایورا و ... کرده توی بعضی نرم افزارا ویندوز 7 تشخیصش میده.در کل نه 50 تومن بده و اصلشو بگیر و یه بکاپم از بگیر دیگه انگاری ویندوز اصلو داری و بعد هر زمان خاستی وین ارجینالتو نصب کنی دوباره بریزش.

برای 20مین بار میگم دوستانی ک میتونن صبر کنن تا بهد از عید باور کنید بنفعتون میشه.مدلای جدید با قیمتای رقابتی و کانفیگ های جدید و صفحه نمایش های بهتر میان به بازتر نمونش ،یگابایت ک از صفحه نمایشای جدیدی استفاده کرده ک واقعا کنتراست خوبی دارن.بقیه برندام بیکار نمیشینن

موفق باشید

Sent from my GT-P3100

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

سلام دوستان
    من امروز به یه مشکل عجیب برخوردم! وقتی از تست خوده ویندوز استفاده میکنم اسکور گرافیک ۶.۹ میده؟؟!! جالب تر اینجاس که داخل performace information گرافیک رو از intel HD بنچمارک گرفته در حالی که من تنظیمات گرافیک رو روی Nvidia ست کردم!
    اگه میشه شما هم یه شات از اون قسمت بگیرین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

به نظرشمافروش n56 بیشتره یا n550 .یه فروشنده میگفت :روزی 10 تا n56 میفروشه درحالیکه روزی 3 تا n550 هم فروش نداره.!

داره خودمونی میشه saeed7711's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

این لپ تاپ رو دیروز رفتم آل حضوری خریدم (مدل jr) ق 3600000 حالا یه سوال پورت lan rj45 برا شما سفته ؟!؟ آخه برا من هر چی با هاش ور میرم باز نمیشه میترسم روش فشار بیارم بشکنه می خوام اگه خرایه یه فکری براش بکنم؟ بعد شارژ اولیه چقد بزنم ؟؟ چجوری از ویندوز 8 بکاپ بگیرم خودش نرم افزار داره یا باس دانلود کنم؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •