مرسی
حالا این آنلاین آرمور مگه همون فایروال امسی سافت نیست ؟
آنلاین آرمور موجود در Emsisoft Internet Security Pack چه فرقی با فایروال موجود در Emsisoft Internet Security داره ؟
مرسی
حالا این آنلاین آرمور مگه همون فایروال امسی سافت نیست ؟
آنلاین آرمور موجود در Emsisoft Internet Security Pack چه فرقی با فایروال موجود در Emsisoft Internet Security داره ؟
سلام
به روی چشم. مشکل شما امروز گزارش خواهد شد فقط اگر امکان داره گزارش کامل تری از طریق پیغام خصوصی برام ارسال کنید
1- سال 2008 محصول دو موتوره شرکت امسی سافت ارائه شد به نام Emsisoft Anti Malware
2- سال 2009 فایروال آنلاین آرمور خریداری شد و در کنار ضد مخرب این شرکت پک اینترنت سکیوریتی را تشکیل داد
3-سال 2014 نسخه اختصاصی اینترنت ارائه خواهد شد ( در این نسخه فایروال بصورت کامل توسط خود امسی سافت برنامه ریزی شده است و ارتباطی با آنلاین آرمور ندارد )
البته کسانی که تمایل به استفاده از آنلاین آرمور داشته باشند میتونند کماکان ازش در کنار ضد مخرب استفاده کنند
این مورد آخر ضد مخرب + فایروال ارائه شده و توی سایت اصلی هم زده و من نصب کردم . دقیقا همین هست که شما گفتید .
سلام
این نسخه
emsisoft internet security 9.0.0.4142 beta
دقیقا همونی که نسخه فایروال با خود آنتی مالوار هستش و جداگانه آنلاین آرمور نصب نمیشه این مشکل رو حل کردن و من از دیشب نصب کردم عالیه![]()
سلام
پس بطور حتم در ضد مخرب هم ایراد برطرف شده است
البته شما برای استفاده از نسخه بتا احتیاط بیشتری به خرج دهید یا حداقل تا ارائه نسخه نهایی صبور باشید که خدای ناکرده صدمه ای به سیستم و اطلاعات شما نخوره![]()
این نسخه ایی که ایشون گفتن اینه دیگه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جایی ننوشته بتا هست که ؟!!
من نصبش کردم نسخه ی نهایی هست و فایروالم داره و آنلاین آرمور هم نصب نمیشه .
سلام
دوست عزیز اینجا
دقت بفرمایید هیچ آپدیت فاینالی برای اینترنت سکوریتی ارائه نشده و فعلا بتا هستش توی فرومشون هم قید کردن اون بالاشنم دقیقا نوشته
Emsisoft internet Security
دقیقا زیر اون لوگو نوشته
Beta In Progress
اینم تاپیکش توی امسی
بله درسته دیشب بعد از 3 روز ( جای تعجب داره اینقدر دیر ) پشتیبانی امسی سافت جواب ایمیلم را دادن و برام توضیح دادن و همچنین گفتن معلوم نیست چه موقع ریلیز میشه .
بخاطر اینکه توی سایتشون نوشتن اینترنت سیکوریتی 9 فکر کردم ورژن جدید همراه فایروالش هست .
سلام دوست عزیز
به نظر من جواب ایمیل شما اصلا دیر نبوده است ( مگه چند تا کارمند داره ؟؟ )
چون من به شرکت هایی ایمیل زدم که اصلا جوابی بهم ندادند عزیز
ایمیل من به مایکروسافت حداقل 24 ساعت زمان برد تا جواب بدهند
مهم این هست که پاسخ ارائه کردند، ضمنا در بعضی شرکت ها انسان پاسخ سوالات شما را نمیدهد و بصورت ماشینی پاسخ ارائه میشه
از طریق انجمن شما میتونید خیلی سریع تر پاسخ دریافت کنید و خودشون هم تاکید کردند برای پاسخ سریع تر از انجمن استفاده کنید
من امسی سافت به همراه آنلاین آرمور را نصب کردم ولی نمیدونم چرا سرعتم به شدت کاهش پیدا کرد و باعث هنگ میشد و فکر کنم بخاطر آنلاین آرمور بود .
امسی سافت را پاک کردم ولی آنلاین آرمور همچنان اجرا هست و به هیچ طریقی آنیستال نمیشه .
توی وقتی میخوام پاکش کنم آنیستالرش یک لحظه اجرا میشه و بسته میشه و اصلا پاک نمیشه .
چکارش کنم ؟ امسی سافت Remover نداره ؟
فکر کنم بخاطر آنلاین آرمور هست که هیچ نرم افزاری روی سیستم من اجازه ی نصب ندارن و الان هیچی نمیتونم نصب کنم !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)