من بازی رو انجام دادم. احساس میکنم بیشتر برای رفع باگ بوده این بازی و رفع باگ کردن + آپدیت
زیاد گیم پلی دستکاری نشده !
من بازی رو انجام دادم. احساس میکنم بیشتر برای رفع باگ بوده این بازی و رفع باگ کردن + آپدیت
زیاد گیم پلی دستکاری نشده !
غیر از آنلاین بازی کردن حتما فیفای جدید رو با صدای زیاد اجرا کنید!
سروصدای تماشاگرها کاملا روی تیم های میزبان و میهمان تاثیرگذاره
یعنی وقتی تیم مهمان حمله میکنه فقط سوت ممتد شنیده میشه (خوبه ووزلا نداشتن!) به نحوی هم هست که رو من گیمر تاثیر داشت انصافا یعنی یه جورایی هول میشی!
در موقع حمله تیم میزبان هم قبل اینکه گلی زده بشه عکس العمل تماشاگرها جالب توجه هست مثلا رو تک به تک ها یا روی حرکات از جناحین
کلا این صداگذاری تا حالا خیلی جذاب بوده برام
باید ببینیم تو بخش کینکت هم شرایط همین قدر جالب هست یا نه![]()
مگه قرار نبود لیگ ترکیه دوباره برگرده؟ ولی مثل اینکه بیخیالش شدن.
خیلی حیفه یه لیگ خوب اروپایی هست حالا سطحش در حد تاپ اروپا نه ولی خوبه مثلا از لیگ استرالیا دیگه بهتره.اگه این سه تا لیگ بودن خیلی بازی عالی میشد:ترکیه،یونان،آرژانتین.
کسی تا حالا فیفای جدید رو در حالت manual بازی کرده؟
چه تغییراتی نسبت به قبل مشاهده کردید؟
آیا First Touch Control تاثیری داشته بر پاس ها و سانت های manual ؟
آیا دادن پاس های کوتاه در حالت manual راحت تر شده؟
منم بالاخره بازی کردم. واقعا عالیه و خیلی حال کردم
برعکس دوستانی که میگن بازی زیاد فرقی نکرده و همون فیفا 12 هست،به نظر من ترکیبی از فیفا 11 و 12 این بازی
فیفا 12 تو فاز هجومی رو اعصاب بود. یه بازیکن بیشتر فرار نمیکرد و دفاع حریف هم همچین بهش میچسبید که چه پاس رو جلو مینداختی و چه عقب بازم دفاع CPU تو رو جمع میکرد! ولی الآن تیم خیلی خوب مبره تو فاز هجومی و فضای بیشتری برای کار هست
سانتر هم تو فیفا 12 خوب نبود و باید خودت رو میکشتی تا یه جای خوب توپ رو ارسال کنی.مهاجم هم جاگیری معمولا خوب نبود ولی الآن همه چی واقعی تر شده
یه چیزی که توجه من رو خیلی جلب کرد عکس العمل دروازه بان ها بود. با اینکه هنوز در برخی موارد بد گل میخورن ولی رفلکس هاشون خیلی عالی و طبیعی شده. یه بار یه شوت نرم و زمینی از فاصله نزدیک به بوفون زدم که داشت لایی میخورد ولی یهو پاهاشو بست و توپ رو دفع کرد. اصلا کفم برید
بوفونش یه سر و گردن از بقیه دروازه بان ها بالاتره
فقط سرعت بازی یه مقدار زیاد که اونم میشه کمترش کرد
first touch با اینکه زیبایی خاصی به بازی میده ولی مطمئنم در آینده اعصاب گیمرها رو بعضی وقتا بدجور بهم خواهد ریخت! بعضی وقتا بازیکن دیگه خیلی افتضاح توپ رو استپ میکنه و توپ 10 متر باهاش فاصله میگیره!
با اینکه یوونتوسی نیستم ولی باهاش خیلی حال کردم. جون میده برای دفاع و ضد حمله
در کل شدیدا از بازی راضیم و برای اولین بار برای خرید key اورجینال یه بازی پول خواهم داد
درباره کرش کردن وسط بازی هم، من اصلا این مشکل رو نداشتم. دکمه ها رو هم همونجوری که میخواستم تنظیم کردم. البته من با دسته بازی میکنم ولی دسته ام یه چیز معمولی و اصلا XBOX و SONY نیست
سلام ! آقا من آنالوگ راستم تو بازی کار نمیکنه ! مشکل از چیه ؟! Buttonconfig.ini رو هم حتی از fifa 12 آوردم اما کار نمیکنه همچنان !
خوب بود،قشنگ بود...بازی طبیعی تر شده.فقط بحث کرش خیلی رو اعصابه.یهو آدم یادش میره چیکار کنه،میپره بیرون و روز از نو و ...
یکم شبیه pes شده ولی هنوز هویت فیفا درش موج میزنه....
احساس میکنم یکی از ضعف های بازی اینه که اغلب استادیوم هایی که شاهد خواهیم بود کوچیک هستن! تا 2 متر استارت می زنی میرسی لب خط! :(((
استیل بعضی بازیکنا درست شده.مثلا ژیرو تو 12 بلند و چاق بود ولی الان هیکلش قشنگ شده))
در کل بازی کمتر رو اعصابه،البته برای کسایی که میخوان یک بازی واقعی شاهد باشن نه صرفا یک انیمیشن.
یه سوتی هم دیدم.وقتی بازی داشت شروع می شد،De caglie جلو تر از بفون داشت وارد زمین میشد...ولی صحنه که عوض شد بوفون جلو تر بود!!!!!
آقا یه چند تا سوال:الان این قابلیتی که اضافه شده(Match Day) برای اونایی که همین نسخه های کرک شده ی بازارو میخرن هم جواب میده یا نه؟؟چند صفحه قبل رو خوندم بحثش شد!ولی بازم نفهمیدم بالاخره میشه یا نمیشه؟؟ قیمت cd-key چند هست حدودا!؟اینترنتی میشه خرید از سایت های فارسی؟ یه دونه cd-key رو میشه برای چند تا فیفا استفاده کرد؟؟!! من دمو رو بازی نمیکنم میمونم منتظر نسخه ی اصلی.... مثل دو سال گذشته (طبق گفته ی ناقدان دمو!) فیفا ترکونده!!!
به نظرم میرسه منچستر یونایتد رو قوی تر از منچستر سیتی ساخته باشن......... اورال ها قاعدتا خیلی بالا هست .... والنسیا-رونی-ون پرسی-کاگاوا-نانی-کلورلی و ... دیگه داره صبرم برای بازی کردن کریر مودش ته میکشه!!
آرسنال رو با توجه به سیستمش یکمی ضعیف ساختن(نامردااااا) ... دیگه هر تیمی تیکی تاکا بازی نمیکنه ... هنوز سیستم حمله جای کار داره،خیلی خوب بود موقع ترکیب چیدن به طور مفصل این جور چیزا رو تنظیم کنی.... لجندریش یکم سخته(چند روز دیگه کارشو میسازم)...
و صد البته،بر خلاف پیش بینی ها دریبل زدن با جهت حداقل برای من آسون تر شده.هر چند کند تر شده ولی آسون تر شده.
یه جای دیگه هم یه ایراد جزئی داره،وقتی ساعت بازی رو روی 6 یا 7 تنظیم می کنید چیزی که قبل از شروع بازی نشون میده شب هست ولی وقتی بازی می کنید آخرای بعد از ظهر هست!!!!!!(مثل 4-5)
+
تنها چیزی که تو کریر مود آزارم میده اینه که بعضی بازیکنا شکل ندارن و سایه هستن :(((( مثل بازیکنای جوون،آدم حس میکنه داره تو یه لیگ ناشناخته بازی می کنه :((( (حداقل تو این مورد pes بهتر عمل کرده)
+
اگر لباس ها همین باشن،فکر کنم لباس سوم آرسنال این نباشه،چون لباس دوم و سوم مثل هم نیستن...قرمز،آبی،آبی!!!!!! موندم جلو بارسا چی باید بپوشیم!!؟
+
سیستم تک به تک ها خوب شده،دیگه عین هلو نمیشه تک به تک گرفت و البته تک به تک گل کردن هم آسون تر شده...
ضربات چیپ درست شدن(تکراری بود)
+
واقعا نمیدونم بر چه مبنایی تیما رو برای دمو گذاشتن، 2 تا انگلستان،2 تا ایتالیا و یکی هم از آلمان!!!!!
یه تیم باید از اسپانیا میذاشتن مثل اتلتیکو مادرید..از ایتالیا هم فقط یووه کافی بود،چون حق ما اینتری ها ضایع شده :(((
--------------------------
ولی جدای از این مسائل فیفا در مورد پاس دادن ها غوغا کرده.مخصوصا پاس های بیرون پا که خیلی جذاب شدن و پاس هایی که با q داده میشن(همون پاس هایی که برای فرار یا 1و2 کردن بکار میره).جدا خیلی خیلی خیلی حرفه ای شده،طوری که با دادن 2 تا از این پاس ها آدم یاد بازی های روون آرسنال میوفته
Last edited by mihydz; 13-09-2012 at 22:54.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)