دوستان، آیا کسی مایل هست یه تیم راه بندازیم و بازی کنیم؟![]()
دوستان، آیا کسی مایل هست یه تیم راه بندازیم و بازی کنیم؟![]()
به صورت آفلاین هم میشه این بازی رو انجام داد
حداقل من مدت تعطیلات عید رو آفلاین بازی می کردم ولی متاسفانه دیگر هیروها رو که سیستم هدایت می کنم، خیلی خنگ تشریف دارن، ولی بعضی از جاها هم ازشون خوشم میاد
به صورت آفلاین وارد بازی بشین و سپس بازی تمرینی رو با کامپیوتر انجام بدین
یه لینکی به ما میدید ما هم دانلود کنیم .
از کجا بگیریم بدون مشکل هست ؟
ببین برای خرید پستی حتما از سایت هایی بگیر که بازی آپدیت شده رو بهت میدن چون خیلی سریع بازی آپدیت میشه من میخوام از دوستم بگیرم بازیش رو اگه کسی از دوستات هم داره میتونی از اونا بگیری!![]()
dota2wiki.ir
بچه ها اگه میشه یکم درمورد تغییرات بازی نسبت به دوتا1 بگید!
گرافیک ، صداگذاری ، کلی امکانات فرعی نظیر آیتم های ظاهری برای هیروها ، ریکانکت شدن ، دیدن مسابقات به وسیله خرید بلیط ، ساختن آیتم ظاهری ، سیستم ساخت آموزش هیرو در خود بازی و ... .
اصل بازی همونه ولی در زمینه های دیگه وحشتناک بهتر شده و به نظر من در این سبک بی چون و چرا بهترین بازیه موجود هست .(به خصوص که از نظر فرق بین کاربر پولی و رایگان عادلانه ترین بازی هست که تو کل عمرم دیدم و به نظرم ساخته شده !)
فیلمش رو دیدم خیلی جالب بود .
خیلی علاقه مند شدم بازی رو دانلود و دوباره بازی کنم ( بعد از dota 1) میترسم معتاد بشم
خیلی وقته بازی و دوتا و gg و ... روو کنار گذاشتم چسبیدم به زندگی .
من از دو روز پیش، وسط بازی هی DC میشم
۱۰ ثانیه بازی میکنم، ۱۰ ثانیه میزنه disconneting!
ویندوزم روی just check update بود که رفتم کلا دسترسی به اینترنت win 8 رو قطع کردم! ( کاش نمیکردم)
مودم ریست کردم
وایرلس لپ تاپم نصب کردم از نو و کلی کارا دیگه که متاسفانه باز فایده نداشت
با این تفاسیر من یه نوب متصور میشم توی بازی !
مشکل از steam هست یا نت من این روزا دچار مشکل شده؟
من اگه صبح 5 شنبه رو فاکتور بگیریم یه ماه بیشتر شده بود که بازی نکرده بودم . تماما تایم اوت دارم و در نتیجه هر 2 دقیقه DC . شاید شما هم همینه دلیلش . منتظرم نت درست شه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)