کسی نبود؟خواهشا راهنمایی کنید![]()
کسی نبود؟خواهشا راهنمایی کنید![]()
سلام
با کمی افزایش بودجه میتونین مدل بسیار خوب sennheiser px200II رو تهیه کنین با انتظاراتتون بیشترین همخونی رو داره.
سلام
بنظر من بیشترین همخونی با انتظارات شما px200 میتونه داشته باشه و البته با کمی افزایش بودجه sennheiser hd 25.
موفق باشین
تا 100 تومان چی پیشنهاد می دیدید ! ؟ برای موبایل می خوام
نبووووووووووووود؟
ممنون از جوابتون ولی این مدل خیلی گرونه یک چیز ارزون تر و البته با ظاهر قشنگ تر سراغ ندارید؟همونی که تو پستم گفتم چجوریه؟
منم میگم px200 II
از لحاظ سایز تو مایه های Solo hd یه.
ایزولاسیون عالی داره + کیفیت خیلی خوب
یکی تو فروم بغلی داره 170 میده (شاید کمترم بده) از آلمان خریده
خواستی آدرسشو پخ کنم
سلام.
قیمتش 300 هزار تومان است. کاملا" مونیتور نیست ولی برای کاربرد مونیتور قابل استفاده است. با پلیر هم 90% درایو می شود.
موفق باشید.
سلام.
از خرید این مدل پشیمان نمی شوید. البته Panasonic HJE350 هم مدل خوبی است ولی بیس ضعیف تری نسبت به این مدل دارد.
کریتیو را فقط با گارانتی شاب تهیه کنید.(آواژنگ و رایان بدر و... تایید نمی شوند.)
موفق باشید.
سلام.
اگر میکروفون برای شما ضروری است همین مدل را خریداری کنید. فقط هم با گارانتی شاب.
موفق باشید.
سلام.
برند فیلیپس فقط روی ظاهر مدل هایش تاکید دارد و در پارامتر های صوتی زیاد موفق عمل نمی کند (بر خلاف دنیای اسپیکر ها). در ضمن قیمت مدل هایش هم نسبت به کیفیت آنها بالا است.
شما می توانید از مدلهای زیر استفاده کنید:
AKG K518
AKG K404
AKG Q460
AKG K450
Sennheiser PX100-II (این مدل زیاد در حذف صدای محیط خوب عمل نمی کند.)
البته مدل PX200-II که دوستان پیشنهاد دادند از همه این مدلها بهتر است.
موفق باشید.
خیلی ممنون.
خیلی ممنون دوست عزیز.
پس با این اوصاف مدل creative ep 830 داری میکروفن هست و با اون می تونم با گوشی حرف هم بزنم .
فقط اگر لطف کنید و یک سایت معتبر برای خرید به بنده معرفی کنید خیلی ممنون می شم .
digikala موجود داشت به قیمت 34000 تومان ولی گارانتی آواژنگ بود.
سایت دیگری به نام rahavardema نیز موجود داشت به قیمت 51000 که با هزینه ی حمل و نقل 80000 می شد.
حالا دلیل این تفاوت قیمت فاحش چیه ؟؟
اونایی که گارانتی آواژنگ دارند بدل هستند و کیفیت کمتری دارند ؟؟!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)