تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 67 از 602 اولاول ... 175763646566676869707177117167567 ... آخرآخر
نمايش نتايج 661 به 670 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

کسی نبود؟خواهشا راهنمایی کنید

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

کسی نبود؟خواهشا راهنمایی کنید
    سلام
    با کمی افزایش بودجه میتونین مدل بسیار خوب sennheiser px200II رو تهیه کنین با انتظاراتتون بیشترین همخونی رو داره.

3. 3 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام به همه دوستان. اول از همه اوووووه ماي گااااد. عجب جاي تووپيه. اين همه استاد و اين همه بحث حرفه اي يجا نديده بودم. دمه همه استادا گرم با راهنمايياي خوبو کاملشون. سرتونو درد نيارم بنده ساکن اصفهانم مدتيه قصد خريد يه هدفون آن اير رو دارم قبلا از اين اير استفاده ميکردم. خلاصه بگم دنبال هدفوني نسبتا کوچيک هستم براي مصارف خارج از منزل و چرخ سواري. پليرمم ايپاد نانو اه سبکايي که گوش ميدم بيشتر الکترونيک ترنس راک متال و... اول قصد خريد SOLO HD رو داشتم ولي الان کاملا نظرم نسبت به بیتس عوض شده. دو روزه نشستم پستای قبلیرو میخونم که نخوام مزاحم شم ولی چیزی زیاد دستگیرم نشد. مدلایی که تو نظرمه
    k518 - k403 - k404 - k450 - Q460 - SENN PM X90 - SENN PX90 - SENN PX 200 IIi - SENN PX 100 II - AIAIAI TMA .
    حالا اساتید اگه میشه یه کمکی بکنن بگن چی واسه کاره من مناسبه کیفیت و ظاهر و قدرت و راحتی استفاده بیرون از منزل. قیمتم دیگه بالا 200 نشه پایین ترم شد که چه بهتر. اگه به غیر از اینا مدلی هس پیشنهاد بدین تا در آخر یکی انتخاب کنم ببینم همینجا اصفهان گیر میارم اگه نبود یه روز میام تهران مهمونتون. بازم تشکر از این همه زحمتی که میکشین.
    سلام
    بنظر من بیشترین همخونی با انتظارات شما px200 میتونه داشته باشه و البته با کمی افزایش بودجه sennheiser hd 25.
    موفق باشین

5. 2 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

تا 100 تومان چی پیشنهاد می دیدید ! ؟ برای موبایل می خوام

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

نبووووووووووووود؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

سلام
    با کمی افزایش بودجه میتونین مدل بسیار خوب sennheiser px200II رو تهیه کنین با انتظاراتتون بیشترین همخونی رو داره.
    ممنون از جوابتون ولی این مدل خیلی گرونه یک چیز ارزون تر و البته با ظاهر قشنگ تر سراغ ندارید؟همونی که تو پستم گفتم چجوریه؟

داره خودمونی میشه PSPMAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام به همه دوستان. اول از همه اوووووه ماي گااااد. عجب جاي تووپيه. اين همه استاد و اين همه بحث حرفه اي يجا نديده بودم. دمه همه استادا گرم با راهنمايياي خوبو کاملشون. سرتونو درد نيارم بنده ساکن اصفهانم مدتيه قصد خريد يه هدفون آن اير رو دارم قبلا از اين اير استفاده ميکردم. خلاصه بگم دنبال هدفوني نسبتا کوچيک هستم براي مصارف خارج از منزل و چرخ سواري. پليرمم ايپاد نانو اه سبکايي که گوش ميدم بيشتر الکترونيک ترنس راک متال و... اول قصد خريد SOLO HD رو داشتم ولي الان کاملا نظرم نسبت به بیتس عوض شده. دو روزه نشستم پستای قبلیرو میخونم که نخوام مزاحم شم ولی چیزی زیاد دستگیرم نشد. مدلایی که تو نظرمه
    k518 - k403 - k404 - k450 - Q460 - SENN PM X90 - SENN PX90 - SENN PX 200 IIi - SENN PX 100 II - AIAIAI TMA .
    حالا اساتید اگه میشه یه کمکی بکنن بگن چی واسه کاره من مناسبه کیفیت و ظاهر و قدرت و راحتی استفاده بیرون از منزل. قیمتم دیگه بالا 200 نشه پایین ترم شد که چه بهتر. اگه به غیر از اینا مدلی هس پیشنهاد بدین تا در آخر یکی انتخاب کنم ببینم همینجا اصفهان گیر میارم اگه نبود یه روز میام تهران مهمونتون. بازم تشکر از این همه زحمتی که میکشین.
    منم میگم px200 II
    از لحاظ سایز تو مایه های Solo hd یه.
    ایزولاسیون عالی داره + کیفیت خیلی خوب

یکی تو فروم بغلی داره 170 میده (شاید کمترم بده) از آلمان خریده
    خواستی آدرسشو پخ کنم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

این مانیتور هستش؟
    قیمتش؟
    کاملا دریوا میشه با پلیرها؟
    ممنون
    سلام.
    قیمتش 300 هزار تومان است. کاملا" مونیتور نیست ولی برای کاربرد مونیتور قابل استفاده است. با پلیر هم 90% درایو می شود.
    موفق باشید.
    تصمیم به خرید ep830 گرفتم..برای گوش دادن موسیقی که به مک بوکم وصل کنم، بهترین گزینه همینه؟ از خریدش پشیمون نمیشم؟! بیشتر کیفیت عمرش برام مهمه که ماندگاری داشته باشه
    بعد از کجا بگیرم که اصل و ارجینال باشه ، بهترین گارانتی رو کی داره..اتگه نخواستید تبلیغ بشه پیغام خصوصی بزنید ممنون
    سلام.
    از خرید این مدل پشیمان نمی شوید. البته Panasonic HJE350 هم مدل خوبی است ولی بیس ضعیف تری نسبت به این مدل دارد.
    کریتیو را فقط با گارانتی شاب تهیه کنید.(آواژنگ و رایان بدر و... تایید نمی شوند.)
    موفق باشید.
    دوست عزیز ، بسیار ممنون از توجه شما و وقتی که میزارید.
    من بیشتر اوقات وقتی که دوچرخه سواری می کنم به موسیقی هم گوش می کنم ، و در خیلی از موارد گوشی زنگ می خوره که باید جواب بدم و حرف بزنم.
    برای همین برام مهم که هندز فری دارای میکروفن هم باشه که بتونه باهاش حرف هم بزنم .
    آیا این مدل کریتیو ep 830 که گفتید این قابلیت رو داره.
    اگر نداره ممنون می شم یه مدل خوب معرفی کنید که این قابلیت رو داشته باشه. in- ear باشه و بودجه هم 50 - 60 تومان.
    باز هم ممنون از لطفتون
    سلام.
    اگر میکروفون برای شما ضروری است همین مدل را خریداری کنید. فقط هم با گارانتی شاب.
    موفق باشید.
    با درود
    دوستان من تازه تو این انجمن عضو شدم.می خواستم یک هدفون خوب تا سقف 100 - 150 هزار تومن بگیرم بی سیم و سیم دار بودنشم مهم نیست فقط می خوام بیس خوبی داشته باشه و رو گوش راحت باشه. و در ضمن چون بیشتر می خوام بیرون از خونه استفادش کنم زیاد بزرگ نباشه ولی اگر کیفیت خوب بود بزرگی مهم نیست ولی ترجیحا بزرگ نباشه. من خودم این مدل فیلیپس رو در نظر دارم.SHC8525. اگر شما مدل بهتر و کوچکتری رو در نظر دارید بگید اگر رو خودش دکمه کنترل صدا و آهنگ داشته باشه که عالیه فقط لطفا زودتر جواب بدید.خیلی ممنون.

سلام.
    برند فیلیپس فقط روی ظاهر مدل هایش تاکید دارد و در پارامتر های صوتی زیاد موفق عمل نمی کند (بر خلاف دنیای اسپیکر ها). در ضمن قیمت مدل هایش هم نسبت به کیفیت آنها بالا است.
    شما می توانید از مدلهای زیر استفاده کنید:
    AKG K518
    AKG K404
    AKG Q460
    AKG K450
    Sennheiser PX100-II (این مدل زیاد در حذف صدای محیط خوب عمل نمی کند.)
    البته مدل PX200-II که دوستان پیشنهاد دادند از همه این مدلها بهتر است.
    موفق باشید.

11. 2 کاربر از kavehj4488 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

سلام.
    قیمتش 300 هزار تومان است. کاملا" مونیتور نیست ولی برای کاربرد مونیتور قابل استفاده است. با پلیر هم 90% درایو می شود.
    موفق باشید.

سلام.
    از خرید این مدل پشیمان نمی شوید. البته Panasonic HJE350 هم مدل خوبی است ولی بیس ضعیف تری نسبت به این مدل دارد.
    کریتیو را فقط با گارانتی شاب تهیه کنید.(آواژنگ و رایان بدر و... تایید نمی شوند.)
    موفق باشید.

سلام.
    اگر میکروفون برای شما ضروری است همین مدل را خریداری کنید. فقط هم با گارانتی شاب.
    موفق باشید.

سلام.
    برند فیلیپس فقط روی ظاهر مدل هایش تاکید دارد و در پارامتر های صوتی زیاد موفق عمل نمی کند (بر خلاف دنیای اسپیکر ها). در ضمن قیمت مدل هایش هم نسبت به کیفیت آنها بالا است.
    شما می توانید از مدلهای زیر استفاده کنید:
    AKG K518
    AKG K404
    AKG Q460
    AKG K450
    Sennheiser PX100-II (این مدل زیاد در حذف صدای محیط خوب عمل نمی کند.)
    البته مدل PX200-II که دوستان پیشنهاد دادند از همه این مدلها بهتر است.
    موفق باشید.
    خیلی ممنون.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام.
    موفق باشید.
    .
    خیلی ممنون دوست عزیز.
    پس با این اوصاف مدل creative ep 830 داری میکروفن هست و با اون می تونم با گوشی حرف هم بزنم .
    فقط اگر لطف کنید و یک سایت معتبر برای خرید به بنده معرفی کنید خیلی ممنون می شم .
    digikala موجود داشت به قیمت 34000 تومان ولی گارانتی آواژنگ بود.
    سایت دیگری به نام rahavardema نیز موجود داشت به قیمت 51000 که با هزینه ی حمل و نقل 80000 می شد.
    حالا دلیل این تفاوت قیمت فاحش چیه ؟؟
    اونایی که گارانتی آواژنگ دارند بدل هستند و کیفیت کمتری دارند ؟؟!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •