اگر برای فروش میخواین اول باید از قیمت قطعاتی که لازم داری باید با خبر باشی بعد حساب کنی ببینی نهایت این کار ارزش داره یا نه.
اگر برای فروش میخواین اول باید از قیمت قطعاتی که لازم داری باید با خبر باشی بعد حساب کنی ببینی نهایت این کار ارزش داره یا نه.
سلام دوستان
الآن ال90 چنده صفرش؟
توی رنج قیمت همین ال 90 آیا این گزینه بهترینه؟
شنیده بودم ال 90 های جدید موتورشون کیفیتش پایین اومده. درسته؟ جریانش چیه دقیقا؟
مرسی
نظرتون در مورد پارس85 چیه.من با این ماشین یه عمری باید سرکنم.لطفا یک پیشنهاد منطثی بدید.یاعلی
تندر 90 E2 LP قیمت 19000000 تومان ( قیمت بازار حتی تا 20 میلیون تومان هم نوسان داره )
گزینه های دیگه میشه 405 با موتور TU5 و پارس LX با موتور TU5 اشاره کرد که 405 تو بازار قیمتش حدود 17 میلیون تومان و پارس قیمتش حدود 23 میلیون تومان خواهد بود.
تندر 90 های جدید کیفیت موتورشون اصلا پایین نیومده و مشلی نیست.
برای پارس مدل 85 حدود 12.5 میلیون تومان باید هزینه کنید .
ملاک های خودتون رو ذکر کنید شاید بشه خودروی دیگه ای انتخاب کرد.
بنده از11تا13تومن میتونم بدم وماشینو واسه خانواده میخوام ودوست دارم که خرج نداشته باشه من اهل هیچ چیز نیستم فقط گهگاه مسافرت و روزانه مسافت خونه تا مسیر کار رو باهاش برم و206 نباشه چون از نظرفظا واقعا کوچکه.واین کل انتظارات منه بعضی ها میگن که پارس و405 شبیه هم هستن پس405بگیرامابازم نظرشما هم مهمه.یه سوالم دارم میدونید ایران خودرواز کی روی 405موتورtu5گذاشت.یا علی
سلام.
با این بودجه میتونید ریو مدل 87 انتخاب کنید.
مصرف سوخت و شتاب مناسب و خودرویی خانوادگی همخوان با ملاک های شما
405 از سال 89 با موتور TU5 عرضه شد.
کدوم ماشین بهتره؟پرشیا یا l90
مصرف بنزین
قدرت
بدنه
سرعت
تکنولوژی
...
مزایا و معایب هم داره بگید
با این که خیلی پرشیارو دوست دارم و ارادت خاصی بش دارم اما به نظرم با این شرایط بازار و کیفیت محصولات برتری از هر نظر با ال90 هستش .
کم مصرف,تکنولوژی بالاتر ,و کم آزارتر
البته پارس elxوlxهم خوب هستند ولی از نظر قیمتی بالاترند
سلام.
همه ملاک های شما تو این 2 خودرو هست.
تندر 90 فول و پارس LX با موتور TU5 با تمام این ملاک هایی که ذکر کردین همخوانی دارن
فقط میمونه یه مورد که اونم قیمت بالای پارس LX هست حدود 23 میلیون تومان همچنین نمای ظاهری این 2 خودرو که فقط به سلیقه شما بستگی داره.
تو یک مورد پارس میتونه تا حدودی برتری نشون بده اونم فضای بیشتر و جادارتر سرنشین هست.
اگر منظور شما پارس های کارکردهمثلا مدل 90 به پایین هستن که نه انتخاب فقط با تندر 90 هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)