تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 67 از 122 اولاول ... 175763646566676869707177117 ... آخرآخر
نمايش نتايج 661 به 670 از 1218

نام تاپيک: Resident Evil 6

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

اگه نسخه های دیگه رو Remake کنن من خودم شخصا میشینم Resident Evil 3 رو هزار بار تموم میکنم
    فکر کنم دو هفته پیش بود که نشستم برای بار دوم Resident Evil ZERO تموم کردم . اون هم با اعمال شاقه

2. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه amiredge's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

كسي اينجا RE:Survivor رو بازي كرده؟

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

كلا كارگرداني بازي خيلي ضعيفه :

1. تو بازيهايي كه كاراكتر حين مبارزه و بدون توفق بازي سلاحاشو انتخاب مي كنه هميشه طراح يه سيستم سريع براي انتخاب اسلحه انتخاب مي كنه نه اينكه هر بار وسط بازي يه منوي بزرگ جلوي ديد رو بگيره و نشه بازي رو هم متوقف كرد
    2. همه بازيها يجورايي ميخوان سيستم آپگريد اسلحه رو اضافه كنن به بازيشون اونوقت كارگردان بازي لطف كرده اين سيستمو محو يا كاملا ضعيفش كرده و عوضش واسه حركات و ضربات skill گذاشته(مگه ما داريم fable يا dead island بازي مي كنيم؟؟؟؟
    3. دوربين بازي بسيار رو مخه يعني اين دوربين ضعيف جزو مشكلات اوايل نسل .....خيلي تعجب انگيز واسه همچين بازي بزرگي اين مشكل
    4. طراحي مراحل ضعيف....كات سينها خيلي پشت سر هم ميان به كاراكتر اجازه داده نميشه مثلا نيم ساعت خودش بازي كنه بعد فيلم ببينه هر چند دقيقه يه بار فيلم هست كه كلا ارتباط گيمرو با گيم پلي شديدا قطع مي كنه......بعضي مسايل مثل دكمه زني ها و فضاي حركات كاركتر هم هست

اينم كارنامه كارگردان بازي كه نشون ميده تقريبا ضعيف بوده و تعجب انگيز چرا با اين رزومه كاري به اين پست مهم(كارگرداني re6) گماشته شده:

1. دستيار كارگردان طراحي re orc بوده كه امتيازاش ميانگين 5.5 بوده
    2. كارگردان بازي و قسمت موشن كپچر re outbreak file 2 بوده كه ميانگين امتياواش 7.1 بوده
    3. كارگردان re outbreak كه ميانگين امتياز 8.1 داشته

علاوه بر مشكل كارگرداني مشكل گرافيكم هست :

وقتي دمو عرضه شد قول برطرف كردن نماي بد دوربين يا افت فريم و برش تصوير رو دادن ولي فقط برش تصوير حداقل براي من درست شده و افت فريم هنوز هست
    اخه همچين بازي كه به شيشه شليك مي كني نمي شكنه يا دهها مورد(كه كلا نشون ميده اصلا كار زيادي از سيستم نمي شكه) مشابه چرا بايد افت فريمهاي محسوس داشته باشه

+

كلا من كاري با اينكه چرا سبكش عوض شده ندارم ولي اينا حتي نتونستن يه شوتر سوم شخص سطح بالا بدن بيرون و آدم احساس مي كنه يه تيم نسبتا كوچيك بازي رو ساخته تا شركتي بهعظمت كپكام كه به جرات ميشه گفت يكي از بهترين كمپانيهاي بازيسازي دنياس و بهترين ip اش هم همواره همين بازي بوده........

.
    Last edited by halflife g; 03-10-2012 at 19:49.

5. 14 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

فرقه Boss Fight هایه RE هایه قدیم و RE6 :
    RE قدیم : یا حضرت عباس! تیرام تموم شده! RPG ندارم! جونم هیچی ندارم!
    RE6 : تیرام تموم شده؟ اشکال نداره ، " از اون بالا داره میاد یک دسته زامبی ، همشون کاکل به سر گوگولی مگولی!

اخه همچين بازي كه به شيشه شليك مي كني نمي شكنه
    شیشه که میشکنه ، آینه نمیشکنه فرق میکنن اینا
    Last edited by 779; 03-10-2012 at 20:19.

7. 11 کاربر از 779 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

سناریو کریس رو تموم کردم...

واقعا زیبا بود یک سرو گردن از سناریو لیون بهتر بود یک شوتر اکشن زیبا بود

دوربین ،کنترل ، تنوع دشمن ها ، کلیت گیم پلی
    داستانش ، شخصیت پردازیش ، یعنی بگم خیلی چسبید بهم مخصوصا شخصیت پردازیش کریس فوق العادست واقعا جذابه این شخصیت
    گرافیک بازی هم یک سرو گردن از مال لیون بالاتر بود هم جزییات هم رنگ پردازیش ، طراحی صورت شخصیت ها ، واقعا دلچسب بود

نظر سنجی محبوب ترین شخصیت سری Resident Evil هم به زودی میزنم

خب این همه گله کردیم و از بازی بد گفتیم، ولی یه چیز توی این بازی هنوزم Resident Evil ه .
    شخصیتها و داستان بازی ...
    فوق العادست.
    من بازی رو دنبال می کنم فقط برای اینکه فیلمهاشو ببینم، سناریو لیان رو تموم کردم، چپتر آخرش عالی بود :
    بقیش اسپویل :

محتوای مخفی: داستان 
    اون قسمتی که کریس خبر کشته شدن ایدا رو میده به لیان، عکس العمل لیان رو واقعا قشنگ در اورده بودن.
    اون قسمتی هم که لیان از ایدا محافظت می کنه که تیر بهش نخوره، عالی بود.

اصلا کلا از نظر داستانی عالیه.
    شخصیتها زنده هستن، آدم واقعا لذت می بره.
    مخالفم علیرضا قول کات سین هارو نخور به اونا باشه من اشک تو چشام جم میشه 10 میدم به بازی
    داستان بازی هم ضعیفه خیلی ضعیفه سناریو لیون که خیلی ضعیف بود باز سناریو کریس دیالوگ هاش مفهوم تر بودن

داستانی که هر بار یک نمونه جدید ویروس بهش اضافه میشه به درد نمی خوره ، پس فردا کلیه حروف انگلیسی A.B.C .D....برو تا اخر ویروس میزنن تنگ بازی
    اتفاقا چپتر اخرش هم عالی نبود یک لحظه حس عشق به لیون رو بزار کنار (میدونم نمیشه ) ولی ببین ایا بازم عالیه

محتوای مخفی: سوال 
    حالا ایدا واقعا میمیره ؟
    نه ....
    یه ایراد دیگه هم همینه دیگه شخصیت های بازی از اسمون میوفتن زمین ، کله پا میشن ، اصلا مردن نمی فهمن تازه بلند میشه میگه من خوبم
    دماغشون هم خون نمیاد

اخ که من دلم میخواد همه نسخه های قبلی تا قبل از 5 رو ریمیک کنن که نسل جدید با رزیدنت واقعی رو به رو بشه و ببینه یعنی چی . من خودم چون فقط بچه گی هام دیدمشون خیلی دوست دارم بازیش کنم اما گرافیک پایینش دیگه حال نمیده .
    پسر الان من 22 سالمه و یادمه اینقدر کوچیک بودم که اولین بار با دیدن نمسیس شبا خوابم نمیبرد . فکر کنم یه 7 ،8 سالی داشتم . یعنی واقعا میشه نسخه های قبلی رو واسه همه پلتفرم ها ریمیک کنن ؟
    حتی اگه دوباره بازسازی کنن باز مال این نسل محسوب نمیشن ، برو حتما بازی کن گرافیک چیزی نیست که باعث بشه ادم از تجربه Evil های قدیمی چشم پوشی کنه

اينم كارنامه كارگردان بازي كه نشون ميده تقريبا ضعيف بوده و تعجب انگيز چرا با اين رزومه كاري به اين پست مهم(كارگرداني re6) گماشته شده:

1. دستيار كارگردان طراحي re orc بوده كه امتيازاش ميانگين 5.5 بوده
    2. كارگردان بازي و قسمت موشن كپچر re outbreak file 2 بوده كه ميانگين امتياواش 7.1 بوده
    3. كارگردان re outbreak كه ميانگين امتياز 8.1 داشته
    یعنی این ساساکی دستم بیوفته نوک تیز کنسول رو میکوبم تو فرق سرش با این سناریو پردازیش

9. 9 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

دوربین ،کنترل ، تنوع دشمن ها ، کلیت گیم پلی
    داستانش ، شخصیت پردازیش ، یعنی بگم خیلی چسبید بهم مخصوصا شخصیت پردازیش کریس فوق العادست واقعا جذابه این شخصیت
    گرافیک بازی هم یک سرو گردن از مال لیون بالاتر بود هم جزییات هم رنگ پردازیش ، طراحی صورت شخصیت ها ، واقعا دلچسب بود
    حامد جدی نمیگی که؟!
    من هنوز سناریوی کریس رو تموم نکردم ولی تا ایمجا که بازی کردم چیز خاصی نداشته.....
    +
    یه مورد خیلی عجیب در مورد زامبی ها اینه که سرعت سینه خیز حرکت کردنشون 2-3 برابر سرعت حالت ایستادشون هست،هرچقدر فکر کردم دلیل منطقی برا این موضوع گیر نیوردم!

11. این کاربر از Leon-117 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Azhang's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    ولايت غريب

پيش فرض

یعنی تا اینجا که خوندم نظرات رو فک کنم اسم بازی رو میذاشتن تررریدنت اویل! خیلی بهتر میشد!!!

13. این کاربر از Azhang بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeedblack's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    IRAN-KERMANSHAH

پيش فرض

علی رغم اینکه خیلی ها ناراضی هستند به نظر من با توجه به امتیازات این بازی یکم سلیقه ای شده به خاطر اینکه تداخل تو امتیازات زیاده مثلا یه سایت 9.2 داده یه سایت 3 به نظر من دلیل این اختلاف نظر هم اینه که یه عده با این تغییرات کنار اومدن و یه عده باقی همون سری های قدیمی بازی تو ذهنشونه که باعث شده با این تغییرات کنار نیاین که به نظر من کاملا حق دارن از جمله خودم که با از این تغییرات ناراضیم چون هر چی باشه داره نام اویل رو یدک میکشه.شاید اگه این بازی رو با نام دیگه که البته نیازمند تغییر کاراکترها و بقیه مسایل بود عرضه میکردن بیشتر استقبال میشد و اویل6 رو روش بیشتر کار میکردن و برای نسل بعد عرضه میکردن.

پروفشنال campuzlit's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

دوستان ایول 5 خیلی ضایع و بد بود یعنی اصلا ایول نبود. حالا این 6 از اونم بدتره؟
    این جوری که شماها می گین بازی تبدیل به یه شوتر سوم شخص با اشکالات زیاد شده.

اگه نباشه جاش خالی می مونه aramesh_61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    نقطه‌ی کوچک آبی رنگ

پيش فرض

دوستان ایول 5 خیلی ضایع و بد بود یعنی اصلا ایول نبود. حالا این 6 از اونم بدتره؟
    این جوری که شماها می گین بازی تبدیل به یه شوتر سوم شخص با اشکالات زیاد شده.
    به نظر من که از شماره 5 بهتره، خودت امتحانش کن شاید به سلیقه ات بخوره خوشت بیاد، با این اختلافی که توی امتیاز سایتهاست نمیشه قطعی گفت که خوبه یا بد!

17. 2 کاربر از aramesh_61 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •