برای واحد106 متری باید یک پکیج 24 هزار و برای بقیه واحدها 28 هزار یا 32 هزار بگیرید.در مورد انتخاب پکیج یک سری فاکتورها باید مشخص بشه که بهتر بتونم راهنماییت کنم.مثلا اینکه چقدر پول می خوای هزینه کنی و کدام شهر هستی.
برای واحد106 متری باید یک پکیج 24 هزار و برای بقیه واحدها 28 هزار یا 32 هزار بگیرید.در مورد انتخاب پکیج یک سری فاکتورها باید مشخص بشه که بهتر بتونم راهنماییت کنم.مثلا اینکه چقدر پول می خوای هزینه کنی و کدام شهر هستی.
رادیاتور پنلی فرولی که کیفیت خیلی بالای داره و متری 340 هزار تومنه.
بنسر دیجیتالیه سیستم عیب یاب الکترونیکی داره ولی اوپتیما یک دستگاه ساده است.اگر از نظر مالی مشکلی نداری بنسر خوبه.
حوله خشک کن های فارمو وخیلی عالیه و کیفیت بالای داره.ایران رادیاتور هم حوله خشک کن داره بد نیست و لی به فارمو نمیرسه.
ممنون از پاسختون
لطف کنین و رنج قیمت هر کدومم لطف کنیین
درضمن این پکیج بنسر یکیشو برای یه واحد داخل قرار کار بشه و یکی دیگش تو تراس مشکلی ندارند البته اونی که داخل هست لوله 10 کار شده.
قیمت دقیق رو نمیدونم ولی حدودا حوله خشک کن 50*50 فارمو 120 تومان و50*80 بالای 150تومان باشه.
و با این شرایطی که دودکشهای شما دارن باید حتما پکیج فن دار بگیری.
موفق باشی
من بهت استانبول رو معرفی می کنم متری 320 تومن ظرفیت حرارتیش هم بالاتر از حتی آریستون و والترو و فرولی
خدمت دوست عزیز عرض کنم من هم والترو می فروشم هم ایساتیس و هم استانبول و هم آماتیس اینکه می گمی والترو چینیه درسته ولی با افتخار می گه تو چین مونتاژ میشه ولی آریستون و فرولی شرم دارن بگن چینیه وگرنه همه پکیج ها تو چین مونتاژ میشه بین همه برندهایی که گفتی من باکسی رو اول قبول دارم بعد از اون والترو و آماتیس چون تمام پکیج های ایتالیایی در اصل برند باکسی گروپ هستند
حق با شماست یکی دو سال قبل خوب بود ولی جدیدآً اصلاً کیفیت سابق رو نداره
[QUOTE=tamirkar1;7437063]با احترام به نظر کلیه دوستان باید بگم من پکیج فرولی را یک پکیج با کیفیت میدونم که جزء بهترین ها توی ایرانه.و این حرف دوستان را اصلا قبول ندارم. حدود 6 ساله که با فرولی کار میکنم.پکیجی که اصلا تبلیقات گستردهای مثل پکیج ای دیگه نداشته و این مشتری های این پکیج بودن که کیفیت خوب این محصول را دیدن و به بقیه هم پیشنهاد دادن.
زیر بنای شما حدود 60 متره و حدودا 300 تا 350 متر لوله برای گرمایش از کف لازم دارین.و از لوله های 5لابه سوپر پایپ یا نیو پایپ و یا لوله های تک لایه که نصبتا ارزانتر در میاد میتونید استفاده کنید.
با سلام
ممنون از راهنماييهاي شما .
با توجه به قيمت و بودجه و خدمات ، پکيج روما 24 فن دار دو مبدله بوتان خريدم . ( مدل جديد بوتان )
لطفا در مورد اندازه رادياتور هم راهنمايي بفرمائيد . بسيار سپاسگزارم .
براي ( آپارتمان 98 متري ) طبقه 5 از 7 و پنجره دوجداره : هال و آشپزخانه حدود8*6 با دو جاي رادياتور و دو اتاق يکي 9 و ديگري 12 متري و خشک کن کوچک براي حمام
پيشنهاد فروشنده : دو رادياتور 140 سانتي براي هال و دو 80 سانتي براي اتاقها و خشک کن 60*50
لطفا نظر شما ؟
ضمنا براي شير هم مي گفت شير معمولي ببري بهتر است از ترموستاتي و درجه دار !!!
براي خريد : با توجه به قيمت رادياتور پنلي وسن (vessen) ترکيه را انتخاب کردم .
Last edited by !hadi!; 28-01-2013 at 13:24.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)