اگه داری مقایسه میکنی همه چی رو مقایسه کن...صفحه نمایش و پورت های اتصال و...
اگه داری مقایسه میکنی همه چی رو مقایسه کن...صفحه نمایش و پورت های اتصال و...
شما خودت چرا مقایسه رو کامل انجام نمیدی؟
اگه واقعا دلیلی برای گفتتون دارید بهتره به جای کلی گویی و دادن پست های یه خطی یهطرفه ، دلایلتون رو بگید.
چند ماهی هست که با اومدن تبلت های قدرتمند چند هسته ای درگیری بین انها و ایپد به وجود اومده که من یه نقد کلی انجام میدم و ثابت میکنم هنوز ایپد بهترین هست!!::
خوب قدرت یه گوشی و تبلت به هسته های اون ختم نمیشه و دلیل اصلی که باعث شده ایپد قدرتمند تر باشه سیستم عامل اون هست یعنی iOS .. مشکلی اساسی و اصلی که اندروید داره و هنوز هم حل نشده ساپورت اون از Cpu های چند هسته ای هست!!!! اندروید نمی تونه از این سی پی یو ها به خوبی استفاده کنی و در این صورت به جای اینکه سرعت گوشی یا تبلت زیاد بشه سرعتش کمتر میشه(چند ماه پیش یه شرکتی حرف دل کاربران اندروید رو زد: اندروید از سی پی های چند هسته ای درست استفاده نمیکنه..) ( یعنی کمتر نمیشه باعث هنگ های پی در پی میشه) ولی iOS به خوبی از این CPU ها پشتیبانی میکنه و خوب شاید کامپیوتر شما هم CPU دو هسته ای باشه پس چه فرقی باید بین این ها باشه پس واسه همینه بازی های اختصاصی برای ایپد ساخته میشه با گرافیک بالا!!! من اگه بهم بگن بیا این Galaxy S5 با 8 هسته CPU با سیستم عامل اندروید 4.0 هیچ وقت قبول نمی کنم چون در اندروید هیچ فرقی بین cpu چهار هسته ای با 2 هسته ای وجود نداره!!!و یک سری دلایل هم هست که ایپد بهتر از بقیه میکنه مثلا=صفحه نمایش Retina- سی پی یو 4هسته ای گرافیکی و ........ گوشی iPhone 4s که خیلی وقت هست عرضه شده ولی هنوز با گوشی های بسیار قدرتمندی مثل S3 مقایسه میشه.ایفون و ایپد مثل گوشی های سامسونگ یا htc نیستند چون به همین راحتی از رده خارج نمیشن!!! خیلی از گوشی های سامسونگ بعد از حدود 5 یا 6 ماه که عرضه میشن به راحتی از رده خارج میشن ولی به جز بعضی از گوشی هاش که ساپورت زیادی روش داره مثلا s2 ... ولی اپل روی هر چیزی که عرضه میکنه ساپورت داره واسه همین از رده خارج نمیشه!!!.. امیدوارم ثابت کرده باشم!!
Last edited by Mool Tee; 15-08-2012 at 22:31.
می خوام بدونم ایپد مینی اگه معرفی بشه از ایپد 3 بهتر هست از هر لحاظ؟؟؟ ایپد 4 کی میاد؟؟؟ حدس بزنید..
خب خودم مقایسه میکنم تا بعضی از دوستان متوجه بشن!!!
سیستم عامل رو که دیگه همه میدونن...نمیشه گفت ios بهتره یا اندروید...
صفحه نمایش ایپد جدید 9.7 ips tft هستش ولی در عوض ایسوس 10.1 super ips و full hd هستش...
پردازنده ایپد apple a5x 1ghz هستش و در ایسوس nvida tegra 3 cortex-a9 1.6ghz و تعداد هسته در ایپد dual core هستش ولی ایسوس quad core هستش که برنده مطلق ایسوس هستش....
ایپد میکرو sd ساپورت نمیکنه ولی ایسوس ساپورت میکنه تا 32 گیگ...و همچین ایسوس یک پورت mini hdmi هم داره
دوربین ایپد 5 مگا هستش ولی ایسوس 8 مگا...
عمر باطری هم در ایپد 9 ساعت هستش ولی ایسوس 12 ساعت...
حالا معلومه که کدوم بهتره...
دوستان سوء تفاهم پیش نیاد تون اون دوستمون در مورد ایپد سوال کرد و من هم گفتم ایسوس دوستان مقایسه خواستن منم گذاشتم...
موفق باشید.
سیستم عامل رو که دیگه همه میدونن...نمیشه گفت ios بهتره یا اندروید...
یجورایه میشه گفت: iOS روونتر هست و بیش از 300.000 بازی مخصوص خودش رو داره!
صفحه نمایش ایپد جدید 9.7 ips tft هستش ولی در عوض ایسوس 10.1 super ips و full hd هستش...
شما تا به حال به اسم Retina ایپد دقت کردین؟ !! همه می دونن صفحه هیچ تبلتی به ایپد نمیرسه!!! شما کلمه Full HD رو دیدی فکر کردین خیلی خفنه ولی در برابر ایپد هیچهپردازنده ایپد apple a5x 1ghz هستش و در ایسوس nvida tegra 3 cortex-a9 1.6ghz و تعداد هسته در ایپد dual core هستش ولی ایسوس quad core هستش که برنده مطلق ایسوس هستش...
همونطور که گفتم اندروید نمیتونه CPU های چند هسته ای رو به خوبی ساپورت کنه پس قطعا ایپد بهتره!!
و در مورد دوربین که باید بگم سخت در اشتباهید.... کیفیت یه دوربین به تعداد مگاپیکسل ان ختم نمیشه و لنز خیلی مهم هست. مثلا یه دوربین SONY که مخصوص عکاسیه اگه 5 مگا هم باشه از دوربین 12 اکسپریا اس بهتره....
بقیه حرفاتون رو قبول دارم
Last edited by Mool Tee; 15-08-2012 at 23:39.
Ipad به کل خیلی بهتره. بهترین استفاده رو از سخت افزار میکنه و فوق العاده مچه .
بر خلاف تلفن های همراه که میگم آیفون مفتش گرونه . تبلت ها آیپد خیلی بهتره
گرچه تک تک جمله های شما همشون ایراد داشتن، ولی ایراد اساسی در همون خط اوله. iOS و اندروید در موبایل در یک حد هستن و نمیشه گفت کدوم بهتره، ولی در تبلت ها زمین تا آسمون وضعیت متفاوته و تفاوت iOS و اندروید در تبلت ها در حد تفاوت اندروید و سیستم عامل های نسل قبل ـــه در موبایل (از نظر کاربرد و کیفیت برنامه ها). یک سمت بیشتر از 200,000 برنامه اختصاصی آیپد هست و اون سمت یکی دو هزار، و تفاوت کیفیتی بین اینها هم بسیار بیشتر از تفاوت کمیتی است.
بگذریم که صفحه نمایش آیپد بسیار بهتره و اصلا قابل مقایسه با بقیه نیست، پردازنده Tegra 3 قوی تره ولی GPU آیپد بهتره و البته پردازنده های چهار هسته ای اونقدرا برتری در عمل به دو هسته ای ها ندارن و البته iOS بسیار در مدیریت منابع قوی تر و بهینه تر از اندرویده که مقایسه صرفا سخت افزاری بهتر بودن کارایی نهایی رو نشون نمی ده، تمام اون پورت ها برای آیپد هم با تبدیل هست، عمر باتری آیپد هم بهتره و اون 12 ساعت مربوط به زمانی است که شما داک رو به Transformer وصل کنید.
والا نمیدونم خودمم موندم اپید بگیرم یا این ایسوس...نوشته های شمارو میبینم دول میشم...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)