کرک زیر رو نصب کن درست میشه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به ما که کسی کمک نمیکنه بازیمونم سوختانقدر رو گاز بود حداقل بگید ایا مشکل ممکنه از نصب باشه ؟
دوس ندارم از اول نصب کنم برسم اینجا همینجور شه
اول از همه کرکی رو هم که دستمون توی پست بالا گذاشتن رو هم یه تست بزن اگه جواب نداد اونوقت توی محل نصب بازی نام پوشه_ی MoviesStereo رو به DMoviesStereo تغییر بده ببین گیرت رو رد میکنه یا نه اگه رد شد دوباره درستش کن تا فیلمهای باز رو از دست ندی...
سلام ممنون بابت معرفی کرک بازی درست شد اما موقع نصب آپدیت همین ارورر های این دوستمون رو میده مال منم همینطور چیکار کنیم حالا :(
راستی چقدر دسکتاپ شلوغ پلوغی داری من همش بعضی وقت می گفتم با خودم دسکتاپم شهر شامه مال این دوست عزیز جهانه شامه
(البته الان ویندوزم نو ا بعدا مثل تو میشه)
Last edited by Amir 3d; 12-07-2012 at 17:11.
بالاخره هیچ کی جواب منو نداد خودم فعلا مراحل پیچیدشو حل کردم و دی ال سی رو دستی نصب کردم (یعنی دی ال سی در حد اجرای دمو اولیه 3 ثانیه اومد بعد خوشحال که شدم زد تو ذوقم)فعلا مشکل Close Stope working داره به محض درست کردن و حل این ارورر آموزششو میگذارم. هر کی DLC رو داره کمی صبور باشه تا من امشب آپدیتو بگیرم ببینم چی میشه درست میشه یا نه؟
اگه نشد شما هم یه تکونی بدید شاید شما تونستید به ما هم بگید![]()
دوستان انجمن p30world ...
کسی تونسته dlc هارلی کویین رو اجرا کنه ؟! سریع جواب بده !! (رو pc)
بله ،من اجرا کردم.
(بهتر بود مشکلتون را هم می نوشتید)
من موقع اجرای ست آپ پیغام میده بتمن رو نصب کن دستی فایل هاشو استخراج کردن و در محل های خودشون ریختم حالا وقتی اجرا میکنم اجرا میشه بالا میآد آیکون دی ال سی هست اما وقتی تو دی ال سی می رم اون عروسک دقکه رو نشون میده دوربین دور میشه Stop work میده و کلوز میشه در ضمن نه DLC بلکه برم تو شخصیت های سه بعدی یا تو بازی اصلی همینطور میشه؟!
مال شما که سالمه اگه میتونی بری اینجا
\Batman Arkham city\Game\BmGame\Config\PC
و فایل PCGAME.inf
رو واسم آپ کنی شاید از اون باشه شایدم کرک ؟! (از چند جا گرفتم اما با هم فرق دارن شاید مشکلم از این باشه)
این فایله 5-6 کیلو بایت بیشتر نیست ممنون
راستی شما کرک ریختی یا اجرا شد راحت ؟بازیت آپدیت 3 رو داره؟
البته پسوندش inf نیست ini هست.
+
در ضمن من دی ال سی ،کرک و ...را از این سایت گرفتم
توی کامنت ها هم شخصی به نام علی نحوه صحیح نصب اپدیت ، کرک و ... را توضیح داده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)