تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 67 از 91 اولاول ... 175763646566676869707177 ... آخرآخر
نمايش نتايج 661 به 670 از 901

نام تاپيک: های-فای ... های-اند... سیستم های استریو

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

اوه اوه٬ این حجازی هم کولاک کرده!
    به غیر از حجازی جای دیگه ای رو نمیشناسید که این ووفرها رو داشته باشه؟
    عجب اشتباهی کردم همون موقع نخریدم!
    حالا که طالب شدم یه فلور استندینگ بسازم قیمتا نجومی شدن!
    بله درسته. با توجه به اینکه پیرلسی که ایشون به قیمت گزاف میفروشه، فقط تا حدود 1500-1600 هرتز رو پوشش میده، عملا بلا استفاده میشه برای ساخت بوکشلف چون تویتر دامی که از حدود 1000 هرتز به بالا رو با یه شیب اسلوب 6 یا 12 دسی بل پر اکتاو پخش کنه در دسترس نیست و اگه هم باشه قیمتش بالاست. اگه افزایش بی منطق قیمت دلار نسبت به ریال رو در نظر نگیریم، قیمت اصلی این وفر باید حدود 25 الی 30 هزار تومان باشه. یعنی بیشتر ازین نمیارزه. یکی از بهترین های پیرلس مدل 830875 که در واقع یه میدباس هست که در تیون مناسب از 28 هرتز تا حدود 3000هرتز رو پوشش میده و براحتی میشه با تویتر مناسب دامنه بالایی رو پوشش داد. این میدباس در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده شده که پروژه ای هست که سالها روش تحقیق و فعالیت شده و نتیجه ای که میده با اسپیکرهای تجاری بسیار گرون قیمتی مقایسه شده. اگر جستجو کنید reviewهای مختلفی رو از این پروژه پیدا میکنید که شنونده ها از مقایسه این اسپیکر با اسپیکرهای خیلی خاص صحبت میکنند. من خودم جستجو کردم مقایسه این اسپیکر با چند مدل خیلی معروف از برندهایی از مارتن، خارما، ویلسون اودیو رو خوندم که این اسپیکرها همشون بالای 20000 دلار قیمت دارند. من خودم ست کامل قطعات مورد نیاز این پروژه رو تهیه کردم وقتی که دلار ارزون بود حدود 2 میلیون شد. ساخت باکس هم در بهترین حالت و بهترین متریال 1 میلیون هزینه داره و نتیجه میشه یه اسپیکر قابل رقابت با برندهای بسیار گرونتر. بعد درسته که ما بیایم ساب ووفری که عملا بلا استفاده هست رو 80000 تومان بخریم؟

به نظر من اگه کسی واقعا دنبال نتیجه عالی هست با بودجه زیر 10 میلیون، پروژه السینور رو بسازه و سالها ازش استفاده کنه بدون اینکه بتونه زیر 30-40 میلیون تومن جایگزینی براش پیدا کنه. یه انتخاب دیگه ساخت اسپیکر هورن هست یه درایورهایی از سازنده های معتبری مثل Faital Pro. این کمپانی محصول منحصر به فردی داره که تا قبل از تولید اون فقط یه محصول دیگه اون قابلیت رو داشت که قیمتش برای یک جفت بالای 4000 دلار بود ولی این محصول از این کمپانی فقط و فقط حدود 500 دلار قیمت داره. یه محصول لاکچری و منحصربفرد از ایتالیا. در مورد این درایور بیشتر می نویسم

2. 3 کاربر از klipsch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه BraveKnight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

البته من قصد داشتم اون بلندگویی که شما و دوستمون امین جان ساخته بودید (توییتر دام + فول رنج سونی + 2*ووفر پیرلس) رو بسازم. برای بوکشلف هم احتمالا بعدا از میدبیس کنوود استفاده میکنم. یعنی توییتر دام + میدبیس کنوود.
    ظاهراٌ انحصار این پیرلس‌ها در دست حجازیه!
    واقعا جای دیگه‌ای نمیشه این ووفرها رو تهیه کرد؟!

راستی آقای مرادپور یه ووفر 6.5 اینچی دیگه رو هم تو وبلاگشون معرفی کردند که مربوط به سونی هست و این مدل رو هم بسیار مناسب دونستن. ظاهرا نصف پیرلس هم قیمت داره.
    آیا شما تا حالا صداش رو شنیدید؟ ارزش داره روش کار بشه؟
    آقای مرادپور که در قسمت نظرات نوشته بودن به پای پیرلس نمیرسه اما خیلی ازش تعریف کردن.
    اما به هر حال چشمم مونده دنبال پیرلس!
    Last edited by BraveKnight; 04-03-2013 at 14:41.

4. 2 کاربر از BraveKnight بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

سلامجناب کلیپش واقعا خوشحال شدم دیدم برگشتید خیلی جا خوردم دیدم بن شده بودید اگه یادتون باشه با کمک شما اون امپ هدفون رو با 12au7 که بهم دادین بستم و نتیجه بسیار عالی بود و انتظار چنین چیزی رو نداشتم!!البته روی فیبر سوراخ دار و با مقاومت کربنی و خازن های بی کیفیت و کلی سیم که از اینور به اونور رفته بود! مدار رو برای تست بستم و انشاالله توی تابستون که سرم خلوت شد یه PCB خوب براش میزنم و بهترین قطعات ممکن رو براش استفاده میکنم و توی اون جعبه فلزی میزارم تا یه امپ دست ساز های فای (شاید هم های اند!) بشه! گوش های من که مثل شما دقیق نیست ولی صداش برای من خیلی عالی بود! واقعا متشکرم که کمکم کردید.بعد از اون تجربه با امپ هدفون خیلی به کار با امپ های لامپی علاقه مند شدم ولی منبعی برای یاد گیری اصول کار و طراحی امپ های لامپی پیدا نکردم و شما هم که نبودید تا سوال کنم!من میخوام برای کار بعدیم یه امپ با قدرت کم مثلا 3 وات لامپی بسازم فرقی نمیکنه سینگل باشه یا پوش پول ولی توی انتخاب نقشه و ترانس ها و لامپ مشکل دارم تا این که چند وقت پیش یکی از دوستام گفت من یه اشنا دارم که قبلا توی کارخونه تلوزیون و رادیو سازی کار میکرده (اسم کارخونش یادم نیست) و تعمیر کار تلوزیون و رادیو قدیمیه و تعدادی از لامپ های مختلف داره که نو هستن و دیگه به کارش نمیاد منم گفتم چند تا از لامپ هاش رو برام بیار ببینم چیز بدرد بخوری توشون هست یا نه. 12 تا لامپ برام اورد که چند تاشون شماره هاش پاک شده اما چند تاشون شماره داره اینها هستن: PL504 و PL500 و PL521 و PCL86 و 2B-B14 که PL504 و PCL86 ماله فیلیپس هست. توی نت دنبال اطلاعاتشون گشتم همشون توی تلوزیون کاربرد دارن و PL504 و PCL86 بین اینها معروف تر بودن و امپ هم باشون ساخته بودن یه نقشه خیلی ساده هم بود که با یدونه 504 و 1 مقاومت و یه ترانس 220 به 24 معمولی تقویت کننده ساخته بود که من روی بستمش و صدا رو در حد 1 وات تقویت کرد ولی کیفیت خیلی خوبی نداشت که فکر کنم بخاطر ترانسش هستشما میتونید کمکم کنید با این لامپ ها یه تقویت کننده در حد مثلا 3 بسازم؟ توی ترانس و یه نقشه خوب کمک میخوام البته امپ های OTL هم بودن که ترانس خروجی ندارن ولی ظاهرا کیفیتشون زیاد خوب نیستراهی هست که بشه فهمید اون لامپ هایی که شمارشون پاک شده چی هستن؟ اندازه چند تاشون مثله PL504 و چند تای دیگه مثل PCL86 هست
    ممنون
    Last edited by mahdi@7; 04-03-2013 at 17:52.

6. این کاربر از mahdi@7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه janajana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    پارسیان پهناور

پيش فرض

درود به همه دوستان و همچنین کلیپش گرامی...
    چند وقت قبل ( که البته کلیپش گرامی هم در جریان هست ) رفتم پیش حجازی میدرنج سونی رو میداد دونه ای 800000 ریال !!!
    واقعا از جای دیگه ای نمیشه تهیه کرد؟؟؟
    خدا پدر و مادر م ح م و د رو بیامرزه یا پدر مادر حجازی رو ؟؟؟ یه راهی پیدا کنیم تا از دست این قیمتهای فضایی حجازی راحت بشیم...

8. 2 کاربر از janajana بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه BraveKnight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دزدی که فقط از دیوار مردم بالا رفتن نیست!
    وقتی سونی رو میده 80000 تومن حتما پیرلس رو هم میده 200000!!!!
    به قول آقای نجفی این آقا بلندگوها رو چندین سال معلوم نیست تو چه شرایطی تو انبار خوابونده حالا که دلار رفته بالا داره اینا رو میکنه تو پاچه ملت!
    مطمئن باشید دلار بیاد برسه به 500 تومن هم این آدم قیمت بلندگوهاشو رو تو همین سطح نگه میداره.
    اینجور آدما فقط منتظر یه فرصتی هستن که مردم رو بچاپن!
    من تقریبا یک سال پیش رفتم همین فول رنج ها رو ازش خریدم دونه ای 20 تومن٬ یه جور رفتار میکرد که انگار داره بهم لطف میکنه و رایگان در اختیارم میذاره. وقتی هم گفتم تخفیف بده شروع کرد که قیمت این بلندگوها این نیست و فلان ...

10. این کاربر از BraveKnight بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

البته من قصد داشتم اون بلندگویی که شما و دوستمون امین جان ساخته بودید (توییتر دام + فول رنج سونی + 2*ووفر پیرلس) رو بسازم. برای بوکشلف هم احتمالا بعدا از میدبیس کنوود استفاده میکنم. یعنی توییتر دام + میدبیس کنوود.
    ظاهراٌ انحصار این پیرلس‌ها در دست حجازیه!
    واقعا جای دیگه‌ای نمیشه این ووفرها رو تهیه کرد؟!

راستی آقای مرادپور یه ووفر 6.5 اینچی دیگه رو هم تو وبلاگشون معرفی کردند که مربوط به سونی هست و این مدل رو هم بسیار مناسب دونستن. ظاهرا نصف پیرلس هم قیمت داره.
    آیا شما تا حالا صداش رو شنیدید؟ ارزش داره روش کار بشه؟
    آقای مرادپور که در قسمت نظرات نوشته بودن به پای پیرلس نمیرسه اما خیلی ازش تعریف کردن.
    اما به هر حال چشمم مونده دنبال پیرلس!
    بله متوجه شدم. با استفاده از میدرنج. ولی چه فایده که حتی فول رنج سونی هم قیمتش رو چند برابر کرده که دیگه اصلا نمیصرفه. ما کاری نداریم که دولت تحریم شد به یه جاییش فشار اومد دلارهای کثیف نفتی خودش رو چند برابر کرد که کسر بودجه رو جبران کنه، در اصل قیمت اصلی دلار نهایتا حدود 2000 تومنه. شما ببینید در کشورهای خارجی که پروژه هایی بصورت کیت (که صدها بار ساخته شده اند با نتیجه قطعی و مشخص) رو با بودجه های بسیار بسیار معقول در حد 100 دلار و 200 دلار. این اسپیکر رو ببینید که در آلمان بصورت کیت فروخته میشه با قیمت همین حدود و نتیجه خیلی عالی:

در خصوص اون ساب وفر جی وی سی من نظری ندارم چون نداشتم و صداشو شنیدم و علاقه ای هم به این دست از درایورها ندارم.
    به نظر من اگه کسی دنبال صدای مطلوب باشه باید کمی هزینه هارو بیشتر کنه و یه استانداردهای حداقلی رو کاور کنه. هزینه کمتر که باعث میشه نتیجه یه حداقلی رو پوشش نده، به نظر من اشتباهه.

12. 2 کاربر از klipsch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلامجناب کلیپش واقعا خوشحال شدم دیدم برگشتید خیلی جا خوردم دیدم بن شده بودید اگه یادتون باشه با کمک شما اون امپ هدفون رو با 12au7 که بهم دادین بستم و نتیجه بسیار عالی بود و انتظار چنین چیزی رو نداشتم!!البته روی فیبر سوراخ دار و با مقاومت کربنی و خازن های بی کیفیت و کلی سیم که از اینور به اونور رفته بود! مدار رو برای تست بستم و انشاالله توی تابستون که سرم خلوت شد یه PCB خوب براش میزنم و بهترین قطعات ممکن رو براش استفاده میکنم و توی اون جعبه فلزی میزارم تا یه امپ دست ساز های فای (شاید هم های اند!) بشه! گوش های من که مثل شما دقیق نیست ولی صداش برای من خیلی عالی بود! واقعا متشکرم که کمکم کردید.بعد از اون تجربه با امپ هدفون خیلی به کار با امپ های لامپی علاقه مند شدم ولی منبعی برای یاد گیری اصول کار و طراحی امپ های لامپی پیدا نکردم و شما هم که نبودید تا سوال کنم!من میخوام برای کار بعدیم یه امپ با قدرت کم مثلا 3 وات لامپی بسازم فرقی نمیکنه سینگل باشه یا پوش پول ولی توی انتخاب نقشه و ترانس ها و لامپ مشکل دارم تا این که چند وقت پیش یکی از دوستام گفت من یه اشنا دارم که قبلا توی کارخونه تلوزیون و رادیو سازی کار میکرده (اسم کارخونش یادم نیست) و تعمیر کار تلوزیون و رادیو قدیمیه و تعدادی از لامپ های مختلف داره که نو هستن و دیگه به کارش نمیاد منم گفتم چند تا از لامپ هاش رو برام بیار ببینم چیز بدرد بخوری توشون هست یا نه. 12 تا لامپ برام اورد که چند تاشون شماره هاش پاک شده اما چند تاشون شماره داره اینها هستن: PL504 و PL500 و PL521 و PCL86 و 2B-B14 که PL504 و PCL86 ماله فیلیپس هست. توی نت دنبال اطلاعاتشون گشتم همشون توی تلوزیون کاربرد دارن و PL504 و PCL86 بین اینها معروف تر بودن و امپ هم باشون ساخته بودن یه نقشه خیلی ساده هم بود که با یدونه 504 و 1 مقاومت و یه ترانس 220 به 24 معمولی تقویت کننده ساخته بود که من روی بستمش و صدا رو در حد 1 وات تقویت کرد ولی کیفیت خیلی خوبی نداشت که فکر کنم بخاطر ترانسش هستشما میتونید کمکم کنید با این لامپ ها یه تقویت کننده در حد مثلا 3 بسازم؟ توی ترانس و یه نقشه خوب کمک میخوام البته امپ های OTL هم بودن که ترانس خروجی ندارن ولی ظاهرا کیفیتشون زیاد خوب نیستراهی هست که بشه فهمید اون لامپ هایی که شمارشون پاک شده چی هستن؟ اندازه چند تاشون مثله PL504 و چند تای دیگه مثل PCL86 هست
    ممنون

خیلی ممنون از نظر لطف شما.
    خوشحالم که تونستید اون امپ رو به نتیجه برسونید. توپولوژی ساده اون آمپ در حالت کاتد فالور نتیجه رو تضمین میکرد در صورتیکه منبع تغذیه رگوله شده و پایایی بهش میدادید.
    در خصوص لامپ هایی که گقتید اکثرشون لامپ های تلویزیونی هستند مثل PL500, PL504 که البته نمونه هایی آمپلیفایر هم باهاشون ساخته شده ولی توصیه میکنم برای ساخت آمپلیفایر از لامپ های شناخته شده تر استفاده کنید. حتی شما جستجو کنید با PCL86 هم آمپ ساخته شده ولی مثل توصیه میکنم بجای اون از ECL86 استفاده کنید. قیمت زیادی هم نداره ولی خب نتیجه بهتری میگیرید. این لامپ یک تریود-پنتود (یک ساختار تریود مجزا + یک پنتود مجزا) هست که از تریودش میتونید برای درایو کردن پنتود استفاده کنید البته من خودم حالت پنتود رو پیشنهاد نمیکنم میتونید در حالت تریود استفاده کنید. یعنی یک تریود استفاده کنید برای درایو کردن تریود ECL86 . نیاز به ترانس خروجی بلندگو هم دارید که باید دستی بپیچید. برای اولین پروژه توصیه میکنم که ترانس با هسته کوچکتری بسازید. صرف گرفتن نتیجه رضایتبخش حداقلی در اولین پروژه کافی به نظر میرسه بعد میتونید پروژه رو ارتقاء بدین و مثلا از خازن های گرونتر رو بهتر استفاده کنید و ترانس خروجی رو به هسته بزرگتر با تناسب راکتانس و اشباع معقول تر ارتقا بدین که پاسخ فرکانسی بهتر بشه.
    برای فهمیدن شماره لامپ هایی که پاک شده اگه عکس ازشون بهم بدین شاید بتونم بگم چی هستن.
    یه پیشنهاد وسوسه کننده هم ساخت یک آمپ سینگل با لامپ 6C33 هست. یک زیبای دوست داشتنی از سرزمین تزارها. این لامپ در حالت سینگل 12 الی 15 وات توان میده. میشه تا 18 وات هم گرفت که ضروری نیست. این لامپ به سرعت گرم میشه و به پیک کاری خودش میرسه. صدایی بسیار دقیق و Accurate داره و بعضی این لامپ رو دارای صدایی موزیکال و گرم از نوع لامپ و دقیق و سرع از نوع ترانزیستور میدانند. رومی معروف (Roomy the cat) با اون اسپیکر هورن غول پیکر معروفش، فقط این لامپ رو قبول داره و لاغیر. حتی GM70 با اون عظمت رو قبول نداره در مقابل این لامپ.

(به دلیل عدم رضایت صاحب مطلب از درج آن، ویرایش شد)

ساخت یه سینگل میتونه منجر به خلق همچین چیزی بشه. واقعا زیبا نیست؟

Last edited by klipsch; 08-03-2013 at 09:08. دليل: typo

14. 3 کاربر از klipsch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

درود به همه دوستان و همچنین کلیپش گرامی...
    چند وقت قبل ( که البته کلیپش گرامی هم در جریان هست ) رفتم پیش حجازی میدرنج سونی رو میداد دونه ای 800000 ریال !!!
    واقعا از جای دیگه ای نمیشه تهیه کرد؟؟؟
    خدا پدر و مادر م ح م و د رو بیامرزه یا پدر مادر حجازی رو ؟؟؟ یه راهی پیدا کنیم تا از دست این قیمتهای فضایی حجازی راحت بشیم...
    بله کاملا درسته. با این قیمت ارزش خرید ندارد به هیچ وجه. سزاری گران فروش، نخریدن است.
    باید به دنبال موارد جدید باشید. فول رنج فیلیپسی که ما به قیمت 100 هزار تومن گرفتیم و استفاده کردیم و چند عدد دوستان دیگه هم استفاده کردن، نتیجه ای که میداد در باکس مناسب اصلا با این درایورها قابل قیاس نبود. اون فول رنج با حساسیت بالا و رنج فرکانسی وسیعی که پوشش میداد قابل رقابت بود با یه مدلهایی از فاستکس و ...
    جای دیگه ای که پیرلس رو بفروشه نه متاسفانه نمی شناسم ولی خوشبختانه یه محصولات اروپایی جالبی اینجا پیدا کردیم که قابل تهیه هست. بعنوان مثال اولین خبر خوب اینکه شرکتی در تهران نماینده رسمی کمپانی Beyma اسپانیا هست که محصولات بسیار برجسته ای داره که خیلی از DIYerها در خارج از کشور از محصولاتش استفاده میکنند. البته محصولاتش تواین رنج قیمت نیستند ولی نتیجه ای که میدن واقعا عالیه. بعنوان مثال این محصول رو نگاه کنید که یه فول رنج 8 اینچ هست با حساسیت 96 دسی بل و رنج فرکانسی 60 هرتز تا 18 کیلوهرتز. قطعا میتونه با قیمت حدود 60 دلار یه گزینه مناسب باشه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . جالبه که فول رنج فیلیپسی که ما استفاده کردیم با اینکه کوچکتر بود رنج فرکانسی 60 هرتز تا 20 کیلوهرتز رو پوشش میداد. اینجا ارزش اون فول رنج مشخص میشه.

16. 3 کاربر از klipsch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

ممنون از مطالب خوب شما
    والا من این لامپ هارو برای این گفتم که دارمشون که ظاهرا به درد های فای نمیخورن اون ها هم که شماره نداشت رو بهش پس دادم
    جناب نجفی من خیلی علاقمند شدم طرز کار لامپ ها و مداراتشون رو بدونم تا بتونم یه مدار لامپی رو که میبینم بتونم بفهمم چی به چی شده اما جایی پیدا نکردم که در موردش توضیح داده شده باشه مثلا میشه تفاوت و کاربرد انواع مختلف لامپ ها مثل تریود و پنتود و... ها و طرز کارشون و عملکرد رکتیفایر های لامپی و عملکردشون و مزایا و معایبشون نسبت به دیود سیلیکونی و ارایش های مختلف مداراتشون و بایاس کردنشون و محاسبه قطعات مدار و محاسبه ترانس ها و... و بقیه مطالب در مورد امپ های لامپی رو در موردش توضیح بدید تا باشون اشنا بشیم و فقط مونتاژ کننده نباشم
    اگه ممکنه و وقت دارید یه مقدمه و نحوه کار لامپ و امپ های لامپی بگین که مثلا موارد بالا توش باشه
    بعد اینا بریم سراغ پیچیدن ترانس و ساختن یه امپ خیلی ساده وات پایین با لامپ که بعد ارتقاش بدیم و از نقشه های بهتر و کامل تر استفاده کنیم... نظرتون چیه؟!
    یه سوالی هست که خیلی وقته دنبالشم اینکه ما همش خوندیم که ترانس پاسخ فرکانسی بسیار بدی داره و اعوجاج زیادی ایجاد میکنه پس چرا دستگاه های های فای از ترانس برای کوپلاژ و تطبیق امپدانس استفاده میشه. این مشکل رو چطور رفع کردن که به صدایی با کیفیت خیلی بالا رسیدن؟ نمیشه در لامپ از ترانس استفاده نکرد؟ (برای تغذیه نه برای خروجی)

این 6c33 هم عجب لامپیه!! حدود 13 سانت طولشه و 6.5 سانت قطر! لامپ خیلی بزرگیه! توان مصرفی وحشتناکی هم داره!
    مطمئنا ساختن امپ با این خیلی جالب میشه! شما خودتون باش کار کردید؟ قیمتش چقدره؟ ساخت امپ با این حدودا چقدر هزینه بر میداره؟
    برای تجربه اول شما چه لامپ و مداری رو پیشنهاد میکنید؟

در آغاز فعالیت sansui's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

با سلام خدمت همه ی دوستان گرامی خصوصا آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دوستان من یه سنسویی 331 دارم(با اینکه پیرمرده ولی خیلی خیلی دوسش دارم و هر روز از سر کار که میام میشینم با لذت نگاش میکنم)

دنبال ساخت باند ایستاده بودم براش که وسط کار با این فروم آشنا شدم راستش گزینه هام اون موقع محدود بودن و چیزی که تونستم بخرم باندای دست دو این سونی بودن

ظاهرش تعریفی نداره ولی تو مغازه بهترین صدایی که گیر اومد این بود تیوترهاش مقواشون اسیب دیده بودن که از مغازه تو امجد یه جفت تیوتر براش تهیه کردم،

کل اینارو تهیه کردم تا باهاشون یه چیزی تو مایه این طرح رو اجرا کنم(همه طرح های اون سایتو دانلود کردم و از کار که بر میگشتم مرورشون کردم):

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    حالا سوالات:
    طرح قابل قبوله یا کسی تو این ظاهر پیشنهاد بهتری داره؟
    اینکه جنسی که کار کنم چوب باشه یا نئوپان بذارم بعد روکش کنم و رنگ؟(آخه دایره بریدن این روکش نازک هارو بلد نیستم)
    و اما مساله مهم تر اینکه امپدانس این باند 6اهمیه پشت خروجی امپ نو شته 6اهم و 4 اهم(حالا نمیدونم منظورش اینه خروجی A شیش اهمیه و خروجی B چهار اهمی یا نه؟!) و نوشته رو حالت A,B (با هم) باید امپدانس هر باند 8 اهم یا بیشتر باشه...
    حالا با توجه به کاربری من،آیا 6اهم بودن برا امپ مشکل ایجاد میکنه؟
    کاربریم هم 98درصد رادیو گوش دادن (شفافیت همون رادیو برام مهمه) و 2درصد هم از AUXش استفاده میکنم و خیلی کم میشه اهنگ بیس دار بذارم یا بخام خیلی ولوم بدم( چَه چَه و آواز بیشتر)
    این برنامه دو تا عقربه سیگنال زیبا با پس زمینه آبی داره که هرچی رو با برنامه ای دیگه play کنید این خروجی رو نشون میده:

19. 2 کاربر از sansui بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •