بله درسته. با توجه به اینکه پیرلسی که ایشون به قیمت گزاف میفروشه، فقط تا حدود 1500-1600 هرتز رو پوشش میده، عملا بلا استفاده میشه برای ساخت بوکشلف چون تویتر دامی که از حدود 1000 هرتز به بالا رو با یه شیب اسلوب 6 یا 12 دسی بل پر اکتاو پخش کنه در دسترس نیست و اگه هم باشه قیمتش بالاست. اگه افزایش بی منطق قیمت دلار نسبت به ریال رو در نظر نگیریم، قیمت اصلی این وفر باید حدود 25 الی 30 هزار تومان باشه. یعنی بیشتر ازین نمیارزه. یکی از بهترین های پیرلس مدل 830875 که در واقع یه میدباس هست که در تیون مناسب از 28 هرتز تا حدود 3000هرتز رو پوشش میده و براحتی میشه با تویتر مناسب دامنه بالایی رو پوشش داد. این میدباس در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده شده که پروژه ای هست که سالها روش تحقیق و فعالیت شده و نتیجه ای که میده با اسپیکرهای تجاری بسیار گرون قیمتی مقایسه شده. اگر جستجو کنید reviewهای مختلفی رو از این پروژه پیدا میکنید که شنونده ها از مقایسه این اسپیکر با اسپیکرهای خیلی خاص صحبت میکنند. من خودم جستجو کردم مقایسه این اسپیکر با چند مدل خیلی معروف از برندهایی از مارتن، خارما، ویلسون اودیو رو خوندم که این اسپیکرها همشون بالای 20000 دلار قیمت دارند. من خودم ست کامل قطعات مورد نیاز این پروژه رو تهیه کردم وقتی که دلار ارزون بود حدود 2 میلیون شد. ساخت باکس هم در بهترین حالت و بهترین متریال 1 میلیون هزینه داره و نتیجه میشه یه اسپیکر قابل رقابت با برندهای بسیار گرونتر. بعد درسته که ما بیایم ساب ووفری که عملا بلا استفاده هست رو 80000 تومان بخریم؟
به نظر من اگه کسی واقعا دنبال نتیجه عالی هست با بودجه زیر 10 میلیون، پروژه السینور رو بسازه و سالها ازش استفاده کنه بدون اینکه بتونه زیر 30-40 میلیون تومن جایگزینی براش پیدا کنه. یه انتخاب دیگه ساخت اسپیکر هورن هست یه درایورهایی از سازنده های معتبری مثل Faital Pro. این کمپانی محصول منحصر به فردی داره که تا قبل از تولید اون فقط یه محصول دیگه اون قابلیت رو داشت که قیمتش برای یک جفت بالای 4000 دلار بود ولی این محصول از این کمپانی فقط و فقط حدود 500 دلار قیمت داره. یه محصول لاکچری و منحصربفرد از ایتالیا. در مورد این درایور بیشتر می نویسم