سلام
برای معامله آنلاین باید بریم کارگزاری؟ چه مدارکی نیاز است؟
سلام
برای معامله آنلاین باید بریم کارگزاری؟ چه مدارکی نیاز است؟
بله به هر حال باید برید کارگزاری چون مثل بانک هست باید یک حسابی داشته باشید مختص به خودتون برای معامله ... معامله آنلاین هم همون کارگزاری امکانش رو براتون فراهم میکنه ... مدرک خاصی نیاز نیست ، کارت ملی به دست برید . سادست مثل باز کردن حساب بانکی ...
اما من نظری خلاف نظر شما دارم
چند ماه قبل گفتم شاخص وقتی وارد کانال 60 هزار واحد شد کم کم وقت خرید هست هنوز هم به این گفته خودم اعتقاد دارم و صبر میکنم
و همچنان معتقدم از بورس هیچ گونه حمایت واقعی یا بهتر بگم در عمل انجام نشده فقط و فقط دارن ظاهر سازی میکنند
همانطور که دوست عزیز فرمودند فقط مدارک احراز هویت برای دریافت کد بورسی نیاز هست
منتهی برای دریافت کد انلاین باید یک امتحان بدهید که بیشتر جنبه سوری داره اما بهتره یکسری اطلاعات از قبل داشته باشید که بتونید بدون مشکل به سوالات پاسخ دهید فکر کنم یک سری نمونه سوال اینجا قرار دادم همونها رو مطالعه کنید کافیه
بستگی داره با چه دید زمانی ای بخواید سرمایه گذاری کنید ، کارتون درسته که منتظر میمونید مخصوصا با مسائل سیاسی جاری ... ولی به هر حال پیش بینی ها اینه که این روند صعودی فعلا هست و میمونه و فرصت خوبیه واسه اونایی که با دید کوتاه مدت سرمایه گذاری میکنن
همونطور که گفتم فرصت مناسبی هست و همچنان هم این فرصت وجود داره ...
مخصوصا برای کسانی که سهام گروه خودرو و پتروشیمی رو داشتن مثلا نمادهای خودرو و شاوان .
به راحتی میشد در یک هفته حداقل 15% سود دست آورد.
سلام
دوستان یه سوالی از خدمتتون داشتم
شما خودتون تحلیل میکنید یا با کمک یکی از این سایت های تحلیلی خرید میکنین؟
اگه از طریق سایته کدوم سایت رو پیشنهاد میدین؟
ممنون
سلام
بهترین راهی که من ازش نتیجه گرفتم اینکه نظرات ، تحلیل ها و گزارشات مختلف رو مطالعه کنید اما تصمیم اخر رو خودتون بگیرید
سایت تحلیلی خاصی استفاده نمیکنم بیشتر به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سر میزنم
نظر دیگران فقط به شما کمک میکنه به بررسی بهتر ... حتی مشهور ترین سایت ها هم دیده شده سیگنال های بد دادن ...
من سعی میکنم خودم تحلیل رو یاد بگیرم و مواردی که میبینم رو در نهایت با تصمیم خودم اقدام به خرید و فروش کنم . حالا ممکنه اشتباه هم بکنم ولی از اشتباه هست که یاد میگیرم ...
ممنون از راهنمایی هاتون.پس به نظر شما من با یاد گرفتن تحلیل تکنیکال از کتاب مورفی شروع کنم خوبه؟
یادگیری هر فن و حرفه ای که بتواند شما رو در امر معامله در بورس یاری بکنه خوبه
کتاب جان مورفی سال 82 یا 84 توسط اقای قهرمانی ترجمه شد فکر کنم پی دی اف اون توی نت باشه
کتاب های تکنیکال دیگه ای هم وجود دارد به اونها هم نگاهی بیندازید
جدا از تکنیکال سعی کنید به مباحث بنیادی و تحلیل ساده گزارشات مالی هم توجه ای داشته باشید
موفق باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)