سلام
این محل نصب بازی من هستش
حالا که میخوام بازی رو ادیت کنم وقتی FIFA 12 i86 Regenerator رو اجرا میکنم و طبق دستور العمل آدرس این پوشه رو بهش میدم این ارور رو میده
چرا؟
سلام
این محل نصب بازی من هستش
حالا که میخوام بازی رو ادیت کنم وقتی FIFA 12 i86 Regenerator رو اجرا میکنم و طبق دستور العمل آدرس این پوشه رو بهش میدم این ارور رو میده
چرا؟
آقا حالا ما يه سوال پرسيديم كسي نميخواد جواب بده؟!!!آقا ما گيمر نيستيم سوال ابتدايي پرسيديم!!!نبايد كسي جواب بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یا سیدی بازی مشکل داره یا لنز درایوت که به احتمال زیاد لنز است
می تونی روی سیستم دیگه امتحان کنی که اگه کار کرد مشکل از درایوت است اگه نریخت سی دی
ولی چون می گی بیشتر بازی ها اینجوریه مشکل از درایوته
یه کار دیگه هم می تونی بکنی از اون سی دی که مشکل داره ایمیج بگیره اگه گیر کرد مشکل از لنزه که نمی تونه بخونه البته می تونه سی دی هم خراب باشه حتما تمیزش کن
با سلام.كل dvd كپي شده روي هارد و از روي هارد اجرا مي كنم!!به درايو مربوط نميشه!!
از فضای کافی برای نصب بازی مطمعن شوید حداقل 8 گیگ فضای خالی لازم دارید
از روی هارد می خوای نصب کنی ؟
شما یه ایمیج از بازی بگیر ببین کامل می گیره ؟
نسختون چند dvd هست ؟ حجم اطلاعات قبل و بعد از نصب چقدره ؟ همه اطلاعات داخل یه پوشه قرار داره یا نه ؟
سلام، اول درایور جدید انویدیا یعنی ورژن 290.53 رو برای ویندوزتون دانلود کنید(بهتره اینکارو برای رفع باگهای احتمالی بکنید).
یعد از نصب روی دسکتاپ رایت کلیک کنید و وارد Nvidia control panel بشید.
حالا وارد گزینه Manage 3D Setting بشین و از اونجا به منوی Program setting برین. حالا از تو لیست فیفا رو انتخاب کنید و گزینه زیر اون رو یه کارت گرافیک Nvidia Geforce تغییر بدین.
Apply کنید و از Nvida Control panel بیاید بیرون. بازی رو اجرا کنید، حالشو ببرید....![]()
سلام
ببخشید اگر سوالم تکراریه.پچ رسمی هنوز ارائه نشده؟
یه مشکلی که دارم اینکه من قبلاً مشکلی با گرافیک بازی نداشتم.اما الان بعد از یک ماه که اومدم دوباره بازی کنم خیلی کند بود و لگ داشت!حتی توی منو هم بازیکن کند حرکت میکنه!کسی این مشکل رو داشته؟
نه
اره خیلیا اومدن گفتن
من موندم این EA امسال با این بازی هاش چیکار مرده
+
شما کارای این پست و انجام بدین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)