قیمت آنلاک فکتوری و لاک در یازار جهانی چنده؟
از سایت اپل میتونید چک کنید
Sent from my iPod touch using Tapatalk
امروز iOS 6 معرفی می شه و بر اساس شایعات، قراره iPhone 3GS کماکان ساپورت بشه و به نسخه جدید ارتقا پیدا کنه.
[ کمی رقیب ها یاد بگیرن! ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این نسخه از iDevice های زیر پیشتیبانی می کند:
The New iPad
iPad 2
iPod touch 4G
iPhone 4S
iPhone 4
iPhone 3GS
Last edited by JoWkErsSs; 12-06-2012 at 11:14.
ای کاش از iPad هم پشتیبانی می شد. به هر حال اون سخت افزارش دقیقاً مثل iPod touch 4g هست. دیگه تولید هم نمیشه پس آپدیت شدن یا نشدنش قرار نیست لطمه ای به کسی بزنه.این نسخه از iDevice های زیر پیشتیبانی می کند:
اتفاقا کمی برای منم عجیب بود که چطور از iPod touch 4G پشتیبانی میشه اما از آیپد نه ...!!
اما شایعات درست می گفتند، همچنان iOS 6 از iPhone 3GS پشتیبانی میکنه...
دوستان میشه بگید قضیه این زد یا سفید بودن ال سی دی آیفون 4 اس چیه و راه تشخیص چگونست آخه میخام 4 اس بردارم ولی از این موضوع می ترسم حتی لیبل آمریکا باشه برید توی سایتش سر بزنید متوجه میشید ممنون از راهنمایی دوستان
سلام
خسته نباشین..ما چند تا iphone 4s هدیه گرفتیم. متاسفانه از Iphone هم زیاد سر در نمیارم
یکی از همین گوشی ها رو برای ریختن بازی و چند تا برنامه به یه فروشگاه بردم که فروشنده میگه Highcopy هستش و نمیتونم برنامه توش بریزم ولی ظاهرش خیلی قشنگ شبیه اصل در اوردن ! گفت os
فرق داره و itunes هم نمی پذیرش همه این چیزام بدون امتحان کردن یا دیدن گوشی گفت فقط ظاهر گوشی رو دید .یه چیز دیگه هد فون crative رو که خواستم بخرم رو گوشی صدای موزیک رو راحت
میشد شنید ولی کنترل موزیک رو اانجام نمیداد که فروشنده میگفت اینم یه دلیل دیگه برای Highcopy بودنشه ..چون رو گوشی خودش که مثلا اصل بود کار میکنه! ولی یکی دیگه از گوشی ها که اونم 4s هستش
فقط مشخصات پشت گوشی با این چندتا فرق داره جای دیگه که بردیم همه برنامه ها روش نصب شد و الان ازش استفاده میشه..من از گوشیم برای تماس ها میتونم استفاده کنم ولی هنوز برنامه ای روش نصب نشده.
حالا من نمیدونم واقعا من از گوشیم هیچ استفاده ای نمیتونم بکنم ؟![]()
Last edited by V E S T A; 21-06-2012 at 13:40.
به نظر من مدل های مختلف آیفون اپل تنها برای دونستنه و ارزش خرید نداره حتی اگر خریدش برات آسون باشه چون اندروید ها با قیمتی پایین تر و کارایی بیشتر برای ایرانیان موجودند.
یک نفر نظر مرا رد کند
آخرین خبری که در این رابطه شنیده بودم این بود که صفحه نمایش 4S درصد نمایش رنگ زرد درش بیشتره و میشه گفت نرم افزاریه .
مشکلی در رابطه با دارا بودن لکه گزارش نشده.
سلام
چند تا آیفون 4S ؟!؟! این مدل هایی که شما داری همه به قل معروف HighCopy هستن و فقط یک کپی برداری از طرح اصلین . هیچ گونه نرم افزار و امکاناتی که برای apple موجود هست برای این گوشی ها کارکردی نداره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)