تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
تعمیر تخصصی لوازم دیجیتال و خانگی
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 67 از 152 اولاول ... 175763646566676869707177117 ... آخرآخر
نمايش نتايج 661 به 670 از 1516

نام تاپيک: Galaxy Note » گوشی/تبلت سامسونگ با سیستم عامل Android و صفحه نمایش 5.3 اینچ

مدیر انجمن برنامه نویسی Payman_62's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.
    اگه یه کاستوم رام رو گوشی نصب کنیم و از رام راضی نباشیم بعدا میشه با ریست فکتوری به رام اوریجینال گوشی برگشت؟

میدونید که حافظه داخلی گوشی چند تا پارتیشنه که رو یکیشون رام اصلی و اوریجینال گوشی قرار داره و وقتی ریست فکتوری میکنیم رام اوریجینال رو از روی اون پارتیشن میخونه و دوباره سیستم عامل رو نصب میکنه.
    حالا میخوام بدونم:

1- نصب کاستوم رام، به اون پارتیشن آسیب نمیزنه و میشه با ریست فکتوری به حالت اولیه برگشت؟
    2- چطور میشه از پارتیشن رام گوشی بکاپ گرفت؟

کـاربـر بـاسـابـقـه M@hdi-B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام.
    اگه یه کاستوم رام رو گوشی نصب کنیم و از رام راضی نباشیم بعدا میشه با ریست فکتوری به رام اوریجینال گوشی برگشت؟

میدونید که حافظه داخلی گوشی چند تا پارتیشنه که رو یکیشون رام اصلی و اوریجینال گوشی قرار داره و وقتی ریست فکتوری میکنیم رام اوریجینال رو از روی اون پارتیشن میخونه و دوباره سیستم عامل رو نصب میکنه.
    حالا میخوام بدونم:

1- نصب کاستوم رام، به اون پارتیشن آسیب نمیزنه و میشه با ریست فکتوری به حالت اولیه برگشت؟
    خیر با ریست فکتوری به رام قبلی برنمی گرده

شما می تونی رام استوک رو دانلود کنی و با ادین فلش کنی

یا قبل از نصب کاستوم رام بوسیله ریکاوری از رام فعلی بک آپ بگیری و هر وقت خواستی ری استور کنی

Backup/Restore
    Last edited by M@hdi-B; 05-04-2012 at 14:15.

3. 2 کاربر از M@hdi-B بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها h!tman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام.

حالا میخوام بدونم:

بهتره از همون کاستوم استفاده کنید
    رام رسمی که خیری ازش ندیدیم

5. 2 کاربر از h!tman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

اگه خوشتون نیومد علاوه بر بکاپ / ریستور توی ریکاوری ، خیلی راحت با اودین میتونین رام رسمی رو فلش کنین...

7. 2 کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.

خیر با ریست فکتوری به رام قبلی برنمی گرده

شما می تونی رام استوک رو دانلود کنی و با ادین فلش کنی

یا قبل از نصب کاستوم رام بوسیله ریکاوری از رام فعلی بک آپ بگیری و هر وقت خواستی ری استور کنی

Backup/Restore
    خوب شد گفتی چون میخواستم این کار رو بکنم.

مدل گوشی من i717r برای کمپانی Rogers کانادا هست. مشکل اصلی من فارسی کردن گوشی هست. 2 هفته گوشی دستمه هنوز نتونستم کاری بکنم. خواهش میکنم دقیق پاسخم رو بدید که به اشتباه نیفتم.

با توجه به این که رام اوریجینال خاورمیانه برای این گوشی صادر نشده دوستان راهنمایی کردن که رام دی اودکس نصب کنم و خودم رام رو فارسی کنم.

حالا چند تا سوال دیگه:

1- منظور از رام استوک چیه؟
    2- این حروف درهمی که کنار رام ها هست (مثل XXLA) رو از این مسیر میخونن؟
    setting -> About -> basebandversion
    3- من رام اوریجینال مدل خودم رو از کجا دانلود کنم؟ پیداش نمیکنم. basebandversionش اینه: I717RUXLA2
    4- اگه این حروف کنار رام با basebandversion گوشی من تفاوت داشته باشه و رام رو گوشی نصب کنم چی میشه؟
    5- اگه رام اوریجینال رو پیدا نکردم میشه از اون پارتیشن گوشیم که رام روشه، رام رو کپی کنم رو هارد کامپیوتر؟
    میخوام به جای بکاپ و restore خود فایل رام اوریجینالش رو داشته باشم.
    6- گوشی کمپانی at&t آمریکا و rogers کانادا از نظر سخت افزاری یکی هستند. اما اپراتورهاشون متفاوته. با این توضیح آیا رام هاشون به هم میخوره؟
    چون رام دی ادکس و روت شده مربوط به کمپانی at&t پیدا کردم اما نمیدونم به گوشیم میخوره یا نه.

کـاربـر بـاسـابـقـه M@hdi-B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام.

خوب شد گفتی چون میخواستم این کار رو بکنم.

مدل گوشی من i717r برای کمپانی Rogers کانادا هست. مشکل اصلی من فارسی کردن گوشی هست. 2 هفته گوشی دستمه هنوز نتونستم کاری بکنم. خواهش میکنم دقیق پاسخم رو بدید که به اشتباه نیفتم.

با توجه به این که رام اوریجینال خاورمیانه برای این گوشی صادر نشده دوستان راهنمایی کردن که رام دی اودکس نصب کنم و خودم رام رو فارسی کنم.

حالا چند تا سوال دیگه:

1- منظور از رام استوک چیه؟
    2- این حروف درهمی که کنار رام ها هست (مثل XXLA) رو از این مسیر میخونن؟
    setting -> About -> basebandversion
    3- من رام اوریجینال مدل خودم رو از کجا دانلود کنم؟ پیداش نمیکنم. basebandversionش اینه: I717RUXLA2
    4- اگه این حروف کنار رام با basebandversion گوشی من تفاوت داشته باشه و رام رو گوشی نصب کنم چی میشه؟
    5- اگه رام اوریجینال رو پیدا نکردم میشه از اون پارتیشن گوشیم که رام روشه، رام رو کپی کنم رو هارد کامپیوتر؟
    میخوام به جای بکاپ و restore خود فایل رام اوریجینالش رو داشته باشم.
    6- گوشی کمپانی at&t آمریکا و rogers کانادا از نظر سخت افزاری یکی هستند. اما اپراتورهاشون متفاوته. با این توضیح آیا رام هاشون به هم میخوره؟
    چون رام دی ادکس و روت شده مربوط به کمپانی at&t پیدا کردم اما نمیدونم به گوشیم میخوره یا نه.
    1.همون رام اورج منظورمه
    2.من الان سامسونگ ندارم ولی بله تو همون About هست
    3. یه سرچ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بزن احتمالا پیدا بشه (معمولا کنارش قید میشه Stock )
    4.احتمالا بالا نیاد
    5.خیر نمیشه
    6.بله به احتمال زیاد یکی هستن چون تو فروم XDA هم فقط همینi717 با N7000 بخش تخصصی دارن.

خب همون رام دئودکس رو بزن فارسی سازش رو هم بساز و فلش کن حله

نتونستی بگو برات بسازم

10. این کاربر از M@hdi-B بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

1.همون رام اورج منظورمه
    2.من الان سامسونگ ندارم ولی بله تو همون About هست
    3. یه سرچ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بزن احتمالا پیدا بشه (معمولا کنارش قید میشه Stock )
    4.احتمالا بالا نیاد
    5.خیر نمیشه
    6.بله به احتمال زیاد یکی هستن چون تو فروم XDA هم فقط همینi717 با N7000 بخش تخصصی دارن.

خب همون رام دئودکس رو بزن فارسی سازش رو هم بساز و فلش کن حله

نتونستی بگو برات بسازم
    سلام.
    ممنون از پاسخ دقیق و کاملت.

یه سوال دیگه. الآن رام اورجینال یه جایی داخل گوشی ذخیره هست. وقتی ریست فکتوری میکنیم رام رو از اون جا میخونه و دوباره سیستم عامل رو نصب میکنه.
    حالا شما فرمودی رام جدید بریزی اون رام اورجینال هم تغییر پیدا میکنه و با ریست فکتوری نمیشه به رام اورجینال برگشت.
    شما فرمودی بکاپ بگیر و ریستور کن. با این کار میشه به رام اورجینال گوشی برگشت.
    حالا سوالم اینه که خود سورس رام اورجینال هم به حافظه داخلی گوشی برمیگرده؟
    یعنی از رام اوریجینال بکاپ بگیریم. یک رام کاستوم نصب کنیم. از رام کاستوم راضی نیستیم در نتیجه اون بکاپ رو ریستور میکنیم. بعد از ریستور کردن، رام اوریجینال به گوشی برگشته. حالا اگه گوشی ریست فکتوری بشه مجددا رام اورجینال رو گوشی نصب میشه؟

12. این کاربر از Payman_62 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

کاری که فکتوری ریست میکنه فقط یک Wipe هست ، یعنی تمام اطلاعات یوزر رو از روی رام پاک میکنه...

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کاری که فکتوری ریست میکنه فقط یک Wipe هست ، یعنی تمام اطلاعات یوزر رو از روی رام پاک میکنه...
    سلام.
    ولی به نظر من دوباره از ابتدا سیستم عامل رو نصب میکنه.

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

خیر اینطور نیست... پارتیشن های Data ، Cache و جز این چیزی نمیدونم رو پاک میکنه...

16. این کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •