تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ایا با طرح قانون اینترنت نامحدود موافق هستید؟

راي دهنده
538. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بلی

396 73.61%
  • خیر

142 26.39%
صفحه 67 از 103 اولاول ... 175763646566676869707177 ... آخرآخر
نمايش نتايج 661 به 670 از 1028

نام تاپيک: نظر سنجی =>چه کسانی با طرح اینترنت نامحدود موافقند؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه feizol65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

اونایی که یاید میفهمیدن فهمیدن همیشه یه چند نفر مخالف الکی پیدا میشه
    در عجبم از حماقت بعضی ها !
    برو پایین !

اگه طرج اجرا شد سرعتا بدتر نشن
    امیدی هست که سرعتا بره بالا؟
    اینم جواب :
    توی پست پایین ، یکی از دوستان گفته بود (البته الکی نیستش!
    ) که "قیمت خرید (بعنوان مثال) سرویس 512 کیلوبیت (توسط ISP از دولت) ، 8 برابر قیمت فروش سرویس 512 کیلوبیت (یعنی قانون جدید) هست."
    دوستان گلم؛ اولش که راجب نامحدود شدن حجم دانلود شنیدم اولین فکری که به ذهنم رسید این بود:
    چطور ممکنه مکانیزم تصمیم گیری که محدودیت 128 کیلو بیت از چنته ش بیرون اومده بود، به فکر دانلود نامحدود افتاده؟! شاید بگین هدف ارتقای سطح اینترنت در کشوره. حالا بیاد یکم عمیقتر به مسئله نگاه کنیم، چرا تا الان شرکت های اینترنتی (PAPها) قیمت گذاریشون علاوه بر سرعت، وابسته به حجم مصرف بوده؟ آیا با اعمال این قضیه نامحدودشدن، قیمت واگذاری پهنای باند به PAPها متناسب به این موضوع کاهش پیدا کرده؟ یا بدون افزایش هزینه، پهنای باندشون بیشتر شده؟ فراموش نکنیم که تو ایران PAPها عملا اینترنت رو از دولت می خرند وبه ما میدن، پس 100 درصد وابسته به دولت هستن (شرکت ارتباطات زیرساخت). حالا اگر کاهش قیمت از سوی دولت انجام نشه و این طرح به اجرا در بیاد چه اتفاقی می افته؟ اگر جدول قیمت های منتشر شده رو دیده باشید متوجه بحث نسبت share شدین که تا 1 به 10 مجاز اعلام شده! حالا شرکت PAP رو مجبورش کردن بدون هیچ کمکی اینترنت نامحدود بده! خوب اتفاقی که میافته یه خط 512 رو میدن به 10 نفر (کاملا قانونی) واگر از بخت بد این ده نفر همه مشترک پر مصرف باشن سرعت 60 کیلو بایت شما سرشکن میشه بین 10 نفر یعنی 6 کیلوبایت! یعنی شما عملا داری پول 512 میدی ولی بهت دایال آپ ارائه شده! شما نرخ واگذاری STM1 رو در نظر بگیرید، زیر ساخت STM1 رو که میشه mbps 155.52 بقمیمت تقریبا 50 میلیون تومن ارائه میکنه، که میشه حدودا 300 تا اشتراک 512 با نسبت 1به1 که میشه حدودا 167.000 تومن در ماه!!! حالا فکرشو بکنین گفتن 512 نامحدود 21 تومن! 167/21 میشه 8 !!! تازه بدون در نظر گرفتن سود شرکت. یعنی اگر شرکت هزینه و سودنخواد برای یر به یر شدن خریدش باید 512 رو حداقل به 8 نفر بده. خلاصه کلام، دوستان تجربه شبانه رایگان شرکت ها رو دیدید که سرعت چقدر پایین میومد، حالا کل روز اینجوری خواهد شد چون نامحدوده و همه که نه ولی خیلی ها میرن دنبال دانلود کردن....
    منظور نهایی ؛ تا وفتی ترس از اینترنت دربین مدیران و مسئولین از بین نره اینترنت درست و درمون گیرمن و شما نمیاد ؛ این طرح همون طرح محدودیت 128 هستش با رنگ و لعاب جدید... البته یادتون هست که همین چند وقت قبل صحبت اینترانت ملی هم خیلی بالا گرفته بود، این موضوع بی ربط به اون هم نیست... حالا بماند...

یعنی ISP ها باید ضریب اشتراک 1 به 10 رو اجرا کنن (بخاطر اینکه ضرر نکنن!).
    وقتی که ضریب اشتراک اعمال بشه ، سرعت سرویس 128 بین 1.6 تا 16 کیلوبایت خواهد بود و بهمین نسبت برای سرویس های دیگر. (که احتمالا به 1.6 نزدیکتره)

قیمت تمام شده اینترنت برای دولت ، ارزون تر از ISP هستش (چون ISP اینترنت رو از دولت میخره).
    بخاطر همین ممکنه مخابرات دون بپاشه و نامحدودش رو با سرعت بالاتر بده ، ولی ISP ها اینطور نیستن.
    Last edited by feizol65; 08-09-2011 at 16:36.

2. 3 کاربر از feizol65 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

اینم جواب :
    توی پست پایین ، یکی از دوستان گفته بود (البته الکی نیستش!) که "قیمت خرید (بعنوان مثال) سرویس 512 کیلوبیت (توسط ISP از دولت) ، 8 برابر قیمت فروش سرویس 512 کیلوبیت (یعنی قانون جدید) هست."

یعنی ISP ها باید ضریب اشتراک 1 به 10 رو اجرا کنن (بخاطر اینکه ضرر نکنن!).
    وقتی که ضریب اشتراک اعمال بشه ، سرعت سرویس 128 بین 1.6 تا 16 کیلوبایت خواهد بود و بهمین نسبت برای سرویس های دیگر. (که احتمالا به 1.6 نزدیکتره)

قیمت تمام شده اینترنت برای دولت ، ارزون تر از ISP هستش (چون ISP اینترنت رو از دولت میخره).
    بخاطر همین ممکنه مخابرات دون بپاشه و نامحدودش رو با سرعت بالاتر بده ، ولی ISP ها اینطور نیستن.
    دوستان ما داریم یه بحث مفید میکنیم همیشه مخالف و موافق هست ولی توهین هیچ توجیهی نداره.
    در مورد مطلبی که گذاشتید:
    بله! قصه ی پر غصه ی اینترنت کشور حساب همین 2' 2 تا 4 تا هاست و نمیشه با حلوا حلوا کردن دهنمون رو شیرین کنیم.
    همه ما دوست داریم که اینترنت پرسرعت واقعی(نه 128 کیلوبیت و حتی 512 خز شده در جهان) رو بصورت نامحدود و با کیفیت و پینگ عالی داشته باشیم ولی بین خواستن ما و اونچه که میتونیم و توان و زیرساختها اجازه میده فاصله هست از زمین تا ماه گردون!

4. 3 کاربر از albalou بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alivw71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هر کی میخاد نامحدود بگیره بیاد مخابرات و این همه یک کلاقع چهل کلاغ نکنه که سرعت 1.6 میشه سرعت 8 میشه.
    من نامحدود دارم دیگه پس بیاید مخابرات و از این حرفا دیگه نزنید.
    اصلا هر کی نامحدود میخاد بره مخابرات و هرکی حجمی میخاد بره pap

6. 2 کاربر از alivw71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه amirhn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

تو جدول بالا نوشته حداکثر سرعت برای اشتراک 1 به 10
    اونوقت تو مصاحبه ها خودشون میگن حداقلش اینه
    می گم نکنه دارن یه کلاه گشاد از فرق سر تا نوک پا رو مون می پوشونن
    اگه حداکثرش این باشه که صد رحمت به دایل آپ

اگه نباشه جاش خالی می مونه abbasjun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

هر کی میخاد نامحدود بگیره بیاد مخابرات و این همه یک کلاقع چهل کلاغ نکنه که سرعت 1.6 میشه سرعت 8 میشه.
    من نامحدود دارم دیگه پس بیاید مخابرات و از این حرفا دیگه نزنید.
    اصلا هر کی نامحدود میخاد بره مخابرات و هرکی حجمی میخاد بره pap
    اونوقت ما که خطمون فیبره و فقط مخابرات بهمون اینترنت میده اونم حجمی، چیکار کنیم؟
    مخابرات اصفهان

9. 2 کاربر از abbasjun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

اگه قراره سرعتم از اینی که هست حتی 2 کیلوبایت هم کمتر شه کاملا مخالفم با این طرح مزخرف هر روز بدتر از دیروز دوستان بیخود دلتون رو خوش نکنید که اینا یه کار خیر برا مردم انجام نمیدن

11. این کاربر از SA.JJ.AD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

هنوز که این طرح اجرا نشده ولی اونایی که نامحدود دارن میگن که کم نمیشه و باید وایسیم تا ببینیم اوضاع چطور خواهد شد ولی چیزی که قطعیه اینه که حجمی ها برداشته نمیشند

دوستی که میگه من 25 گیگ گرفتم فقط تو شب خب باید خدمتش بگم من هم بازی میکنم یعنی پینگ برام مهمه هم حجم مصرفی بازی و وبگردی هم سرعتش و مخالف سرعت بالا نیستم بخدا درک میکنم چه مصیبتیه 16 و 32 و 64 و... حالا بخواد بدتر هم بشه که وامصیبتا ولی خب من میرم اون نامحدود رو میگیرم و با سرعت 60 تو روز کار میکنم کسی هم که میتونه شبی یک گیگ بگیره شب دان میکنه و در عوضش شب که شد سرعت ما نمیشه 5 اونا نمی دونم چند... حالا اگه خواست اونم بیاد و شب و روز دانلود کنه کاری که نداره بنده خدا جز دانلود با همه احوال این ها دلیل بر مخالفت نیست بلکه همهمون یک چیز رو میخوایم و اون هم بهتر شدن در همه زمینه هاست و هممون حقوقی داریم که ازمون گرفتن...
    مثلا من ماهی 2 گیگ میگیرم که به هیچی نمیرسه شب هم که تعطیله پس چی کنم؟ دانلود که نمیکنم بازی هم ماهی یکبار اونم کم مصرفترین بازی ها ولی هی باید برم پول بدم گیگ بخرم ولی کسی که 30 گیگ فقط شب میگیره دیگه خیالش راحته عشقشو هم میکنه باید هم بیاد اینجا داد و بیداد و مخالف با ملت، امثال من هم که هیچ حقی ندارن برن بمیرن که اقا حالشو ببره

اگر اشتباه متوجه شدم حرفای شما و مواضعتون رو بیاید و تصحیح کنید و تمام خواسته و اهداف و نظرات و کلا جبهه خودتون رو مشخص کنید یکبار که تکلیف ملت اینترنت باز ایران با شما ها معلوم شه لطفا
    شما فقط داری از خودت حرف میزنی خب اگه موضوع شخصیه مشکل ملت رو هم حل کن برو از صفحه اول بیا تا اینجا 2 3 تا تاپیک دیگه هم هست اونارو هم مفتخر کن

عزت زیاد ;-)

13. 3 کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه MASOUD_MW2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

البته اون دوستمون یه حرف من درآوردی زدن دیگه!
    قیمت یک stm1 چیزی حدود 37 میلیون تومن هست بدون احتساب 20% تخفیف برای کسایی که از زیر ساخت میخرن. که همه شرکت های pap این تخفیف رو گرفتن! یعنی الان قیمت یک stm1 برای یک pap حدود 30 میلیون میشه که با قیمت اون دوستمون که گفتن 50 میلیون دقیقا 20 میلیون تفاوت داره که خیلی هست!
    درضمن در خبر ها هم شاید خونده باشین از هفته آینده پهنای باند بین الملل ایران از33 گیگ به 42 گیگ افزایش خواهد یافت که چندان بی ربط به اجرای طرح نامحدود ها نیست.

15. 6 کاربر از MASOUD_MW2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه holyboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    far far away

پيش فرض

اگه دقت کنین تو صحبت این مسئولان سازمان تنظیم مقررات دو چیز هست papها و خودشون تو هیچ حرفشون صحبت از تامین خواسته های کاربر نیست الان دیگه فهمیدم که همه به کشک ساب احتیاج داریم

17. این کاربر از holyboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

آقا یه سوالی

الان که من از مخابرات 256 نامحدود دارم و سرعتم رو 30
    الان که دیگه میگن نامحدود ندارم
    ولی اگه بعدا بخوام برم تمدید کنم و مثلا این قانون نامحدود شدن اجرا شده باشه اون وقت سرعتم چنده ؟
    یعنی این یک به ده جریانش چیه ؟؟؟
    یعنی سرعت اینترنت 256 من که 30 کیلو بود میشه 3 کیلو ؟؟؟؟؟!!!!!!
    یک به ده یعنی یه خط اینترنت بیت ده نفر تسهیم یا بعبارتی share میشه تا برای مخابرات صرفه اقتصادی داشته باشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •