تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 67 از 100 اولاول ... 175763646566676869707177 ... آخرآخر
نمايش نتايج 661 به 670 از 996

نام تاپيک: پی گیری طرح شکایت از ISP ها به علت عدم رعایت قانون عدم محدودیت اینترنت.

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

من میگم نامحدود کنن . سرعت رو هم ببرن بالا . آدم اعصابش خورد میشه میخواد یه فایل 100 مگ رو بگیره . این چه وضعشه آخه
    همین الان خبر رسید که با طرح شما موافقت کردن

2. 6 کاربر از Le0nard0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن دانلود و آپلود nits's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

همین الان خبر رسید که با طرح شما موافقت کردن
    خواهش میکنم

4. 2 کاربر از nits بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hermione's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    !!جاده!!

پيش فرض

واقعاَ من نمیدونم چه کار کنم دیگه این همه جلوی خودمو میگیرم کمتر از 8گیگم توی ماه مصرف نمی کنم
    نامحدود بشه لااقل انقدر حجمو چک نمی کنیم .

شما با لایبنیتز نسبتی دارید ؟ اگه دیدیش بگو کجایی که مارو بیچاره کردی با این حساب دیفرانسیلت

6. 2 کاربر از hermione بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

فكر كنم الان موقع اين رسيده كه يك تاپيك هم داشته باشيم براي پيگيري همين تخلفات يعني محدود كردن پهناي باند

به جاي شير كردن اون .اين شركتهايي كه تا حالا پول مفت ميخوردن نبايد انتظار داشت 2 روزه حقوق مصرف كننده رو رعايت كنن
    دقیقا... شکایت من هم هنوز خونده نشده... با این اوضاعی که من میبینم تا این طرح حداقل بصورت پایه ای اجرا شه کلی وقت میبره

8. 2 کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mha_mha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

ببین اینکه میگی مشکل با واقعی کردن سرعت اینترنت ها حل می شه اشتباهه.می پرسی چرا؟
    شاتل 128 اکو با 3 گیگ محدودیت دانلود : 13900
    شاتل 2 مگبایت اکو آفیس با 5 گیگ محدودیت دانلود:23900
    اگه دقت کنی می بینی که تعرفه دقیقا یکسانه!2 گیگ اضافه برابر با همون 10 هزارتومن بیشتر هست.
    یعنی چی؟چون شاتل طبق قانون نمی تونه به کاربر های خونگی 2مگابیت بده همون سرویس 2مگابیت رو به عنوان 128 به ملت می ده و پولشو میگیره.
    .....
    برادر انگار این نکته رو توجه نکردی که 2 مگابیت شاتل شبانه رایگان نداره! واصلا شاتل آپ استریم و دان استریم سرویس 128 کیلوابیت رو روی 572 و 158 قرار داده البته تو چندتا شهر والبته قم من اینو دیدم، حالا شاید طرف های شما رو 2048 گذاشته!
    ممنون
    Last edited by mha_mha; 29-09-2011 at 11:55.

پروفشنال sima_6600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

برادر انگار این نکته رو توجه نکردی که 2 مگابیت شاتل شبانه رایگان نداره! واصلا شاتل آپ استریم و دان استریم سرویس 128 مگابیت رو روی 572 و 158 قرار داده البته تو چندتا شهر والبته قم من اینو دیدم، حالا شاید طرف های شما رو 2048 گذاشته!
    ممنون
    128 مگابیت عجب.مجید دلبندم اون کیلوبیت هست.
    خدمت تمامی دوستان عرض کنم که با توجه به شرایت فعلی حرف من باز تکرار شد و درستی حرف من رو خیلی ها تجربه کردن و دیدین که باید با این طرح مخالفت بشه تا زمانی که زیر ساخت لازم محیا بشه .زیرساخت کی فراهم میشه خوب زمانی فراهم میشه که حداقل ما 200 گیگابیت پهنایباند کشورمون باشه.

داره خودمونی میشه IvIoI-IsEn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

یه جور دیگه هم میشه اینکه همه برن محدود بگیرن من برم نامحدود بگیرم
    Last edited by IvIoI-IsEn; 29-09-2011 at 08:35. دليل: منواین همه خوشبختی مهاله مهاله!!!

12. 2 کاربر از IvIoI-IsEn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه InternetUsers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    دهکده جهانی

پيش فرض

دوستانی که فرمودند 50 صفحه قبل رو بخون من خوندم همه رو و اون دوستی که میگفت اگر نا محدود باشه بهش سرعت ها رو بالاتر از سرویست نمیدهند و میشه همونی که خریدی!

دو تا نکته هست:
    - شما سرویس رو باید همون سرعتی که خریدی بهت ارایه کنند نه کمتر و نه بیشتر- حالا اونها برای فروش حجم ترافیک بیشتر میان سرعت رو میبرن بالا که شما ترافیک بیشتری مصرف کنی بحثش جداست
    و همین نکته نشون میده که سود فروش ترافیک بالاست و انها حاضر هستن حتی به خاطر این ماجرا قانون رو هم زیر پا بذارند (ممنوعیت فروش سرعت بالای 128 به کاربر خانگی)

- همین نکته بالا نشون میده که ISP ها آمادگی کاملی برای اجرای این طرح دارن یعنی هم پهنای باند لازم رو دارن (اگر نداشتن نمیتونستن به کسی که 128 داره تا 1 هم پهنای باند بدن- با توجه به 50 صفحه قبلی- و هم ترافیک تو شبکه رو کامل میتونن تامیین کنند و گرنه ترافیکی برای فروش نداشتند)

پس بهتره یه مقدار دقیق تر عملکرد ISP ها رو بررسی کنیم و معنی سیاست های اونها رو درک کنید.
    هدف اونها بد جلوه دادن این طرح چون بابت چیزی که باید رایگان و نا محدود در احتیار شما باشه دارند پول هنگفتی میگیرند

خود ISP ها مگر بابت ترافیک تبادل شده پولی پرداخت میکنند که شما باید وجهی پرداخت کنی؟؟

14. 2 کاربر از InternetUsers بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال saurron's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    IN MY CURSED DREAM

پيش فرض

من شبی حدودا یک گیگ دانلود دارم. یعنی در ماه حدود 30 گیگ. کاش بجای این همه بچه بازی از اول میومدن همین 30 گیگو با همین قیمت ماهیانه 14_15 تومن و همین سرعت 150 کیلوبایت میدادن به ما مثل بچه ادم. یعنی 30گیگ حجم روزانه.

به هر حال من قبلا هم گفتم این طرح نامحدود شدن بو میده! مخصوصا حالا که میخوان اینترانت راه بندازن، بعید نیست کلا اینترنتو بعد از یه مدت جمع کنن به علت سرعت بسیار پایین.
    و اگه حدفشون همین باشه اصلا نباید انتظار داشته باشید که به شکایات شما در مورد سرعت رسیدگی بشه!

16. 3 کاربر از saurron بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه InternetUsers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    دهکده جهانی

پيش فرض

این بحث از اینترنت ملی (اینترانت ملی) کلا جداست، اگر قرار به برچیده شدن اینترنت باشه راه اون کم کردن سرعت نیست! کما اینکه همچنان سرویس های حجمی و سروسهای نا محدود با صریب استراک ای پایین تر برای کاربران فراهم هست.
    وقتی یه طرحی حداقل در مورد کاربرانش با اقبال عمومی خوبی مواجه نشه و همه ترس از این داشته باشند که وضع بد بشه؛ شرکتهای ارایه دهنده خدمات نیز از همین نکته بهره برداری میکنند و فقط کافی چند نفر نا راضی بیان و عنوان کنند حالا دیگه جای بحث با کسی باقی نمیمونه و همه استناد میکنند به اینکه فلان کاربر از این سرویس ناراضی است و بس....
    به نظر من از این طرح باید استقبال بشه و کم کم هم جایگزین کلیه تعرفه ها باشه نه تنها در حالت ADSL بلکه در کلیه حالات ارایه سرویس. کیفیت هم وقتی استقبال بشه مطمنا بالاتر میره همون طور که در حال حاضر شرکتها سودشون رو در فروش ترافیک میبینند در اون زمان هم سود خودشون رو در ارایه سرویس بهتر میبینند.

18. این کاربر از InternetUsers بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •