همین الان خبر رسید که با طرح شما موافقت کردن![]()
همین الان خبر رسید که با طرح شما موافقت کردن![]()
خواهش میکنم![]()
واقعاَ من نمیدونم چه کار کنم دیگه این همه جلوی خودمو میگیرم کمتر از 8گیگم توی ماه مصرف نمی کنم
نامحدود بشه لااقل انقدر حجمو چک نمی کنیم .
شما با لایبنیتز نسبتی دارید ؟ اگه دیدیش بگو کجایی که مارو بیچاره کردی با این حساب دیفرانسیلت
دقیقا... شکایت من هم هنوز خونده نشده... با این اوضاعی که من میبینم تا این طرح حداقل بصورت پایه ای اجرا شه کلی وقت میبره
برادر انگار این نکته رو توجه نکردی که 2 مگابیت شاتل شبانه رایگان نداره! واصلا شاتل آپ استریم و دان استریم سرویس 128 کیلوابیت رو روی 572 و 158 قرار داده البته تو چندتا شهر والبته قم من اینو دیدم، حالا شاید طرف های شما رو 2048 گذاشته!
ممنون
Last edited by mha_mha; 29-09-2011 at 11:55.
128 مگابیتعجب.مجید دلبندم اون کیلوبیت هست.
خدمت تمامی دوستان عرض کنم که با توجه به شرایت فعلی حرف من باز تکرار شد و درستی حرف من رو خیلی ها تجربه کردن و دیدین که باید با این طرح مخالفت بشه تا زمانی که زیر ساخت لازم محیا بشه.زیرساخت کی فراهم میشه خوب زمانی فراهم میشه که حداقل ما 200 گیگابیت پهنایباند کشورمون باشه.
یه جور دیگه هم میشه اینکه همه برن محدود بگیرن من برم نامحدود بگیرم![]()
Last edited by IvIoI-IsEn; 29-09-2011 at 08:35. دليل: منواین همه خوشبختی مهاله مهاله!!!
دوستانی که فرمودند 50 صفحه قبل رو بخون من خوندم همه رو و اون دوستی که میگفت اگر نا محدود باشه بهش سرعت ها رو بالاتر از سرویست نمیدهند و میشه همونی که خریدی!
دو تا نکته هست:
- شما سرویس رو باید همون سرعتی که خریدی بهت ارایه کنند نه کمتر و نه بیشتر- حالا اونها برای فروش حجم ترافیک بیشتر میان سرعت رو میبرن بالا که شما ترافیک بیشتری مصرف کنی بحثش جداست
و همین نکته نشون میده که سود فروش ترافیک بالاست و انها حاضر هستن حتی به خاطر این ماجرا قانون رو هم زیر پا بذارند (ممنوعیت فروش سرعت بالای 128 به کاربر خانگی)
- همین نکته بالا نشون میده که ISP ها آمادگی کاملی برای اجرای این طرح دارن یعنی هم پهنای باند لازم رو دارن (اگر نداشتن نمیتونستن به کسی که 128 داره تا 1 هم پهنای باند بدن- با توجه به 50 صفحه قبلی- و هم ترافیک تو شبکه رو کامل میتونن تامیین کنند و گرنه ترافیکی برای فروش نداشتند)
پس بهتره یه مقدار دقیق تر عملکرد ISP ها رو بررسی کنیم و معنی سیاست های اونها رو درک کنید.
هدف اونها بد جلوه دادن این طرح چون بابت چیزی که باید رایگان و نا محدود در احتیار شما باشه دارند پول هنگفتی میگیرند
خود ISP ها مگر بابت ترافیک تبادل شده پولی پرداخت میکنند که شما باید وجهی پرداخت کنی؟؟
من شبی حدودا یک گیگ دانلود دارم. یعنی در ماه حدود 30 گیگ. کاش بجای این همه بچه بازی از اول میومدن همین 30 گیگو با همین قیمت ماهیانه 14_15 تومن و همین سرعت 150 کیلوبایت میدادن به ما مثل بچه ادم. یعنی 30گیگ حجم روزانه.
به هر حال من قبلا هم گفتم این طرح نامحدود شدن بو میده! مخصوصا حالا که میخوان اینترانت راه بندازن، بعید نیست کلا اینترنتو بعد از یه مدت جمع کنن به علت سرعت بسیار پایین.
و اگه حدفشون همین باشه اصلا نباید انتظار داشته باشید که به شکایات شما در مورد سرعت رسیدگی بشه!
این بحث از اینترنت ملی (اینترانت ملی) کلا جداست، اگر قرار به برچیده شدن اینترنت باشه راه اون کم کردن سرعت نیست! کما اینکه همچنان سرویس های حجمی و سروسهای نا محدود با صریب استراک ای پایین تر برای کاربران فراهم هست.
وقتی یه طرحی حداقل در مورد کاربرانش با اقبال عمومی خوبی مواجه نشه و همه ترس از این داشته باشند که وضع بد بشه؛ شرکتهای ارایه دهنده خدمات نیز از همین نکته بهره برداری میکنند و فقط کافی چند نفر نا راضی بیان و عنوان کنند حالا دیگه جای بحث با کسی باقی نمیمونه و همه استناد میکنند به اینکه فلان کاربر از این سرویس ناراضی است و بس....
به نظر من از این طرح باید استقبال بشه و کم کم هم جایگزین کلیه تعرفه ها باشه نه تنها در حالت ADSL بلکه در کلیه حالات ارایه سرویس. کیفیت هم وقتی استقبال بشه مطمنا بالاتر میره همون طور که در حال حاضر شرکتها سودشون رو در فروش ترافیک میبینند در اون زمان هم سود خودشون رو در ارایه سرویس بهتر میبینند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)