کدوم قسمت داستان براتون مبهمه بگید تا توضیح بدم
کدوم قسمت داستان براتون مبهمه بگید تا توضیح بدم
اسیسنز کرید 3 هم خیلی قشنگه و میشه گفت شماره 3 این بازی بهترین سری این بازیه اما ای کاش قبل از فارکرای 3 بازیش می کردی چون بهت نمی چسبه
من داشتم اسسینز رو بازی میکردم و تا 70 درصد بازی رفته بودم اما وقتی نشستم پای فارکرای ازون به کلی فراموش کردم و وقتی فارکرای رو تموم کردم و اومدم ادامه اسسینزکرید رو برم به هیچ وجه نتونستم چون اون جذابیتش کلا از بین رفته بود و کلا بازیش رو پاک کردم.
همون اول بازی میریم تو خونه دکتره این دختره کیه رو تخت خوابیده ؟ چرا این یارو ولش میکنه ؟
جدی میگی ؟
آخه من اصلا فکر نمی کردم FAR CRY 3 اینقدر فوق العاده باشه..گفتم شاید یه چرتی مثل FAR CRY 2 باشه که هـییییی سرش گیج میرفت...!!
ولی خوب ACIII هم سبک منحصر به فرد خودش رو داره و اصلا نمیشه با این بازی مقایسه اش کرد...اونم حتما بازی میکنم ...
توجه :: مشکل افت فریم و لگ زدن من در FAR CRY 3 با نصب ویندوز 8 رفع شد پیشنهاد می کنم برای بازی های جدید حتما ویندوز 8 نصب کنید..فوق العادست...
اون دختره نامزد برادر جیسون (شخصیت اصلی بازی) هست که از دست دشمنان فرار کرده و از شدت زخم از حال رفته و اون پیرمرده که یه دکتره اون رو پیدا کرده و در خونه ازش مراقبت میکنه.
دکتره از جیسون میخواد که یک نوع قارچ دارویی که باعث میشه حاله اون دختر رو بهتر کنه رو پیدا کنه.
جیسون هم که میبینه جای دختره امنه میره تا اون قارچ رو پیدا کنه
![]()
دلمون خوش بود یه بازی باحال داریم بازی میکنیم اینم که گند زد به روحیه ی ما:
محتوای مخفی: اگه هنوز اونو نکشتی نخون ... میدونی کیو میگم دیگه :دی
![]()
محتوای مخفی: پاسخ ، کسی نخونه اگه نرسیده
محتوای مخفی: یه قسمت داستانو نفهمیدم ، اگه کسی تموم کرده بخونه و جواب بده
و همین بچه سوسول اون ادم حرفه ای رو میکشهولی دیدم نه ، یه بچه سوسولیه که وقتی Dennis بهش اسلحه میده میگه : من تاحالا به کسی تیر اندازی نکردماونم اینقد مسخره
![]()
سلام خدمت همه دوستان من تازه این بازی نصب کردم اوایلش هستم یک سوالی داشتم تو این بازی چطوری میشه شکار کرد با چاقو که دستشه که به هر حیوونی حمله کردم من کشتهمیخواستم بدونم روش خاصی داره
سلام
محتوای مخفی: یه جای بازی گیر کردم
خب بستگی به حیوونش داره
پلنگ رو که نمیشه با چاقو کشت
بز و خوک و ... هم سخته و باید اولش یکی دو تا تیر بخورن
آهو ها هم که فرار می کنن نزدیکشون بشی![]()
Last edited by Mohammad Yek110; 06-01-2013 at 12:26.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)