باحالی که از خودته!
شمارو هم نه، نشناختم!
انشاله... .
mini تا آنجایی که من میدان CPU ضعیفتری داره (البته خیلی جزئی). Pro بخاطر کیبردش با کلاستره ... . ولی اصتحکاک حاصل از کشوی اون کمی اذیت میکنه و گوشی رو کهنه ... .
خواهش ..
باحالی که از خودته!
شمارو هم نه، نشناختم!
انشاله... .
mini تا آنجایی که من میدان CPU ضعیفتری داره (البته خیلی جزئی). Pro بخاطر کیبردش با کلاستره ... . ولی اصتحکاک حاصل از کشوی اون کمی اذیت میکنه و گوشی رو کهنه ... .
خواهش ..
کسی هست در این باره اطلاعاتی در اختیار ما بگذاره؟
خوب نبایدم بشناسی چون خیلی وقت پیش یه برخورد کوتاه با هم داشتیم.
ولی جدا از شوخی من تو بازی COD mw3 بهت کمک کردم اگه یادت باشه.(که یادت نیس.)
ممنون از راهنماییت.![]()
منم همین کرنل رو ریختم ولی از سایت XDA گرفتمکسی هست در این باره اطلاعاتی در اختیار ما بگذاره؟
برنامه CPU Master یا SetCPU رو نصب کنم و اور کن خیلی راحت کار خاصی نداره
من با CPU Master کار میکنم بعد از باز کردن برنامه شما فرمانس گوشی رو میبینی
یه MAX داره و یه Min که مشخص هست دیگه مکس برای حداکثر فرکانس و مین برای کمترین فرکانس
تو این کرنل تا 2GHz بالا میره و تا اونجایی که میدونم تا 1.8GHz پایدار هست مطمئن نیستم ریسکش با خودته ولی من برای مدت خیلی کوتا هی تا 2 بردم
من همیشه فرکانس و رو 576MHz میزارم(کمتر از فرکانس کارخانه) چون :
1) مصرف باریش کمتر میشه
2) با اینکه بالا رفتن دما تا حالا برای مشکل خاصی نداشته ولی با این کار دما بین 25-33 میشه معمولا
3) گوشی علکی برای هر کاری زور نمیزنه که عمرش به خواد کم بشه
4)....
تو این فرکانس تا حالا نشده فیلم های HD یا بازی های HD رو کم بیاره اصلا نظر نمیاد که فرمانس نصف شده فقط تو بازی GTA بود که باید رو 1 میزاشتم تا راحت اجرا کنه بازی های NFS shift,PES 2012, NOVA, NFS Hotpursite رو اجرا کردم در این فرکانس اصلا مشکل نداشته تو پخش فیلم که اصلا مشکل نداشه
سلام.
گوشی من XPERIA™ mini pro - SK17i است.
از طریق لینک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پست شماره 2 گوشی خودم را آنلایک مردم. (استفاده از روش رسمی سونی اریکسون)
کرنل X Kernel 2.6.32.59 2-4-2012 را از طریق نرم افزار Fastboot نصب کرده ام. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا مشکلی من این است که WiFi گوشیم Error می دهد و روشن نمیشود.
اینم عکسی از گوشیم:لطفا راهنماییم کنید تا مشکلم را حل کنم.
ممنون از شما.
در مورد این یه مود هست که اگه اون رو با Xrecavery بریزید درست میشه بعضی از کرنل های این طور هستند مثل X Kernel ولی من تا حالا بهتر از Rage ندیدم یعنی چنتا کرنل ریختم این پایدار تر بوده
Last edited by vahidsport; 03-05-2012 at 23:30.
دوستت از کجا خریده که سری ساختش اینقدر جدیده؟؟؟؟؟
بگو ماهم بریم از همونجا بگیریم
اینکه قدیمیه. من دیروز خریدم سری ساختش 12w10 هست.
سلام. من یه ورژن از این نرم افزار را دانلود کردم. و نسخه ناقص هستش و بعضی قسمتاشو اجازه دسترسی نمیده. شما نسخه کاملشو داری؟
چند خریدی؟
دقیقا از کجا خریدی؟
احیانا رو جعبه گوشیت یه برچسب کوچیگ با لوگوی آندروید 4 و عبارت ICS Upgradable وچود نداره؟
صفحه قبل توضیح دادم. 237 تومن ط 5 علا الدین و اون برچسب هم رو کارتنش هست.
گوشیت رو مفد خریدی من 337 هزار تومن پول دادم البته از گوشی کاملا راضی هستم به غیر از کوچیک بودن ال سی دی و کوچیک بودن اندازه گوشی حداقل سونی اندازه گوشی رو مثل X8 نکرده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)