دوست عزیز نیازی به دوباره ریختن ویندوز نیست.فایل بوت ویندوز شما پاک شده.راه حل:
شما همون اولیو انجام بده - Startup Repairکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشی![]()
دوست عزیز نیازی به دوباره ریختن ویندوز نیست.فایل بوت ویندوز شما پاک شده.راه حل:
شما همون اولیو انجام بده - Startup Repairکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشی![]()
برای بوت کردن اولیه میتونی یه سی دی هیرنز بوت جور کنی و با اون بوت کنی !
ولی اگه اینکارو بکنی تا ویندوز عوض نکنی مجبوری با همین سی دی بوت کنی !
---------- Post added at 11:47 PM ---------- Previous post was at 11:46 PM ----------
من که با این روش خودم رو کشتم درست نشد !
حداقل 1 هفته روش های مختلف رو تست کردک هیچکدوم جواب نداد !
از دوستان کسی با وبکم در یاهو مسنجر مشکل داره؟؟؟
این ارور رو میده
فقط هم با یاهو مشکل داره
![]()
از دوستان کسی با وبکم در یاهو مسنجر مشکل داره؟؟؟
این ارور رو میده
فقط هم با یاهو مشکل داره
![]()
این روش تست شده است . جوابم داده.....![]()
بک آپ گرفتم روی هارد اکسترنال، ولی با این وضعیت که ویندوز بالا نمیاد، چجوری ازش استفاده کنم؟؟؟
الان بیخیال ویندوز ارجینالش شدم و میخواستم ویندوز روش نصب کنم، ولی توی نصب ویندوز ، هارد لپتاپو نمیشناسه !!!!!
یعنی چی؟؟؟؟؟
به نظر مشکل از هاردت هست.با یه سی دی ویندوز xp بوت کن و ویندوز xp رو نصب کن و بعد از اون دوباره 7 رو نصب کن.
یا اینکه بیخیال اطلاعات همه درایو هات شو و با نرم افزار acronis disk direct از اول پارتیشن بندی کن.و چون بک اپ گرفتی میتونی بعد از همه این کارا ویندوز اورجینالت رو برگردونی.(گفتی بک اپ روی هارد اکسترنالت هست)
من واسه خودم این مشکل پیش اومده بود راه دومی رو انتخاب کردم.ولی از اونجایی که با acronis کار نکرده بودم دادم یکی واسم انجام داد!!![]()
آقا خییییییییلی مرسی!
یه dvd ویندوز 7 بوتیبل از دوستم گرفتم و روش یه برنامه برای پارتیشن بندی بود که توش 750 گیگ هارد مفقود شدمو شناخت و تونستم فورمتش کنم...
هرچند که اطلاعاتم و ویندوز ارجینالم پرید، ولی از این سرگردونی نجات پیدا کردم !
(یه درایو هم هست به اسم recovery که دستش نزدم! شاید ویندوز ارجینالم روش باشه)
بازم تشکر![]()
ببین حجمش چقده . اگه پره با همین درایو ریکاوری کنی ویندوز اورجینالت برمیگرده
یه کار دیگه کن.ویندوز جدیدو با سریال پشت لپتاپ که مایکروسافت داده اکتیو کن به اینترنت هم وصل باش ویندوزت میشه اورجینال
سلام.اگه با نرم افزار پارتیشن بندی افتاده باشه به جونش وین اورجینالش دیگه قابل برگشت نیست.اما اگه دست کاریش نکرده باشه و فقط ویندوز عوض کرده باشه؛اره میشه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)