منظورت چیه؟ , از تبصره و تک ماده چیزی نمیدونمدر ضمن معدل بالای 16 نهایی چه قدر می گیرند
منظورت چیه؟ , از تبصره و تک ماده چیزی نمیدونمدر ضمن معدل بالای 16 نهایی چه قدر می گیرند
سلام منم اگه خدا بخواد بیست میشم اگه به روشی غیر از روش کلید رفته باشیم نمره نمیدن؟ مگه میشه؟
سلام امتحان جبر امروز خوب بود فقط شک من تو سوال 7 قسمت ب هست که من با برهان خلف ثابت کردم این جوری وقنی 'B زیر مجموعه 'A نباشه یه عضوی تو 'B هست که تو 'A نیست دراین صورت اون عضو در B نیست ولی تو A هست پس بنابراین A زیر مجموعه B نیست که با فرض تناقض داره پس 'B زیر مجموعه 'A هست
فقط خدا کنه درست بگیرن منم 20 شم
Last edited by cjdj; 30-05-2012 at 16:13.
بعضی از اینایی که میرن واسه تصحیح اوراق ممکنه از اون درس سر در نیارن، مثلا معلم زیست بخواد ریاضی تصحیح کنه ، اونوقت فقط طبق کلید تصحیح میکنه و اگه یه روش دیگه رفته باشی احتمالا بهت نمره نمیده ، ولی خوب اگه معلمی که داره تصحیح میکنه درس خودش هم با اون امتحان یکی باشه وقتی ببینه راه دیگه رفتی و درسته حتما نمره میده ...
به هر حال الان نگران این چیزا نباشین،اگه نمره تون کم شده بود میتونین اعتراض کنین ....
Last edited by nelly joon; 30-05-2012 at 16:48.
ممنون برای راهنمایی من سوال 7 قسمت ب) این طوری نوشتم درسته؟![]()
اگه جای دیگه سوتی نداده باشم احتمالا ...19.75 میشی دیگه ؟
19.75 رو 20 میدن ! معلم ما اینجوری گفت
--
عضی از اینایی که میرن واسه تصحیح اوراق ممکنه از اون درس سر در نیارن، مثلا معلم زیست بخواد ریاضی تصحیح کنهجـــدی ؟!
اینطوری ک خیلی مسخره هستش .. باید عین کلید باشه و صد البته توهین ب شعور کسی ک داره امتحان میده !!!
وقتی اعتراض کردیم چی ؟ دبیر مربوط ب هر درس تصحیح می کنه ؟!
بابا چه دل خجسته ای دارین شما
اون موقع ما واسه گرفتن 10 با تکماده و نذر ونیاز خدا خدا میکردیم
حالا شما سر نیم نمره که یه وقت نشین 19/5 دارین جوش میزنین
هی روزگار
Last edited by victor021; 30-05-2012 at 19:43.
متاسفانه اینجوریه دیگه ...جـــدی ؟!
اینطوری ک خیلی مسخره هستش .. باید عین کلید باشه و صد البته توهین ب شعور کسی ک داره امتحان میده !!!
اینو نمیدونموقتی اعتراض کردیم چی ؟ دبیر مربوط ب هر درس تصحیح می کنه ؟!
ولی خودم فکر میکنم دبیر همون درس تصحیح میکنه ....
منم دقیقا همین رو نوشتم
این درسته بچه ها ؟
فکر نکنم اینجوری باشه
کسی میتونه اونجا تصحیح کنه که اون سال اون درس رو تدریس کرده باشه ، یه معلم حسابان اگه اون سال جبر نداشته باشه نمیتونه جبر تصحیح کنه !
سول هفت که گفنه با استفاده از قوانین جبر محموعه ها به دست بیاریم روش آزاد نبودمنم دقیقا همین رو نوشتم
این درسته بچه ها ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)