تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 67 از 73 اولاول ... 1757636465666768697071 ... آخرآخر
نمايش نتايج 661 به 670 از 721

نام تاپيک: پرسش و پاسخ نجومی

داره خودمونی میشه Hamid2545's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    خوانسار

پيش فرض

سلام دوستان

خبر دارین خورشید هر سال چقدر جابجا میشه ؟
    منظور از جابجا شدن چیست ؟ خورشید و منظومه شمسی هر 250 میلون سال به دور مرکز کهکشان یک دور کامل می زنند همچنان کل کهکشان راه شیری همراه با تمام ستاره ها و سیاره هایش به سمت کهکشان اندرومدا حرکت می کنند و.... کل کهکشان ها طبق قانون هابل از هم دور می شوند . منظور کدام حرکت است ؟
    نظر به این که حرکت امری نسبی است بدون مشخص کردن مبدا حرکت نمی توان تعریف دقیقی از حرکت ارائه کرد .

2. این کاربر از Hamid2545 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    خوانسار

پيش فرض

سلام
    عده ای عقیده دارند که:
    چون جاذبه ی مریخ خیلی کمتر از زمین هست پس زندگی در مریخ باعث پوکی شدید استخوان میشه و مشکلات زیادی بوجود میاد
    نظر شما چی هست ؟
    کاملا صحیح است

تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    خوانسار

پيش فرض

سلام 2تا سوال داشتم:
    1- وقتی با یه تلسکوپ خورشید رو ببینم، نور خورشید تو همون لحظه رو نشون میده یا برای یه ربع پیش رو (مدت زمان رسیدن نور خورشید به زمین)؟
    2- چند وقت پیش یه چیز ستاره مانند دیده بودم داشت حرکت میکرد بعد حدود 20-30 ثانیه حرکت کردن خاموش شد سرعتش هم زیاد نبود (مثل شهاب سنگ نبود چون اون یه لحظه میاد میره) اون چی بود؟
    احتمالا ماهواره بود شاید هم هواپیمائی با چراغ روشن بوده که به دلائلی از دید خارج شد .

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام
    نشکر از نظرتون
    بنده این عقیده رو دارم که بی شک تراکم استخوانهاشون کم میشه اما مشکلی براشون به وجود نمیاره چون قراره در همون جاذبه ی ضعیف زندگی کنند
    یعنی با وجود کم شدن تراکم استخوانهاشون اما زندگی در مریخ براشون مشکلی ایجاد نمیکنه
    مشکل وقتی پیش میاد که با همون تراکم کم شده برگردند به زمین که جاذبه اش بیشتر از مریخه . چون وزنشون و فشار روی استخوانهاشون زیاد میشه
    در ماه هم که جاذبه ش یک ششم زمین هست تراکم استخوانهاشون خیلی کم میشه اما زندگی با همون استخوانهای کم تراکم در ماه مشکلی ایجاد نمیکنه چون وزن و فشار روی استخوانها هم یک ششم میشه

تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    خوانسار

پيش فرض

سلام
    نشکر از نظرتون
    بنده این عقیده رو دارم که بی شک تراکم استخوانهاشون کم میشه اما مشکلی براشون به وجود نمیاره چون قراره در همون جاذبه ی ضعیف زندگی کنند
    یعنی با وجود کم شدن تراکم استخوانهاشون اما زندگی در مریخ براشون مشکلی ایجاد نمیکنه
    مشکل وقتی پیش میاد که با همون تراکم کم شده برگردند به زمین که جاذبه اش بیشتر از مریخه . چون وزنشون و فشار روی استخوانهاشون زیاد میشه
    در ماه هم که جاذبه ش یک ششم زمین هست تراکم استخوانهاشون خیلی کم میشه اما زندگی با همون استخوانهای کم تراکم در ماه مشکلی ایجاد نمیکنه چون وزن و فشار روی استخوانها هم یک ششم میشه
    خیلی ممنون به نکته جالبی اشاره کردید که در حین سادگی خودم هم بهش توجه نکرده بودم .
    با این حساب در صورتی که تعدادی انسان ها مانند ما را به سیاراتی که بتوانند در آن زندگی کنند بفرستند و بعد از ده ها و صدها و... نسل تعدادی از آنها به زمین برگردند در صورتی که در سیاراتی با گرانش کمتر از زمین زندگی می کردند از ما ضعیفترند و در صورتی که در سیاراتی با گرانش بزرگتر از زمین زندگی می کنند از ما قوی تر می شوند . با این فرض که شرایط زندگی ( کیفیت تغذیه و کار و ورزش و... تقریبا مشابه زمین باشد ) حال این که اصولا زندگی در سیاره ای که در کمربند حیات ستاره اش قرار دارد و به جرم و گرانش سیاره هم بستگی دارد سیارات کوچک به دلیل این که نمی توانند جوی نگه دارند نمی توانند میزبان حیات باشند و سیارات بسیار بزرگ هم سیارات گازی مملو از هیدروژن و هلیم و... گازهای سمی هستند . به هرحال منظور از بزرگتر و یا کوچکتر از زمین در حدی است که بتوانند میزبانی حیات را پذیرا باشند و یا به صورت مصنوعی همچون شهرک های گلخانه ای و...

7. این کاربر از Hamid2545 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    خوانسار

پيش فرض

سلام دوستان

یه سوالی از دوران دبیرستان از موقعی که می خوندیم موقع پرتوزایی هسته اتم یک الکترون از نوترون کنده میشه و نوترون تبدیل به پروتون میشه(شیمی سال دوم)ذهن منو درگیر خودش کرده از خیلیام پرسیدم،معلم فیزیک گفت بخش شیمیایش تو حوزه اطلاعات من نیست معلم شیمی هم میگفت بخش فیزیکیشو نمی دونه،حالا که دانشگاه اومدم از استاد شیمی هم پرسیدم(چون در مورد مسایل فیزیکی هم زیاد صحبت می کرد فکر می کردم بدونه)گفت نمی دونه...

برعکس این اتفاق هم می افته ؟ یعنی ممکنه اگه یه جاذبه خیلی قوی به وجود بیاریم الکترونای یه اتم به پروتوناش بچسبن و همش بشه نوترون ؟ مصلا توی سیاهچاله ها یا داخل اون نقطه ای که میگن بعدش با انفجار بیگ بنگ همه دنیا ازش درست شده ؟
    استاد شیمیمون می گفت:

خوب منم اینو می دونستم ولی وقتی موقع پرتوزایی یه نوترون تبدیل به پروتون و الکترون میشه چرا برعکسش نباید اتفاق بی افته ؟(بر اساس کتاب فیزیک سال چهارم که دقیقا میگفت نوترون=الکترون+پروتون(البت به جای مساوی فلش بود من الآن فلش نداشتم) البته توی همون کتاب فیزیک گفته بود پروتون هم می تونه موقع پرتوزایی تبدیل به پوزیترون و نوترون بشه که باعث شد کمی گیج بشم و به نظریم(!) شک کنم

حدث می زنم اگه یه همچین اتفاقی بی افته(تبدیل شدن همه اتم(حالا هر اتمی که می خواد باشه)به نوترون)اون نوترون خالص تولید شده به خاطر جاذبه وحشتناکی که داره همش همه بخشای خودشو جذب کنه و به شکل یه مایع خیلی پر تحرک و روون در بیاد(فکر می کنم به این خاطر باید روون باشه که هیچ جاذبه ی کلونی نداره)

اگه این تخیلات من خیلی دور از وافعیت بود خواهشا پیش خودتون بهش نخندین اینا حاصل چندین ساعت فکر کردن منه که گاهی اوقات از حدف اصلی که به خاطرش کتاب و باز می کردم دورم می کرد،مثلا کتاب شیمی یا فیزیکو باز می کردم میرفتم تو این فکرا بعد دو سه ساعت می گذشت می دیدم ای بابا هیچی برا امتحان فردا نخوندم،دیگه هم وقتی برام نمونده !
    خیلی ببخشید با این که سوال جالبی بود ولی فکر کنم جای مطرح کردن این سوال در قسمت پرسش و پاسخ نجومی نباشد و این سوال بهتر است در قسمت فیزیک اتمی مطرح شود . در هر ضورت درست همون است که با یک پروتون و الکترون نمی توان نوترون ساخت ذرات دیگری هم وجود دارند . منظور از این که در کتاب فیزیک سال چهارم که دقیقا میگفت نوترون=الکترون+پروتون این بود که در مورد ذرات دیگر نمی خواست توضیح دهد و بهتر بود می گفت تقریبا

9. این کاربر از Hamid2545 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    خوانسار

پيش فرض

در صورتیکه فکری برای گرمایش جهانی نشه، روزی باد خورشیدی و قبل از آن اشعه فرابنفش عبور خواهد کرد.....
    در صورتیکه این اتفاق رخ بده، در مدت کوتاهی حیات روی کره زمین نابود کامل خواهد شد، قبل از نابودی حیات، اتفاقاتی می افتد که نشانده زمینه برای نابودی حیات روی زمین است...

مثلآ عقرب ها سبز رنگ میشوند...حشرات و زنبورهای عسل دیوانه وار حرکت میکنند...انسانهایی با ظاهر های عجیب بدنیا می آیند، مثلآ چند دست و پا، تک چشم و.....دلیل این قضیه فزونی بیش از حد پرتو فرابنفشه...چون نابود کننده ساختار دی ان ای هست...همچنین غیر از انسان، اکثریت موجودات این امواج را میبینند.....

البته قبل از اینکه این اتفاق ها بیوفته زمین دو قطبی آب و هوایی خواهد شد...یه طرفش یخ خواهد زد...یه طرفش گرم خواهد بود...

محتوای مخفی: نمونه ای از زنگ خطر بزرگ: 

قسمت آبی لایه اوزون در حال سوراخ شدنه.....
    بر اساس کدام منطق علمی این پیش بینی ها صورت گرفته ( سبز شدن عقرب ها چه ارتباطی با از بین رفتن لایه ازن و.... دارد ) لطفا منبع این اطلاعات را ذکر کرده تا دلیلش را بهتر بدونیم .

تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    خوانسار

پيش فرض

این را هم اضافه کنم که سوالاتی در باره ی مذهب را این جا نگویید
    ممنون
    ممنون می شم بگوئید سوالات در مورد مذهب را کجا بگوئیم ؟

تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    خوانسار

پيش فرض

با سلام
    دوستان یکی از فامیلای ما سنگی رو پیدا کرده که زمین شناس گفته شهاب سنگ وزنش 85 گرم هست میخواستم بدونم میتونه بفروشش؟
    اگر میشه چقدر قیمتش؟
    لطفا راهنمایی بفرمایید خیلی فوریه
    بهترین راه این است که خارج از کشور ببرید و آنجا هر کاری خواستید بکنید ؟ دم گمرک به یک تکه سنگ کاری ندارند ؟

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

منظور از جابجا شدن چیست ؟
    خورشید و منظومه شمسی هر 250 میلون سال به دور مرکز کهکشان یک دور کامل می زنند همچنان کل کهکشان راه شیری همراه با تمام ستاره ها و سیاره هایش به سمت کهکشان اندرومدا حرکت می کنند و.... کل کهکشان ها طبق قانون هابل از هم دور می شوند .
    منظور کدام حرکت است ؟
    نظر به این که حرکت امری نسبی است بدون مشخص کردن مبدا حرکت نمی توان تعریف دقیقی از حرکت ارائه کرد .
    سلام
    ممنون از پاسختون
    منظورم تغییر مکانش نسبت به جایِ یک سال پیشش هست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •