تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 67 از 113 اولاول ... 175763646566676869707177 ... آخرآخر
نمايش نتايج 661 به 670 از 1124

نام تاپيک: واحد بین الملل علوم پزشکی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

چرا دیگه هیچکس نمیاد همه قبول شدن رفتن و دیگه سری نمیزنن
    نمیدونم چرا اینجا همه رتبه هاشونو دروغ میگن من از چند نفر که تد دانشگاه بودن پرسیدم گفتن ما هم اون موقع برای این که کم نیاریم زیاد میگفتیم آقا یا خانم خجالت نداره مهم اینه که تو قبول شدی اگه قرار واسه رقابت باشه که تو قبول شدی بین ما و شما رقابتی نیست اگه قبول نشدی باز دروغ بگی یه چیز که دست ما رو سرد کنی تا نخونیم اگه ما قبول بشیم مگه جای شمارو تنگ میکنیم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه rpf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

چرا دیگه هیچکس نمیاد همه قبول شدن رفتن و دیگه سری نمیزنن
    نمیدونم چرا اینجا همه رتبه هاشونو دروغ میگن من از چند نفر که تد دانشگاه بودن پرسیدم گفتن ما هم اون موقع برای این که کم نیاریم زیاد میگفتیم آقا یا خانم خجالت نداره مهم اینه که تو قبول شدی اگه قرار واسه رقابت باشه که تو قبول شدی بین ما و شما رقابتی نیست اگه قبول نشدی باز دروغ بگی یه چیز که دست ما رو سرد کنی تا نخونیم اگه ما قبول بشیم مگه جای شمارو تنگ میکنیم؟
    سلام آقا....چرا اینقد عصبانی؟
    من که دروغ نگفتم 4440 بودم (دقیق دقیق)..دارو تبریز هم زدم با دارو رامسر فقط. و انتخاب اولم یعنی همون تبریزه قبول شدم
    شما هم بیا پیش ما این سالو اگه خواستی تو دندان یا پزشکی برات جای خالی میزارم ولی این اوایل زیاد به فکر بین الملل ها نباش...

داره خودمونی میشه hamedj2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    Ahwaz

پيش فرض

rpf عزیز امکانش هست درصد هایی که داشتیو اگه امکانش هست برای بفرستی ... رتبه ای که من می خوام هم همین حدوداست توی منطقه ۲ ... واقعا ممنون میشم ...

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

اینم درصد های من:

ادبیات 28 !!!!! (خاک کرد تو سرم)
    عربی 36
    دینی 72
    زبان 52
    زمین 16
    ریاضی 25
    زیست 68
    فیزیک 40
    شیمی 77

از دینی شیمی زیست اصلا راضی نیودم..ادبیات هم که گند زد به کل تراز و رتبه!!!

5. این کاربر از rpf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    Ahwaz

پيش فرض

خیلی ممنون از لطفتون ... امیدوارم منم بتونم همچین رتبه ای بیارم

7. این کاربر از hamedj2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

rpf

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

خیلی ممنون از لطفتون ... امیدوارم منم بتونم همچین رتبه ای بیارم
    خواهش میکنم .این که چیزی نیست ان شاءالله شما خیلی بهتر از این میشین..

9. این کاربر از rpf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

من منظورم فقط شما نبودید کلی بود چون کسایی رو میشناسم که با رتبه 20000 منطقه 3 داره تو کیش میخونه
    چند نفر برای پزشکی،دندون و دارو برداشت؟
    جای خالی مونده بود برای رشته ای؟
    شهریه چقدر شذ؟

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من منظورم فقط شما نبودید کلی بود چون کسایی رو میشناسم که با رتبه 20000 منطقه 3 داره تو کیش میخونه
    چند نفر برای پزشکی،دندون و دارو برداشت؟
    جای خالی مونده بود برای رشته ای؟
    شهریه چقدر شذ؟
    دارو که میبایست 30 نفر میبود(طبق دفترچه سنجش) ولی با این تکمیل ظرفیت شد 48 نفر!!!!!!!!!!!!!!!!!
    پزشکی هم همین 30 یا 35 (طبق دفترچه سنجش)
    دندان هم 25.... (طبق دفترچه سنجش)
    از تکمیل ظرفیت دندان و پزشکی خبر ندارم ولی تبریز 4 مرحله تکمیل ظرفیت گذاشت تو هر مرحله هم کلی اسامی رو اعلام میکرد.. تو چند صفحه پیش مال اولین تکمیل ظرفیتشو گذاشتم حدود 13 نفر دارو 11 دندان و فک کنم 14 پزشکی(اینا فقط مال مرحله اول بود!!!!!)
    ...یکی نیست بگه آخه ظرفیت کلاس برا 30 نفر هم کمه آخه چرا 18 نفر دیگه آوردین یا اینکه با این کارا سطح علمی کلاسو پایین میارین!!!!خب مجبور میشن رتبه های بالاتری بیارن...
    البته این 20000 منطقه 3 که گفتین احتمالش خیلی خیلی کمه...ایشون به احتمال زیاد سهمیه داشتن و گرنه دانشگاه تهران یا شیراز هیچ وقت شان علمی خودشو اینجوری خراب نمیکنه..یا اون سال متقاضی نبوده مجبور بودن یا هرچیز دیگه ای ولی دیگه این رتبه با عقل جور درنمیاد!!!!!شاید 2000 منطقه 3 بودن!!!

دندان 18.100.000
    پزشکی 17.000.000
    دارو 16.600.000

از همه واحدهای بین الملل هم بیشتر پول میگیرن!!! دلیلشو نمیدونم(احتمالا چون کلاساش خیلی بزرگن یا امکانات رفاهی خیلی زیادی داره همچین کاری میکنه!!!)

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    Ahwaz

پيش فرض

توی تکمیل ظرفیت آشنا بازی میشه کرد ؟

مثلا اگه من رتبم ۱۲۰۰۰ منطقه ۲ بشه و توی مصاجبه به خاطر زبان و مصاحبه و بومی بودن و معدل و مالی ( و آشنا بازی !!! ) من رو اعلام کنن برای سنجش اما سنجش منو جزو اون ۳۰ نفر اعلام نکنه آیا امکانش هست دندون آبادان رو با تکمیل ظرفیت و آشنا بازی برم ؟!؟! من فقط یک انتخاب می خوام پر کنم و اونم دندون آبادان هست و هیچ چیز دیگه ای پر نمی کنم ... می دونم سوالم خیلی خنده داره اما اینقدر استرس دارم که داره دیوونم میکنه ! دارم سعی خودمو می کنم که رتبه خوبی بیارم و نیازی به اون مسایل نباشه اما بخدا زندگی متاهلی اونم با سر کار رفتن با زمان کمی که من داشتم بعد از ۹ ۱۰ سال از کنکور خودم اونم ریاضی خیلی سخت هست برام اما تمام تلاش خودمو دارم می کنم ... فقط دوست دارم یک دلگرمی داشته باشم که اگه خراب کردم راهی می تونم داشته باشم که نیازی نباشه دوباره برای کنکور بخونم ... چیزی که زیاده آشنا ... چیزی که کمه وقته ! ... امیدوارم کسی جواب سوالمو داشته باشه ... این موضوع که شدنی باشه تلاشمو کم نمی کنه بلکه فقط استرسمو کم میکنه ...

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

بر طبق گفته دانشگاه های تبریز و بهشتی گفتن که اسامی تکمیل ظرفیت رو سنجش میده بهشون(اینا فقط در حد گفتنه و هیچ چیزی تو سیر اداری مخصوصا کارهای سنجش مشخص و روشن نیست)..دیگه نمیدونم اینا بتونن اثرگذار باشن یا نه..به اون آشناتون بگین تو این روند تکمیل ظرفیت خود دانشگاه هم موثره یا نه...
    بعدش اصلا آبادان تکمیل ظرفیت داشت یا نه؟!!!
    شما هم هیچ وقت این کارو نکنید که فقط یک دانشگاه بزنید...من اگه تو زمان انتخاب رشته یکم دقت میکردم هیچ وقت 2 تا انتخاب نمیکردم و بیشتر روی سایر دانشگاه ها و رشته ها تحقیق میکردم...
    برای شما که دندان دوست هستید این واحد های بین المللی هست:
    گیلان-تبریز-یزد-اهواز-زاهدان-شیراز-تهران-بهشتی (بقیه دندان ندارند مثل مازندران و بندرعباس)
    البته حتما پزشکی و دارو هم بزنید حتی در صورت عدم علاقه!!!!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •