البته متخصصین پوست حداقل در ایران اعتقاد دارند که هیچ ویتامینی از طریق پوست سر جذب نمیشه و همه اینها تبلیغاتی هست...
در ثانی برفرض هم که جذب بشه....خب فقط از همون مولتی ویتا استفاده کنید ! چرا پرژک؟
البته متخصصین پوست حداقل در ایران اعتقاد دارند که هیچ ویتامینی از طریق پوست سر جذب نمیشه و همه اینها تبلیغاتی هست...
در ثانی برفرض هم که جذب بشه....خب فقط از همون مولتی ویتا استفاده کنید ! چرا پرژک؟
خیلی به ندرت از ویتامینه استفاده میکنم،فقط میخاستم بدونم که مشکلی نداشته باشه!
حالا برای شستوشوی سر شامپو کافیه یا از صابون هم باید استفاده کرد،چه صابونی ؟؟!
شامپو کافیه!
البته صابون هایی معروفی هستن در عطاری ها که برای شستن سر استفاده میشن مثل صابون 12 گیاه ان جی که البته من نظر خاصی در موردشون ندارم .
محصول مشترک شرکت صابون سازی پیروز و گروه محصولات گیاهی ناجیان هست.
![]()
راه منم خیلی تعریف این صابون 12 گیاه رو شنیدم خودم چند وقت پیش خریدم ولی هنوز استفاده نکردم قیمت هم فکر کنم 2500 بود
یکی از همکارام استفاده کرده بود گفت برا سرش خیلی خوب بود ولی از اون طرف گفت از وقتی اینو داره استفاده میکنه دستش پوست پوست شده بود و حتی جاهایش ترک برداشته بود البته میگفت نمیدونم از چی هست ولی از وقتی این صابون رو زدم دستم هم اینجوری شده
سلام.از اونجایی که رنگ موی زیاد و ... موها رو خراب میکنه و معمولا هم ویتامینه و ... تاثیر گذار نیستن برای برگردوندن سلامتی..میخواستم بپرسم هر چند وقت یکبار رنگ موها عوض بشه خوبه؟ منظورم فقط رنگ کردن قسمت ریشه موها که تازه رشد کرده نیست منظورم عوض کردن رنگ همه قسمتای مو هستش. ممنون میشم کسی میدونه راهنمایی کنه
ویه سوال دیگه کسی میدونه ماسک موهای خانگی یا صنعتی تا چه حد موثره روی موها؟
موی سرم و کلا پوستم یه روز در میان به طور وحشتناکی چرب میشه و شروع به ریزش میکنه
نظر شما چیه ؟
چه شامپویی استفاده میکنید؟
پوست سر و کلا موی من هم یکی 2 سالی هست که وحشتناک چرب میشه. یعنی اگه یک روز در میون شستشو نکنم انگار یک ظرف روغن ریختن رو سرم. کلی هم موهام بخاطرش ریزش کرد. دیگه کم کم باید خودم رو برای کاشت مو آماده کنم. فقط میخوام بدونم میشه این چربی رو از بین برد؟
شامپو هم قبلا یک مدت Ave چرب میزدم.
ضد شوره فولیکا رو زدم
الان 2 هفتش که ضد شوره Irox میزنم. احساس میکنم از فولیکا موثر تره. اما چربی سر همچنان اذیت میکنه. چکار کنم؟ تو رو خدا کمک کنید.![]()
یعنی شوره هم دارید؟
علی اقا من یک پیشنهادی دارم
میدونید خیلی از دوستان سوالهای تکراری مطرح میکنند و من شاهدم شما با چه انرژی وقت میگذارید براشون توضیح میدید و...
پیشنهاد میکنم به صورت اختصاصی یک پست کامل از توصیه هاتون و بهترینها برای انواع مو و ضدشوره و نرم کننده و موی چرب و خشک و...لیست وار تهیه کنید بگید مدیر بزاره پست اول تاپیک دوستان به اون رجوع کنند![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)