تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 67 از 103 اولاول ... 175763646566676869707177 ... آخرآخر
نمايش نتايج 661 به 670 از 1029

نام تاپيک: Hitman: Absolution

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

روی درجه سختی هارد به بعد ، اینکه سیو وسط بازی نداره شما هارو خسته نمیکنه ؟
    چک پوینت هاشم به درد نمیخوره ... فقط موقعیت و امیتازی که داری سیو میکنه و تو مرحله هایی که باید چند تا target بکشی اونا هم سیو میکنه اگه کشته باشی.ولی نمیدونم چرا کل روند بازی رو ذخیره نمیکنه ! بیشتر شبیه باگ میمونه تا اینکه بگیم سازنده ها خواستن اینجوری بسازن ... چک پوینت اینجوری دیگه ندیده بودیم ! من یکیو کشتم لباسشم پوشیدمو مخفیش کردم ولی بعد از سیو که بازی کردم دیدم از خودم سالم تره لباسشم پوشیده و دوباره به زندگی دنیوی برگشته

2. 4 کاربر از 3Dmajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

کلی رفتی جلو ، یه اشتباه کوچیک میکنی ، میاد از اول مرحله ، بعد باید 20 ثانیه الکی صبر کنی تا گارد ها صحبتشون تموم بشه که برن ، حالا مسیرهایی که قبلا رفتی رو باید از اول بری تا برسی سرجا قبلیت ، کلی وقت هدر میره.
    این روند هیتمنانه س ... اتفاقا من از تجربه ی بازی خوشم میاد ... هر وقت میمیرم دوباره برای بازی کردن انگیزه دارم چون یه تجربه ی جدید دارم. مثل بازی های دیگه نیس که تا بمیری بگیری اه دوباره باید از اول همه اینارو بکشم و این حرفا ... چون میتونی با تجربه هایی که کسب کردی بازی رو بهتر بری و حتی یه راه جدیدی برای رفتن مرحله پیدا کنی.

4. این کاربر از 3Dmajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اولای بازی فکر می کنم هوش مصنوعی بازی خیلی عالیه و نسبت به شماره های قبلی پیشرفت زیادی داشته ولی هر چی به مراحل جلوتر رفتم فهمیدم که مشکلات زیادی داره و خیلی راحت میشه هوش مصنوعی رو دور زد!

مثلا توی یکی از مراحل اجاق گاز رو باز گذاشتم و از دور با تفنگ به اون شلیک کردم و اون فرد هدف که کنار اجاق گاز بود کشته شد. بعدش توی صندوق مخفی شدم و بعد از چند ثانیه همه چی به حالت عادی برگشت و بیرون اومدم که جالبه افراد دیگه اصلا براشون مهم نبود که یه نفر مرده و داشتن مثل قبل تلویزیون تماشا می کردن!

یا همین طور توی مراحلی که وسعت اونا زیاده و به چند بخش تقسیم میشن خیلی راحت هوش مصنوعی رو میشه گول زد
    فرضا یه جایی دیده میشید و به اجبار دو سه نفر رو می کشید بعدش می تونید فرار کنید و به در خروجی برید و خیلی راحت وارد قسمت بعدی اون مرحله بشید!

کلا هوش مصنوعی بازی شاید به ظاهر خوب باشه ولی مشکلات زیادی داره که توی اکثر نقدهای بازی هم به اون اشاره شده و همین نکته منفی باعث شده که از امتیاز اون کم بشه...

6. 9 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

اولای بازی فکر می کنم هوش مصنوعی بازی خیلی عالیه و نسبت به شماره های قبلی پیشرفت زیادی داشته ولی هر چی به مراحل جلوتر رفتم فهمیدم که مشکلات زیادی داره و خیلی راحت میشه هوش مصنوعی رو دور زد!

مثلا توی یکی از مراحل اجاق گاز رو باز گذاشتم و از دور با تفنگ به اون شلیک کردم و اون فرد هدف که کنار اجاق گاز بود کشته شد. بعدش توی صندوق مخفی شدم و بعد از چند ثانیه همه چی به حالت عادی برگشت و بیرون اومدم که جالبه افراد دیگه اصلا براشون مهم نبود که یه نفر مرده و داشتن مثل قبل تلویزیون تماشا می کردن!

یا همین طور توی مراحلی که وسعت اونا زیاده و به چند بخش تقسیم میشن خیلی راحت هوش مصنوعی رو میشه گول زد
    فرضا یه جایی دیده میشید و به اجبار دو سه نفر رو می کشید بعدش می تونید فرار کنید و به در خروجی برید و خیلی راحت وارد قسمت بعدی اون مرحله بشید!

کلا هوش مصنوعی بازی شاید به ظاهر خوب باشه ولی مشکلات زیادی داره که توی اکثر نقدهای بازی هم به اون اشاره شده و همین نکته منفی باعث شده که از امتیاز اون کم بشه...
    در مورد قسمت اول هوش مصنوعی باید بگم که احتمالا بازی شما باگ داره چون خود من هر وقت کسی رو با صدا میکشم (انفجار , اسلحه بدون صدا خفه کن , ....) اولش همه مشکوک میشن و میان سمت اونجایی که صدا اومده ولی بعد از چند دقیقه پراکنده میشن اما هنوز اون بالا مینویسه caution و افراد هم اسلحه به دستشون هست و دارن این ور و اون ور میرن و تا از اون مرحله رد نشم و یا دوباره سیو قبلی رو نیام حالت اونا از بین نمیره
    در مورد قسمت دوم بله متاسفانه این مشکل وجود داره در حالی که همه اون قسمت ها یه مرحله هست اما این فرض هم وجود داره که چون محیط ها خیلی بزرگه فرضا ما که تیراندازی میکنیم صدای تیرمون تو محیط بعدی نمیره , مثلا تو همون مرحله hunter and hunted که آخرش میرید تو chinatown اونجا انقدر سر و صدا هست که اگه تو قسمت قبل هم تیراندازی کرده باشید کسی نمیفهمه

8. 5 کاربر از Electronic-Arts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

در مورد مورد اول من هر وقت یکیو میکشم و جسدش پیدا میشه افرادی که اون اطرافن همه حواسشون جمع میشه و خیلی وقتا(مثل مرحله کتابخونه که لوستر رو انداختم رو سر یکی) یکیشون میاد بالاسر جسد وای میسه.

10. 6 کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این موردی که من اشاره کردم فرقش این بود که من با صدا خفه کن به اجاق گاز شلیک کردم و لباسی هم که پوشیده بودم لباس آرایشگر بود که به خاطر همین کمتر شک می کردن
    ولی با این حال وقتی چند ثانیه بعد دقیقا از مکانی که شلیک شده بیرون میام باید یکمی بهم شک کنن یا حداقل یکمی به دوستشون توجه کنن ولی متاسفانه اینا زیاد علاقه ای به دوستشون ندارن و به تلویزیون دیدنشون ادامه میدن

این مواردی هم که اشاره کردم تنها چند تا از ایراد های هوش مصنوعی بود و اگه خیلی دقیق بازی رو بررسی کنید از این موارد زیاد می تونید پیدا کنید
    کلا هوش مصنوعی بازی درخور یه بازی در سبک مخفی کاری نیست و می تونست بهتر باشه...

12. 3 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه f@r@z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    پشت هیچستان

پيش فرض

در مورد مورد اول من هر وقت یکیو میکشم و جسدش پیدا میشه افرادی که اون اطرافن همه حواسشون جمع میشه و خیلی وقتا(مثل مرحله کتابخونه که لوستر رو انداختم رو سر یکی) یکیشون میاد بالاسر جسد وای میسه.
    به نظر منم هوش مصنوعی بازی زیادم بد نیست. مخصوصا در مورد این بازی که به نظرم دیالوگ هاش واقعا عالی کار شده،یه جورایی این دو تا مولفه مکمل همدیگر و البته به نفع جریان بازی هستند. مثلا تو یه مرحله، وقتی یکی از تارگت ها رو که رو بالکونه اسنایپ میکنی، پلیس دم در فورا میاد جایی که شما شلیک کردی و وقتی تو کمد (یا حالا هر جایی) قایم میشی، پلیس یعد گشتن اتاق اسلحش رو غلاف می کنه و یه مونولوگ میگه که معنیش تقریبا این میشه : زمونه ی کثیفی شده الان دست هر عوضی یه اسلحه افتاده این حادثه رو هم نمی شه کاریش کرد. بعدشم راهش رو می کشه و میره. خب حالا شما یه دیالوگ به یاد موندنی از این بازی دارین، هم هوش مصنوعی کارش رو انجام داده و مهمتر اینکه تقریبا بدون دردسر می تونین بازی رو ادامه بدین. در حالی که همه می دونیم تو واقعیت امکان نداره همچین اتفاقی بیفته و نسبت به یه قتل اینقدر راحت برخورد بشه. هر چند بازی هم نسبت به این مساله زیاد هم کوتاه نمیاد، مثلا پلیسای اطراف جنازه همشون به حالت آماده باش در میان و یه پلیسم دور و بر جنازه کشیک میده. به نظر من هوش مصنوعی قویتر از این در این نوع بازی به گیم پلی ضربه می زنه و روند پیشروی تو بازی رو برای گیمر سخت و خسته کننده می کنه. علاوه بر همه اینها می دونیم که تو واقعت یه نفر هر چقدر هم حرفه ای نمی تونه از اون همه ماموریت و با اون همه نگهبان و موانع جون سالم به در ببره چه برسه به اینکه تو همه ماموریت ها هم موفق بشه، پس اینجاس که بعضی موارد باید نادیده گرفته شه. کلا منظورم اینکه هوش مصنوعی بازی همسو با روند پیشرفت در بازی طراحی شده و نمی شه گفت چون با واقعیت تطابق نداره پس ضعیفه.البته این فقط نظر منه
    Last edited by f@r@z; 03-12-2012 at 13:29.

14. 5 کاربر از f@r@z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز smallfrank's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

من یه بار با سرنگ یکیو کشتم و جسدشو مخفی کردم

ولی بقیه خونشو دیدن و با اسلحه میحطو بررسی میکرن که آخرم منو پیدا کردن

16. این کاربر از smallfrank بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی brain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

هوش مصنوعیشو قبول دارم ضعیف کار شده (بعضی چیزاش) ، قلق AI بیاد دستت دیگه کاری نداره مخفی کاریش. اولا فکر میکردم فلان جا دیگه 100% منو می بینه و ... ولی نمی دید. حتی این سطح توجهش هم که درسته سریع پر میشه (روی هارد به بعد) ولی فقط کافیه سریع بری پشت یه چیزی.حتی یه بشکه.
    اینی هم که یکیو علنا بکشی و در بری سمت در چک پوینت بعدی و یکم وایسی ، بعد میتونی بری یه جوریه. البته بستگی به پلیر داره که از این قضیه سو استفاده بکنه یا نه. اگه تمیز کارتو انجام بدی نیاز به همچین کاری نیس.

ولی در کل هوش مصنوعیش یه جوریه.ولی ساختن هوش مصنوعی بالا برای یه همچین بازی ای خیلی سخته...

این روند هیتمنانه س ... اتفاقا من از تجربه ی بازی خوشم میاد .
    منم خوشم میاد ولی بعضی موقع ها حرصت میگیره مخصوصا اگه سر باگ بازی باشه ( تا حالا چند بار اومدم بطری پرتاب کنم ولی گرفته یکی که بقلم بوده رو زده )
    Last edited by brain; 03-12-2012 at 14:45.

18. این کاربر از brain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه parhamsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    ما بین دوربین های مداربسته

پيش فرض

سلام دوستان ، من چند صفحه قبل هم درخواست آهنگ های بازی رو کرده بودم ولی متاسفانه پاسخی نگرفتم ،
    خواهش می کنم آهنگ های نسخه ابسولوشن رو اینجا آپلود کنید ( هم موسیقی های متن بازی ، هم صداهای داخل بازی) ممنونم ، مثل همیشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •