تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: با توجه به جدول و بازی های باقی مانده به نظر شما تیم ملی ایران به جام جهانی 2014 برزیل صعود خواهد کر

راي دهنده
180. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

88 48.89%
  • خیر

92 51.11%
صفحه 67 از 269 اولاول ... 175763646566676869707177117167 ... آخرآخر
نمايش نتايج 661 به 670 از 2683

نام تاپيک: فوتبال ملی ایران | مقدماتی جام جهانی 2014 برزیل

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

تبریک میگم این برد رو و فکر می‌کنم دلیل این پیروزی تجربه تیم بود
    و البته کمک داوری که گل اونارو نگرفت!
    ولی خدایی عجب پاسی داد انصاری‌فر و چه ضربه‌ای زد خلعتبری
    تعویض‌های کیروش هم فوق‌العاده بودن
    امیدوارم تو بازیهای آینده هم همینطور "بــد" بازی کنیم و ببریم! :دي
    Last edited by Alinho; 08-06-2012 at 05:30.

2. 6 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه shabkard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Germany

پيش فرض

درود
    دوستان پیروزی تیم ایران رو بر ازبکستان شاد باش عرض میکنم
    باشد که همیشه داور به منفعت ما سوت بزنه!!!
    ولی خوب از حق نگزریم در زمین حریف بد بازی نکردیم
    فوتبال همینه نتیجه مهمه نمیکن کدام تیم خوف بازی کرد

داور انجمن موسیقی powerslave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

اولش به هوادارهای تیم ملی تبریک میگم. بهترین نتیجۀ ممکن رو در حالی که شایستگی زیادی نداشت گرفت.
    ولی تبریک به این تیم در همین حد بسه. اصلاً خوب نبودن. به هیچ وجه. چند تا از بازیکن ها خودشون نبودن مثل مجتبی جباری که خیلی زودتر از اینا باید تعویض میشد. و نکتۀ دیگه که خیلی بد بود جای بازیکن ها تو زمین بود. نه کریمی فوروارد هست و نه پژمان نوری دفاع چپ. حالا قاضی که انگار مصدوم شده ولی شروع کردن بازی بدون فوروارد خیلی نشونۀ بدیه! پژمان منتظری هم اصلاً خوب نیست. دقیقاً همون نقطه ضعف دفاع استقلال هم همونه. شاید یه توپ هایی رو خوب میرسه ولی نه ذهنش نه بدنش برای یه دفاع آخر ساخته نشده. دفاع باید سوار بازی باشه. باید مسلط باشه. نیازی نیست که دفاع آخر ذهنش خیلی داینامیک باشه و زیادی فکر کنه. منتظری به نظر میرسه که ذهنیت یه هافبک رو داره که به خاطر جای بازیش باید احتمالات بیشتری رو در نظرذ بگیره. دفاع آخر باید سریع عمل کنه و بیشتر موارد این عمل کردن یه حالت کلیشه ای داره.
    نکتۀ دیگه دفاع چپ تیمه. من متوجه نمیشم در حالی که یه دفاع چپ کلاسیک مثل علیرضا رمضانی در تیم ملوان هست که برخلاف سالهای گذشته امسال بدنش خیلی قویتر بود و مثل همیشه تند و تیز و تکنیکی هست و واقعاً سانتر های عالی داره و میل شدیدی هم به پاسکاری داره، این آدم چرا نباید در تیم ملی باشه. دیگه یه بازیکن باید چکار کنه؟ جلوی تیم های بزرگ هم خیلی خوبی بازی کرد تو لیگ. حد اقل برای ذخیره تیم که خوب بود . این جاهایی که کار گره میخوره خیلی به درد میخورد.
    خلاصه گام اول ضعیف بود و ترکیب عجیب. تیمی رو که باید از اول با میدان داری باهاش رفتار میبکردیم ول کردیم بیان رو دروازۀ ما، که کار به جایی رسید که اونها گل هم زدن. فقط بازیکن های تیم رو صحنۀ گل خیلی عالی کار کردن. انصاری فرد تا حالا برای تیم ملی خیلی مفید نبود ولی رو این صحنه بدون معطلی یه پاس خیلی عالی داد و خلعتبری هم نهایت استفاده رو برد.
    مشخص نیست چرا جلوی تیمی که به وضوح ضعف تکنیک فردی داشتن باید اینطوری دفاع کنی. به هر حال از یه طرف خیلی خوشحالم که بازی رو بردن ولی از یه طرف ناراحتم که کار رو گذاشتن به اتفاق و شانس و اینا برسه.
    Last edited by powerslave; 03-06-2012 at 23:54.

5. 2 کاربر از powerslave بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ragbar12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    منطقه جنگي

پيش فرض

عجب بازي عجيبي بود من تا دقيقه 90 واقعا از بازي سر درگم وبي برنامه تيم ملي كلافه شده بودم. كه تو دقيفه پاياني اون اتفاق شيرين افتاد و تيم ملي به گل رسيد. تبريك ميگم به همه.خوش شانس بوديم ولي 3 امتياز سرنوشت سازي به دست اورديم.اميدوارم تيم ملي بتونه بازيهاي تداركاتي خوبي تا رسيدن به جام جهاني داشته باشه عدم بازيهاي تداركاتي با تيمهاي خوب باعث مبشه تيم ملي در طول 90 دقيقه اسير تيم نصف ونيمه ازبكستان بشه!با اين برد نبايد ضعفهاي تيم ملي فراموش بشه . خط مباني سردرگمي داشتيم امروز دفاع مشكلاتي داشت خط حمله هم كه تقريبا نداشتيم به جز دقايق پاياني. ارزش دروازه بان خوب توي اين جور بازيها معلوم ميشه رحمتي عالي بود دمش گرم بار ها گفتم دروازه بان خوب وخط دفاعي مطمئن از اركان اصلي رسيدن يك تيم به موفقيته.بازي با قطرو در تهران ببريم 6 امتيازي ميشيم و راه صعود به جام جهاني خيلي هموار تر خواهد شد.

7. این کاربر از ragbar12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه farshad_pes9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

مسلما فهم فوتبالی بنده از جناب کی روش پایینتر,اما به هیچ وجه ترکیب ایران رو در این بازی درک نکردم!
    انقدر ترکیب عجیب بود نمیدونم دربارش چی بگم!
    یک بازی افتضاح به معنی واقعی کلمه,اگر متهم به بی تعصبی به تیم ملی نشم,اصلا از این برد خوشحال نیستم!
    امیدوارم جناب کی روش برد رو نبینه و بازی فوق العاده ضعیف تیم رو ببینه!
    اگه رحمتی و بی دقتی بازیکنان ازبک نبود با نتیجه ای تحقیر آمیز بازنده میشدیم,با این فوتبال کره که جای خود داره فکر کنم جلوی قطر هم بسیار مشکل خواهیم داشت!
    امیدوارم بعد از فوتسال,در فوتبال سر خورده نشم!

9. 2 کاربر از farshad_pes9 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه victor021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

اگه بریم جام جهانی اینطور موقعیت به حریف بدیم که کارمون تمومه
    نگاه به ازبکستان نکنید که چقدر تک به تکو نزد،ایا کره هم اینطوری میتونیم ببریم؟
    به هر حال من معتقدم اگه میخوایم اینطور بازی کنیم بهتره اصلا جام جهانی نریم تا زنگ تفریح تیمهای درجه یک نباشیم(این فقط نظر شخصیمه)
    امیدوارم در اینده زیباتر بازی کنیم

11. این کاربر از victor021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

نامجومطلق: کي‌روش هوشمندي‌اش را نشان داد
    مجيد نامجومطلق در گفت‌وگو با ايسنا، با تبريک پيروزي تيم ملي ايران در دقايق پاياني بازي برابر ازبکستان اظهار کرد: در اين بازي سه امتياز بسيار با ارزش را از ازبکستان گرفتيم اما نبايد زير سايه اين برد بخوابيم و بايد قبول کنيم که تيم ما خوب بازي نکرد. فکر مي کنم که نياز داريم براي بازي‌هاي آينده خودمان را تقويت کنيم در جريان بازي گردش توپمان خوب نبود. کار گروهي نداشتيم در خطوط دفاع و هافبک مشکلاتي داشتيم. هافبک‌هاي ما در ميدان‌داري عملکرد خوبي ارائه ندادند و همچنين در کناره ها هم بسيار مشکل داشتيم.

نامجومطلق ادامه داد:‌ استراتژي‌هاي ازبکستاني‌ها هم اين بود که از کناره استفاده کنند و اين مسئله مي طلبد که در اين بخش با تفکر بيشتري کار شود چرا که بازي‌هاي حساسي را پيش رو داريم و بايد نقاط ضعفمان را پوشش دهيم. در اين بخش هماهنگي وجود نداشت و روزنه‌اي ايجاد شده بود که باعث شدبازيکن طراح ازبکستان از کناره‌ها موقعيت سازي کند و اين مسئله زنگ خطري براي ما است تا بتوانيم کاستي‌هايمان را جبران کنيم.

وي در ادامه افزود: بايد بگويم که برد امروز را مديون رحمتي هستيم او موهبتي بود که در اختيار تيم ايران قرار داشت و بسيار خوب و باانگيزه کار کرد و موقعيت‌هاي خوبي را از تيم حريف گرفت که در نهايت منجر به پيروزي تيم ما شد.

نامجومطلق افزود: کي‌روش در اين بازي هوش مربيگري‌اش را نشان داد وبا تغيير سيستمي که انجام داد توانست روزنه‌ها را پوشش دهد اما اين مسئله کافي نبوده و براي بازي بزرگ نياز داريم در ساختار دفاعي‌مان تغييراتي را ايجاد کنيم و در خط هافبک شرايطي بوجود آوريم که موفق‌تر عمل کنيم و کمربند مياني محکمتري داشته باشيم زيرا که بازي‌هاي سخت زيادي را پيش رو داريم البته امروز مهره‌هايي مانند عقيلي و دژاگه که مي توانست تاثيرگذار باشند در اختيار نداشتيم. کيفيت بازي تيم ملي نشان داد براي بازي‌هاي سنگين‌تر نياز داريم که قوي‌تر عمل کنيم. تا به جام جهاني صعود کنيم اين سه امتياز ما را به جام جهاني نزديک کرد اما بايد با قدرت‌تر کار کنيم.

او همچنين در پاسخ به اين سوال که دليل اشکالات فني تيم ملي چه بوده و آيا ناهماهنگي بازيکنان جز عوامل بود يا خير گفت: قطعا تاثيرگذار بود کي‌روش بارها اعلام کرده بود که نياز دارد بازيکنان را در اختيار داشته باشند و به دليل بازي ليگ قهرمانان خيلي از بازيکنان در اختيار وي نبودند و ناهماهنگي‌‌هايي در بين بازيکنان ديده مي‌شد.

نامجومطلق درباره ترکيب تيم ملي گفت: در ابتداي بازي ترکيب تيم خوب نبوده و خود کي‌روش اين مسئله را فهميد و با تغييراتي که بوجود آورد رويه‌اي بهتري را ايجاد کند بازيکناني مانند عقيلي و دژاگه به اختيار مصدوميت‌هايي که داشتند نرسيدند اما فکر مي کنيم افرادي مثل خلعبتري در بازي بودند بهتر بود همچنين من هدف کي‌روش را از قرار دادن پژمان منتظري را در چپ را متوجه نشدم.
    ورزش3

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

در روزی که فاجعه بودیم فوتبال به زور برندمون کرد

فکر میکنم 90 درصد تیم بد بودن
    ماهینی و نوری در کناره ها داغون بودن اصلا
    منتظری اصلا برای این بازی آماده نبود
    سه نفر میانی نکونام آندو و جباری به جرات میگم حتی یک کار مفید نکردن
    و حتج صفی و ابراهیمی تمام مدتی که در زمین بودن اضافه بازی کردن
    فقط سه نفر بودن که وقتی توپ بهشون میرسید مفید بازی میکردن یا حداقل خرابکاری نمیکردن
    رحمتی حسینی کریمی

فکر نمیکنم کسی مخالف این باشه که بازیکنا بد بودن اما فکر میکنم خود بازیکنا در بد بازی کردنشون کمترین تقصیر رو داشتن
    به نظر من بدترین بازیکن میدون در بازی نخست کی روش بود
    که با ترکیب واقعا شگفت انگیزش هم از بعضی بازیکنا در پستهای غیر تخصصی بازی گرفت هم بعضی بازیکنا رو که از نظر روحی اصلا برای یه بازی حساس آماده نبودن بازی داد

بازی کردن ماهینی به جای حیدری
    بازی کردن نوری به جای پولادی
    بازی کردن منتظری به جای عقیلی
    بازی کردن ابراهیمی به جای رضایی
    بازی کردن حاج صفی به جای خلعتبری
    بازی کردن کریمی در خط حمله
    بازی نکردن انصاریفرد یا یک مهاجم نوک

این جمله رو با اکراه میگم و سعی میکنم بلافاصله فراموشش کنم
    احساس میکنم ترکیب این تیم باب دل دلالها چیده شده بود

سراسر ترکیب اشتباه بود
    در واقع قرار بود ازبکستان با بازیکنای اصلیش بازی نکنه اما این ایران بود که با بازیکنای اصلیش بازی نکرد
    تا قبل از عقب اومدن کریمی و اومدن انصاریفرد و خلعتبری ما اصلا بازیکن هجومی نداشتیم
    اشتباه در چیدمان بازیکنا زیاد داشتیم
    اما همه اینها رو باید فراموش کرد تیم به لطف اشتباه داوری و کم دقتی ازبکستانیها و درخشش رحمتی و البته لطف خدا بازی رو برد و امیدوارم کی روش واقعا دست از بازی با ترکیب اصلی در بازیهای آینده بر داره

خدارو هم واقعا شاکریم برای این سه امتیاز

14. 6 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

این برد end نامردی بود ولی شیرین و شاید تعیین کننده
    من حدس میزدم که کیروش قصد داره 15 -20 دقیقه اخر بازیکنها هجومیش رو بیاره ولی واقعا زجر کشیدیم و اگر روز خوب رحمتی و تا حدودی مدافعین میانیمون نبود و اگر بازیکا ازبک جلوی کمک رو نگرفته بود و میتونست توپ رو ببینه اون وقت ایا باز این تاکتیک جواب میداد؟
    حضور همزمان کریمی و جباری به نظرم کار اشتباهی بود اون هم وقتی که تیم یک مدافع برای فرار در عمق نداره. نه علی کریمی تونست کاری بکنه و نه جباری در زمین دیده شد
    از سمت راست خیلی فشار اوردن .نمیدونم ضعف ماهینی بود و یا قوی بودن سمت چپ ازبکها ولی بغیر از یک دو مورد خوب ایستادگی کرد
    هافبک دفاعی هامون هم که اصلا روز خوبی نداشتن و خیلی توپ لو میدادن.البته نباید از جنگندگی تیموریان و تاثیرش روی گل گذشت
    به امید بردهای آتی

16. 5 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Pejvak61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

خودمو آماده كرده بودم كه كلي بد و بيراه نثار اين و اون كنم ولي در دقيقه 95 منفجر شدم. در حاليكه چندساليه كه ديگه هيجان بازي منو نميگيره و شخص آرام تري شدم ولي واقعاً بطور كاملاً غير ارادي از شدت خوشحالي فريادي زدم كه هنوز خارش هنجره ام اذيتم ميكنه.

ولي اصلاً دلم راضي نميشه از كسي جز رحمتي تعريف كنم با وجود اينكه تعويض هاي كي روش (انصاري فرد و خلعتبري) بسيار عالي و بي نقص در آخرين لحظه ورق را برگردوندن ولي يه بد و بيراه اساسي حق همه ي اونهاييه كه تو زمين ولگردي ميكردن مخصوصاً اون بازيكني كه پاس به عقب احمقانه را به بازيكن ازبك داد تا با رحمتي تك به تك بشه و اون صحنه ي خطرناك رو خلق كنه. الحق كه يه پاداش خوب بايد به رحمتي بدن چون يك تنه چند تا موقعيت گل حتمي رو گرفت.

به هر حال بازي اولمون بود و احساس ميكنم هر تيمي غير از كره و ايران جلوي ازبكستان بازي ميكرد امروز بازنده بود.

به جرأت ميتونم بگم كه ما 50 درصد راه صعود را در اين بازي طي كرديم و از اصلي ترين رقيبمون در اين گروه بعد از كره - كه صعودش با توجه به سوابق و عملكرد متفاوت اونها در جام جهاني نسبت به هر مسابقه ديگري قطعيه - در زمين خودش 3 امتياز طلايي گرفتيم و مطمئناً الآن ميتونيم براي سرگروهي با انگيزه جبران شكست در جام ملت ها به جنگ كره ي سخت كوش بريم. البته اينهايي كه ذكر كردم همگي با توجه به سوابق و البته روي كاغذ صادقه اما در آينده اين عملكرد خودمونه كه ميتونه سرنوشت ما را رقم بزنه.

ولي جداً تيم ملي به همآهنگي خيلي بيشتري نياز داره و در اين بازي اصلاً شايسته برد نبود هرچند كي روش با مربيگري شطرنج گونه در لحظه اي حساس ضربه اي به حريف زد كه ديگه وقت جبران نداشت. البته من فكر ميكنم ازبكي ها بعد از زدن گل سالمشون كه مورد قبول قرار نگرفت بازي را از دقيقه 70 به بعد از كف دادن و ديگه از اون هجوم هاي خطرناكشون خبري نبود و اين شد كه تيم ما در يك لحظه تونست كل ناكامي هاي طول بازي را جبران كنه و به يك پيروزي بس شيرين برسه. شيرين از اين جهت كه در يك اتفاق نادر در بازي كه مستحق برد نبوديم موفق به كسب پيروزي ارزشمند شديم.

با وجود ناراحتي از روند كلي بازي ولي به هر حال اين پيروزي را به همه تبريك ميگم و اميدوارم اين برد سر آغازي باشه براي صعودي بي دردسر و سريع مثل سال 2006 .

18. 4 کاربر از Pejvak61 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •