تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 67 از 90 اولاول ... 175763646566676869707177 ... آخرآخر
نمايش نتايج 661 به 670 از 899

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی .Arsenal F.C | توپچی های لندن

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

ونگر: دوست دارم هانري در آرسنال بماند

سرمربي آرسنال پس از پيروزي 7-1 تميش مقابل بلکبرن اعلام کرد که تلاش مي‌کند قرارداد قرضي تيري هانري را تمديد کند.

ونگر پس از بازي تيمش مقابل بلکبرن که با برتري 7-1 آرسنال به پايان رسيد با اعلام اينکه دوست دارد هانری را براي مدت بيشتري در اختيار داشته باشد، گفت : شايد بتوانيم آنري را به مدت حداکثر دو هفته ديگر در اختيار داشته باشيم که در اين صورت احتمالا در بازي مقابل تاتنهام غايب خواهد بود.

سرمربي آرسنال اعلام کرد که حضور هانری تاثير زيادي روي بازيکنان جوان تيم او داشته و باعث افزايش روحيه و قدرت تيم در شرايط حساس ليگ شده است. وي گفت: نمي‌توان درصد دقيقي درباره ميزان تاثير هانری ارائه کرد ولي حضور او بسيار مثبت بوده و همه بازيکنان از توصيه‌هاي خود استفاده مي‌کنند و به او احترام مي‌گذارند چون او بازيکني است که به سطح بالاي فوتبال رسيده و همه بازيکنان جوان تيمم هم دوست دارند به اين سطح برسند.

ونگر درباره بازي درخشان اوکسلاد چمبرلين بازيکن 18 ساله تيمش در اين مسابقه گفت: چمبرلين در چند ماه گذشته گام‌هاي زيادي برداشته است. او در خدمت تيم است و نه تنها در حمله شرکت مي‌کند، بلکه در کارهاي دفاعي هم مشارکت دارد. روند پيشرفت او واقعا سريع است. چمبرلين بازيکني است که روحيه جنگندگي دارد و حالا با تجربه‌تر از گذشته شده است.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 2 کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فان پرسی: اگر چمبرلین هلندی بود....

عملکرد اخیر الکس اوکسلید چمبرلین در لیگ برتر باعث شد خیلی ها او را یکی از مسافران انگلستان در رقابت های یورو 2012 بدانند.

با این وجود رابین ونپرسی، کاپیتان توپچی ها اعتقاد دارد چمبرلین دورنمای بی نظیری در حرفه خود دارد و باور دارد اگر وی یک هلندی بود به راحتی می توانست هم اکنون در کنار او در تیم ملی بازی کند.

" بله، چرا که نه؟

ما تیم واقعا قدرتمندی داریم و بازیکنان هجومی خوب بسیاری در آن هستند، اما چرا که نه؟ من واقعا او را دوست دارم.

در آنده او قطعا می تواند برای تیم ملی انگلستان بازی کند. او دورنمای بزرگی در حرفه خود دارد. همه از تماشای بازی او لذت می برند. من لذت می برم، شما هم لذت می برید و او قابلیتی مضاعف را به بازی می آرد و مردم تنها عاشق آن هستند.

او کسی نیست که در مورد نکات منفی فکر کند، فقط مسائل مثبت را در نظر می گیرد و شما می توانید از چنین دیداری لذت ببرید."

4. 5 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

عملکرد اخیر الکس اوکسلید چمبرلین در لیگ برتر باعث شد خیلی ها او را یکی از مسافران انگلستان در رقابت های یورو 2012 بدانند.
    او الان خیلی خوبه ... می تونه توی یورو کمک حال کاپلو باشه .
    فقط امیدوارم بلایی که انگلیسی ها سر والکات توی 2006 اوردن رو سر چمبو نیارن ... اینکه به تیم ملی دعوت بشه و انتقادات روزنامه ها رو به جون بخره ولی حتی یک دقیقه هم بازی نکنه .. اینجوری شاید نابود شه .

6. 2 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

فان‌پرسي شايعه اختلاف با والکات را تکذيب کرد

مهاجم هلندي تيم فوتبال آرسنال شايعه اختلاف با هم‌تيمي‌اش را تکذيب کرد.

به نقل ازدیلی‌استار، در مدت چند هفته گذشته‌ گزارش‌های پراکنده‌ای درمورد روبین فان پرسی در رسانه‌ها انتشار یافت که حکایت از وجود اختلاف وی با تئو والکات حکایت می‌کرد. در این میان حتی در دو، سه گزارش نیز عنوان شد گلزن اول توپچی‌ها به هم‌تیمی خود حسادت می‌کند. اما در یک مصاحبه کوتاه مدعی آقای گلی لیگ برتر تمام این اخبار و شایعات را تکذیب کرد.

گلزن ۸ سال گذشته لندنی‌ها گفت:‌ از صمیم قلب تئو را دوست دارم. متوجه نمی‌شوم چرا باید چشم دیدن او را نداشته باشم.

فان پرسی که در فصل جاری۲۲ گل برای تیمش زده و با همین آمار، در صدر بهترین گلزنان لیگ برتر است، افزود: این اخبار ناخوشایند متاسفانه پس از بازی با بلکبرن که ۷ بر یک برنده شدیم، به اوج خود رسید. پس از آن بازی برخی از نشریات نوشتند چون والکات چند فرصت گل را از دست داد، من سر او داد کشیده‌ام و انتقاد کردم. اما واقعیت این است خود من هم گاه موقعیت‌های گل را هدر می‌دهم . همان‌گونه که کریس‌ رونالدو بعضی اوقات نمی‌تواند گل بزند یا لیونل مسی ضربه پنالتی‌اش گل نمی‌شود. پس چنین بدبیاری برای همه هست، اما زندگی ادامه دارد.

او ادامه داد: اگر گاهی سر او به اصطلاح فریاد کشیده‌ام، این کار را به خاطر مسئولیت فرماندهی تیم در زمین انجام داده‌ام. بنابراین بحث تنفر، حسادت و چیزهای از این قبیل به هیچ‌وجه مطرح نیست.

گلزن هلندی تیم لندنی اضافه کرد: تئو همیشه به من لطف دارد و خودش بارها به من پاس گل داده است، ما با هم هیچ اختلافی نداریم.

8. 2 کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

ونگر:نتايج کونته با يوونتوس من را متعجب کرد

آرسن ونگر، سرمربي آرسنال، با ستايش از آنتونيو کونته، اعلام کرد سرمربي بيانکونري از زمان حضور در اين باشگاه، عملکرد بسيار خوبي داشته است.

کونته 42 ساله در تابستان گذشته جانشین جی جی دل نری شد و در حال حاضر تیمش بدون شکست در صدر جدول سری آ قرار دارد.
    ونگر در گفتگو با توتو اسپورت گفت:" کونته تا به حال عملکرد بسیار خوبی داشته است. من فکر می کردم او نیاز دارد تا اندکی با پروژه جدید یوونتوس سازگاری پیدا کند؛ به همین خاطر از نتایجی که او گرفت تعجب کردم.
    این انتظار وجود داشت که او در پست جدیدش با مشکلاتی روبرو شود اما همه چیز خیلی خوب پیش رفت. او به نحو هوشمندانه ای با شرایط کنار آمد و در بازار نقل و انتاقالات هم خریدهای فوق العاده ای انجام داد."
    علاوه بر سری آ، یوونتوسی ها در رقابت های کوپا ایتالیا نیز نتایج خوبی کسب کردند و امشب باید در دیدار رفت مرحله نیمه نهایی مقابل میلان قرار بگیرند.

10. 4 کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

هانري: در آرسنال نمي‌مانم

مهاجم فرانسوي تيم فوتبال آرسنال قصد تمديد قرارداد کوتاه مدتش‌ با توپچي‌ها را ندارد.

به نقل از دیلی‌استار «تیری هانری» که هفته آینده پس از بازی با رفت با آ.ث‌میلان در لیگ قهرمانان اروپا مدت همکاری دو ماهه‌اش با لندنی‌ها به پایان می رسد، موظف به حضور در تمرینات آماده سازی قبل از شروع فصل تیم رد‌بولز نیویورک است.

این مهاجم ۳۴ ساله که از تابستان سال گذشته عضو تیم نیویورکی است، ابتدای ژانویه قراردادی کوتاه مدت به مدت ۸ هفته با آرسنال منعقد کرد.

هانری در این باره گفت: با خاتمه مدت قراردادم با آرسنال موظف به بازگشت به رد‌بولز هستم. کاری که حتما انجام خواهم داد چون نسبت به این تیم متعهد هستم. در مدت کوتاهی که در آرسنال هستم،‌ تجربیات ارزشمندی کسب کردم اما چون با ردبولز قرارداد دارم، مایل نیستم درخواست تمدید ادامه حضور در لندن کنم.

12. 2 کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها یه خبر جدید اینکه ساحل عاج با گل جروینیهو تونست به فینال جام ملتهای آفریقا برسه و احتمالا با آث میلان نمیتونه بازی کنه و این خیلی خبر بدیه!

14. 5 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه SAMAN-JEEZY's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

قرارم نبود بازی کنه! به تاتنهامم بعیده برسه!
    ریکاوری و این صُبتا
    من خیلی استرس دارم واسه بازی جلو میلان.ولی همیشه جلو تیمای ایتالیایی خوب بودیم.ایشالا این دفم میریم بالا

16. 4 کاربر از SAMAN-JEEZY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

2-1 بازی رو بردیم
    با اینکه 1-0 عقب بودن بچه ها ولی دقیقه74 رمزی گل مساوی رو زد و دقیقه نود تیتی آنری گل برتری رو زد و با توجه به باخت 2-0 چلسی رفتیم چهارم جدول
    بازی آخر شب تاتنهام ونیوکاسل هم تو رتبه مون تاثیر داره

18. 2 کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تبریک میگم دوستان امروز آرسنال 2 بر یک ساندرلند رو شکست داد و به رده چهارم صعود کرد چون چلسی در خانه اورتون با دو گل شکست خورد گل پیروزی بخش آرسنال رو هم هانری تو دقایق آخر زد و واقعا دستش درد نکنه که همیشه تو قلب ما جا داره
    راستی من گفته بودم که میتونیم چلسی رو بگیریم این پیروزی باعث میشه با یه روحیه خیلی خوب بریم سن سیرو و ان شاء الله که اونجا هم پیروز بشیم.

به امید پیروزی آرسنال مقابل آث میلان

گزارش بازی

نیمه اول:
    بازی در این نیمه بسیار خسته کننده دنبال شد و دو تیم نتوانستند موقعیت های کامل گل ایجاد کنند.

دقیقه 11 الکس سونگ توپی را به قلب دفاع ساندرلند فرستاد که موجب شد تارنر و اوشی نتوانند آن را کنترل کنند. رابین ونپرسی در پشت دفاع به توپ رسید و آن را به سمت دروازه شلیک کرد اما در حالی که دروزبان آن را گرفت، داور پرچم خود را به نشان آفساید بالا برد.

ساندرلند نیز در این نیمه چند بار خود را به محوطه جریمه آرسنال رساند اما ضربات آنها همگی بیرون از چهارچوب بود.

این نیمه موقعیت درون چارچوبی برای دو تیم نداشت.

نیمه دوم:
    آرسنال در این نیمه باز هم توپ و میدان را در اختیار داشت اما روی چند ضد حمله اسیر حرکات ساندرلند شد.

دقیقه 60 کرنری از سمت راست دروازه ارسال شد که مدافعین آرسنال آن را برگشت دادند. اما در پشت محوطه جریمه گاردنر حضور داشت و شوت زمینی و پر قدرتی را به سمت دروازه شلیک کرد. اما ووچیچ ژسنی با یک دست به زیبایی هرچه تمامتر آن را از دروازه بیرون کشید.

3 دقیقه بعد همین اتفاق تکرار شد و یک کرنر باز هم در پشت محوطه جریمه به گاردنر رسید. او این بار ضربه خود را با ارتفاع بیشتر به سمت دروازه زد که مقابل ووچیچ ژسنی به زمین برخورد کرد اما گلر آرسنال در دو مرحله بسیار عالی این توپ را دفع کرد.

دقیقه 70 توپی به دفاع آرسنال آمد که سانیا ان را به مرته ساکر داشت. مدافع المانی توپچی ها قصد چرخش و دادن توپ به ژسنی را داشت امت پای او به زمین گیر کرد و نقش بر زمین شد. مک دین بازیکن ساندرلند بی توجه به مصدومیت مرته ساکر توپ را به سمت دروازه پیش برد و از سمت راست شوت خود را به گوش سمت چپ دروازه فرستاد تا گل اول بازی شکل گیرد.

مرته ساکر بعد از این صحنه نتوانست به بازی ادامه دهد و مستقیما جای خود را به آرون رمسی داد. اما آرسنال در دقیقه 74 روی همین تعویض به گل تساوی رسید.

توپ بلندی به داخل محوطه جریمه ارسال شد. رابین ونپرسی آن را دریافت کرد و روبه عقب به میکل آرتتا داد. آرتتا به سمت دروازه شوت کرد اما توپ او با تکل مدافع ساندرلند در طرف دیگر پشت محوطه جریمه به آرون رمسی رسید. آرون نیز بلافاصله به سمت دروازه شلیک کرد و توپ بعد از برخورد به 2 تیرک دروازه وارد چهارچوب شد تا گل تساوی خیلی زود وارد به ثمر برسد.

آرسنال بعد از این گل بارها خود را به دروازه ساندرلند نزدیک کرد و حریف نیز در ضد حملات بسیار خطرناک ظاهر شد.

اما سرانجام در دقیقه 92 تیم تعویضی آرسن ونگر موجب به ثمر رسیدن گل پیروزی در این بازی شد. آرون رمسی توپی را در پشت محوطه جریمه به ورمالن داد. ورمالن ارشاوین را در سمت چپ صاحب توپ کرد و آرشاوین نیز سانتر دقیقی را داخل محوطه 6 قدم ارسال کرد. تیری هانری که خود را میان 2 مدافع میدید با اشاره ای به توپ آن را وارد دروازه کرد تا هواداران آرسنال در پشت دروازه را منفجر کند.

در ادامه دفاع خوب آرسنال مانع جبران نتیجه برای ساندرلند شد تا آرسنال با 3 امتیاز بسیار مهم به خانه باز گردد و به جایگاه چهارم جدول صعود کند.

لینک خبر

20. 3 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •