تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 67 از 186 اولاول ... 175763646566676869707177117167 ... آخرآخر
نمايش نتايج 661 به 670 از 1853

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Manchester United F.C | شیاطین سرخ

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

راستی دوستان این عکس رو ببینید! عجب بنری بود تو ومیلی!! خوراک امضاست!!

2. 9 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

گابریل اوبرتان به نیوکاسل پیوست
    کابریل اوبرتان با یک قرار دادی پنج ساله به نیوکاسل انگلیس پیوست

وینگر فرانسوی برای گذراندن تست پزشکی خود به نیوکاسل انگلیس رفته است سر الکس فرگوسن در سال 2009 گابریل اوبرتان 22 ساله را از بردو به خدمت گرفت این بازیکن 28 بار برای یونایتد به میدان رفته بود که موفق شده بود فقط یک گل برای تیمش به ثمر برساند و آن هم در لیگ قرمانان مقابل بورسا اسپور بود.

این بازیکن با یک هزینه ی نا معلوم به نیوکاسل انگلیس رفته است.

من لازم نیست از این که آمدم به اینجا نگران باشم وی به وبسایت رسمی Tynesiders گغت: من از اینکه در منچستر یونایتد بودم لذت میبردم اما در آنجا رقابت سختی بین بازیکنان وجود داشت و من تصمیم گرفتم که به نیوکاسل بیایم. در اینجا بازی های بیشتری به من میرسد و من قصد دارم که در اینجا یک شروع دوباره ای را آغاز کنم.

لینک منبع خبر:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    به نقل از:
    کد:
    پ.ن: خب..، یه هافبک هجومی نیمکت نشین از تیم کم شد. کماکان منتظر حضور اسنایدر در یونایتد. + اوبرتون بازیکن خوبی بود... کاش از فرصت هایی که ساف بهش داد بیشتر استفاده می کرد. به هر حال من اوبرتون رو همیشه با تاثیرش در گل دقیقه آخر اسکولزی به سیتی به خاطر خواهم داشت.

اورا تحت تاثیر حضور جوانان

پاتریس اورا مدافع منچستریونایتد گفت حضور بازیکنان جوان در بازی های پیش فصل او را تحت تاثیر قرار داده است.فیل جونز ، کریس اسمالینگ ، تام کلورلی و دنی ولبک همگی در بازی روز یکشنبه مقابل من سیتی در کامیونیتی شیلد حضور داشتند.

بازیکن 30 ساله فرانسوی گفت:"تمام بازیکنان جوانمان بسیار خوب بودند.در بازیهای پیش فصل آنها فوق العاده بودند و این خوشامد گویی خوبی برای آنهاست.آنها باید خودشان را ثابت کنند و نشان دهند شایسته حضور در یونایتد هستند.آنها این کار را انجام می دهند و من در کنار آنها احساس خوشحالی می کنم."

"آوردن بازیکنان جوان هدف باشگاه است.یکی از این بازیکنان تام کلورلی است که آینده باشگاه است.برای قهرمانی در لیگ رئیس از میدان دادن به جوانان نمی ترسد.او میداند آنها میتوانند ما را در رسیدن به قهرمانی های بیشتر کمک کنند.این راه منچستریونایتد است.رئیس هیچ وقت فکر نمی کند که این کار خطرناک باشد.او زمان مناسب برای بازی دادن به این جوانان را می داند."

لینک منبع خبر:
    کد:
    به نقل از:
    کد:
    کلورلی، سختی را پشت سر میگذارد

بازی دلگرم کننده تام کلورلی برای قرمز ها،و به متعاقب ان دعوت به تیم ملی پاداشی است برای تلاش سخت و جاه طلبی این بازیکن جوان.
    اوضاع برای تام جوان به خوبی پیش میرود اما او فاش کرده که یکبار دچار این شک شده که ایا اصلا او میتواند یک فوتبالیست شود.
    "زمانی که من جوانتر بودم فیزیک بدنیم چندان خوب نبود.من با خودم فکر میکردم ایا اصلا من هم میتونم مثل بقیه بازیکنان رشد کنم."
    "اما مربی تیم جوانان پل مک گینس و اریک هریسون به من گفتن نگران نباشم ،به تمریناتم ادامه دهم و قدرت جسمانیت بهتر خواهد شد.ان نصیحت خوبی بود."
    "من همیشه دنبال بهتر شدنم من میخوام سریعتر و قویتر شوم.همچنین میخوام پای چپم و توانایی سرزنیم را بهتر کنم."
    "من دوست دارم یکم بیشتر بتونم بازی را کنترل کنم.شاید یاد بگیرم چگونه و چه موقع سرعت بازی را کم کنم.به جای اینکه همیشه سریع بازی کنم."
    "از زمانی که 18 ساله بودم از لیگ یک به لیگ بالاتر و از انجا به لیگ برتر رسیدم .امیدوارم امسال در لیگ قهرمانان بازی کنم."
    "اسمالینگ سال پیش به خوبی در اروپا بازی کرد .من شک ندارم من هم میتوانم این کار را انجام دهم."

لینک منبع خبر:
    کد:
    به نقل از:
    کد:

4. 5 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

اسنايدر یه هلندی شیشه ای
    سلام ...

دوست عزيز اسنايدر هلندي شيشه ايه؟

اين يعني سطح فنيش پايينه يا زياد مصدوم ميشه؟

اگه منظورتون از لحاظ سطح فني هست كه با كمال احترام 100 درصد باهاتون مخالفم.

اگه سطح فني خوبي نداشت اينترميلان رو قهرمان جام قهرمانان نميكرد ... اگه سطح فني پاييني داشت باعث نايب قهرماني لاله هاي نارنجي در جام جهاني نميشد ... بازي اي كه 120 دقيقه پاياپاي جنگيدن در برابر اسپانيا و اگه آرين روبن اون 2 تا تك به تك رو گل كرده بود جاي قهرمان و نايب قهرمان عوض ميشد.

منچستر هم خيلي از هلندي ها بركت ديده. 2 تا قهرماني فرگوسن تو ليگ قهرمانان واسه حضور 2 هلندي بود ( استام / ادوين فندرسار) يكي از بهترين مدافعان جهان جناب آقاي Jap Stam چند فصل خوب تو منچستر بود كه اگه خاطرتون باشه به جاي لورن بلان اومدش ... 3 بار ليگ برتر رو بردن ... يه بار اف اي كاپ رو بردن و جام اروپا رو هم بردن. تازه وقتي هم كه فروختنش كلي فرگوسن ناراحت شد و گفت دليل فروشش پيشنهاد خيره كننده ي لاتزيو بود كه 17 ميليون پيشنهاد داده بود واسه استام 29 ساله.

بعد از استام كبير برسيم به بهترين گلر تاريخ باشگاه ( و از بهترين هاي تاريخ فوتبال) در كنار اشمايكل آقاي Edwin Van Der Sar كه خوب يادتون هست اون كابوس هاي و اشتباهات فابين بارتز و تيم هاوارد رو( اگه اشتباه نكن).

افتخارات فندر سار هم كه ديگه گفتن نداره ... از اومدنش 3 بار رفتيم فينال اروپا و يه بارش رو قهرمان شديم كه نقش خيلي زيادي هم داشته تو قهرماني ها ... و جام هاي ديگه مثل كاميونيتي شيلد و ليگ برتر و ...

اين رو گفتم كه يادمون باشه هلندي ها كم براي منچستر زحمت نكشيدن. مورد ديگه هم اينكه شما اندرسون و كريك و اين بازيكن جوان انگليسي و گيبسون رو چطور با خلاق ترين و پاسور ترين هافبك حال حاضر جهان مقايسه ميكني؟

اگرم تو اين چند سال عنواني نياورده چون همه گير دادن به آقاي كريستين ! و ليونل مسي. در مورد مسي نظري ندارم اما از بازيكن مادريد خيلي خلاق تر هست.

اما اگه در مورد مصدوميتش صحبت كرديد باهاتون موافقم ولي خب براي همه پيش مياد و مهم اينه زماني كه بازي ميكنه خيلي به درد تيم ميخوره.

اين پستم بيشتر يه تاريخچه ي كوچيكي بود از بهترين هاي منچستر تو اين 10-12 سال قبل.

و اينكه مطمئنم اسنايدر اين Trio رو به بهترين نحو تكميل ميكنه.

ممنون
    Last edited by Hamid Hamid; 09-08-2011 at 21:47.

6. 5 کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

حمید جان... تو بازیکنای هلندی منچستر، فن نیستلروی عزیز رو یادت رفت! هر چند همونطور که گفتم کلا اگه اشتب نکنم همین سه تا هلندی اسم و رسم دار رو یونایتد تو تیمش داشت.
    سامان هم بالاخره نظرش رو داد... من خودم فقط از یه چیز نگرانم در صورت اومد وس و اون یه خورده دیرتر از بقیه با تیم هماهنگ شدنشه.
    راستی یه نکته رو بعد کامیونیتی شیلد یادم رفت بگم... این روحیه دادن یانگ بعد از گل اول (پاس گل از خودش) محشر بود... یادمه تو استون ویلا هم از همین کارا می کرد... کلا این روحیه خوبش یه پوئن مثبت برای تیمه.
    یه نکته دیگه همین الان یادم اومد... میگم بزنم به تخته گوش شیطون کر 7 بازی هستش که بعد از فینال CL نباختیم و همه رو بردیم و دو تا از این برد ها در برابر بارسا و سیتی پرمهره بودش. ماشالا یونایتد!

8. 5 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز yashgin128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

بی انصافی هست اگه نقش ستاره های هلندی رو در تیم منچستر نادیده بگیریم.
    هنوز که هنوزه یکی از محبوب ترین مهاجم های منچستر حداقل برای من نیستلروی هست.زمانی که تو منچستر بود یکی از بهترین ها بود.فن در سار هم که دیگه نیازی به تعریف نداره.
    اگه اسنایدر هم بیاد تیم کامل تر میشه.و مطمئنا حضور اسنایدر تو منچستر هم به خودش کمک میکنه و هم به منچستر.
    البته معمولا ستاره های هلندی به لیگ ایتالیا منتقل میشن ولی همان تعداد هلندی های منچستر هم جزو بهترین ها و محبوب ترین ها بودند و هستند.

10. 3 کاربر از yashgin128 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

دوستان نظر همتون رو خوندم و با همشون هم موافقم!

اخه من یه چیز گفتم شما یه چیز دیگه....منظور از شیشه ای اینه که تو لیگ درگیرانه انگلیس اینه که ممکنه زود مصدوم شه...حالا نمیدونم شاید از شیشه چیز دیگه ای میشه برداشت کرد!! مثل سطح کیفی پایین!!!!!
    من میگم اگه اسنایدر تو یه چلنج مثلا با اسین...ممکنه که کم بیاره....وگرنه خلاقیتش که بین هافبک ها شاید اسکولز ژاوی و اینیستا ازش بهتر باشند...اما من اسنایدر رو هم سطح با این ها میدونم....اگه هافبک تخریبی خوب مثل لاسانا دیارا داشتیم و اسنایدر هم با اون پاس ها و خلاقیتش دیگه تصور کنید هافبکمون چی میشد....در ضمن اسنایدر یکی از بهترین ضربه ازاد زن های دنیاس....که تو انگلیس تیمی که ضربه ازاد زن خوب داشته باشه یه پله جلو تره....فقط ترسم از اینه که زود مصدوم شه

12. 3 کاربر از shutdown بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی romantic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

یعنی یونایتد با 30 میلیون یورو میخواد اشنایدر رو بیاره!!!!! مگه میشه؟ اگر بیاره که من خودم ونگر رو ت.ر.و.ر (تو ایران هم این کلمه مورد داره؟) میکنم که واسه سسک 45 میلیون میخواد

به نظرم تا زمانی که یه خبر در مورد پیشنهاد بالای 40 میلیون یوروی منچستر برای اشنایدر نیاد (خبری که یکم معتبر باشه)، این قضیه از حد یه شایعه جلوتر نمیره. همچین رقمی هم فکر نکنم فرگوسن بده، چون یه جورایی میتونه نظم و روند این چند فصل اخیر اونا رو خراب کنه. منچستر قبلا شاید یکم بازیکن گرون می خرید اما الان بعیده. (فکر کنم فرگوسن تو این سن و سال حوصله سر و کله زدن با یه بچه چموش رو نداشته باشه )

14. 2 کاربر از romantic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

این نسل جدید اینجاست که آماده ی گرفتن لیگ برتر با طوفان است و این کافیست که مو های جدید کاشته ی رونی را خاکستری نشان دهد.
    رییس الدترافرد روز یکشنبه در طی پیروزی هیجانی کامیونیتی شیلد در برابر منچستر سیتی ، یک نگاه سریع از آینده ی یونایتد به ما داد .
    او به جوانانی مثل تام کلورلی ، فیل جونز و دنی ولبک بازی داد و آن ها نیز با به نمایش گذاشتن گام های وحشی و استعداد بی پروا پاسخ دادند.
    فرگی صبورانه ستارگان جوان بیشتر و بیشتری را در یونایتد معرفی کرده است و مربی 69 ساله میتواند الان نسل جدید را معرفی کند که این تیم مورد حسادت خیلی از تیم های لیگ برتر قرار خواهد گرفت .مثل تصویر بالا .
    شگفت انگیز است که هر بازیکن که 24 ساله یا زیر 24 ساله باشد ، دیگر جایی برای ستاره هایی مثل رونی و فردیناند و ویدیچ نیست . همچنین ستاره انگلیس ، اشلی یانگ نیز به نظر در این نسل نمی آید در سن 26 سالگی . اما با بازیکنانی شبیه نانی ستاره بازی ومبلی ، خاویر هرناندز برای انتخاب چه کسی به سربازان کهنه نیاز دارد ؟
    کریس اسمالینگ و ده هئا و دو قلو های داسیلوا را به آن ها اضافه کنید و یونایتد میتواند ناگهان تیمی مهیب را با ستارگان کوچک روانه میدان کند .
    جوانان جدید انگلیس ، کلورلی و ولبکاحتمالا پیشنهاد قرارداد جدید خواهند داده شد تا همراه با یونایتد باشند با نقش بیشتر آنان در این فصل .
    کلورلی 21 ساله ، کماکان هفته ای 15 هزار پوند در الدترافرد میگیرد . و او امیدوار است که بتواند در قرار داد جدید این مبلغ را حداقل دو برابر کند .
    ولبک که فصل قبل به طور قرضی در ساندرلند بود ، در صحبت ها و توافقات بوده از وقتی که از ویرساید بازگشت و قراردادش 2 سال دیگر به پایان میرسد .
    این اولین باری نیست که فرگوسن سلسله سازی کرده با بکهام نویل اسکولز و گیگز و نویل که از الدترافرد جدا شدند.
    و بازیکن کهنه کار کنونی ، پاترس اورا ی 30 ساله موافق است که دسته ی جدید ارزش مشاهده را دارند .پس از پیروزی شگفت انگیز 3-2 یونایتد مقابل من سیتی او گفت : "آن ها(جوانان) خیل خوب بودند ، همه ی بازیکنان جوان "
    "در بازی های پیش فصل آنان فوق العاده بودند و این عالی بوده که از ورود آنان به تیم استقبال کنیم ."
    "آن ها باید خودشان را نشان دهند و ثابت کنند که شایستگی بازی برای منچستر یونایتد را دارند ،آن ها دارند این کار را انجام می دهند و من بسیار از این بابت خوشحالم . "
    "آرودن بازیکنان جدید کاریست که ما می کنیم ، بازیکنانی مثل تام کلورلی آینده هستند .به منظور قهرمانی لیگ رییس از بازی دادن به جوانان هیچ ترسی ندارد "
    "او میداند که آن ها (جوانان) می توانند به ما کمک کنند تا جام های بیشتری ببریم . این رسم و سیاق منچستر یونایتد است .همیشه اینگونه بوده . رییس هیچگاه صبر نمی کند یا فکر نمیکند که که این خطرناک است . او زمان درست بازی دادن به جوانان را میداند ."
    اورا باور دارد چیز های بیشتری از شباهت های پاس دادن تام کلورلی(که به تیم ملی دعوت شده) با پل اسکولز بازنشسته وجود دارد .
    مرد فرانسوی افزود : "تام بازیکن فوق العاده ایست ، امیدوارم این فصل موقعیت های زیادی را بدست بیاورد .در امریکا او بازی های بسیار خوبی را به نمایش گذاشت مخصوصا برابر بارسلونا . در نیمه دوم شما دیدید که او نترسیده ، او انرژی بسیاری داشت و من یونایتد بازیکنی مثل او نیاز دارد . او بازیکن ساکتی است و تقریبا شبیه اسکولزی است از این نظر . او هیچگاه زیاد صحبت نمیکند او فقط کارش را در زمین انجام می دهد. او آدم خیلی محرمانه(!) ایست . "
    اورا اعتقاد دارد سوپرنمایش یونایتد در ومبلی ثابت کرد که آن ها تیمی قدرتمند خواهند بود زمانی که فصل شروع شود این پایان هفته . "ما به سیتی یا هر تیم دیگری نگاه نمیکنیم . اگر بخواهیم قهرمانی را حفظ کنیم باید به راه و رسم من یونایتد بازی کنیم و این کاریست که در کامیونتی شیلد کردیم ."
    "من همیشه میگویم من به همه ی رقیبان احترام میگذارم ، چلسی ، سیتی ، لیورپول و آرسنال یا هر تیم دیگری ..."
    "ولی مهمترین تیم منچستر یونایتد خواهد بود . ما خواهیم بود. اگر به راهی که میتوانیم ،بازی کنیم ما به همه نشان داده ایم که میتوانیم قهرمان شویم ."
    "ما بسیار سخت شکست پذیر خواهیم بود . ما از بقیه آن ها نگران نیستیم ، ما فقط روی منچستر یونایتد دقت میکنیم ."

16. 5 کاربر از shutdown بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    زیر خط فقر

پيش فرض

یعنی یونایتد با 30 میلیون یورو میخواد اشنایدر رو بیاره!!!!! مگه میشه؟ اگر بیاره که من خودم ونگر رو ت.ر.و.ر (تو ایران هم این کلمه مورد داره؟) میکنم که واسه سسک 45 میلیون میخواد

به نظرم تا زمانی که یه خبر در مورد پیشنهاد بالای 40 میلیون یوروی منچستر برای اشنایدر نیاد (خبری که یکم معتبر باشه)، این قضیه از حد یه شایعه جلوتر نمیره. همچین رقمی هم فکر نکنم فرگوسن بده، چون یه جورایی میتونه نظم و روند این چند فصل اخیر اونا رو خراب کنه. منچستر قبلا شاید یکم بازیکن گرون می خرید اما الان بعیده. (فکر کنم فرگوسن تو این سن و سال حوصله سر و کله زدن با یه بچه چموش رو نداشته باشه )
    مبلغ زیادی هم هست اشنایدر هم سنش بالاست هم وقتی قراردادش تموم بشه اینتر ازش مفت هم سود نمیکنه.
    منچستر هیچوقت بازیکن گرون نخریده بازیکن ساز بوده همیشه.یا از تیمهای پایین خودش میاورده یا جوون های کم سن و سال رو کشف میکرده.

18. این کاربر از Big-Boss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

سر بابی چارلتون از فرگی میخواهد که بازنشستگی را فراموش کند
    اسطوره فوتبال انگلستان مربی یونایتدها را ترغیب به ادامه دادن میکند

سر بابی چارلتون امیدوار است که فرگوسن همچنان به عنوان سرمربی منچستریونایتد ادامه بدهد.سربابی چارلتون از عملکرد فرگی تمجید کرده و رکوردشکنی های منچستریونایتد در سالهای اخیر را تاثیر گرفته از تلاش ها و زحمات فرگی میداند و امیدوار است که سرمربی اسکاتلندی یونایتدها بتواند مدت بیشتری را در اولدترافورد بماند. " رکورد نوزده قهرمانی بسیار به آلکس مدیون است.این بدون او ممکن نبود.او خلاصه ای از هرچیزی است که به سود منچستریونایتد می باشد. چیزی نیست که نشان دهد دیگران نیز میتوانند سرمربی منچستریونایتد باشند.چراکه کسی نیست که بتواند به طور کامل از پس آن بر بیاید.من امیدوارم که او بتواند برای مدتی طولانی این راه را ادامه بدهد و در یونایتد بماند.خوشبختانه الکس همه چیز را در کنترل دارد."

لینک منبع خبر:
    کد:
    به نقل از:
    کد:
    اشمایکل: انتقاد از ده حیا مسخره است
    پیتر اشمایکل می گوید این مسخرست که دیوید ده حیا برای نمایشش در جام خیریه مورد انتقاد قرار بگیرد

این اسطوره دانمارکی فاش کرده که سر الکس فرگوسن از او خواسته است تا زمانی که ده حیا در باشگاه جا بیافتد اظهار نظری راجع به او نکند.
    اما او سکوت خود را پس از اینکه نمایش ده حیا در جام خیریه مورد انتقاد قرار گرفت شکسته است .
    "من قول داده بودم دخالت نکنم ،اما باید نظرم را بگم.من فکر میکنم این واقعا مسخرست که بعد یک بازی او را مورد انتقاد قرار دهیم."
    "همه در این کشور یکبار شانس خود را خواهند داشت،پس چه سودی دارد که این را حالا انجام دهیم؟!"
    اشمایکل مطمئن است که تمام بازیکنان جدید در یونایتد پیشرفت خواهند کرد و جای بازنشسته ها را میگیرند.
    "اشلی یانگ مثال خوبی است.اشلی کارنامه خوبی در استون ویلا و انگلیس داشته ،اما حالا در یونایتد او 25درصد بهتر است!."
    "تلاشش ،همکاریش و اعتماد بنفسش همه بهتر شده است.من فکر میکنم وقتی که شما وارد این محیط میشوید ،به بازیکن بهتری تبدیل میشید."
    "مردم فراموش کردن که یونایتد قهرمان شده و همچنین پول زیادی هم خرج کردن.بازیکنان بزرگی بازنشسته شدن و باید جایگزین بشن،اما همیشه استعداد های جوانی در ترکیب یونایتد وجود دارد.برای 99.9 درصد بازیکنانی که اینجا هستند ،ان ها در منچستر یونایتد هستن چون می خواستن اینجا باشن ،ارزوشون این بوده که در یونایتد باشن. این به یونایتد مقداری برتری نسبت به دیگر باشگاه ها میدهد."
    "در یونایتد،همه وجود دارن چون میخواستن اینجا وجود داشته باشند."

لینک منبع خبر:
    کد:
    به نقل از:
    کد:
    وسلی اسنایدر : برای انتقال به یونایتد صحبت هایی غیر رسمی وجود داشته است
    هافبک هلندی اینتر تایید میکند که صحبت هایی برای این ترانسفر انجام شده است

وسلی اسنایدر میگوید که صحبت هایی غیر رسمی برای انتقال او به منچستریونایتد وجود داشته و صحت آنها را تایید میکند.اسنایدر یکی از اهداف سر آلکس فرگوسن برای تقویت ترکیب یونایتد برای فصل آینده است و به نظر میرسد خود اسنایدر نیز از انتقال و رفتن به اولدترافورد استقبال میکند. اسنایدر در گفتگو با وبسایت هلندی nos.nl میگوید که او نسبت به انتقال خوشبین است. " بله ، اما منچستریونایتد هنوز صبحتی رسمی انجام نداده است.بله تماس ها و صبحت هایی غیر رسمی بوده است. اما در سطح همان باقی مانده است و خب من هر روز با بسیاری در تماس هستم.شرایط در حال حاضر این است که من بازیکن اینترمیلان هستم و ممکن است تا روز 31 آگوست نیز این چنین بمانم. اما همچنین ممکن است باشگاه را ترک کنم.این برای من ناراحت کننده نیست. من فکر میکنم اینتر به خوبی مشخص کرده که اگر پیشنهاد خوبی از راه برسد ، آنها به من اجازه رفتن خواهند داد.آنها نمیخواهند من را از دست بدهند اما احتمال دارد که بگذارند من تیم را ترک کنم.من زمان کافی برای تصمیم گیری را دارم."

لینک منبع خبر:
    کد:
    به نقل از:
    کد:
    تام کلورلی در حسرت اولین بازی ملی با سه شیرها
    با لغو بازی دوستانه انگلیس مقابل هلند به دلیل درگیری های شرح لندن تام کلورلی نیز برای اولین بازی ملی اش باید کمی بیشتر صبر کند

سایت گل - تام کلورلی هافبک باشگاه منچستریونایتد که برای اولین بار برای بازی دوستانه مقابل تیم ملی هلند از سوی کاپلو به اردوی سه شیرها دعوت شده بود به دلیل لغو این بازی نتوانست اولین بازی ملی خود را انجام دهد.

این بازیکن 21 ساله که جمعه 22 ساله می شود برای پر کردن جای فرانک لمپارد، مایکل کریک و جک ویلشر که هر کدام به دلیل نمی توانستند تیم ملی انگلیس را همراهی کنند به تیم ملی دعوت شده بود.

درگیری های شهر لندن باعث شد اتحادیه فوتبال انگلیس بازی روز چهارشنبه مقابل هلند را لغو کند.

او حتی صبح امروز با تیم ملی انگلیس تمرین کرد اما از بدشانسی او این بازی لغو شد.

کلورلی در نیمه دوم دیدار شنبه کامیونیتی شیلد برای منچستریونایتد به میدان امد و نمایش خیره کننده داشت. از همین رو کاپلو او را به تیم ملی دعوت کرد.

این بازیکن 21 ساله امیدوار است با درخشش در رقابتهای فصل بار دیگر کاپلو را برای دعوت از او به اردوی تیم ملی متقاعد کند.

لینک منبع خبر:
    کد:

20. 9 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •