دوستان یه جا هست بعد از این که میشیم نفرر 11ام .. تو جاده پاییزیه .. بعد از این که ماشین پلیسرو نشون میده یهو ماشینه من شوت میشه از دره میفته پایین ..سریع و بدون اینکه حتی 1 ثانیه هم کنترلش کنم..!
دوستان یه جا هست بعد از این که میشیم نفرر 11ام .. تو جاده پاییزیه .. بعد از این که ماشین پلیسرو نشون میده یهو ماشینه من شوت میشه از دره میفته پایین ..سریع و بدون اینکه حتی 1 ثانیه هم کنترلش کنم..!
فعلا که هیچ پچی و چیزی در کار نیست
سلام
باگ بازی هست به احتمال قوی
از یه مرحله یا به اجبار یه فصل عقب تر بازی کن شاید درست شد
آخه تو فصل پاییزش زیاد ماشین پلیس نشون میده![]()
دوست عزیر همه ی گزینه ها را تست کردم .مشکلی توی مانیتورم یا سیستمم نیست سیستمم را یکسالی هست که گرفتم و بقیه ی بازیهای را فول اچ دی واید بازی میکنم.
منم تمومش کردم
بازی خوبی بود اما خیلی کم بود و زود تموم شد
سلام
خوب شما فک کنم مجبوری از حالت فول اسکرین خارجش کنی و با رزولوشن دسکتاپ خودتون هماهنگش کنی
اینجوری بازم دل چسب تر میشه
راستی آخرین ورژن نرم افزاری کارت گرافیک یا کارت صدا نصب هست؟
موفق باشی
اره اتفاقا دارم همینطوری بازی میکنم فک کنم عیب از بازی باشه نسحه ی بلک باکسه.درایورها هم اخرینش نصبه .جنگهای مدرن 3 را با همین درایورها تموم کردم
وای چه حالی میدههههه بازی
دوستان با فرمون میشه بازیش کرد با دسته نه
اگه دسته به کامپیوتر متصل باشه با کیبرد نمیتونید درست بازی کنید میبینید گاز نمیده یا دنده عوض نمیکنه یا هزارتا مشکل دیگه سعی کنید دسته نصب نباشه به کامپیوتر وگرنه مشکل پیش میاد برا کیبرد بازیتون
حرفه ای هم باشید میتونید دسته هم تنظیم کنید براش
ولی من با اینکه با بازی خیلی حال کردم بهش همون هفت رومیدم چرا؟
برای اینکه با دسته مشکل داشت بازی
برای اینکه دکمه هاشو عوض میکردی کیبرد ممکن بود بهم بریزه
برای اینکه از لانبورگینی دیگه حالم بهم خورد
برای اینکه ماشین ها نه صداشون خوب بود نه طراحیشون
ولی در کل بهترین بازی ماشین سواری بود که کردم
کاش یکم بیشتر توجه میکردن به این همه مشکل های توی بازی
---------- Post added at 01:16 PM ---------- Previous post was at 01:12 PM ----------
100%
که چه عرض کنم
هزار درصد بازی رو با ignore نصب کردید شما
هنگام نصب بازی دی وی دی خش داشته بهتون ignore داده شماهم توجه نکردید بازی رو ناقص نصب کردین
منم همین مشکلو داشتم ولی یه بار شانسی ماشین خراب نشد و تونستم تا آخرشو برم.
ولی شما همین طوری ادامه بدید شاید شانستون بگه.![]()
اقا اين بازي رز كسي با microsoft weel امتحان كرده؟همون فرمون واي فاي مايكروسافت؟حال ميده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)