تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 67 از 98 اولاول ... 175763646566676869707177 ... آخرآخر
نمايش نتايج 661 به 670 از 978

نام تاپيک: معرفي كليه امكانات و رفع مشكلات LED مدل 2011 سوني به نام EX520

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

در بعضی از ex520 پایین صفحه ساعت دیجیتال وجود داره این مدل چه فرفی با سایر مدلها داره اساتید نظر بدن

کـاربـر بـاسـابـقـه hovo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

این گاید شبکه دو منو کشته
    دیدی جدول پخش برنامه هاش رو میزنه
    اما خوب سونی قربونش برم تره واسه فارسی هم خورد نمیکنه چی بگم یه چیزی بد تر از زیر نویس فارسی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

با تشکر از همگی دوستان در این تاپیک که خیلی از راهنمایی و گفتگو هاشون استفاده کردم توی این چند روز تحقیقم و بالاخره با 40ex720 رسیدم و امروز رفتیم خریدیم به قیمت 1780 تلویزیون خیلی خوبی هست و با انتن انالوگ کاملا تصاویر رو خوب نشون میده هنوز دیجیتال نیومده به شهر ما اگه اون بیاد که فکر کنم بترکونه کیفیت تصویر

4. این کاربر از MRN1988 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض مشکل در اجرای تصاویر

وقتی عکس هام رو روی فلش می ریزم و به تلویزیون می زنم اخطار خطا در پخش میده و عکس رو نشون نمی ده اما جالبه اینه که عکس های پانارومای داخل خودش که برای نمونه است رو نشون میده.
    اگه کسی میدونه مشکل چیه ممنون میشم راهنماییم کنه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

این گاید شبکه دو منو کشته
    دیدی جدول پخش برنامه هاش رو میزنه
    اما خوب سونی قربونش برم تره واسه فارسی هم خورد نمیکنه چی بگم یه چیزی بد تر از زیر نویس فارسی
    سلام
    می شه تصویری از این به قول شما گاید بزارید
    آخه تو شهر ما هنوز ای پی جی شبکه های دیجیتال غیر فعاله

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

وقتی عکس هام رو روی فلش می ریزم و به تلویزیون می زنم اخطار خطا در پخش میده و عکس رو نشون نمی ده اما جالبه اینه که عکس های پانارومای داخل خودش که برای نمونه است رو نشون میده.
    اگه کسی میدونه مشکل چیه ممنون میشم راهنماییم کنه.
    دوست عزيز از اونجاييكه سوني هم مثل ساير شركتها و با اهداف تجاري محصولات خودشون رو با هم رانژه ميكنند، نرم افزار اين تلويزيون هم عكسهاي با پسوند دوربينهاي سوني( DSC) رو پخش ميكنه . براي پخش عكسها بايد اون عكسهارو داخل يه فولدر بريزي و اسم اون رو به پسوند سوني تغيير بدي. توضيحات كامل داخل i - MANUAL (دكمه روي كنترل رو بزن) تلويزيونت موجوده.

8. 2 کاربر از عكاس باشي بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض 46ex520 یا 40ew720

دوستان اين بخش را ايجاد كردم تا به كمك اساتيد به معرفي محصول 2011 سوني EX520 LEDبپردازيم و راجع به مسايل مربوط به اين مدل صحبت كنيم.از اساتيد خواهش ميكنم كمك كنند تا اين بخش مفيد واقع بشه.
    ممنون
    من میخوام بین ال ای دی 46ex520 و40ew720یکی رو انتخاب کنم.قیمتش مهم نیست.اما با توجه به چیزایی که راجع به جا موندن تصویر در سرعت های بال در مورد ex520 شنیدم خیلی دو دل شدم.آخه ترجیح میدادم 46 اینچ باشه،اما حالا نمی دونم کدومو باید بگیرم.فرصت زیادی هم ندارم.فقط هم همین دو گزینه رو دارم،نمایندگی اینجا(بندرعباس)فعلا فقط همین دو تا رو داره.لطفا اگه کسی می تونه راهنماییم کنه،مرسی

10. این کاربر از behnaa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

46ex520 دارم فیلم با فرمت avi , mwv نشون نمیده فرمت ئصر فقط صداش میاد نرم افزار آپدیت رو از سایت سونی برداشتم با حجم 67 مگ روی فلش ریختم اما آپدیت نمیکنه؟ باید داخل فولدر به اسم خاصی باشه؟ من روی root ریختم خود فایلو اما آپدیت نمیشه سیستم عامل خودش 3.2 و این جدید 3.9

12. این کاربر از ramtin_l بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه abolfazl12345's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    abhar

پيش فرض

46ex520 دارم فیلم با فرمت avi , mwv نشون نمیده فرمت ئصر فقط صداش میاد نرم افزار آپدیت رو از سایت سونی برداشتم با حجم 67 مگ روی فلش ریختم اما آپدیت نمیکنه؟ باید داخل فولدر به اسم خاصی باشه؟ من روی root ریختم خود فایلو اما آپدیت نمیشه سیستم عامل خودش 3.2 و این جدید 3.9
    سلام خدمت دوست عزیز با اپدیت مشکل پخش تصویر فرمت wmv درست میشود و در مورد فرمت avi باید بگم که فقط حالتهای خاصی از فرمت که دارای تنظیمات خاصی هنگام تبدیل فیلم وجود دارد که اگر درست نباشد میگوید که پخش در دسترس نیست با برنامه total video convert فایل رو انتخاب ودر کنار فایل انتخابی تنظیماتی وجود دارد که بازدن ان تغییراتی که در زیر میگویم اعمال کنید و avi یی که بدین صورت بوجود بیاد tv باهاش مشکلی نداره
    شاید فایل مشکل داره در صفحات قبل لینکش موجوده دوباره دانلود کن وامتحان کن البته بعد از خارج کردن از zipهمان فایل یا پوشه رو بدون هیچ تغییری داخل فلش بریزید و به tv وصل کنید و خودش شروع به اپدیت میکند ولازم به زدن دکمه ای نمیباشد
    سایز 240*320
    bit rate video 749
    frame rate video 29
    video code mpeg4
    sampling rate orginal
    bit rate sound 128
    voulme نیز همان 255 که است البته اینه برای برنامه total video convert است و فایل تبدیل شده بدین صورت مشکلی با tv ندارد و به راحتی پخش میشود

14. این کاربر از abolfazl12345 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

سلام. دوستان ما به تازگی یه ex 520 خریدیم
    و آپدیتشم به ورژن 3.904 انجامدادم ولی منوش فارسی نشده و شبکه ها هم بهم ریخته
    میشه لطفا راهنمایی بفرمایید. متشکرم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •