دمت گرم داداش حال دادی
گیم پلی مثل همیشه سریع و پر هیجان
ایول کال ایول
دمت گرم داداش حال دادی
گیم پلی مثل همیشه سریع و پر هیجان
ایول کال ایول
آره خدایی آرین این حرفت رو قبول دارم !!! من خودم bad company رو بازی کردم با این خیلی فرق می کنه !
امان از رقابت ناسالم !!!!!![]()
دوست من دیر کرک نمی یاد !!!
بازی ها زودتر از عرضه رسمی بازی لیک می شوند و چند روز طول می کشه تا روز عرضه رسمی بازی بشه تا شرکت های هکر ( مثل skidrow یا razor ) کرک رو بدن بیرون !!!
روز عرضه بازی 8 نوامبر یعنی 4 روز دیگه ( 3 شنبه ) هست !!!!
Last edited by Mammad Prince; 04-11-2011 at 23:45.
من یه چیزی رو نمی فهمم..............مگه باید مپ بزرگتر باشه یا تجهیزات بیشتر باشه تا بگیم مولتی اون بازی بهتره........ .
اگه به تعداد نفرات که بازی MAG قبل بتلفیلد3 منتشر شده بود و مپاش 128 نفر جا داشت اونوقت یعنی خیلی عظیم بوده؟؟؟حالا ببینید چقدر از این بازی یاد میشه..... .
اگه به وسایل نقیله هست برین ببینین کدوم مپهای HALO بیشتر طرفدار داره...اونایی که وسایل نقلیه دارن یا اونایی که ندارن........ .تنها عواملش اینه که mw3 قدرت بلامناضع 2 عالم گیتی در سطح مولتی هست و تمام...بهتر بودن مولتی پلیر استوار بر عوامل دیگه ای هست
عزیزان عاجزآ به این شرکت EA یک ایمیل دسته جمعی ارسال کنید و بگید جان مادرت دیگه بخش مولتی رو حذف کن بچسب به همون فیلم هندی که بعضی عناوین دارن ازش در جهت بالا رفتن امتیاز نقدها استفاده می کنن شاید فرجی شد نظر من و شما واسشون ارزشمند شد!
+
مراد جان واقعآ مشکلت با BF3 چیه؟!
این مپ های عظیم و بی سر و ته که ازش گفته میشه کیفیتش به قدری بالا هست که اون بازی MAG حتی نقطه ای به هم شباهت ندارن.تعجب می کنم واقعآ از بعضی بحث های بیهوده که شکل می گیره و تنها نکتش اینه که نه من حرف شما رو قبول می کنم نه شما حرف بنده رو...پس بهتره ایــن آفـــــ بشه همینجا...
BF3 هم با قدرت مولتیش اون سر دنیا حالا حالاها مردم از ما بهترون رو سرگرم نگه میداره.حالا ما جماعت بشینیم هی از عیب و ایراد این بازی و اون بازی بگیم..نقدمون هم 2ـــزار ارزش واسه سازنده نداره...
والسلام
چرا بحث رو سلیقه ای میکنی ؟ مراد داره از روی منطق و آمار حرف میزنه اما اون تویی که نظر شخصی رو وارد یک بحثی که باید منطقی پیش بره میکنی. کل مردم دنیا ؟ الان همه دارن حال میکنن ؟ خوب شد مراد یک آمار از تعداد افراد مالتی بین این 2 تا بازی رو گذاشت و کامل متوجه شدیم که دنیا چی میخواد
فعلاً بازی زیباتون با این همه تبلیغات عظیم و تاریخی و تغییر انجین بازی و این همه خرج حتی نتونسته از نسخه ی قبل خودش یعنی BC2 هم امتیازات بالاتری بگیره و جزو ضعیف ترین BF ها به حساب میاد.(نسخه کنسولی)
بدرود.
این آمار پدر و مادرش کین اینقدر می کوبینش تو سر هر عنوان که منتشر میشه!؟حتمآ هر بازی کیفیت یه بخشش خوب باشه باید آمارشم اول باشه!؟عجب!!!نخیر جناب مصطفی خان ان بی إی از نظر شما کل دنیا یعنی مشهد و تهران و ایران؟!!!شما دارید آمار رو کلی میسنجید نه از روی کیفیت.این آمار یه فرد آماتور رو از یک نفر حرفه ای مجزا نمی کنه و درهمه.الان تاپیک BF3 مراجعه کنید چند نفر فقط از اجرا نشدن بازیشون گلایه دارن و یا تونستن مولتیشو بزنن که 80% بازی رو مولتی برنامه ریزی شده!؟؟کار من و شما نیست میدونی چرا؟چون واسه اهلش گذاشتن نه کسی که MW و CS مولتی میزنه به راحتی آب خوردن..چرا بحث رو سلیقه ای میکنی ؟ مراد داره از روی منطق و آمار حرف میزنه اما اون تویی که نظر شخصی رو وارد یک بحثی که باید منطقی پیش بره میکنی. کل مردم دنیا ؟ الان همه دارن حال میکنن ؟ خوب شد مراد یک آمار از تعداد افراد مالتی بین این 2 تا بازی رو گذاشت و کامل متوجه شدیم که دنیا چی میخواد
فعلاً بازی زیباتون با این همه تبلیغات عظیم و تاریخی و تغییر انجین بازی و این همه خرج حتی نتونسته از نسخه ی قبل خودش یعنی BC2 هم امتیازات بالاتری بگیره و جزو ضعیف ترین BF ها به حساب میاد.(نسخه کنسولی)
بدرود.
خوبه والا هنوز یه بازی با این همه فن که دورش ریخته منتشر نشده شما اینقدر سنگش رو به سینه میزنی و نه اماری داره نه کشکی نه دوغی که اینقدر تند میری دوست عزیز...بماند که بحث من به شما ارتباطی نداشت![]()
ببخشید می پرم وسط حرفتون
فکر کنم اماری که این دوستمون و مرادخان ازش یاد کردند امار جهانیه که مستقیما از گزارش های سرورهای رسمی مولتی بازی ها منتشر میشه !!
خب طبیعتا جهان بزرگتر از مشهد و اصفهان و ایرانه !!
بعدشم این سرورها دیتیکید شده هستند یعنی کسانی روشون بازی می کنن که بازی رو خریدن
بعدشم شما هر موقع تونستید بیش از 3.5 میلیون نسخه قط و فقط روی کنسول پیش فروش داشته باشید بیاید کل بندازید
من نمیدونم ما هم بتلفیلد بازی کردیم نمیگیم بازی بدیه بلکه اونی نبود که اینقدر بزرگش کرده بودید
بعدشم در عرض یه هفته میانگین نمره ها اومد به 89 و همینطورم داره میاد پایین خب این اومده بود با MW3 رقابت کنه پس چرا داره از بلک اوپس عقب میمونه ؟
اصلا از لحاظ داستان و گیم پلی و کلا عمق مطلب بخواید مقایسه کنیم بتلفیلد واقعا چیزی جلوی MW3 نداره اخه تا کی میخواید پش گرافیک بالا قایم بشید ؟
اگه همه چیز بازی گرافیک بود که امروزه راک استار و سانتامونیکا استدیو کفاش بودن !!
من هم به نظرم مثل این : (البته نظر منه )
Call of duty = شرکت سازنده سلیقه کسی که داره بازی میکنه رو میدونه و میدونه آخر بازی باید بازیکن بگه عجب بازی بود
battlefield = بیشتر روی گرافیک کار کرد و خواست اسمی توی اسم ها شود و سلیقه من و شما را توجهی نکرد
Last edited by onlysat; 05-11-2011 at 10:39.
نسخه retail خوبه دانلود کنم یا وایسم نسخه نهایی بیاد فرقشون درچی
مادامیکه کرک بازی تولید نشه هیچ نسخه ای معتبر نیست حداقل برای نصب برای ما
retail در مقابل trial میاد که یعنی نهایی در مقابل آزمایشی - حتی اگر نسخه ای هم به عنوان retail وجود داشته باشه ...
به عبارت خیلی ساده : دزديده شده ولي كامل هست و كرك معتبر هم به زودي عرضه ميشه ... صبر کنید![]()
بازی برای pc اومده توی بازار یا خیر ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)