تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: پیش بینی فینالیست ها؟

راي دهنده
175. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بارسلونا - شالکه ۰۴

11 6.29%
  • بارسلونا - منچستر یونایتد

81 46.29%
  • رئال مادرید - شالکه ۰۴

14 8.00%
  • رئال مادرید - منچستر یونایتد

69 39.43%
صفحه 67 از 76 اولاول ... 1757636465666768697071 ... آخرآخر
نمايش نتايج 661 به 670 از 753

نام تاپيک: لیگ قهرمانان اروپا (UEFA Champions League) | فصل 2010-2011 | نیمه نهایی

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

بالاخره الكلاسيكوها تموم شدن
    چنتا نكته

1- از دوستان رئالي بابت تبريكشون ممنونم

2- من از هيچكدوم از اين چهار بازي خوشم نيومد دلايل زياده اما حوصله دوستان ارزشمندتره
    عوامل زيادي باعث شد من از اين الكلاسيكوها كه ميتونست تاجي بر سر لاليگا باشه لذت نبرم
    بماند...

در مورد بازي امشب
    3- قبل از هر چيزي احترام صميمانه خودم رو تقديم كاسياس ميكنم
    جداي از واكنشهاي زيباش واقعا جاگيري فوق العاده اي داره همينطور هوش زيادي
    يه صحنه در نيمه اول واقعا مسي رو فريب داد پاي تكيه گاه رو در ظاهر نشون داد مسي زاويه مخالف زد ولي در كمال ناباوري كاسياس برخلاف پاي تكيه گاهش حركت كرد
    شايد باورتون نشه اما با هر واكنشش به جام ملتهاي اروپا اميدوارتر ميشدم
    هياهوي ديدار رفت باعث شد حركات زيباي مسي ديده نشه اما به خودم اجاز نميدم حذف رئال همون بلا رو سر بازي خوب كاسياس بياره
    بي شك و سزاوارانه بهترين بازيكن زمين بود

4- برعكسش والدز هرچند موقعيت گلي براي محكش به وجود نيومد اما روي پاسكاري با مدافعان واقعا بد عمل ميكرد
    اصرار بيجاي والدز براي رسوندن توپ به مدافعان كناري بدون توجه به پرس رئاليها واقعا اعصاب خورد كن بود

5- در اكثر دقايق بازي ، بارساييها در حمله بي مسئوليت بازي ميكردن من تاحالا نديده بود اينيستا اينقدر راحت و با درصد موفقيت كم اقدام به شوت زني بكنه اين نشون ميداد بارساييها علي رغم حرفهاي گوارديولا مغرورانه بازي ميكردن

6-بازي مغرورانه بارسا در بعضي دقايق كاملا مشهود بود
    و فكر ميكنم روي گل رئال همين عامل و اصرار بر پاسهاي نمايشي كه منتج به اشتباه و ازدست دادن توپ بود تاثير زيادي داشت در بازي با سوسيداد هم همينجوري گل خورديم
    من فكر ميكنم بازيكناي هجومي منچستر به مراتب تحرك بيشتري دارن و خيلي بهتر و بيشتر از اين اشتباهات استفاده ميكنن

7-شايد بهترين نكته بازي براي بارسا زمان بعد از گل رئال بود كه باعث شد بارساييها كمي بازي رو جدي تر بگيرن و در دقايقي كه من به شخصه منتظر روحيه گرفتن رئال و حملات بيشترش بودم بازي رو به خوبي با پاسهاي مفيد و مطمئن به زمين رئال كشوندن و تقريبا تا انتهاي مسابقه بازي رو كنترل كردن

8-بارندگي و ليز شدن زمين هم در نيمه دوم انصافا روي بازيكناي بارسا و پاسكاريشون تاثير منفي بيشتري داشت(خدا كنه در ويمبلي بارون نياد)

9- حركات اغراق آميز بازيكناي بارسا خيلي كمتر شده بود اما در نيمه اول ماسكرانو يك حركت كاملا فريبنده داشت كه متاسفانه داور هم خطا گرفت فكر ميكنم بايد كارت هم ميگرفت
    نيمه اول روي يك صحنه خطاي ديماريا روي پويول گرفته شد كه موقعيت خوبي هم براي رئال بود كه به نظر من اصلا خطا نبود

10- امشب جاي خالي مورينيو خيلي بزرگ و واضح بود اميدوارم با كمي خودداري ديگه اين محروميت ها تكرار نشه
    حالا كه بازي تموم شده ميتونم راحت تر نظرم رو بگم
    البته بعد از خوندن نظر هيتسفيلد تعجب خودم رو نشون دادم
    اما فكر ميكنم خيلي از حمله هايي كه به ميورينيو شد غير منصفانه بود بعضي از افراد كساسيي بودن كه مدتها بود خبري ازشون نبود و از فرصت استفاده كردن و به مورينيو تاختن تا خودشون رو مطرح كنن
    متاسفانه بعضي از مربيان بااخلاق و خونسرد واكنشهاي دور از ادبي نشون دادن
    من چند بار گفتم و باز هم خيلي راحت و بدون تعارف ميگم
    من از مخالفان و منتقدين مورينيو هستم و براي خودم دلايل زيادي هم دارم اما «مردي نبود فتاده را پاي زدن»
    حرفهاي مورينيو و بي ارزش كردن افتخارات بارسا كه براي هركدومش عرق ريخته شده فعلا و البته تا مدتها براي من نابخشودنيه
    اما اشتباه رو با يك اشتباه ديگه جبران كردن اشتباه خيلي بزرگتريه
    پس اگر ما از حرفهاي مورينيو دلگيريم بايد به مراتب از حرفهاي امثال هيتسفيلد ناراحت تر باشيم

11- نميخوام در مورد خشونت چند بازيكن رئال و مداراي آشكار داور چيزي بگم
    اما من هم با احمد جان موافقم من واقعا درك نميكنم كه چرا آدبايور اينقدر عصبي و كنترل نشده بازي ميكنه
    اخراج يا عقب بودن بازي اصلا بهانه خوبي براي اين حركات نيست
    اين حركات به شدت اميد و اراده تيم براي رسيدن به گل رو سركوب ميكنه
    در آينده رئال باز هم اخراجي ميده و باز هم عقب ميفته يعني بايد هميشه اينجور واكنش نشون داد؟
    حركتش روي دست پيكه واقعا احتياجي نبود
    توي انگليس اينقدر خشن بازي نميكرد
    اين يكي از اون دلايلي بود كه اجازه نداد من از اين الكلاسيكوها لذت ببرم

12-اميدوارم دوستان بارسايي از من دلگير نشن اما تيم ايرادهاي اساسي داره و من با اين رويه اميدي به پيروزي در برابر منچستر ندارم
    پاسكاري نمايشي در يك سوم دفاعي بدون توجه به عواقب خطرناكش بارها و بارها در اين فصل تكرار شده و به ضرر بارسا شده اما هنوز ادامه داره من فكر ميكنم گوارديولا كمي در اين مورد كوتاهي كرده ميشه با يه تذكر جدي بازيكنا رو به خودشون آورد بوسكتس واقعا گاهي اوقات روي اعصاب راه ميره ميشه به جاي پاسهاي ريسكي با يه بغل پا توپ رو رد كرد
    گاهي اوقات انگار بارساييها اصلا متوجه حضور بازيكناي حريف دركنارشون نميشن توي همين بازي هم بارها اين مسئله ديده شد
    بايد اعتراف كرد اينيستا اصلا خوب نبود شايد مصدوميت از آمادگي دورش كرده بود نميدونم
    پويول هم با اينكه توي خيلي از صحنه ها خوب بود اما بدون دليل جلو ميرفت و وقتي هم جلو ميرفت متاسفانه كار خاصي انجام نميداد و باز متاسفانه دير هم برميگشت
    اما بايد انصاف داشت و به دفاع خوب بارسا در مقابل چنتا از بهترين مهاجماي دنيا اشاره كرد فكر ميكنم دفاع بارسا در هر دو ديدار خوب بود

13-اميدوارم رئاليها ناراحت نشن اما من دارم صادقانه در مورد چيزهايي كه ديدم مينويسم شايد اشتباه باشه
    توي اين بازي حريف اصلي رئال بارسا نبود
    نااميدي و نداشتن اراده براي ساختن موقعيت گل حريف اصلي رئال بود
    مگر ميشه با دو گل عقب بودن نااميد شد اصلا كدوم هوادار مادريدي به بازيكناي رئال اين اجازه رو داده
    نخستين قانون نانوشته فوتبال مبارزه تا آخرين دقيقه اس
    رئال براي رفتن به فينال سه گل ميخواست اما حتي سه موقعيت گل هم نداشت
    من توي اين دو بازي يك چيز رو به وضوح ديدم
    اينكه رئاليها بعد از اخراج يا خوردن يك گل خيلي زود نااميد ميشن و اين نااميدي رو با خشونت نشون ميدن
    خشونت بازيكناي رئال بيشتر از هر چيزي به ضرر خود رئاليها بود
    خشونت رها شده پياميست براي ساير هم تيميها مبني بر پايان بازي و قبول شكست
    سوالي كه بايد رئاليها از خودشون بپرسن اينه كه چرا رئال در ديدار رفت بعد از اخراج په په همه چيز رو تمام شده فرض كرد اخراج يك بازيكن اونهم با وظايف و پست بازي په په و البته شكل بازيش بايد حتما يكي از احتمالهاي مربي باشه
    پس چرا هيچ برنامه اي براي اين كار نبود؟
    مگر مورينيو نميگفت بازي ده نفره رو تمرين ميكنه پس تاثير اين تمرينات چرا ديده نشد؟
    من واقعا فكر ميكنم رئال توانش رو داشت كه هم در ديدار رفت بازي رو تمام شده ندونه و هم در ديدار برگشت بتونه به بازي برگرده
    تا كي براي كمتر گل خوردن بايد بازي كرد؟
    اون 5 گل صرفا يك اتفاق بود و گوارديولا بارها به اين موضوع اشاره كرد و تيم ده نفره رئال در ديدار برگشت لاليگا اين رو ثابت كرد
    من فكر ميكنم بارسا در حال حاضر حتي نميتونه به تيم دوم رئال هم سه تا بزنه چه برسه به 5 تا
    اينقدر احتياط در برابر بارسا اصلا نياز نيست و مطمئن باشيد فرگوسن در فينال اين رو نشون خواهد داد
    من فكر ميكنم اگر جواب اين سوالها به صورت منطقي و ريشه اي داده نشه رئال مورينيو روي پايه هاي درستي بنا نميشه

حرف زياده باشه براي بعد
    اگر دوستان بارسايي و رئالي از اين پست دلگير شدن به بزرگي خودشون ببخشن

پي نوشت : آبيدال برگشت و من واقعا بغض خودم رو كنترل كردم
    چقدر لذت بخش بود ديدن صحنه اي كه بازيكناي بارسا به هوا پرتابش ميكردن
    كم كم بايد امضام رو تغيير بدم

و راست گفت مورینیوی عزیز که شرمم میشه این جام رو قهرمان شم....
    اصلا اين پستها رو درك نميكنم
    بي ارزش كردن برد هر تيمي راحت ترين و البته يكي از غير اخلاقي ترين كارهاست
    فكر ميكنم آقاي صدر در اين مورد حرفاي خوبي زد و به نكات خوبي اشاره كرد
    Last edited by گرافيكار; 04-05-2011 at 02:48.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

مگر مورينيو نميگفت بازي ده نفره رو تمرين ميكنه پس تاثير اين تمرينات چرا ديده نشد؟
    اون یه تیکه ای بود که انداخته بود..
    +
    اخراج داریم تا اخراج..بازی رفت لیگ مگه نبود؟؟
    10 نفره شدیم اما گل زدیم و به نظرم بهترین بازیمون تویه همون 30 دقیقه بود..
    اما اون اخراج، مربوط به پپه بود که نقش اصلی این سیستم رئال بود...
    من واقعا فكر ميكنم رئال توانش رو داشت كه هم در ديدار رفت بازي رو تمام شده ندونه و هم در ديدار برگشت بتونه به بازي برگرده
    تا كي براي كمتر گل خوردن بايد بازي كرد؟
    علیرضا عزیز..اونور هم گفتم..
    وقتی شما 2-0 میوفتی عقب، باید تلاش کنی و حواست باشه که اول گل نخوری..بعد تلاش برای گل زدن..
    اون 5-0 تموم شد و کسی کاری باهاش نداره..
    این موضوع هم همین بود...
    +
    دلیل حمله نکردن رئال هم تویه نیمه اول برای من یکی کاملا مشخص بود و گفتم..
    کاکا و هیگواین...
    اما همونجا گفتم که عجیب بود که دی ماریا هم(غیر صخنه گل) خیلی بد بازی کرد..
    از اون ور انتظار داشتم اوزیل هم خوب باشه اما روز اوزیل هم نبود..
    به همین دلیل رئال تویه حمله اصلا خوب نبود..

کلا مشکل بزرگ این رئال، نداشتن تجربه بازیکناس..
    همون نکته که رئال وقتی 2-0 باخت، نا امید شدن بازیکنا، دلیلش همین موضوعه...
    1-2 سال دیگه بازیکنا کنار هم باشن، دیگه هرگز اینطور مشکلی نخواهد داشت رئال...
    ضمن اینکه فراموش نکنیم هرگلی که رئال میخوره، به اندازه خوردن 3 گل برای یه تیم دیگه میمونه و دلیلش هم خرج هایی که شده...فشار روی تیم و بازیکنا خیلی زیاده...
    +
    یکی از دوستان هم میگه چرا رئالی ها 5 تا پاس نمیدن بهم؟!!
    بقولش، مگه زوره؟!
    شما سیستمت اونطوریه، دلیل میشه بقیه هم اونطوری باشن؟!
    شما با 50 تا پاس یه گل میزنید، ما با 2-3 تا پاس یه گل میزنیم(همین بازی) !
    هر تیمی شیوه خودش رو داره+رئال از نظر مالکیت توپ، بعد بارسا در اروپا دومه! پس اگه بخواد میتونه...اما موضوع اینه که شیوه تیم این نبوده...

داره خودمونی میشه xmehr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

یکی از دوستان هم میگه چرا رئالی ها 5 تا پاس نمیدن بهم؟!!
    بقولش، مگه زوره؟!
    شما سیستمت اونطوریه، دلیل میشه بقیه هم اونطوری باشن؟!
    اولا سیستم شما اینطوری نبود با یک پرس 4 تا پاس هم بازیکنان رئال بسختی به هم میدادند . مشکل اینجاست زیر فشار پرس توانایی میرسه به پایینترین حد !

شما با 50 تا پاس یه گل میزنید، ما با 2-3 تا پاس یه گل میزنیم(همین بازی) !
    البته + اشتباه خط دفاعی بارسا
    هر تیمی شیوه خودش رو داره+رئال از نظر مالکیت توپ، بعد بارسا در اروپا دومه! پس اگه بخواد میتونه...اما موضوع اینه که شیوه تیم این نبوده
    شرمنده با تمام احترام اصلا نمیتونه یا بهتره بگیم هرگر نمیتونه! یعنی شاید جلوی بقیه تیمها بتونه ولی مشکلش جلوی بارسا همینه که واقعا نمیتونه حفظ توپ کنه !

حالا میگند میتونه ولی نمیخواد " البته میدونیم این نکته برای فان بکار بردید "

پ ن: هرکس اخر بخندد بیشتر میخندد (برگرفته از صحبتهای کریس رونالدو ) " خوب کریس جون ما بیشتر خندیدیم "

و پیش بسوی ومبلی و قهرمانی

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    forum.p30world.com/member.php?u=989

پيش فرض

اصلا اين پستها رو درك نميكنم
    بي ارزش كردن برد هر تيمي راحت ترين و البته يكي از غير اخلاقي ترين كارهاست
    منم عوض شدن داور 24ساعت قبل بازی رو درک نمیکنم
    اخراج بی مورد په په رو درک نمیکنم
    بودن چنتا بازیگر رو تو زمین چمن درک نمیکنم
    کلا من درک نمیکنم!
    Last edited by aligol172; 04-05-2011 at 03:49.

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

- تبریک به دوستان بارسایی ، بارسا کماکان بهتر از رئال ( و هر تیم دیگه ای ) هست و شایسته ی صعود و حتی قهرمانی هست .

- نکته ی جالبی رو دکتر صدر اشاره کردند ؛ اینکه اینتر مورینیو بدون توسل به خطا بارسا رو شکست داد و تعداد خطاهای بارسا روی اینتری ها بیشتر بود از تعداد خطاهای اینتری ها .

- فکر میکنم تمام علاقه مندان فوتبال دیشب از بازگشت آبیدال به مستطیل سبز خوشحال شدند ، به امید اینکه سلامتی اش رو به طور کامل بدست بیاره .

- به نظرم عدالت فوتبال در این 4 الکلاسیکو رعایت شد ، دو تساوی و یک برد برای هر تیم .
    +
    بالاخره این سریال تکراری هم تموم شد

پی نوشت : میگم سینا : ظاهرا جاودانی دیگه بارسایی نیست

داره خودمونی میشه imanimaniman123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    چنار

پيش فرض

ولی دوستان عجب بازی گرمی بود من که حال کردم

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

رئال مادرید - منچستر یونایتد 69
    رئال مادرید - شالکه ۰۴ 14

بازم رای بدید خدا رو چه دیدید شاید فرجی شد و رئال رفت فینال

داره خودمونی میشه salar_khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    mazandaran *** neka

پيش فرض

- تبریک به دوستان بارسایی ، بارسا کماکان بهتر از رئال ( و هر تیم دیگه ای ) هست و شایسته ی صعود و حتی قهرمانی هست .

- نکته ی جالبی رو دکتر صدر اشاره کردند ؛ اینکه اینتر مورینیو بدون توسل به خطا بارسا رو شکست داد و تعداد خطاهای بارسا روی اینتری ها بیشتر بود از تعداد خطاهای اینتری ها .

- فکر میکنم تمام علاقه مندان فوتبال دیشب از بازگشت آبیدال به مستطیل سبز خوشحال شدند ، به امید اینکه سلامتی اش رو به طور کامل بدست بیاره .

- به نظرم عدالت فوتبال در این 4 الکلاسیکو رعایت شد ، دو تساوی و یک برد برای هر تیم .
    +
    بالاخره این سریال تکراری هم تموم شد

پی نوشت : میگم سینا : ظاهرا جاودانی دیگه بارسایی نیست
    دم شما و انصافتون گرم و تشکر به خاطر تبریکتون

صعود به فینال جام قهرمانانو به همه طرفدارای بارسای عزبز تبریک می گم.
    شاید اگه حساسیت بازی بیشتر بود و بارسا به برد نیاز داشت بازی بهتری می دیدیم اما بازم خوب بود.
    بیشتر از اون هم به خاطر بازگشت آبیدال خوشحالم. ( امیدوارم هرچه زودتر به آمادگی کامل برسه )
    نمودنم چرا اما از فرگوسن و تیمش خیلی میترسم احساس می کنم برامون نقشه دارن

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

من صعود بارسا رو تبریک میگم به تمام طرفداراش
    من یه صحنه رونالدو رو تعجب کردم چرا خطا گرفت هر چند اگه خطا بود باید خطای بازیکن بارسا رو میگرفت
    خدایی این ماست رو دیدی چطور فیلم بازی کرد اینو خود طرفدارای بارسا هم قبول کنن دیگه عادل هم گفت یه نگاه به داور میکنه خودشو میزنه زمین + خطایی که مارسلو رو مسی کرد طفلی اول توپ رو زد بعد خورد به مسی و مسی هم خوب خودشو پرت کرد

داره خودمونی میشه reza_p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

تبریک میگم به هوادارن بارسا .
    هرچند دوست داشتم بازی فینال بین رئال و من یونایتد باشه . (بارسا فوتبال بازی نمیکنه این دیگه اسمش فوتساله و با احترام به نظر هواداران بارسا ولی من به شخصه از این سبک بازی خوشم نمیاد )
    اما اگر رونالدو رو زدند پس خطا باید اعلام می شد . اگر آوانتاژ بود پس خطا چی بود . به مدل پرت شدن ماسکرانو دقت کنید لطفا .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by reza_p; 04-05-2011 at 09:12.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •