تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 67 از 96 اولاول ... 175763646566676869707177 ... آخرآخر
نمايش نتايج 661 به 670 از 953

نام تاپيک: Sensation & Sensation XE | گوشي هاي HTC با پردازنده هاي دوهسته اي 1.2 و 1.5 گيگاهرتزي

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

حالا این رم کم هم زیاد فرقی نداره با زیادا، مثلا شما اپرا رو باز کن بعد یه اپ دیگه، بعد یه بازی سبک، همون جور که بازی بازه، برو اپرا رو باز کن میبینی اپرا ریست شده و سیستم عامل خودش بستتش با اینکه شما 600 مگ خالی داری! من که با رام قبلیم با 190 مگ میانگین رم خالی مشکلی نداشتم، با xe رم خالیم 145 اهمین حدوداست، فقط خیلی معدود پیش میاد که رابط سنس ریست میشه (سیستم عامل میبنددتش) و منتظر آپدیت رام هستم که این مشکل سنس رو بر طرف کنه ( باسد لانچر رو بذارن تو فهرست برنامه های اصلی سیستم عامل که نبندتش)
    موافقم... در اصل رم زیاد رو واسه این میزارن که استفاده بشه دیگه ، مثلا من که رمم 600 تاس به چی میرسه دقیقا؟؟؟
    ولی این که رم خالی 145 تا باشه ، واسه ی چیزای سنگین (شاید الان نه خیلی ، ولی در آینده که بازیا و اینا پیشرفت کنن ) اذیت میکنه یه کم...

به نظر من hTC یه سری اشتباهات خفن توی این سنسیشن کرده... مثلا رم 768 گذاشته... یه گوشی دو هسته ای نباید رمش از Desire S بیشتر باشه؟؟؟ یا مثلا معماری سی پی یو قدیمیه...

ابی جان هر وخ خواستی یه رام جدید بریزی ، اگه خواستی یه رام بدون سنس و نرم افزار های اضافی hTC بریز ، ببین نظرت راجع به اون چیه...

داره خودمونی میشه jamisem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

بچه ها سلام
    sensation XL هم اومد این یکی از Xe خوشکل تره هااااا!!!!!!!
    راستی xe الان اومده تو بازار ؟؟ کسی قیمت داره؟؟
    sensation معمولی چقدره؟؟؟

Banned بامزی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

قیمت هنوز هم خیلی بالاست . کاشکی بشه زیر 600 و گر نه شاید بهتره یه نگاهی به این Optimus 2x بنداریم
    اینجا رو ببینید Optimus 2x فیلم برداری توی شب بهتره !!!

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by بامزی; 10-10-2011 at 04:29.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام به دو ستان من گوشیو هفته پیش با ترس ولرز بخاطر مشکلات انتن دهیش که میگفتن خریدم از نمایندگی یاس 715000 تومن اون چیزایی که راجع به انتنش میگفتن اصلا درست نبود یا حداقل من

با اینکه یه جایی هستم که پوشش انتن کمه ندارم.

یک سوال دارم ممنون میشم اساتید اگه راهنماییم کنن وقتی با گوشیم سرچ میکنم برای اپدیت یه اپدیت پیدا میکنه با این مشخصات android 2.3.4 با حجم 41.84 مگابایت با توجه به اینکه من گوشیمو از

یاس خریدم و راحت اس ام اس فارسی هم میدم هم میگیرم و بیلد نامبر گوشیم هم 1.34.415.1 هستش که فکر میکنم مال خاور میانه باشه من گوشیمو اپدیت بکنم یا نه ؟ اگه اپدیت بکنم مشکلی از

لحاظ اس ام اس دادن فارسی یا گرفتن اس ام اس فارسی پیدا نمیکنم؟ گوشیم چه تغیری پیدا میکنه؟اصلا با اپدیت کردن مشکلی پیدا میکنم چون وقتی به نمایندگی یاس گفتم که گوشیم چنین اپدیتی از

طریق وایرلس پیدا کرده گفت اپدیت نکن اونا نسخه بتا هستن و گوشیتو خراب میکنن بیار اینجا خودم برات اپدیت میکنم حالا نمیدونم راست گفت یا میخواست ببرم پیشش که یه پولی ازم بگیره

ممنون میشم راهنماییم کنین
    Last edited by fantom176; 10-10-2011 at 14:22.

آخر فروم باز starpars's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    C:\Program Files

پيش فرض

سلام به دو ستان من گوشیو هفته پیش با ترس ولرز بخاطر مشکلات انتن دهیش که میگفتن خریدم از نمایندگی یاس 715000 تومن اون چیزایی که راجع به انتنش میگفتن اصلا درست نبود یا حداقل من

با اینکه یه جایی هستم که پوشش انتن کمه ندارم.

یک سوال دارم ممنون میشم اساتید اگه راهنماییم کنن وقتی با گوشیم سرچ میکنم برای اپدیت یه اپدیت پیدا میکنه با این مشخصات android 2.3.4 با حجم 41.84 مگابایت با توجه به اینکه من گوشیمو از

یاس خریدم و راحت اس ام اس فارسی هم میدم هم میگیرم و بیلد نامبر گوشیم هم 1.34.415.1 هستش که فکر میکنم مال خاور میانه باشه من گوشیمو اپدیت بکنم یا نه ؟ اگه اپدیت بکنم مشکلی از

لحاظ اس ام اس دادن فارسی یا گرفتن اس ام اس فارسی پیدا نمیکنم؟ گوشیم چه تغیری پیدا میکنه؟اصلا با اپدیت کردن مشکلی پیدا میکنم چون وقتی به نمایندگی یاس گفتم که گوشیم چنین اپدیتی از

طریق وایرلس پیدا کرده گفت اپدیت نکن اونا نسخه بتا هستن و گوشیتو خراب میکنن بیار اینجا خودم برات اپدیت میکنم حالا نمیدونم راست گفت یا میخواست ببرم پیشش که یه پولی ازم بگیره

ممنون میشم راهنماییم کنین
    من كه همين آپديتو كه ميگي با وايرلس انجام دادم هيچ مشكل خاصي نبود فارسيش هم نرفت .
    آخه ورژن گوشي من و شما خاور ميانه هست و آپديتي كه براش مياد هم برا همين ور‍ژن مياد دليلي نداره فارسيش بپره

6. این کاربر از starpars بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

چه چیزهای تغییر میکنه ؟ تغییراتی که میکنه به ریسکش میرزه ؟ چون میگن با اپدیت کردن یه سری مشکلات بوجود میاد

آخر فروم باز starpars's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    C:\Program Files

پيش فرض

چه چیزهای تغییر میکنه ؟ تغییراتی که میکنه به ریسکش میرزه ؟ چون میگن با اپدیت کردن یه سری مشکلات بوجود میاد
    والا تغير خاصي من نديدم حداقل تو ظاهر تغيري نميكنه
    بايد جزئيات آپديت 2.3.4 رو بخوني ببيني چيه
    مشكل خاصي هم من نديدم گوشيم هم روت كردم مشكلي نداره

9. این کاربر از starpars بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

ممنون میشم راهنماییم کنی که کجا میتونم جزییات اپدیت 2.3.4 رو پیدا کنم سایت بخوصی مد نظرتون هست یا منظورتون این بود که سرچ کنم پیدا کنم؟
    با تشکر از راهنمایی سریعتون

آخر فروم باز sAeEd_kHaAn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

منم همون روز اول اپ کردم نترس اپ کن مشکلی پیش نمیاد
    در مورد حرف یاس هم از اون حرفا بودا وقتی خود گوشی اپ پیدا میکنه یعنی اپ رسمی خود htc هست و مطمئن شاید از نظر ظاهری گوشی فرقی نکنه اما مسلما یه سری باگ ها برطرف میشه
    Last edited by sAeEd_kHaAn; 11-10-2011 at 09:42.

12. این کاربر از sAeEd_kHaAn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه printemps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها گفته بودن این گوشی بعد یه ماه تاچش مشکل پیدا میکنه یا وایفایش مشکل داره درسته؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •