تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 67 از 241 اولاول ... 175763646566676869707177117167 ... آخرآخر
نمايش نتايج 661 به 670 از 2402

نام تاپيک: بررسی تخصصی پیغام های صفحه آبی (Blue Screen)، خطاهای دائم سیستمی و رفع مشکل آنها

داره خودمونی میشه ali_3d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

علت خطای شما اینه که یک سرویس در زمان Start یا End شدن خطا میده.
    حالا اینطور که پیداست خطا از svchost هستش.
    سیستم تعداد زیادی svchost داره که وظیفه ی اونها اجرای بخشهای مختلف سیستم عامله.
    یعنی یک svchost به تنهایی هیچ چیز خاصی نیست و کاری نمیکنه؛ حالا اگر یک svchost خطا میده یعنی یک سرویس در زیر مجموعش مشکل داره.
    برای دیدن سرویسهای زیر مجموعه ی svchostها روی اونها در Task Manager راست کلیک و Goto Services بزنید.

من نمیتونم کمک بیشتری بکنم متاسفانه چون svchostها بخشهای سیستم عامل هستند یعنی این یک عامل داخلیه که مختل شده مثل یک بخش ویندوز که خراب شده.
    علتش میتونه از سرویسهایی باشه که سیستمتون اجرا میکنه و برنامه های Startup سیستمتون که خیلی زیاده.
    پیشنهاد میکنم سرویسهاتون رو خلوت تر کنید و به غیر از NOD32 که دارید یک Malware Byte نصب کنید و آپدیتیش کنید و سیستم رو اسکن کنید و بعد پاکش کنید.
    از برنامه هایی مثل TuneUp برای مرتب سازی سیستم و خالی کردن لیست استارت آپ و سرویس استفاده کنید.
    آقا ممنون که وقت گذاشتی

سیستم رو با Malwarbyte اسکن کردم، فقط به فایل پچ IDM گیر داد
    TuneUp رو گرفتم ، چند سرویس رو اجازه داد که دیزیبل کنم و چند هزار خطا از رجیستری رو هم تشخیص داد که گذاشتم اونها رو هم اصلاح کنه.
    فعلا از دیروز تا الان که دیگه موردی پیش نیومده

اگه دوباره با صفحه آبی مواجه شدم چجوری میتونم دقیق تر پیگیری کنم ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام
    با سی دی ویندوز بوتیبل سیستم را آوردم بالا و با نرم افزار GeneralReporter فایل زیر را از سیستم دریافت کردم آیا همین فایل و اون 2تا فایلی که در پست اول زدم برای فهمیدن مشکل کافیه؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام دوستان کسی نیست مشکل ما رو حل کنه ممنون میشم

حـــــرفـه ای ebicross's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

سلام
    با سی دی ویندوز بوتیبل سیستم را آوردم بالا و با نرم افزار GeneralReporter فایل زیر را از سیستم دریافت کردم آیا همین فایل و اون 2تا فایلی که در پست اول زدم برای فهمیدن مشکل کافیه؟
    سلام دوستان کسی نیست مشکل ما رو حل کنه ممنون میشم
    سیستم شما چون ویندوز نداره پس پوشه ی Minidump هم نداره و به دلایل امنیتی General Report نمیتونه سیستم شما رو برای وجود فایلهای دامپ سرچ کنه و فقط یک مسیر رو جستجو میکنه.
    حالا شما باید توی سیستم بگردید فایلهای دامپ ویندوز رو پیدا کنید. منظورم فایلهای هنگام نصبه ویندوزه.
    درایو ویندوز رو برای فایلهای DMP جستجو کنید. غیر از فایل Memory.dmp بقیشو آپلود کنید.

فقط یک نکته: شما که الان سعی نمیکنید ویندوز XP نصب کنید؟ چون ویندوز XP اصلا نصب نمیشه روی لپ تابتون.
    لپتابتون رو به شارژر وصل کنید و بعد اقدام به نصب یک ویندوز 7 دستکاری نشده (ویندوز اکتبر 2009) کنید. ویندوز اگر نصب شد Service Pack و بعد آپدیتها رو براش نصب کنید.
    آقا ممنون که وقت گذاشتی

سیستم رو با Malwarbyte اسکن کردم، فقط به فایل پچ IDM گیر داد
    TuneUp رو گرفتم ، چند سرویس رو اجازه داد که دیزیبل کنم و چند هزار خطا از رجیستری رو هم تشخیص داد که گذاشتم اونها رو هم اصلاح کنه.
    فعلا از دیروز تا الان که دیگه موردی پیش نیومده

اگه دوباره با صفحه آبی مواجه شدم چجوری میتونم دقیق تر پیگیری کنم ؟
    ورژن جدید General Report توی صفحه ی اول تاپیکه. اگر دوباره خطا داد با اون یک گزارش کامل بگیرید. حدود 12 نوع گزارش میگیره و بعد کار رو راحت میکنه. چون از سرویسها و پروسه هاتون هم گزارش میگیره.
    Last edited by ebicross; 06-02-2012 at 06:59.

داره خودمونی میشه ali_3d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

ورژن جدید General Report توی صفحه ی اول تاپیکه. اگر دوباره خطا داد با اون یک گزارش کامل بگیرید. حدود 12 نوع گزارش میگیره و بعد کار رو راحت میکنه. چون از سرویسها و پروسه هاتون هم گزارش میگیره.
    مرسی، اتفاقا از همون پست اول دانلود کردم ریپورت گرفتم.

- تا الان که این پست رو میزنم خطای صفحه آبی تکرار نشده دیگه.

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

مرسی، اتفاقا از همون پست اول دانلود کردم ریپورت گرفتم.

- تا الان که این پست رو میزنم خطای صفحه آبی تکرار نشده دیگه.
    نه این ورژن جدید تره. شما با 2 گزارش گرفتید ولی این دو روزه به روز شده و شده 2.1 و کلی فرق کرده!...

در آغاز فعالیت Amirmania's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام مدتیه که منم این مشکلو دارم توی ویندوز 7 به صورت ناگهانی bsod میشد اما تو xp هر وقت چند نرم افزارو با هم باز میکنم این مشکل به وجود میاد الان هم فعلا از xp استفاده میکنم و minidump وجود نداره ممنون میشم اگه منو راهنمایی کنید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام . آقا من شدیدآ به برنامه proxifier نیاز دارم (واسه سرویس ساکس) ولی وقتی یه مدت ازش استفاده می کنم سیستم کند میشه یا اینکه یههو صفحه آبی میاد و بعدش ری استارت.ویندوز 7... چی کار کنم مشکلم حل شه ؟؟؟
    با تشکر

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

سلام مدتیه که منم این مشکلو دارم توی ویندوز 7 به صورت ناگهانی bsod میشد اما تو xp هر وقت چند نرم افزارو با هم باز میکنم این مشکل به وجود میاد الان هم فعلا از xp استفاده میکنم و minidump وجود نداره ممنون میشم اگه منو راهنمایی کنید.
    سلام.
    خب شما حتما باید فایلهای دامپ رو داشته باشید. اگر نباشه نمیشه کاری کرد.
    در Properties آیکون Compyter به Advanced System Settings برید و سپس در سربرگ Advanced کلید Settings بخش Startup and Recovery رو بزنید و سپس System Failure رو بزارید روی Small Memory Dump و بعد صبر کنید هروقت BSOD داد سیستم مجدد گزارش تهیه کنید.
    سلام . آقا من شدیدآ به برنامه proxifier نیاز دارم (واسه سرویس ساکس) ولی وقتی یه مدت ازش استفاده می کنم سیستم کند میشه یا اینکه یههو صفحه آبی میاد و بعدش ری استارت.ویندوز 7... چی کار کنم مشکلم حل شه ؟؟؟
    با تشکر
    شما هم باید گزارش خطاهاتون رو بدین تا ببینم Proxifier با چی تداخل داره.

آخر فروم باز قله بلند's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    من از دست صفحه آبی و هنگ و... دیگه آسایش ندارم. سیستم رو می برم برای چکف می گن سالمه ولی وقتی می یارم خونه می بینم نمی توتم باهاش کار کنم. به خدا دیگه نمی دونم باید چه کار کنم.
    با تعویض ویندوز هم مشکل حل نمی شه.
    windows memeory diagnostic رو هم اجرا کردم ولی هیچ مشکلی رو نشون نمی ده.

هفت مورد از خطاهایی که در پوشه mindump اومده رو در توصیر زیر مشاهده کنید:

هارد رو هم دیشب با برنامه HDD Scan3.3 یک تست کردم که این تصویر اومد. علامت زرد رنگ به چه معنا است؟ نگران شدم.

خواهش می کنم کمک کنید. 6 ماه هست که مشکل دارم ولی کسی مشکلم رو متوجه نمی شه.سیستم رو بردم گارنتی مادربورد که گفتند مشکلی نیست. مودم رو بردم گارنتی گفتند سالمه. سیستم رو دور وز بردم همونجایی که برام بسته گفتندسالمه. بردمش یک خدمات کامپیوتری که گفتند سالمه. پس چرا کار نمی کنه؟

10. این کاربر از قله بلند بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

خواهش می کنم کمک کنید. 6 ماه هست که مشکل دارم ولی کسی مشکلم رو متوجه نمی شه.سیستم رو بردم گارنتی مادربورد که گفتند مشکلی نیست. مودم رو بردم گارنتی گفتند سالمه. سیستم رو دور وز بردم همونجایی که برام بسته گفتندسالمه. بردمش یک خدمات کامپیوتری که گفتند سالمه. پس چرا کار نمی کنه؟
    دوست خوبم صفحه ی اول رو بخونید تا بتونم راهنماییتون کنم.
    این نرم افزار (BSOD Viewer) خودش هیچ کمکی نمیکنه حالا چه برسه عکس از روش!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •