تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 67 از 645 اولاول ... 175763646566676869707177117167567 ... آخرآخر
نمايش نتايج 661 به 670 از 6449

نام تاپيک: { سخت افزار } مشکلات و سوالات جزئی درباره لپ تاپ

آخر فروم باز hossein_dig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تهــــــــــــــرون

11

سلام
    بچه ها من می خوام دل مدیا دایرکت نصب کنم می گن با این کار هاردت فول فرمت میشه
    حالا می خوام بک آپ بگیرم
    با چی بک آپ بگیرم و یه چیزی حدود 10گیگ اطلاعات ضروری دارم
    با نورتون گوست از همه درایوام بک آپ بیگره بعدش که من بعد از فرمت نورتون گوست را اجرا کنم و مثلا هاردم فقط درایو
    C بسازه و درایو های d , e که قبل از فرمت بوده رو هاردم دوباره باز می گردند؟یا اطلاعاتشون در C باز میگرده یا اصلا باید با اطلاعاتم خدا حافظی کنم؟بعدش باری بک آپ از هاردم که 100 گیگ هست یک فلش 2گیگ کافیه؟ یا مثلا همون 10 گیگ را ببرم تو درایو D بعد از هون d بک آپ بگیرم؟
    یا روش بهتر اینه که اطلاعاتم را بریزم تو
    DVD ؟

حالا می خوام بک آپ بگیرم
    والا اگه هاردت ساتا ست بیخیال نورتون گاست شو
    من خودم هم همین مشکل بک آپ گیری رو داشتم بهترین انتخاب بک آپ خود ویندوزه
    بارتیشن مورد نظر رو انتخاب کن و بزن یه بک آپ کامل بگیر البته نزدیک نیم ساعت طول میکشه !!
    برای برگردون باید یه ویندوز جدید نصب کنی بعد بک آپ رو برگردن که بازم نیم ساعت ا بیشتر طول میکشه

فعلا همین راه عملیه

یه پارتیشن درست کن یا به یه پارتیشن دیگه منتقل کن و بک آپ رو انجا بریز روی کول که جا نمیشه !!

اگه نباشه جاش خالی می مونه linuxboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دستت درد نکنه
    خب اگر بخواهیم همچین کاری کنیم که بگیرم دیتا را رو دیویدی نصب کنم بهتره هست که
    حالا یک سوال دیگه هم داشتم
    AMD Turion 64 X2 Dual-Core Mobile Processor TL- 60 (2.00GHz 512K
    این سی پی بو با چه سی پی یو اینتل برابری می کنه؟

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

اگه تمام مشخصات سخت افزاری تون یکی باش و پارتیشن ریکاوری رو صاف نکرده باشی آره
    من نمیدونم حالا این هست یا نه ولی یه بار همون اول کار الکی گرفتم کل هارد fdisk کردم حالا نمی دونم پارتیشن ریکاوری چیه اگر همچین چیزی هم باشه به احتمال زیاد یه حالی هم به اون دادم
    حالا با fdisk اونم میپره یا نه؟

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

والا اگه هاردت ساتا ست بیخیال نورتون گاست شو
    من خودم هم همین مشکل بک آپ گیری رو داشتم بهترین انتخاب بک آپ خود ویندوزه
    بارتیشن مورد نظر رو انتخاب کن و بزن یه بک آپ کامل بگیر البته نزدیک نیم ساعت طول میکشه !!
    برای برگردون باید یه ویندوز جدید نصب کنی بعد بک آپ رو برگردن که بازم نیم ساعت ا بیشتر طول میکشه

فعلا همین راه عملیه

یه پارتیشن درست کن یا به یه پارتیشن دیگه منتقل کن و بک آپ رو انجا بریز روی کول که جا نمیشه !!
    حسین جون آخه من اون روزی که لپتاپ گرفتم یادمه دل خودش نورتون روش ریخته بود حتما با هاردم سازگار دیگه
    بعدشم من ویندوز home دارم توش بکاپ نداره
    ====
    یک سوال دیگه هم اینه من می خوام هاردم مثل روز اول بعد از اینکه مدیا دایرکت نصب کردم یکپارچه کنم
    یعنی فقط یدونه C داشته باشم ولی از آنجا که من دیتا با ارزشی دارم و زود به زود ویندوز می ریزیم چه برنامه ای هست که از درایو C هم از دیتام هم از برنامه هایی که نصب کردم بکاپ بگیره؟

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تهــــــــــــــرون

11

دستت درد نکنه
    خب اگر بخواهیم همچین کاری کنیم که بگیرم دیتا را رو دیویدی نصب کنم بهتره هست که
    حالا یک سوال دیگه هم داشتم
    AMD Turion 64 X2 Dual-Core Mobile Processor TL- 60 (2.00GHz 512K
    این سی پی بو با چه سی پی یو اینتل برابری می کنه؟
    سرت درد نکنه
    خوب چرا بریزی رو دیویدی رو هارد نگه داره اگه خیلی مهمه با win rar خوردش کن تا بتونی رایت کنی

برابری شو رو باید با چارت ها مقایسه کنی من الان اینترتم سرعتش پاین وگرنه برات لینک میزاشتم
    ولی این AMD Turion 64 X2 Dual-Core مشکلی ندارن و خوراک بازی خورا هستن تنها مشکلشون گرماشونه اگه مشکل نداری قیمتون شون هم خوبه !!

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تهــــــــــــــرون

11

من نمیدونم حالا این هست یا نه ولی یه بار همون اول کار الکی گرفتم کل هارد fdisk کردم حالا نمی دونم پارتیشن ریکاوری چیه اگر همچین چیزی هم باشه به احتمال زیاد یه حالی هم به اون دادم
    حالا با fdisk اونم میپره یا نه؟
    خوب به سلامتی مثل خودمی
    مگه این ویستا اصلی فرقی هم با غیر اصلی میکنه الان کرک ویستا 3 سوت کرک میکنه با امکان آپ دیت !!
    از این ویستا کرک شده ها استفاده کن

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تهــــــــــــــرون

11

حسین جون آخه من اون روزی که لپتاپ گرفتم یادمه دل خودش نورتون روش ریخته بود حتما با هاردم سازگار دیگه
    بعدشم من ویندوز home دارم توش بکاپ نداره
    ====
    یک سوال دیگه هم اینه من می خوام هاردم مثل روز اول بعد از اینکه مدیا دایرکت نصب کردم یکپارچه کنم
    یعنی فقط یدونه C داشته باشم ولی از آنجا که من دیتا با ارزشی دارم و زود به زود ویندوز می ریزیم چه برنامه ای هست که از درایو C هم از دیتام هم از برنامه هایی که نصب کردم بکاپ بگیره؟
    خوب اگه سازگار یه بار از پارتیشن ویندوز یه بکاپ بگیر اگه رفت تو داس و بک آپ گرف و گیر نکرد اون موقع حسابه !!
    من نمی دونم چرا همه گیر دادن به این ویستای هموم . این ویندوز ویترینه فقط بدرد کارای معمولی میخوره
    من که خودم فقط با XP کار میکنم فقط یه 2 روزی ویستا داشتم خیلی سنگینه مگه با CPU CORE 2 DUE
    خوب حتما باید حداقل 2 پارتیشن داشته باشی تا بک آپ تو یه جا نگه داری کنی سعی کن از ویندوز بدون ایراد بک آپ بگیری یا حدا قل بعد برنامه های لازم و ضروری

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دستت درست حسین جون
    نورتون امکان بک آپ از برنامه های نصب شده هم داره؟
    مثلا من رو ویندزوم فوتوشاپ نصب فردا ویندوز دوباره می ریزم از بک آپ نورتون استفاده کنم فتوشاپ را برام بالامیاره
    بعدش یه سوال دیگه هم که داشتم نورتون چه جوری میره تو داس اون بالا گفتی بره تو داس؟
    من الان نورتون 10 دارم فقط می تونه بک آپ را برام بریزه تو فلش همین فکر نکنم حالا چه جوری بره تو داس را نمی دونم
    میشه توضیح بدی
    خیلی بهت زحمت دادما

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تهــــــــــــــرون

پيش فرض

اگه نورتون برات کار کنه عالی من تو پی یسم از اون استفاده میکنم !!
    انگار دوباره ویندوز ریختی فقط قبلش پارتیشنت رو صاف میکنه !! مطمئن باش کار میکنه من تست کردم خوشبه حالت

اول تنظیماتش رو انجام می دی بعد یه ریستارت میکنه میره تو داس مال من نمی دونم چه ورژنی اگه بالاتر داشتی با منم شیر کن ممنون

خواهش قابلی نداشت اگه میتونی آپ کن ما هم استفاده کنیم راستی هاردت ساتاست ؟

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

آره SATA-150 هست
    من امتحان نکردم ببینم کار می کنه یا نه ولی می خوام بدونم بعد از اینکه ریختم تو فلش باید چی کار کنم؟
    باید دوباره ویندوز بریزم بعدش نورتون را نصب کن بعدش از داخل نورتون ریکاوری کنم؟
    یا اینکه اون فلش برام سیستم را بوت می کنه؟
    از اینجا دانلود کردم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سریالش کار نمی کنه 15 روزه است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •