اگه رینگ رو عوض نمیکنی همین سایز کومهو بنداز یا هانکوک. یوکوهاما که گیر نمیاد اما اگه ژاپنی اش رو بگیری معرکه است
▶▶▶▶ارسال از موبایل، ابزاری اعتیاد آور◀◀◀◀
اگه رینگ رو عوض نمیکنی همین سایز کومهو بنداز یا هانکوک. یوکوهاما که گیر نمیاد اما اگه ژاپنی اش رو بگیری معرکه است
هانکوک 195/60/14 دوستان خریدن به نرخ 480 جفتی.
و بسیار لاستیک خوبی بود میشلین هم تاریخ بیش ازیکسال پیش بود جفتی 530
بهترین تایر ایرانی و خارجی برای پیکان سواری چیه؟ یه سایز پهن تر از استاندارد
سلام دوستان تو شهرستان لاستیک میشلن 205/45/16 گیر نمیاد اگه جایی تهران هم بود یه شماره تماسی آدرسی از فروشگاه بدین ممنون میشم . مشخصات پهنا 205 فاق 45 رینگ 16 ساخت آلمان و تولید گمونم 2011 آخرین سری وارداتی بود .
Last edited by afshinvicky; 11-02-2014 at 21:11.
دوستان برای 206 میخوام لاستیک بگیرم ( برای تعویض لاستیک های زیر صفر)
سایز فابریک که 185/65R14 هست! در این سایز از میشلن تو بازار چیزی پیدا میشه؟
حدود قیمت + مدل رو اگه کسی میدونه ممنون میشم راهنمایی کنه...
*چسبندگی و نرمی و کم صدا بودن از همه مهمه!(کارکرد مفید 40 هزار تا کافی هست)
میشلین ها معمولا تاریخ تولید قدیمی هستن. هانکوک بخر هم ارزونتره و هم اینکه اگر بهتر نباشه بدتر نیست قطعا
سلام دوستان
من برای 206 تصمیم دارم دو جفت لاستیک بندازم با سایز 195
داخل جنس های ایرانی بهترین کدوم لاستیک هست؟ من از نظر صدا و سفتی برام مهم نیست ولی از لحاظ داغ کردن فوق العاده برام مهمه بخاطر اینکه من همش داخل جاده کاشان باید برم و همانطور که میدونید نمیشه تو این جاده 190تا به بالا نرفتو برای من مهمه که لاستیک ایرانی که میخرم مشکلی برام بوجود نیاره
چه پیشنهادی دارید؟
پیشاپیش ممنون
کسی هست کمک کنه؟![]()
پسرم 190 تا با 206 کار درستی نیست.
لاستیک یزد تایر بگیر سایر ایرانی ها غیر از سایز فابریک چیزی ندارن. البته گلداستون ایرانی هم هستش.
جوانیم و جاهل
من امروز پرسیدم انگار ایرانی ها سایز 195 نداره ولی اگه یزد داشته باشه که چه بهتر...
توی سایز 185 بهم گفتن دنا بهترین لاستیکه... یه اطلاعاتی میدین من گیج شدم... حالا سایزش زیاد مطرح نیست...
خیلی ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)