تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 67 از 99 اولاول ... 175763646566676869707177 ... آخرآخر
نمايش نتايج 661 به 670 از 985

نام تاپيک: مشاوره ی شغلی

آخر فروم باز logos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    من کارم لوازم یدکی خودرو هست میخاستم بدونم بهترین تبلیغات به نظرتون که موثر باشه چی هست ؟
    کمترین خرج و بیشترین بازده
    ممنون
    خيلي بستگي به مكان مغازه شما داره به نظر من
    مثلا اگه تو جايي باشيد كه بورس لوازم خودرو هست مسلما نماي مغازه مهمترين تبليغ براي شما ميشه
    اما توي محله ها چون مشتري ها عموما محلي هستند بايد به خانواده ها و ساكنين اون محل معرفي بشيد پس تراكت و دادن اگهي توي پيك هايي كه ماهانه ميره دم خونه ها و تبليغ اس ام اس مفيد هست

با 70 ملیون تمن چیکار میشه کرد؟
    خيلي كارها بسته به علاقتون و رشتتون و تجربياتتون ميتونيد كلي كار انتخاب كنيد از توليدي تا خدماتي ، اموزشي تا واردات ، كشائرزي تا صنعتي و ...
    Last edited by Ezel; 10-01-2012 at 19:09. دليل: حذف نقل قول آخر /

2. 3 کاربر از logos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن عکاسی ، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری AliSub's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Mazandaran

پيش فرض

سلام
    مغازه پارچه فروشی دارم (تازه کارم)
    برای آوردن پارچه که بگیرم بفروشم از کجا بیارم بهتره؟
    مثلا پارچه های تولید ایران میشه رفت از خود کارخونه بطور مستقیم خرید و انقدر پول به واسطه ها نداد.
    ادرسی هم دارید برام بفرستید

ممنون

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

خيلي كارها بسته به علاقتون و رشتتون و تجربياتتون ميتونيد كلي كار انتخاب كنيد از توليدي تا خدماتي ، اموزشي تا واردات ، كشائرزي تا صنعتي و ...
    مثلا واردات چی میتونه باشه؟
    مثلا کاری که ضرر کم داشته باشه

5. این کاربر از Переклад не بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه m6ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

از نظر من کشاورزی یک گزینه خوب در حال حاضر هست.
    یکی از رفیقام تو خدمت سربازی رفته بود جهاد گفته بود که 10 میلیون داره میخواد تو کشاورزی سرمایه گذاری کنه مشاوران جهاد کشاورزی بهش گفته بودن اگر با پولش یه زمین بخره جهاد کشاورزی بصورت رایگان زمین رو آماده کشاورزی میکنه
    و روی سند اون زمین بصورت وام صنعت اون محصول رو براش نصب میکنه الان تو نزدیکای نایین 5 هکتار زمین رو خریده بصورت رایگان براش کود وسیستم آبیاری رو نصب کردن و خط تولید ماکارونی رو هم براش نصب کردن.تازه میگن یه قانون مالیاتی داره که به جای پرداخت مالیات میتونه پول همون مالیات رو یا زمین بخره به نام خودش یا یه دستگاه صنعتی دیگه اضافه کنه برای تولید بیشتر و فقط فاکتورش رو به اداره مالیات ارایه کنه.(البته این قانون مالیاتیش رو مطمئن نیستم)
    من نمیگم حتما بری همین کار رو بکنی ولی برو پیش یکی از مشاوران جهاد کشاورزی ببین چه جور تسحیلاتی برای سرمایه گذار در نظر گفتن.

شما مثلا یه زمین داشته باشید تو بوشهر یا شیراز چون موقعیت پروش الوئه ورا اونجا مناسب هست. جهاد کشاورزی روی سند اون زمین شما تسهیلات زیادی مثل کود ،آبیاری،صنعت فرآوری کردن آلوئه ورا رو برات تامین میکنه.

7. 2 کاربر از m6ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز logos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

واردات خيلي چيزها بسته به اينكه شما با چي اشنا باشيد يا لينك تو كدوم صنعت و ... داشته باشيد اگه اشنا تو صنعت و دستگاه هاي دولتي نداشته باشيد و تجربه كم هم داشته باشيد با سرمايه كمي كه داريد موفقيتتون كم (يا كند) خواهد بود
    مثلا مي تونيد انواع پمپ وارد كنيد (براي صنايع مختلف ) از كشورهايي مثل لهستان و مجارستان و روماني و....
    يا مي تونيد دستگاه هاي چاپ بر روي لوازم يك بار مصرف بياريد (كه البته قبلش بايد با مشتريش قرارداد ببنديد) كه چينيش از 20-30 تومن شروع ميشه و ...

9. این کاربر از logos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

سلام دوستان
    من سوالی داشتم در مورد صدور پروانه کسب که روال گرفتنش چطوره و آیا آسونه یا نه؟؟؟!!! و همین طور می خواستم بدونم نحوه ابطالش چطوره ؟؟!! آیا می شه به راحتی پروانه کسب رو باطل کرد یا نه؟؟؟!!! و آیا برای پروانه کسب بازرس میاد به آدرسی که ما می دیم برای گرفتنش یا نه؟؟!!!

با تشکر

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

از نظر من کشاورزی یک گزینه خوب در حال حاضر هست.
    یکی از رفیقام تو خدمت سربازی رفته بود جهاد گفته بود که 10 میلیون داره میخواد تو کشاورزی سرمایه گذاری کنه مشاوران جهاد کشاورزی بهش گفته بودن اگر با پولش یه زمین بخره جهاد کشاورزی بصورت رایگان زمین رو آماده کشاورزی میکنه
    و روی سند اون زمین بصورت وام صنعت اون محصول رو براش نصب میکنه الان تو نزدیکای نایین 5 هکتار زمین رو خریده بصورت رایگان براش کود وسیستم آبیاری رو نصب کردن و خط تولید ماکارونی رو هم براش نصب کردن.تازه میگن یه قانون مالیاتی داره که به جای پرداخت مالیات میتونه پول همون مالیات رو یا زمین بخره به نام خودش یا یه دستگاه صنعتی دیگه اضافه کنه برای تولید بیشتر و فقط فاکتورش رو به اداره مالیات ارایه کنه.(البته این قانون مالیاتیش رو مطمئن نیستم)
    من نمیگم حتما بری همین کار رو بکنی ولی برو پیش یکی از مشاوران جهاد کشاورزی ببین چه جور تسحیلاتی برای سرمایه گذار در نظر گفتن.

شما مثلا یه زمین داشته باشید تو بوشهر یا شیراز چون موقعیت پروش الوئه ورا اونجا مناسب هست. جهاد کشاورزی روی سند اون زمین شما تسهیلات زیادی مثل کود ،آبیاری،صنعت فرآوری کردن آلوئه ورا رو برات تامین میکنه.
    من پرسیدم مثله اینکه این زمین رو فقط به تحصیل کرده های کشاورزی میدن
    یه تحصیل کرده ی عمران با 70 تمن میتونه چیکار کنه؟

12. این کاربر از Переклад не بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه m6ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

من پرسیدم مثله اینکه این زمین رو فقط به تحصیل کرده های کشاورزی میدن
    یه تحصیل کرده ی عمران با 70 تمن میتونه چیکار کنه؟
    ازشون سوال میکردی که مثلا اگر یه زمین بخری اونا رو سند زمین چه تحصیلاتی بهت میدن؟
    این دوست من اول زمین خرید بعد جهاد کشاورزی روی سند زمینی که خریده بود هم یارانه برای آماده کردن زمین و هم بصورت وام صنعت ساخت ماکارونی رو براش نصب کردن.
    با کمتر از 70 ملیون میتونی امتیاز نمایندگی یکی از کارخانه های داخلی یا خارجی mdf در تهران یا شهر خودتون رو بزنی.

یا این که میتونی تولید تیرچه های سقفی تو یکی سوله که زیاد کوچیک نباشه تولید کنی برای ساختش خودت بهتر میدونی میلگرد و سیمان و سفال نیاز داری.نیروی انسانی زیادی هم نمیخواد.

تولید ینولیت هایی که تو سقف یا دیوار کاذب درست میکنند راه بندازی

پیمانکاری اجرای سازه های بتنی
    و خیلی کار های دیگه که من اطلاع ندارم.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

سلام دوستان

من یه شرکت برقی دارم و می خوام جواز تاسیس بگیرم که بتونم آرم ثبت کنم حالا هیچ اطلاعات و چیزی نیست که من برم جستجو کنم و اطلاعات کسب کنم

لطفا اگر کسی اطلاعی داره بگه که جواز تاسیس شرکت رو از کجا باید بگیرم؟؟؟

با تشکر

15. این کاربر از aria_electric_fars بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن pcsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

نظر دوستان درباره زدن یه شرکت کوچیک خدمات کامپیوتری در قم چیه؟اینطور شرکت ها برعکس تهران، در قم زیاد نیستند و بیشتر هم مرکز شهر هستند که با وجود منطقه ای مثل پردیسان، به نظرتون ایده ی خوبی هست که در این منطقه مسکونی که فاصله چند کیلومتری با مرکز شهر داره و در حال تکمیل شدن هستش این شرکت رو بزنم؟
    فقط خدمات ارائه میشه و برای فروش نیست.
    خدمات معمولی که همه جا دارن ارائه میدن رو ما می تونیم بهینه ترش و متفاوت ترش رو ارائه بدیم + برنامه نویسی #C.
    بودجه هم زیاد نداریم. دانش هست ولی بودجه کم به نظرتون با چند ماه ضرر اجاره مغاره دادن، می تونیم درآمدی داشته باشیم؟
    Last edited by pcsoft; 16-01-2012 at 21:12.

17. این کاربر از pcsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •