دقیقا دقیقا چیزی بود که میخواستم.. تم رو هم گذاتم روی اچ تی سی .. ما کی بورد اصل خودش اصلا مو نمیزنه.. واقعا ممنونم دوست عزیز![]()
دقیقا دقیقا چیزی بود که میخواستم.. تم رو هم گذاتم روی اچ تی سی .. ما کی بورد اصل خودش اصلا مو نمیزنه.. واقعا ممنونم دوست عزیز![]()
فقط تنها اشکالی که داره اینه که هنگام حدس کلمات فارسی اونها رو برعکس مینویسه! مثلا سلام رو که تایپ میکنی در حدس کلمات مینویسه مالاس![]()
تو تنظیمات اصلیش یه قسمت داره به اسم RTL reverse اونو غیر فعال کن....
واقعا ممنون.. من به این چیزا خیلی حساسم باور کن این کی بورد احساس خیلی خوبی بهم داد..وقتی همه چیز درسته خوب درسته دیگه!
![]()
در سنس جدید نمیشه گذینه های صفحه قفل رو جداگانه تنظیم کرد؟!
واضح تر؟؟؟؟؟
فکر کنم منظورشون دایره رو روی مثلا دوربین بکشی یا گالری
میانبرهای صفحه قفل،همون میانبرهای نوار پایینی هستند که در همه صفحات هستند و در کنار all apps قرار گرفته اند.
برای تغییر اونها به صفحه home برید.هرکدوم از میانبرها که می خواید تغییر بدید،مثلا دوربین رو نگه داشته و بالا بکشید تا از نوار پایین جدا بشه و به صفحه منتقل بشه.حالا میانبر مورد نظر خودتون رو(مثلا گوگل مپ) به صفحه اضافه کنید(روی صفحه رو لمس کرده و نگه داشته تا به منوی personalize برسی.بعد هم میانبر مورد علاقه تون رو انتخاب کنید) حالا اونرو دوباره نگه داشته و به نوار پایین بکشید.
سلام
یه راهنمایی بکنید
من میخوام بین desire x و یه مدل سونی یه گوشی بخرم
الان فروم desire x رو پیدا نکردم اما خیلی فرقی نباید با s داشته باشه
تو دوربین های سونی آپشن های عکس زیاد داره مثلا
تشخیص صورت و لبخند
تاچ فوکوس
جئو تگینگ
استبلایزر
و حتی بعضی هاش پانوراما
دوربین های htc چه قابلیتهایی دارند
در ضمن اگه بخوام یه htc حدود 800 بگیرم بهترینش desire x هست؟
ممنون
Last edited by M Like Mother; 15-12-2012 at 15:42.
تو تاپیک مشاوره باید سوالتون رو میپرسیدید
اونجا جوابتونو دادم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)