امكان نداره اولش قيمت كمتر از 1200000 باشه بابا جان اينجا قبل از نمايندگي و اين حرفا ايرانه ها تا
پوست مشتري رو نكنن قيمت پايين يبا نيست![]()
امكان نداره اولش قيمت كمتر از 1200000 باشه بابا جان اينجا قبل از نمايندگي و اين حرفا ايرانه ها تا
پوست مشتري رو نكنن قيمت پايين يبا نيست![]()
با تشکر ازدوستان بابت اطلاع رسانی واقعا سریعشون (شرمنده هنوز تشکر برا ما باز نشده :43:!!) خداییش خیلی upsecond ه!
بابا منم دل دارم می خواهم از دوستان تشکر کنم !!!!!
![]()
به صورت غیر رسمی منم مطمئنم تا دو هفته دیگه میشه ورژنی که از دبی اومده رو تو تهران پیدا کرد که به قول aram24 باکندن پوستمون 1200 باید خرجش کرد اما مایکروتل (نمایندگی رسمی سامسونگ در ایران) وقتی بیاره نمیتونه قیمت خیلی پرتی بده
البته من اینو از فروشنده مایکروتل شنیدم راست و دروغش با اون سرکار خانوم دوستان![]()
میگم این گوشی که از دبی میاد مشکل خاصی که نداره نه؟؟؟به صورت غیر رسمی منم مطمئنم تا دو هفته دیگه میشه ورژنی که از دبی اومده رو تو تهران پیدا کرد که به قول aram24 باکندن پوستمون 1200 باید خرجش کرد اما مایکروتل (نمایندگی رسمی سامسونگ در ایران) وقتی بیاره نمیتونه قیمت خیلی پرتی بده
قیمت گوشی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خب دوستان با توجه به اینکه ریویو اکثر رقبای اندرویدی برندهای مختلف اومده کم کم میشه یه مقایسه رو انجام بدیم
5 رقیب اصلی اینا هستن
sony ericsson ARC
LG optimus 2X
motorola ATRIX
HTC sensation
samsung GALAXY S2
خب اول میریم تو بررسی سخت افزار :
یه مدت پیش قبل از اینکه گلکسی اس 2 کامل بشه یه سری بنچ مارک از سایتای مختلف اراعه شد و سو استفاده گر ها از طرفدارای موتورولا و الجی و تا حدود کمی سونی اریکسون خوشحالی کاذبی رو در خودشون احساس کردن و فکر کردن که همه چیز تموم شده و exynos سامسونگ به همین راحتی در برابر تگرا 2 کم اورد اما حالا که بنچ مارک واقعی اراعه شده دیگه خبری ازشون نیست و رفتم تو سوراخاشون قایم شدن!
و اما امتیاز quadrant گلکسی اس 2 در کمال ناباوری به عدد فوق العاده 3732 رسید در حالی که بهترین امتیاز آتریکس و اپتیموس 2x به سختی به 2500 میرسه
فیلم مقایسه گلکسی و اپتیموس :
و اینجاست که به اصطلاح قویترین گوشی دنیا با این اختلاف در برابر قویترین گوشی واقعی جهان زانو میزنهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
متاسفانه هنوز بنچ مارک معتبری از htc در دسترس نیست و arc هم که بهتره با گلکسی اس 1 مقایسه بشه و مقایسه اون با گلکسی اس 2 کاملاً مسخره است!
طرفدارای برند سونی اریکسون برای ضعف arc توجیه جالبی دارن و میگن که 2 هسته ای تفاوتی با 1 هسته ای نداره!
مقایسه gpu رو هم میتونید اینجا ببینید :
اینم از gpu آتریکس که در حد گلکسی ace جواب میده!!
در مورد رمم که برتری با گلکسی و آتریکس با 1 گیگ رمه و بعد از اون htc و بعدش اپتیموس و arc
متاسفانه اپتیموس نسبت به پردازنده قویش رم پایینی داره و این میتونه یه ضعف بد باشه در حالی که الجی میتونست به راحتی از رم 1 گیگ استفاده کنه!
مموری داخلی هم این روزها کاملاً لازمه ... گلکسی با 32 گیگ مموری داخلی در صدر قرار میگیره و بعد از اون آتریکس با 16 و اپتیموس 8 و سنسیشن 1 و برای آرک عدد کاملاً مسخره 320 مگ!!
حالا به مقایسه صفحه نمایش ها میپردازیم
مطمعناً همه ما برتری گلکسی اس 2 رو قبول داریم ... صفحه 4.3 اینچی با بالاترین تکنولوژی روز دنیا
بعد از اون سنسیشن با استفاده از صفحه نمایش super clear lcd قرار داره ... بازم با 4.3 اینچ و رزولوشن بالاتر
3 گوشی دیگه اختلاف آنچنانی با هم ندارن ... آتریکس با وجود رزولوشن بالاتر نتونسته به رقبا برسه
سونی اریکسون هم از یه حربه تبلیغاتی و تغییر نام LCD معمولی خودش استفاده کرده ولی خیلی زود کاربرها به پوچ بودن نام براویا انجین پی بردند
صفحه آرک در برابر گلکسی به نظر سیاه و سفید میاد
ادامه دارد.......
گوشی هایی که از دبی میاد هیچ مشکلی ندارن من n97 که الان دستمه رو از دبی گرفتم تنها ایردش اینه که زبان فارسی نداره کیبوردشم عربیه که تو سرچ کردن اذیت میکنه
اما در مورد این گوشی من شنیدم مایکروتل ضمانت خوبی واسه گوشیا داره و قیمتاش هم معقوله
من خودم صبر میکنم رسمی که اومد میگیرم![]()
سونی اریکسون هم از یه حربه تبلیغاتی و تغییر نام LCD معمولی خودش استفاده کرده ولی خیلی زود کاربرها به پوچ بودن نام براویا انجین پی بردندصفحه آرک در برابر گلکسی به نظر سیاه و سفید میاد
حالا جالبه که تو تاپیک آرک همه میگن گالکسی 2 رنگاش خیلی پر رنگه و صفحه نمایش آرک بهتره!!!![]()
عزیز arc جزو گوشی های تک پردازشگره و اصلا قابل قیاس با gs2 نیست این و از سر تعصب نمیگم(من تا همین یه ماه پیش نوکیا باز بودم) اما arc باید با gs1 مقایسه بشه اما بقیه گوشیا کاملا رقیبن و کاملا کم میارن جلوی این![]()
من تصویر arc رو از زدیک دیدم پخش فیلمش حرف نداره اما تو منو کیفت پایینه!
از این گذشته اگر حتی 30 درجه گوشی رو کج کنی تصویر گنگ ونا مفهوم میشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)