تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 67 از 555 اولاول ... 175763646566676869707177117167 ... آخرآخر
نمايش نتايج 661 به 670 از 5541

نام تاپيک: I9100 Galaxy S II » گوشی سامسونگ با سیستم عامل Android و پردازشگر ا Dual Core ا

اگه نباشه جاش خالی می مونه aram24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

9

ایییییییییییییییییییییییو ل بالا خره یه کامنتم از ما چاپ شد
    عزیزان من هفته گذشته بازار موبایل بودم نمایندگی ستمسونگ گفت هفته سوم خرداد میارن این عزیز دلو 950 تومن اما من یادم رفت بپرسم 16 گیگ این قیمت یا 32!
    به نظرتون چقد افت میکنه تو یه ماه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

امكان نداره اولش قيمت كمتر از 1200000 باشه بابا جان اينجا قبل از نمايندگي و اين حرفا ايرانه ها تا
    پوست مشتري رو نكنن قيمت پايين يبا نيست

2. 3 کاربر از aram24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    متاسفانه تهران

پيش فرض

با تشکر ازدوستان بابت اطلاع رسانی واقعا سریعشون (شرمنده هنوز تشکر برا ما باز نشده :43:!!) خداییش خیلی upsecond ه!
    بابا منم دل دارم می خواهم از دوستان تشکر کنم !!!!!

4. 3 کاربر از ghm122 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه yusefy's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به صورت غیر رسمی منم مطمئنم تا دو هفته دیگه میشه ورژنی که از دبی اومده رو تو تهران پیدا کرد که به قول aram24 باکندن پوستمون 1200 باید خرجش کرد اما مایکروتل (نمایندگی رسمی سامسونگ در ایران) وقتی بیاره نمیتونه قیمت خیلی پرتی بده
    البته من اینو از فروشنده مایکروتل شنیدم راست و دروغش با اون سرکار خانوم دوستان

6. این کاربر از yusefy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز arashbi2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Unknown!!!

پيش فرض

به صورت غیر رسمی منم مطمئنم تا دو هفته دیگه میشه ورژنی که از دبی اومده رو تو تهران پیدا کرد که به قول aram24 باکندن پوستمون 1200 باید خرجش کرد اما مایکروتل (نمایندگی رسمی سامسونگ در ایران) وقتی بیاره نمیتونه قیمت خیلی پرتی بده
    میگم این گوشی که از دبی میاد مشکل خاصی که نداره نه؟؟؟

8. 2 کاربر از arashbi2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    قزوین

پيش فرض

قیمت گوشی
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

10. 2 کاربر از shamaiel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

خب دوستان با توجه به اینکه ریویو اکثر رقبای اندرویدی برندهای مختلف اومده کم کم میشه یه مقایسه رو انجام بدیم

5 رقیب اصلی اینا هستن
    sony ericsson ARC
    LG optimus 2X
    motorola ATRIX
    HTC sensation
    samsung GALAXY S2

خب اول میریم تو بررسی سخت افزار :
    یه مدت پیش قبل از اینکه گلکسی اس 2 کامل بشه یه سری بنچ مارک از سایتای مختلف اراعه شد و سو استفاده گر ها از طرفدارای موتورولا و الجی و تا حدود کمی سونی اریکسون خوشحالی کاذبی رو در خودشون احساس کردن و فکر کردن که همه چیز تموم شده و exynos سامسونگ به همین راحتی در برابر تگرا 2 کم اورد اما حالا که بنچ مارک واقعی اراعه شده دیگه خبری ازشون نیست و رفتم تو سوراخاشون قایم شدن!

و اما امتیاز quadrant گلکسی اس 2 در کمال ناباوری به عدد فوق العاده 3732 رسید در حالی که بهترین امتیاز آتریکس و اپتیموس 2x به سختی به 2500 میرسه

فیلم مقایسه گلکسی و اپتیموس :

کد:
    و اینجاست که به اصطلاح قویترین گوشی دنیا با این اختلاف در برابر قویترین گوشی واقعی جهان زانو میزنه

متاسفانه هنوز بنچ مارک معتبری از htc در دسترس نیست و arc هم که بهتره با گلکسی اس 1 مقایسه بشه و مقایسه اون با گلکسی اس 2 کاملاً مسخره است!

طرفدارای برند سونی اریکسون برای ضعف arc توجیه جالبی دارن و میگن که 2 هسته ای تفاوتی با 1 هسته ای نداره!

مقایسه gpu رو هم میتونید اینجا ببینید :

اینم از gpu آتریکس که در حد گلکسی ace جواب میده!!

در مورد رمم که برتری با گلکسی و آتریکس با 1 گیگ رمه و بعد از اون htc و بعدش اپتیموس و arc
    متاسفانه اپتیموس نسبت به پردازنده قویش رم پایینی داره و این میتونه یه ضعف بد باشه در حالی که الجی میتونست به راحتی از رم 1 گیگ استفاده کنه!

مموری داخلی هم این روزها کاملاً لازمه ... گلکسی با 32 گیگ مموری داخلی در صدر قرار میگیره و بعد از اون آتریکس با 16 و اپتیموس 8 و سنسیشن 1 و برای آرک عدد کاملاً مسخره 320 مگ!!

حالا به مقایسه صفحه نمایش ها میپردازیم
    مطمعناً همه ما برتری گلکسی اس 2 رو قبول داریم ... صفحه 4.3 اینچی با بالاترین تکنولوژی روز دنیا
    بعد از اون سنسیشن با استفاده از صفحه نمایش super clear lcd قرار داره ... بازم با 4.3 اینچ و رزولوشن بالاتر
    3 گوشی دیگه اختلاف آنچنانی با هم ندارن ... آتریکس با وجود رزولوشن بالاتر نتونسته به رقبا برسه
    سونی اریکسون هم از یه حربه تبلیغاتی و تغییر نام LCD معمولی خودش استفاده کرده ولی خیلی زود کاربرها به پوچ بودن نام براویا انجین پی بردند

صفحه آرک در برابر گلکسی به نظر سیاه و سفید میاد

ادامه دارد.......

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

میگم این گوشی که از دبی میاد مشکل خاصی که نداره نه؟؟؟
    گوشی هایی که از دبی میاد هیچ مشکلی ندارن من n97 که الان دستمه رو از دبی گرفتم تنها ایردش اینه که زبان فارسی نداره کیبوردشم عربیه که تو سرچ کردن اذیت میکنه
    اما در مورد این گوشی من شنیدم مایکروتل ضمانت خوبی واسه گوشیا داره و قیمتاش هم معقوله
    من خودم صبر میکنم رسمی که اومد میگیرم

13. 3 کاربر از yusefy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال matin_vv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سونی اریکسون هم از یه حربه تبلیغاتی و تغییر نام LCD معمولی خودش استفاده کرده ولی خیلی زود کاربرها به پوچ بودن نام براویا انجین پی بردند

حالا جالبه که تو تاپیک آرک همه میگن گالکسی 2 رنگاش خیلی پر رنگه و صفحه نمایش آرک بهتره!!!

15. این کاربر از matin_vv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب دوستان با توجه به اینکه ریویو اکثر رقبای اندرویدی برندهای مختلف اومده کم کم میشه یه مقایسه رو انجام بدیم

5 رقیب اصلی اینا هستن
    sony ericsson ARC
    LG optimus 2X
    motorola ATRIX
    HTC sensation
    samsung GALAXY S2

خب اول میریم تو بررسی سخت افزار :
    یه مدت پیش قبل از اینکه گلکسی اس 2 کامل بشه یه سری بنچ مارک از سایتای مختلف اراعه شد و سو استفاده گر ها از طرفدارای موتورولا و الجی و تا حدود کمی سونی اریکسون خوشحالی کاذبی رو در خودشون احساس کردن و فکر کردن که همه چیز تموم شده و exynos سامسونگ به همین راحتی در برابر تگرا 2 کم اورد اما حالا که بنچ مارک واقعی اراعه شده دیگه خبری ازشون نیست و رفتم تو سوراخاشون قایم شدن!

و اما امتیاز quadrant گلکسی اس 2 در کمال ناباوری به عدد فوق العاده 3732 رسید در حالی که بهترین امتیاز آتریکس و اپتیموس 2x به سختی به 2500 میرسه

فیلم مقایسه گلکسی و اپتیموس :

کد:
    و اینجاست که به اصطلاح قویترین گوشی دنیا با این اختلاف در برابر قویترین گوشی واقعی جهان زانو میزنه

متاسفانه هنوز بنچ مارک معتبری از htc در دسترس نیست و arc هم که بهتره با گلکسی اس 1 مقایسه بشه و مقایسه اون با گلکسی اس 2 کاملاً مسخره است!

طرفدارای برند سونی اریکسون برای ضعف arc توجیه جالبی دارن و میگن که 2 هسته ای تفاوتی با 1 هسته ای نداره!

مقایسه gpu رو هم میتونید اینجا ببینید :

اینم از gpu آتریکس که در حد گلکسی ace جواب میده!!

در مورد رمم که برتری با گلکسی و آتریکس با 1 گیگ رمه و بعد از اون htc و بعدش اپتیموس و arc
    متاسفانه اپتیموس نسبت به پردازنده قویش رم پایینی داره و این میتونه یه ضعف بد باشه در حالی که الجی میتونست به راحتی از رم 1 گیگ استفاده کنه!

مموری داخلی هم این روزها کاملاً لازمه ... گلکسی با 32 گیگ مموری داخلی در صدر قرار میگیره و بعد از اون آتریکس با 16 و اپتیموس 8 و سنسیشن 1 و برای آرک عدد کاملاً مسخره 320 مگ!!

حالا به مقایسه صفحه نمایش ها میپردازیم
    مطمعناً همه ما برتری گلکسی اس 2 رو قبول داریم ... صفحه 4.3 اینچی با بالاترین تکنولوژی روز دنیا
    بعد از اون سنسیشن با استفاده از صفحه نمایش super clear lcd قرار داره ... بازم با 4.3 اینچ و رزولوشن بالاتر
    3 گوشی دیگه اختلاف آنچنانی با هم ندارن ... آتریکس با وجود رزولوشن بالاتر نتونسته به رقبا برسه

ادامه دارد.......
    عزیز arc جزو گوشی های تک پردازشگره و اصلا قابل قیاس با gs2 نیست این و از سر تعصب نمیگم(من تا همین یه ماه پیش نوکیا باز بودم) اما arc باید با gs1 مقایسه بشه اما بقیه گوشیا کاملا رقیبن و کاملا کم میارن جلوی این

17. 3 کاربر از yusefy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حالا جالبه که تو تاپیک آرک همه میگن گالکسی 2 رنگاش خیلی پر رنگه و صفحه نمایش آرک بهتره!!!
    من تصویر arc رو از زدیک دیدم پخش فیلمش حرف نداره اما تو منو کیفت پایینه!
    از این گذشته اگر حتی 30 درجه گوشی رو کج کنی تصویر گنگ ونا مفهوم میشه

19. 3 کاربر از yusefy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •