اره دوست من
نداره اصلا اینو
اره دوست من
نداره اصلا اینو
آقا من نفهمیدم برای فعال کردن تیونر دیجیتال دستگاهم دقیقا چی کار باید بکنم، کلکل هتل مد باید سوار کنم؟یا چی؟
مدل تلویزیون من c630 هست.
اول هتل مود رو فعال میکین و بعد Clone to Usb رو میزنی.
بعد تی وی رو خاموش میکنی و با زدن دکمه های مربوط به منوی سرویس تی وی روشن میشه و وارد منوی سرویس میشه.اونجا تنظیمات رو انجام میدی
سلام خسته نباشید
من یک دستگاه تلویزیون ال ای دی مدل ua40c6200 دارم که یک دفعه خاموش شد و همش روشن خاموش می شود و همین که می خواد تصویر بیاد خاموش می شود و دوباره روشن می شود . لطفا من را راهنمایی کنید
سلام
به احتمال زیاد وارد منوی سرویس دستگاهتون شدین و چیزی رو تغییر دادین که نباید.
اگر تلویزیونتون LED هست، که از مدلش پیداست که هست، احتمال زیاد باید یک قطعه اش عوض بشه.
در هر صورت بعیده خودتون بتونید مشکل رو حل کنید و باید به نمایندگی نشون بدین.
به هر حال نگران نباشید. دنیا همینه.
من هم یک تلویزیون LED UA40C7770 داشتم که همین مشکل رو پیدا کرد. البته من وارد منوی سرویس شدم و مشکل رو ایجاد کردم.
هرچند که چون فروشنده تقلب کرده بود، و تلویزیون دست دوم با 360 ساعت کارکرد به ما داده بود به جای نو، باید پسش می گرفت که گرفت. اما فقط مونده که من هزینه ی تعمیر تلویزیون رو بدم که انشالله به زودی انجام میشه.
من وقتی هتل مد رو روشن میکنم بازم هیچ چیزی زیر Hotel Option تو سرویس منو نمیاد
C630
باسلام خدمت دوستان
من چندتا سوال داشتم که اگه راهنمایی کنید ممنون میشم!
1-آیا مدل B690 گارانتی دار سام سرویس تیونر دیجیتال داره؟
2-وقتی برای نمایش ساعت کارکرد دستگاه تو منو مخفی میرم نوشته 6Hr درصورتی که من دوسال هست که این ال سی دی رو گرفتم.
ممنون
سلام دوستان عزیز مدل تلویزیون من ua46c7770 می خواستم بدونم چطور میشه گیرنده دیجیتال و اینترنت tv رو فعال کنم ممنون میشم کمک کنین صفحه ها زیاده چیزی پیدا نکردم
سلام
من اینترنت تی وی رو روی مدل c7770 فعال کردم بدون هیچ مشکلی.
میخاستم بدونم آیا میشه نرم افزرارهایی رو که تلویزیون دانلود میکنه خودمون دانلود کنیم و با فلش به تلویزیون منتقل کنیم ؟
کسی از دوستان نیست کمک کنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)