این منو یاد 5 سال پیش انداخت!!! با اون گرافیک افتضاع مراحل با سر و سامونی نداره و میشه گفت جرمن تراک در کنار این طلای 18 عیاره!!!
این منو یاد 5 سال پیش انداخت!!! با اون گرافیک افتضاع مراحل با سر و سامونی نداره و میشه گفت جرمن تراک در کنار این طلای 18 عیاره!!!
سلام به همه دوستان گل خودم
اون 500 مگابایتی رو رضا جان نمیخواد دانلود کنی بازیش زیاد جالب نیست گرافیکش خوبه و گیم پلی خوبی نداره خیلی هم از نظر وسعت کوچک هست من که اصلا با سری اول این بازی حال نکردم
شیرین جان اگه یورو 2 بخواد اوایل عید بیاد که حداقل تا اول اردیبهشت باید انتظار بکشیم بکه یا کرک پیدا بشه یا سایتا بزارن برای فروش
رضا اون لینک صفحه اول هم معلوم نیست درست باشه شاید اون کسی که بازی رو گذاشته مرحله هاش رو نرفته یا فقط گشت و گذار میکرده توی بازی
شایدم مشکل داشته باشه برای اونم اگه اون لینک صفحه اول رو خودت دانلود کردی و مطمئن هستی میتونی بگی سالم هست در غیر این صورت زیاد هم مطمئن نباش![]()
دمت گرم یه کم دیر گفتی 400 مگش رو دانلود کردماون 500 مگابایتی رو رضا جان نمیخواد دانلود کنی بازیش زیاد جالب نیست گرافیکش خوبه و گیم پلی خوبی نداره خیلی هم از نظر وسعت کوچک هست من که اصلا با سری اول این بازی حال نکردم
اون رو هم دانلود میکنم با اون بازی میکنم ببینم مشکل اش چیه؟؟؟رضا اون لینک صفحه اول هم معلوم نیست درست باشه شاید اون کسی که بازی رو گذاشته مرحله هاش رو نرفته یا فقط گشت و گذار میکرده توی بازی
آخه من نمیدونستم داری دانلود میکنی بازی رو امروز هم کلا نیومدم توی سایت که بهت بگم ولی اشکال نداره ضرر نکردی که بازی رو بجاش داری
آره اون رو دانلود کن برو جاهایی که Ship Storm مشکل داشته رو چک بکن ببین مشکل چیه
موفق باشید![]()
500 مگابایتی رو دانلود کنم؟
از نظر سرعت مشکلی ندارم خداروشکر و اینترنت من خوبه تو 45 دقیقه میتونم دانلودش کنم
فقط خداکنه مشکلش برطرف بشه
اون 500 مگابایتی یک بازی دیگه هست به نام 18Wheels Of steel Xtreme 2
سرعتت مگه چنده که توی 45 دقیقه 500 مگابایت رو دانلود میکنی![]()
سلام دوستان...
خوب امروز تونستم بازي رو انگليسي كنم و شروع كنم...
فقط به خاطر كمك هاي شما در اين تاپيك...
3 ساعت نشستم و كل تاپيك رو خوندم...
خسته نباشيد...
بي صبرانه منتظر بازي Euro Truck 2 هستم...
مگه این پست رو نمیگید:
خداروشکر اگه خراب نشه یکوقت سرعت من در حال حاضر 1.5 مگابیت هست تو هر یک دقیقه حدود 11 مگابایت میتونم بگیرمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
چرل همین لینک هست ولی این بازی 18Wheels Of steel Xtreme 2 هست
لازم نبود تمام تاپیک رو بخونبد اینجا میپرسیدید سریعتر به جواب میرسیدیدسلام دوستان...
خوب امروز تونستم بازي رو انگليسي كنم و شروع كنم...
فقط به خاطر كمك هاي شما در اين تاپيك...
3 ساعت نشستم و كل تاپيك رو خوندم...
خسته نباشيد...
ما هم همه منتظر اومدن یورو 2 هستیمبي صبرانه منتظر بازي Euro Truck 2 هستم...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)