دوستان قبل از اینکه به اسب برسیم من باید 2 ساعت باید راه برم بعد وسط راه میمیرم بعد دوباره 2 ساعت راه برم خسته شدم ...
شما راهی ندارین ؟؟؟
دوستان قبل از اینکه به اسب برسیم من باید 2 ساعت باید راه برم بعد وسط راه میمیرم بعد دوباره 2 ساعت راه برم خسته شدم ...
شما راهی ندارین ؟؟؟
اهم! اهم!
تند تند میرید جلو دیگه! یادی هم نمی کنید یک مبینی هست و ...
این چند روز نت نداشتم ، اگر داشتم هم نمیومدم ، خلاصه نشستم پای اسکایریم.. قشنگ دل و رودشو در آوردیم...
بازی کاملا شاهکار! همون طور که قبل از حتی معرفی اسم بازی من حدس می زدم... چون همیشه الدر اسکرولز ها شاهکار بودن... نمراتشم واقعا حقش بود...
در مورد باگ ها هم من خوندم که نمی دونم الکی و این چیزا باید بگم چرا هست... متاسفانه یک چند تایی باگ هست... اگههمونا رو حل می کرد و یک هفته دیر تر ریلیز می کردن فکر کنم دیگه دلیلی واسه کم شدن نمراتش نبود!
باگ هاش یکی افتادن ماموت هست... بعضی وقتی یک صحنه هایی ریسپان میشه که مثلا چند تا گرگ یک ماموت رو کشتن... توی اون صحنه ها یک دفعه ای یک ماموت از بالا میوفته پایین! یا مثلا وقتی با کسی brawl می کنی (نبرد با مشت ) وقتی شکستش میدی و می خوای باهاش صحبت کنی ، طرف حرف می زنه ولی میره! جلو نمی ایسته! همین طور میره!
یک بار هم دیدم یکی فرو رفته بود توی اون cart های میوه فروشی...
مشکل بعدی بازی هم میشه تکسچر های لباس های NPC ها گفت... کیفیتشون یکم کمه! از دور عالی به نظر می رسن ولی از نزدیک خیلی زشت و کم کیفیت میشن...
محیط عالی! فوق العاده! واقعا کلمه ی Rich بهش می خوره! پر از گیاه و علف و مرداب و آبشار و رود و درخت و... جالبی کار اینه که تک تک اینا دستی گذاشته شده!!!!!
موسیقی که کاملا زیبا! شاهکارن! موسیقی منوش هم که از همه بهتر!
انتظار داشتم دیالوگ ها بیشتر بود ، ولی خب الدر اسکرولزی هست دیگه! خیلی دیالوگ هاش زیاد نیست! مثلا توی دراگون ایج 2 تا انتخاب داشتی 6 تا دیالوگ می تونستی انتخاب کنی ، ولی توی الدر اسکرولز ها فقط همون 2 تا گزینه میاد...
داستان هم تا این جا خیلی خوب بود! کوئست های فرعی واقعا جالب و هیجان انگیزند!
یک نکته ی دیگه :
دوستان لطفا الکی قضاوت نکنید! من خودم فن قدیمی این سری هستم ولی dark souls هم کم بازی نیست! اول بازی کنید اونو! نمی گم خیلی شاخ تره ، ولی این دوتا بازی در یک سطح هستن ، با تفاوت این که dark souls بیشتر روی combat مانور داده تا کوئست ها محیط و وسعت...
شروع بازی هم خیلی خوب نبود! می تونستن یکم انیمیشن به دوربین بدن... یکم بیش از حد واسه یاد گیری وقت صرف کردن!
+
@ وحید
یادته؟ اون زمونا؟ دراگون ایج ها؟هنوز توی صفحه ی یک هست بحث ها! گفتی وقتی بیاد می بینیم! این پست ها همین جا هستن تا وقتی که جفت بازی ها بیان! یادته از همون زمان ندای شاهکار بودن این بازیو می دادم؟ حالا کوشی وحید؟ نمی بینمت جدیدا؟؟؟
++
در مورد سخت شدن بازی هم بگم که خیلی سخت میشه! این از اولین نکته! دوما بازی درجه ی سختی داره! هر کی می خواد سخت تر بشه می تونه بره توی options و درست کنه... این نکته ی خاصی نیست... ولی کلا جلو تر بازی سخت تر میشه... مثلا یک مبارزه رو من پنج ، شش بار می رم...
+++
تا این جا که بازی رو خوردم... سوالی بود بپرسید ....
VIVA SKYRIM!!
باگ ها که البته زجر دهنده نیستن و به نظرم خیلیم نیستن ولی خوب هستن دیگه!خوشحال میشم نظر شمارو راجب نقاط ضعف این بازی .....اگه امکانش هس البته![]()
گرافیک NPC ها و بعضی آیتما نه محیط خیلی عالی نیستن!(نمیگم بدن ولی خوب در هرصورت)
درود بر بروبچ اسکایریم باز.آقا بازی شاهکاره.فقط دو تا سوال بپرسم و برم بشینیم تا صبح بازی کنم.یکی اینکه وقتی یکی تو بازی صحبت می کنه باید حتما صورتم سمتش باشه تا صداش بیاد.اپدیت چیزی می خواد(البته بیشتر بازی هایی که نصب می کنم اینجوریه ولی اسکایریم قضیش فرق داره)دوم اینکه کسی می دونه چقدر از بازی باید برم تا بشه ومپایر شد.اخه خیلی مهمه.دوست دارم بیشتر بازی و با حالت ومپایر برم.ممنون
---------- Post added at 09:55 PM ---------- Previous post was at 09:52 PM ----------
یه سوال دیگه:اگه کسی در مورد نژادهای بازی چیزی می دونه یه توضیح مختصر بده
@مبین :
مبین تو چطوری و با چه ترتیبی کوئست ها رو میری ؟ با توجه به اینکه ساید کوئست ها خیلی زیاد میشه .
من همه ی RPG هارو بازی کردم تاحالا به جز الدر . واسه همین نمیدونم
- زودتر رفتن ِ ساید کوئست ها کمکی توی روند ِ بازی میکنه ؟ داستان رو تغییر میده ؟ کلا" اینجوری هست که اگه روی یه سیکوئنس ِ خاصی بری اتفاقات رو تغییر بده ؟
- میشه زودتر از اینکه ماموریتی بهت داده بشه ، بری جاهای خاصی رو اکسپلور کنی و مشکلی هم پیش نیاد ؟ راجع به Dragonstone توی Dragonsearch مشکلی پیش نیومده بود و من قبلا" اون سلیت رو گرفته بودم . اما میخوام بدونم مثلا" میشه رفت توی یه غاری ، بدون ِ اینکه اونجا کوئست داشته باشیم و بعدا" مجبور نشیم وقتی کوئست ِ اون غار رسید انجامش بدیم دوباره ؟ یادمه ویچر که میرفتم اینور اونور فوضولی ، مثلا" بندیت ها رو میکشتم ، بعد که کوئستش میومد ، دوباره باید میکوبیدم میرفتم اونارو میکشتم .
با تشکر از وقتتون![]()
کاملا تایید میشه!در مورد سخت شدن بازی هم بگم که خیلی سخت میشه! این از اولین نکته! دوما بازی درجه ی سختی داره! هر کی می خواد سخت تر بشه می تونه بره توی options و درست کنه... این نکته ی خاصی نیست... ولی کلا جلو تر بازی سخت تر میشه... مثلا یک مبارزه رو من پنج ، شش بار می رم...
من الان برای یه کوئست رفتم توی یه Dungeon و اواخر کوئست گیر کردم و نمیتونم یه نفرو بکشم!اون دشمن اصلی که کلی قوی هست هیچ 6-7 تا دشمن دیگه هم میان!
+
از وقتی عضو Thieves Guild شدم علاقه شدیدی به دزد بودن و مخفیانه بازی کردن پیدا کردم!
و حالا هم که Nightingale شدم همش میخوام با تیکمون کار کنم و مخفیانه دشمنامو بکشم ولی پرک به قسمت Stealth ندادم........
دوم اینکه کسی می دونه چقدر از بازی باید برم تا بشه ومپایر شد.اخه خیلی مهمه.دوست دارم بیشتر بازی و با حالت ومپایر برم.ممنون
لز همون اول بازی هم میتونید ومپایر بشید.یا باید توسط ملکه ومپایر ها تبدیل بشید(خودمم نمیدونم چجوریه!) یا اینکه یه ومپایر گازتون بگیره.ومپایر ها توی غار ها هستن معمولا.
ولی بهتره werewolf یا Nightingale(یا هرچیز دیگه که میشه تبدیل شد)بشید.ومپایر شدن دردسر زیاد داره...........
تا این جا که بازی رو خوردم... سوالی بود بپرسید ....
مبین لول چندی؟!
چندتا ازدها خوابوندی؟!
به چه سبکی بازی میکنی؟!
از این Nightingale ها چیزی میدونی؟!اون موقعی که طرف در موردشون توضیح میداد باید میرفتم جایی و مجبور شدم حرفاشو رد کنم بره..........
+فکرنکنم روی داستان اصلی تاثیر داشته باشن و خط اصلی داستان تغییر نمیکنه.
- زودتر رفتن ِ ساید کوئست ها کمکی توی روند ِ بازی میکنه ؟ داستان رو تغییر میده ؟ کلا" اینجوری هست که اگه روی یه سیکوئنس ِ خاصی بری اتفاقات رو تغییر بده ؟
+
من توی یه غار یه چیزی رو برداشتم و خودش خودکار یه کوئست اضافه کرد که اون قطه رو ببرم پیش یه نفر.- میشه زودتر از اینکه ماموریتی بهت داده بشه ، بری جاهای خاصی رو اکسپلور کنی و مشکلی هم پیش نیاد ؟ راجع به Dragonstone توی Dragonsearch مشکلی پیش نیومده بود و من قبلا" اون سلیت رو گرفته بودم . اما میخوام بدونم مثلا" میشه رفت توی یه غاری ، بدون ِ اینکه اونجا کوئست داشته باشیم و بعدا" مجبور نشیم وقتی کوئست ِ اون غار رسید انجامش بدیم دوباره ؟
ولی مطمئن نیستم باز...........
Last edited by Leon-117; 12-11-2011 at 22:24.
Nightingale چی هست و چه ویژگی هایی داره؟
تایید میشه
من همون اول بازی نفهمیدم چجوری توی یک دانجن تبدیل به ومپایر شدم
یک بدی که داره هر روز باید خون یک انسان رو بخوری ( وقتی که خوابن باید Ctrl رو بزنی و بعد روشون کلیک کنی )
وقتی هم که به Stage 4 برسه همه میافتند دنبالت و دیگه خوردن خون یک نفر خیلی سخت میشه چون به محض اینکه نزدیک بشی بیدار میشن
اصلا به اون چندتا اسپلی که میده نمی ارزه
تازه تو آفتاب هم به شدت ضعیف میشه
خلاصه امروز رفتم درمانش رو پیدا کردم و راحت شدم
کسی میدونه چجوری میشه عضو DarkBrotherhood شد ... ؟؟؟؟
درضمن میشه عضو چندتا گروه شد یا نه .... ؟؟؟
عجب دنیایی داره این بازی
من گرگمرد شدم... خوبه این نژاد ؟؟؟
در مورد کوئست های Thieves Guild:Nightingale چی هست و چه ویژگی هایی داره؟محتوای مخفی: Thieves Guild Quest Line............
فردا اگه تونستم چندذتا عکس از کاراکترم میگیرم.......
Last edited by Leon-117; 12-11-2011 at 23:19.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)