اینو خودم فهمیدم ولی میخوام یک کاری کنم که بشه با گرافیکم وصل شد گرافیکم Nvidia Zotac Gforce 9500 GT هستاصلا نرم افزاری نداره که هر دو گرافیک رو با هم اجرا کنه ؟؟؟یا هر وقت بخوای بشه سریع عوض کنی جاهاشو؟؟؟؟جووووووووون ما جواب بدید
![]()
اینو خودم فهمیدم ولی میخوام یک کاری کنم که بشه با گرافیکم وصل شد گرافیکم Nvidia Zotac Gforce 9500 GT هستاصلا نرم افزاری نداره که هر دو گرافیک رو با هم اجرا کنه ؟؟؟یا هر وقت بخوای بشه سریع عوض کنی جاهاشو؟؟؟؟جووووووووون ما جواب بدید
![]()
سلام ! من یه D6920 گرفتم نصاب اومد نصب کردش ! این اینترنتشم وصل کرد و تنظیماتش و روی PC انجام داد و گفت آنتن نداری ! کلا می خوام ببینم چجوریه ! میتونم بفروشمم اینو !؟ چون لازم ندارم ! الان دوسال اشتراک تو خود مودم تنظیم شده !؟ به هرکی بفروشم میتونه دو سال استفاده کنه ؟!
اصلا میخرن !؟ چند میخرن !؟
بچه ها درستش کردم دفعه ی اول با پورت pc به تلویزیون وصل کردم نمیگرفت اما دفعه دوم گرفت با کیفیت فول HD میشه بازی کرد اما هنوز مشکل اینترنت دارم میخوام بدونم چطور میشه به اینترنت کانکت شد میگه اتصال محلی وصل شد بعد میگه کد Dns رو دستی وارد کنین![]()
سلام دوستان
لطفا این دو لینک رو مشاهده کنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدسایت یک تماس، قیمت مدل 55D8880 رو زده 6 میلیون و 100 هزار نومن ولی بانه مارکت همون مدل رو زده 3 میلیون و 800کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دلیل این اختلاف فاحش چیه؟
هدیه هاشون؟!
اختلاف قیمت به دلیل وجود و عدم وجود گارانتی
پاییزانه تلویزیونهای سامسونگ
تاریخ انتشار آگهی : 4 آبان 1390
SAMSUNG LED-LCD TV 2011
عجب !!
گارانتی 2 میلیون و 400 هزار تومنی؟!
شما مطمئنید؟
بله
تو سایزهای بالا مثل 55 اختلاف قیمت گارانتی دار با بی گارانتی زیاده.
اما خوب اینطوری که اصلا به صرفه نیست! هست؟
به نظر شما از سطح شهر و مستقیم خرید کنیم بهتر نیست؟
سایت samsungcenter.ir چطوره؟
سایت سامسونگ سنتر نمایندگی رسمی هست.
اگه با قیمتهای گارانتی دار مشکلی ندارید، از سامسونگ سنتر خرید کنید.
من اگه برای خودم بخوام خرید کنم هیچوقت جنس بی گارانتی نمی خرم چون اهل ریسک کردن نیستم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)