تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 67 از 227 اولاول ... 175763646566676869707177117167 ... آخرآخر
نمايش نتايج 661 به 670 از 2267

نام تاپيک: Mass Effect 3

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

سلام....
    دوستان با توجه به نزدیک شدن انتشار بازی ممکن هستش که هر روز خبرهایی منتشر بشه که اطلاعاتی ریز و درشت از بازی رو لو بده پس با دقت به این موضوع سعی کنیم تا با رعایت خطر لو رفتن حتی گوشه ای از داستان بازی خبرهارو یا اطلاعات جدید رو بیشتر در اسپویلر قرار بدیم تا هر چه بیشتر بتونیم از بازی لذت ببریم
    حتما پست های حاوی عدم رعایت اسپویل در اولین فرصت پاک میشن
    مرسی
    Last edited by Layken; 15-02-2012 at 16:51.

2. 7 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز virus2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    NormandySR2       نام.گوشی : Samsung Galaxy Note3

پيش فرض

اين تاييد شده؟ پس چرا لو دادين
    مثل اينكه تا 6 مارچ بايد كلا هرجا اسم مس افكت مياد نرم

من که گفتم اینا 100 درصد درست نیست
    اون موضوع هم به نظر نمیاد درست باشه ، احتمالا نویسنده دیده Cerberus با شپرد دشمنه همچین فکری کرده
    من اونو جدی نگرفتم ولی بازم معذرت ، نمیدونم چرا همیشه داستان لو میدم
    دیگه تکرار نمیشه

4. این کاربر از virus2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

محتوای مخفی: : 

آقا 1 : ینی ما که فقط 2 رو بازی کردیم سیو انتقال بدیم رکس مرده؟؟ خیلی بدده که؟؟پس کی کارشو انجام میده؟؟

2: بدبخت شدم با الیوس همکاری کردم...اگه میونستم هیچ وقت این کارو نمیکردم..
    اره رکس مرده میتونی سیو های باقی دئوستان رو استفاده کنی مثل من که کامله کامله

جواب 2 رو هم پایین دادم

---------- Post added at 11:38 PM ---------- Previous post was at 11:35 PM ----------

اين تاييد شده؟ پس چرا لو دادين
    مثل اينكه تا 6 مارچ بايد كلا هرجا اسم مس افكت مياد نرم
    به شدت حسین تکذیب میشه چیزی که من خوندم اینه که:

محتوای مخفی: اسپویل 
    ایلوسیو من میخواد ریپر هارو کنترل کنه تا بتونه ازشون استفاده کنه. برای همین بدنبال اطلاعات چگونگی از بین بردن ریپر ها باقی مونده از پروتئون هاست .خودش کنترل نشده

6. 2 کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای hosseincode2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

من که گفتم اینا 100 درصد درست نیست
    اون موضوع هم به نظر نمیاد درست باشه ، احتمالا نویسنده دیده Cerberus با شپرد دشمنه همچین فکری کرده
    من اونو جدی نگرفتم ولی بازم معذرت ، نمیدونم چرا همیشه داستان لو میدم
    دیگه تکرار نمیشه
    سعيد دادا من با تو نبودم تو كه تو اسپويلر گذاشتي. يكي از دوستان نقل قول كرده بود كه اونم ويرايش كرد.
    فداي سرتون لو هم دادين دادين مشكلي نيست

8. 2 کاربر از hosseincode2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

3- یک درخواست شرم اور ( ترینری از بازی دارید که بشه قابلیت های افراد رو ببرم بالا)
    اون یکیارو بچه ها بهتر توضیح میدن ...درمورد این حرفت ...خودتم میگی شرم آور ،یه گیمر نباید از ترینر استفاده کنه ...این یه قانونه !
    استثنا هم وجود نداره حتی شما دوست عزیز

10. 2 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

من بازی رو روی این درجه دارم انجام میدم اگه خودستایی نباشه زیاد بهم سخت نگذشت بیشتر کیف داشت
    چند تا سوال
    1- من میخوام به کلکتور بیس حمله کنم (درواقع اینکار رو انجام دادم) میخوام بدونم میشه دی ال سی ها رو قبل حمله سفینه شون به نرماندی انجام داد (تا جایی که میدونم بازی تا لول 25 تموم میشه که با گرفتن اضافه شوند میشه تا 30رفت)
    2 - ترکیب گروه به چه صورت هستش که بتونم زنده نگهشون دارم تو مرحله پایانی
    در ضمن لویال هیچکودمشون زیاد بالا نیست و دیگه هیچ مرحله ی رو از قلم ننداختم که بتونم جبران کنم
    3- یک درخواست شرم اور ( ترینری از بازی دارید که بشه قابلیت های افراد رو ببرم بالا)
    4- اگه میشه دی ال سی هایی که برروی بازی تاثیر میزارنو لینک دانلودشو بزارید
    با تشکر
    1- بهرته همه dlc هارو قبل حمله به کالکتور بیس بری چون میتونی اپ گریداش رو استفاده کنی مثلا arrival سه تا اپ گرید داره .

2- توی کانال کولر: لگیون فرمانده تیم 2 میراندا . مسوئل میدان بایوتیکی سامارا . فرمانده تیم 2 میراندا . اگر خدمه صفینه رو نجات دادی با موردین بفرست برن صفینه و در اخر با گروس و میراندا برو به جنگ رپیر انسان نما.

3- اگر پچ 1.01 و 1.02 رو نریختی میتونی ترینر مجانی cheathappens رو دانلود کنی ولی اگر dlc هارو هم نصب کردی بازیت اوتومات پچ شده. میتونی از dlh.net که هیتلره دنباله ترینر بگردی.

4-چندین صفحه قبل به خوده شما ادرسشو دادم بگرد پیدا میشه یا توی تاپیک مس افکت 2 من همه رو گذاشتم
    Last edited by AlexMercer; 06-02-2012 at 23:47.

12. 3 کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

یه چیزی حدس زدم!

توی مس افکت 3 ماهیت keeper هارو متوجه میشیم ولی یک چیزی به مخ من رسید. کیپر ها در اصل همشون مکانیکن هر وقتهم یکیشون از بین میره یکی دیگه معلوم نیست از کجا ظاهر میشه جاشو میگیره. چوربان یکی از شخصیت های 1 میگه که سازنده کیپر ها سازنده ساورین هم بوده! یک چیزی واسه من سواله 1 درصد امکان نداره ریپر ها توسط کیپر ها ساخته شده باشند ولی بعد مثل گت ها علیه سازندشون قیام کنند؟

در ضمن من حدس میزنم تالی ماسکشو بر نداره بلکه وقتی بیم سیارشون به علت حمله ریپر ها تغییرات اب و هوایی داده باشه بازهم واسه تالی و باقی کروگنه ها برداشتن ماسک خطرناک باشه فقط در یک سکانس از کنار خرابه های خونه تالی رد شیم و اونم عکس باز موندشو از بین خرابه ها پیدا کنه به ما نشون بده .

14. 4 کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت

16. 6 کاربر از virus2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

اقای مایک گمبل گفتند هر نیرو در بازی 9 راه مختلف برای تکامل و رسیدن به قدرت اخر داره و این یکی از اضافات برای rpg تر کردنه بازیه.

من یه حدس دیگه میزنم اگر شپرد نمیره در اخر بازی به صورت پیشفرض و بر اساس خط داستان امکان داره در نسخه های بعد باز ببینیمش و حتی دوباره شخصیت اصلی بشه. مثلا مس افکت 4 و 5 در مورد یکی دیگه باشه بعد دوباره دساتان رو جوری بسازن که یک تهدید دیگه به وجود اومده و شپرد دوباره میاد برای نجات کهکشان. دوس دارم اینطوری شه.

همچنین ایشون گفتند تاثیر کارکتر هایر مس افکت 2 در بازی یک سان نیست. مثلا مردن بعضی از کارکتر های مس افکت 2 تاثیر زیادی روی داستان داره و بخشی از داستان حذف میشه و یک سری هم تاثیرات کمتری دارند ولی اگر باشند به ساختار بازی کمک میکنند.

18. 5 کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت

پيش فرض

من یه حدس دیگه میزنم اگر شپرد نمیره در اخر بازی به صورت پیشفرض و بر اساس خط داستان امکان داره در نسخه های بعد باز ببینیمش و حتی دوباره شخصیت اصلی بشه. مثلا مس افکت 4 و 5 در مورد یکی دیگه باشه بعد دوباره دساتان رو جوری بسازن که یک تهدید دیگه به وجود اومده و شپرد دوباره میاد برای نجات کهکشان. دوس دارم اینطوری شه.

شپرد که گفتن میمیره ، که من دوست دارم همین اتفاق بیافته
    چون اگه بازم شپرد رو ببینیم بازی تکراری میشه و بعضی از مخاطب هاشو از دست میده

Last edited by virus2009; 09-02-2012 at 11:03.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •