سلام.
به سلامتی.
بله دوست عزیز.الان موجود هست داخل ایران.من دیروز یکی خریدم.کاملا هم راضی هستم.اگه تاپیک رو کامل مطالعه کنی (یا حداقل صفحه 50 تا 67) مطالب مفیدی داره که بدردت میخوره. من فقط یه مشکل دارم.ظاهرا این دستگاه بلوتوث اینترنال نداره و یه بلوتوث اکسترنال ورژن 2 روش میدن.یکی از دوستان میگفت احتمال داره بلوتوث داشته باشه ولی درست نصب نشده باشه.درایور جدید بلوتوث و Lan رو نصب کن اگه بلوتوث داشته باشه راه میفته. فردا چک میکنم.
بهترین گارانتی که توی ایران واسه دل موجوده گارانتی زیگورات هست که کلیه قطعات و سخت افزار لپ تاپ رو گارانتی میکنه و در صورت خرابی یا بروز مشکل،اون قطعه رو تعویض میکنه (تعمیر نه).
بنده از نمایندگی زیگورات در استان اصفهان گرفتم با گارانتی یکساله زیگورات به قیمت: 1499000 تومن.
با بلوری رام و بک لایت کیبورد و رم 6 و هارد 640 (7200)
یکی از نمایندگی های زیگورات بهم گفت که لپ تاپهای L502 که زیگورات وارد میکنه و گارانتی میکنه،سفارش اروپا و کانادا هستن که کیفیت بهتر و خرابی خیلی کمتری هستند.(البته نمیدونم چقدر حرفش صحت داره ولی لپ تاپی که من خریدم سفارش کانادا هست).توی سایت Dell چک کردم.
نمایندگی های رسمی زیگورات هم اینطور که خودشون میگن قیمت محصولاتشون در سراسر کشور یکی هست.
من از خریدم راضی بودم.ایشالا شما هم بخری پشیمون نمیشی.
موفق باشی دوست عزیز