تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 67 از 125 اولاول ... 175763646566676869707177117 ... آخرآخر
نمايش نتايج 661 به 670 از 1249

نام تاپيک: طرفداران Dell XPS L501

داره خودمونی میشه If I Die 2Night's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

منم سوال چهارم همین دوست عزیز رو دارم
    چیکار کنم ویندوز ارجینالش رو همیشه داشته باشم ؟

اورجینال بودن صرفا پراداکت کی نیست . این سی دی های 1000 تومانی هم با همون کی زیر نوت بوک شما میشن اورجینال ولی باید هفته ای یه بار عوضش کنی lol

سی دی یا ایمیج اورجینال رو بگیر / دانلود کن
    درایور و یوتیلیتی هاش رو هم همینطور . هر وقت حال کردی کلین اینستال کن .

همه ی این کارا رو هم کاستومر سرویس دل با یه تلفن یا چند تا ایمیل رایگان انجام میده

آخر فروم باز mehdi666lp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران جلس

پيش فرض

سلام

کسی اگه XPS L502 خریده یکم راجبشش توضیح بده لطفا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه Keyvan2139's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

L502 با L501 ماهیتا مثل همدیگن
    یه مقدار جزئی تو CPU و VGA تفاوت دارن
    تو هارد هم که کانفیگهای مختلف دارن ... هر دو مدل
    به نظر من بیشتر جنبه تجاری داره تا فنی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

2- یه چیز دیگه.نمیدونم مال من اینطوره یا همه ولی بلوتوث من اکسترنال هست با مارک DELL ظاهرا هم ورژن 2 باید باشه.!!! نمیدونم چرا اینترنال نزاشتن براش؟؟؟؟ چون وقتی کلید WLan رو میزنی اگه بلوتوث هم داشته باشه قاعدتا باید با هم روشن بشن ولی این کلید فقط Wlan رو روشن میکنه. کسی تا حالا این مورد رو داشته یا دیده؟
    خداییش صدای توپی داره.تا حالا لپ تاپ با این قدرت و کیفیت صدا ندیدم. یه Sub Woofer زیر دستگاه داره که صدای باس رو بصورت واقعی میشنوید.

چه برنامه ای واسه پارتیشن بندی هارد دیسک پیشنهاد میکنید که اطلاعات سیستم رو هم حفظ کنه و کار باهاش راحت باشه؟ لطفا زحمت بکشید اسم و لینک دانلود نرم افزار رو بزارین.

من میخوام یه هارد اکسترنال 1TB Western Digital my Passport 7200 RPM بخرم که بدون آداپتور باشه و USB 3.0 هم باشه.فروشنده گفت این USB 3.0 همون USB 2.0 رو ساپورت میکنه.گفت روش نوشته 100% USB 2.0 Support +USB 3.0 Next Generation. گفت این یعنی اینکه در مدلهای بعدی USB 3.0 رو ساپورت میکنه.گفت اگر بخوای 3 ساپورت کنه باید براش تبدیل بخری که اون تبدیل هم از برق جداگانه استفاده میکنه و بازم میشه مثل مدل آداپتور دارش. واقعا همینطوره؟؟؟؟!!

پروفشنال shitan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

خداییش صدای توپی داره.تا حالا لپ تاپ با این قدرت و کیفیت صدا ندیدم. یه Sub Woofer زیر دستگاه داره که صدای باس رو بصورت واقعی میشنوید.

چه برنامه ای واسه پارتیشن بندی هارد دیسک پیشنهاد میکنید که اطلاعات سیستم رو هم حفظ کنه و کار باهاش راحت باشه؟ لطفا زحمت بکشید اسم و لینک دانلود نرم افزار رو بزارین.

من میخوام یه هارد اکسترنال 1TB Western Digital my Passport 7200 RPM بخرم که بدون آداپتور باشه و USB 3.0 هم باشه.فروشنده گفت این USB 3.0 همون USB 2.0 رو ساپورت میکنه.گفت روش نوشته 100% USB 2.0 Support +USB 3.0 Next Generation. گفت این یعنی اینکه در مدلهای بعدی USB 3.0 رو ساپورت میکنه.گفت اگر بخوای 3 ساپورت کنه باید براش تبدیل بخری که اون تبدیل هم از برق جداگانه استفاده میکنه و بازم میشه مثل مدل آداپتور دارش. واقعا همینطوره؟؟؟؟!!
    پورت usb3 کلا فرق میکنه با تبدیل هم نمیتونی به پهنای باند اون برسی.در هر حال usb3 فعلا برای هارد معمولی اکسترنال فقط یه تبلیغه. چون خود هارد اکسترنال با حداکثر سرعت30 read تا 40 مگابایت کار میکنه ولی پهنای باند usb2 480 مگابیته که میشه 60 مگ بر ثانیه حالا وقتی هارد نمیتونه پهنای باند لازم را تامین کنه حالا شما 6 گیگ هم پهنای باند داشته باش.

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان سلام
    ببخشيد !!!
    تنها مدل يك ترابايت پرتابل وسترن My Passport Essential SE هست كه با اطمينان قاطع ميتونم بگم كه rpm آن 5200 الي 5400 هست نه 7200 دور چون براي ساخت اين مدل هارد اكسترنال از هارد اينترنال 2.5 اينچي WD Scorpio Blue استفاده شده كه 8 مگ بافر هم داره!!!

ويرايش : تا اونجايي كه ميدونم (مطمئنم!!!) اين هاردها بصورت همزمان usb2 و usb3 رو ساپورت ميكنن . يعني اگر به پورت usb2 بزنين در حالت usb2 كارميكنه و بلعكس اگر به usb3 بزنين اتوماتيك وار سوييچ ميكنه روي usb3
    بعضي هاردها اگر به usb2 متصل بشن چراغشون يه رنگي دارن و اگر به usb3 متصل بشن يه رنگ ديگه دارن!!!
    يعني كابل usb اين مدل هاردها اين شكلي هست كه نشاندهنده ساپورت هردونوع اينترفيس هست

Last edited by ata.royalfalcon; 19-04-2011 at 16:36.

پروفشنال shitan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

سلام من میخوام یه مدل xps l502 همین سری جدید بگیرم با کدوم گارانتی خوبه .قیمتش چنده و ایا الان داخل بازار موجود هست؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام من میخوام یه مدل xps l502 همین سری جدید بگیرم با کدوم گارانتی خوبه .قیمتش چنده و ایا الان داخل بازار موجود هست؟
    سلام.
    به سلامتی.
    بله دوست عزیز.الان موجود هست داخل ایران.من دیروز یکی خریدم.کاملا هم راضی هستم.اگه تاپیک رو کامل مطالعه کنی (یا حداقل صفحه 50 تا 67) مطالب مفیدی داره که بدردت میخوره. من فقط یه مشکل دارم.ظاهرا این دستگاه بلوتوث اینترنال نداره و یه بلوتوث اکسترنال ورژن 2 روش میدن.یکی از دوستان میگفت احتمال داره بلوتوث داشته باشه ولی درست نصب نشده باشه.درایور جدید بلوتوث و Lan رو نصب کن اگه بلوتوث داشته باشه راه میفته. فردا چک میکنم.
    بهترین گارانتی که توی ایران واسه دل موجوده گارانتی زیگورات هست که کلیه قطعات و سخت افزار لپ تاپ رو گارانتی میکنه و در صورت خرابی یا بروز مشکل،اون قطعه رو تعویض میکنه (تعمیر نه).
    بنده از نمایندگی زیگورات در استان اصفهان گرفتم با گارانتی یکساله زیگورات به قیمت: 1499000 تومن.
    با بلوری رام و بک لایت کیبورد و رم 6 و هارد 640 (7200)
    یکی از نمایندگی های زیگورات بهم گفت که لپ تاپهای L502 که زیگورات وارد میکنه و گارانتی میکنه،سفارش اروپا و کانادا هستن که کیفیت بهتر و خرابی خیلی کمتری هستند.(البته نمیدونم چقدر حرفش صحت داره ولی لپ تاپی که من خریدم سفارش کانادا هست).توی سایت Dell چک کردم.
    نمایندگی های رسمی زیگورات هم اینطور که خودشون میگن قیمت محصولاتشون در سراسر کشور یکی هست.
    من از خریدم راضی بودم.ایشالا شما هم بخری پشیمون نمیشی.
    موفق باشی دوست عزیز

9. این کاربر از sepehr123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال shitan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

سلام.
    به سلامتی.
    بله دوست عزیز.الان موجود هست داخل ایران.من دیروز یکی خریدم.کاملا هم راضی هستم.اگه تاپیک رو کامل مطالعه کنی (یا حداقل صفحه 50 تا 67) مطالب مفیدی داره که بدردت میخوره. من فقط یه مشکل دارم.ظاهرا این دستگاه بلوتوث اینترنال نداره و یه بلوتوث اکسترنال ورژن 2 روش میدن.یکی از دوستان میگفت احتمال داره بلوتوث داشته باشه ولی درست نصب نشده باشه.درایور جدید بلوتوث و Lan رو نصب کن اگه بلوتوث داشته باشه راه میفته. فردا چک میکنم.
    بهترین گارانتی که توی ایران واسه دل موجوده گارانتی زیگورات هست که کلیه قطعات و سخت افزار لپ تاپ رو گارانتی میکنه و در صورت خرابی یا بروز مشکل،اون قطعه رو تعویض میکنه (تعمیر نه).
    بنده از نمایندگی زیگورات در استان اصفهان گرفتم با گارانتی یکساله زیگورات به قیمت: 1499000 تومن.
    با بلوری رام و بک لایت کیبورد و رم 6 و هارد 640 (7200)
    یکی از نمایندگی های زیگورات بهم گفت که لپ تاپهای L502 که زیگورات وارد میکنه و گارانتی میکنه،سفارش اروپا و کانادا هستن که کیفیت بهتر و خرابی خیلی کمتری هستند.(البته نمیدونم چقدر حرفش صحت داره ولی لپ تاپی که من خریدم سفارش کانادا هست).توی سایت Dell چک کردم.
    نمایندگی های رسمی زیگورات هم اینطور که خودشون میگن قیمت محصولاتشون در سراسر کشور یکی هست.
    من از خریدم راضی بودم.ایشالا شما هم بخری پشیمون نمیشی.
    موفق باشی دوست عزیز
    شما شماره نماییندگی اصفهان را داری اخه من شهرستانم باید سفارش بدم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض یک مشکل جدید و عجیب با سرویس تگ

دوستان من یک ماه میشه که 501 گرفتم و تو این مدت بار ها به سایت دل رفتم و کد رو وارد کردم مشخصات داده شده کاملا درست بوده و درایور هاشم دانلود کرده بودم
    ولی از هفته قبل رفتم تو سایت دل سرویس تگ رو که دادم نوشت که مدل کالا شما XPS L511z هست.واقعا عجیبه مگه سرویس تگ هم عوض میشه یا اینکه موقتی هست؟
    باید با dell تماس بگیرم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •