دوستان چطور میشه اینترنت GPRS ایرانسل رو بفرستیم روی لب تاب.؟؟؟
من گوشی مینی پرو هست اما فکر کنم تنظیمات اینا مثل هم باشه. خواهشا کمک کنید توی ویواز به راحتی با برنامه ی پی سی سوئیت امکان پذیر بود اما با آندروئید بلد نیستم.
دوستان چطور میشه اینترنت GPRS ایرانسل رو بفرستیم روی لب تاب.؟؟؟
من گوشی مینی پرو هست اما فکر کنم تنظیمات اینا مثل هم باشه. خواهشا کمک کنید توی ویواز به راحتی با برنامه ی پی سی سوئیت امکان پذیر بود اما با آندروئید بلد نیستم.
سلام.. تا جایی که من میدونم بیشتر گوشی های اندروید این قابلیت رو ندارن x8 هم جز اونا هست....
ولی در کل گوشی رو بخوای مودم کنی به باطری شدیدا صدمه میزنه به خصوص که باطری سری جدید نوعش فرق کرده...
ولی به احتمال 99% با بولوتوث بتونی به اینترنت وصل بشی..
راستی این لینک دو تا فایل فیلمبرداری واسه froyo2.2 که از سرور گوگل گذاشتی هر دو تاش خرابه لطفا یه لینک دیگه بده ممنون![]()
سلام داداش...
همین الان چک کردم سالم بود... از اینا استفاده کن ببین کار میکنه؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پس ای خاک بر سر من شدبعد از کلی تحقیق برای همین آندروئید گرفتم که به اینترنت وصل بشم وگرنه همین کار رو همون گوشیهای جاوای سونی و حتی ویواز خودم انجام میداد.
این گوشی دلم رو زد من همه ی کارم اینترنت هست متاسفم که اندروئید نمیتونه همچین کار ساده ای انجام بده.
------
با بلوتوث اگه امکانش هست بگید بدجوری احتیاج دارم.اگر هم نمیشه میرم گوشی میفروشم.
دوست عزیز گوشیتو الکی خراب نکن
یه مودم edge بگیر راحت با سیم کارتت برو اینترنت (این مودمها usb هستنو اندازشون مثل یه فلشه!)
من خودم دارم از سرویس 4.5گیگ ایرتنسل استفاده میکنم. اگه با این مودمها بری سرعتت به 400 کیلوبایت هم میرسه (اکثرا این مودما کلاس 32 هستن) ولی edge گوشی کلاسش 10 هست و سرعتش خیلی پایینه و به گوشی هم آسیب میزنه حتما یه مودم edge بگیر
سلام
بچه ها کسی تونست اور کنه ؟
من با ورژن سومش هم وقتی اور میکنم حتی تو پایینترین فرکانس هم سرعتم کم میشه
چند هست ؟از کجا گیر بیارم شما چه مارکی و چه مدلی استفاده میکنید؟ایرانسل مگه ماهیانه 2.5 گیگ نیست؟4.5 گیگش چند وقته و چند تومان پولشه؟
سرعت دانلود ایرانسل با این مودم ها چقد میشه؟
اگه میدونستم مینی پرو نمی خریدم چون باتریش من رو اذیت میکنه و من فقط به خاطر اینترنت بود که آندروئید کیبورد دار گرفتم.همون ویو 525 همه ی کارام رو جواب میداد
Last edited by little jack; 09-04-2011 at 12:34.
سلام میدونم جاش نیست اینو بپرسم
اما شما ماهی چقدر برای این 4.5 گیگ میدی و اینکه سرعت متوسط دان کردنش واقعا به 400 کیلوببایت میرسه؟
سلام..
کاملا تایید میشه...
من هم از همینا دارم مثل فلش هست ولی سیم میخوره..البته بعد از اینکه وصل شد اشتراک --- دارم سرعتش خیلی خوبی داره.
یک 5700 داشتم همیشه مودم pc بود بعد از 6 .7 ماه باطریش خراب شد....و در ضمن گفتم باطری x8 و گوشی های جدید یک نوع دیگه هست که حساس تر هستند...
فراموش نکن این وسیله اسمش موبایل هست نه مودم... این کار شدیدا به باطری صدمه میزنه پس همون بهتر که نمیشه..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)