تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 67 از 134 اولاول ... 175763646566676869707177117 ... آخرآخر
نمايش نتايج 661 به 670 از 1333

نام تاپيک: فعال سازی و قانونی کردن ویندوزSeven 7 "کرک ها و توضیحات در پست اول"▒▒ تمامی مسائل در این تاپیک ▒▒

آخر فروم باز max_3d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

خوب پس الان باید چیکارش کنم؟؟؟
    این همه نسخه اینجا هست دقیقا همونی که من دارم توش نیست!!!
    منم برای لپتاپم این نسخه رو نصب کردم اما متاسفانه نسخه 30 روزه هست میدونی نسخه من و شما کدوم نسخه هست عرض میکنم
    ((این نسخه از نظر امکانات با نسخه Ultimate یکی است ولی سیستم لایسنس آن متفاوت است. سیستم لایسنس این نسخه مانند ویندوز XP می باشد. یعنی با یک سریال رجیستر می شود و نیازی به سیستم Activation ندارد. یک نسخه Enterprise را می توان با یک سریال بر روی چندین سیستم نصب کرد. این حالت به اصلاح VLK یا Volume License Key نام دارد.

این نسخه برای شرکتها و سازمانهای بزرگ ارائه می شود و با این کار به راحتی شرکت می تواند یک نسخه را بر روی سیستمهای مختلف نصب کرده و بدون اتصال به اینترنت آن را Active کرد. در واقع لایسنس به تعداد زیاد خریداری می شود.

اگر مایکروسافت تشخیص دهد که یک سریال مربوط به این ویندوز به دفعات زیادتر از حد مجاز مورد استفاده قرار گرفته ان را بلک لیست می کند و با جایگزین کردن سریال مجددا ویندوز فعال می شود.

فرق نسخه Enterprise با Ultimate :

نسخه Ultimate برای کاربران خانگی ارائه می شود ولی Enterprise برای کاربران خانگی ارائه نمی شود .))
    حالا ما هم دربه در دنبالش لودر این نسخه هستیم

آخر فروم باز reb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

منم برای لپتاپم این نسخه رو نصب کردم اما متاسفانه نسخه 30 روزه هست میدونی نسخه من و شما کدوم نسخه هست عرض میکنم
    ((این نسخه از نظر امکانات با نسخه Ultimate یکی است ولی سیستم لایسنس آن متفاوت است. سیستم لایسنس این نسخه مانند ویندوز XP می باشد. یعنی با یک سریال رجیستر می شود و نیازی به سیستم Activation ندارد. یک نسخه Enterprise را می توان با یک سریال بر روی چندین سیستم نصب کرد. این حالت به اصلاح VLK یا Volume License Key نام دارد.

این نسخه برای شرکتها و سازمانهای بزرگ ارائه می شود و با این کار به راحتی شرکت می تواند یک نسخه را بر روی سیستمهای مختلف نصب کرده و بدون اتصال به اینترنت آن را Active کرد. در واقع لایسنس به تعداد زیاد خریداری می شود.

اگر مایکروسافت تشخیص دهد که یک سریال مربوط به این ویندوز به دفعات زیادتر از حد مجاز مورد استفاده قرار گرفته ان را بلک لیست می کند و با جایگزین کردن سریال مجددا ویندوز فعال می شود.

فرق نسخه Enterprise با Ultimate :

نسخه Ultimate برای کاربران خانگی ارائه می شود ولی Enterprise برای کاربران خانگی ارائه نمی شود .))
    حالا ما هم دربه در دنبالش لودر این نسخه هستیم
    برادر اگه نسخه شما Enterprise باشه که 3 سوت با متد KMS Server اکتیو میشه
    توی گوگلی مگولی بگرد دنبال KMS Server

3. این کاربر از reb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ELSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

میشه کاری کرد که ویندوز همون جور کرک نشده بمونه ، همون جور 30 روز trial بمونه (ثابت 30 روز بمونه و کم نشه)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

ویندوز7 رو چطوری میشه به حالت safe modeدرآورد؟ تو xpهنگام ریست f6رومیزدم جواب میداد ولی تو7 جواب نمیده.
    دوست عزیز قبل اینکه لوگوی ویندوز ظاهر بشه کلید Tab را فشار بده.

پروفشنال eng2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    توی π30 world

پيش فرض

lمن با اون برنامه ها تونستم اون آرم را از گوشه دسکتاب محو کنم و دیگر یغام جنیون نمیده
    اما هنوز ویندوزم جنیون نشده
    ایا اگه همینجوری استفاده کنم دوباره پیغامه پیداش میشه؟
    اگه اره که بگید به کجای سایت ماکروسافت مراجعه کنم و جنیون کنم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه masood.ashoori789's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

lمن با اون برنامه ها تونستم اون آرم را از گوشه دسکتاب محو کنم و دیگر یغام جنیون نمیده
    اما هنوز ویندوزم جنیون نشده
    ایا اگه همینجوری استفاده کنم دوباره پیغامه پیداش میشه؟
    اگه اره که بگید به کجای سایت ماکروسافت مراجعه کنم و جنیون کنم؟
    کجای ماکروسافت ؟ میدونی لایسنس ویندوز 7 چنده ؟ 4000 دلار . اگه ماکروسافت میخواست توی سایتش راه جنیون کردن و بذاره که دیگه ما کرک نمیکردیم که . چن صفحه بری عقب نرم افزار های کرک زیاده . اما به این شرط کار میکنه که از نصب ویندوز زیاد نگذشته باشه . ویندوز قدیمی رو نمیشه کرک کرد . موفق باشی .

اگه نباشه جاش خالی می مونه madadnoki's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام!!!!!!!! سیستم من از حالت قانونی خارج شده.......ویندوزم sp1 است......پایین سمت راست نوشته....
    this copy of windows is not geniune
    از نرم افزار های Remove Wat و چند تا دیگه که تو صفحه اول این تاپیک هست استفاده کردم ولی جواب نداد
    تو رو خدا کمک کنید ..........خسته شدم
    چه طور کرک های قبلی رو پاک کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    Last edited by madadnoki; 31-07-2011 at 14:57.

پروفشنال shahabaliboys's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام ، منم همینطور تمام کرک های موجود رو امتحان کردم ولی باز هم سیستمم هر 2 ساعت یه بار ریست میشه ، بکگراند ویندوزمم سیاه شده ، از آخرین نسخه loader 2.0.4 و wat 2.0.6 و extreme 3.0.6 استفاده کردم انگار نه انگار باز هم اول ویندوزمیگفت اکسپایر شده تا این که یه کرک که انگار روسی بود رو نصب کردم تا باخلاره نوشت ویندوز اکتیو شده و دیگه اون پیام هم اول ویندوز نمیاد و اون پایین سمت راست هم دیگه ننوشته کپی ولی همچنان هر 2 ساعت یکبار ریست میشه و مطمئنم که این ریست به خاطر ویندوزه و سخت افزاری نیست چون اون یکی ویندوز سونم درسته راستی این ویندوزم که خرابه win7 ultimate sp1

---------- Post added at 10:37 PM ---------- Previous post was at 10:36 PM ----------

اگه میدونید کمک کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه madadnoki's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران

12

یافتم .........یافتم.............
    سلام ، منم همینطور تمام کرک های موجود رو امتحان کردم ولی باز هم سیستمم هر 2 ساعت یه بار ریست میشه ، بکگراند ویندوزمم سیاه شده ، از آخرین نسخه loader 2.0.4 و wat 2.0.6 و extreme 3.0.6 استفاده کردم انگار نه انگار باز هم اول ویندوزمیگفت اکسپایر شده تا این که یه کرک که انگار روسی بود رو نصب کردم تا باخلاره نوشت ویندوز اکتیو شده و دیگه اون پیام هم اول ویندوز نمیاد و ................
    دوست عزیز این راه رو که من میگم امتحان کن ببین جواب میده.........من جواب گرفتم
    برو به سایت
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نرم افزار Crack Windows7 رو دانلود کن....بعد مثل کرک های دیگه اجرا کن و بعد خود به خود restart............موقع بوت شدن دو تا گزینه میاد.....شما 7 windows رو انتخاب نکن.....win boot loader یا یه همچین چیزی هست ......اونو انتخاب کن......بعد هم برو حال کن.......سوال داشتی بگو.....در خدمتم
    Last edited by madadnoki; 31-07-2011 at 23:35.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام من لپتاپ asus دارم .ویندوز سون sp1 روش نصب کردم. الآن کرک windows loader 2.04 (آخرین ورژن) روش نصب نمیشه .لطفا راهنماییم کنین ببینم باید چیکار کنم.ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •