ممنون همچنین برای شما
عکس اولی که گداشتید بله مال منم همونطور بود اما در عکس دوم زیرقسمت CAUTION توی عکس یه برچسب دیده میشه که ماله من نداره.
توی سایت سازگار چک کردم مشکلی نداشت و گفت دستگاه شما جزو گارانتی ما محسوب میشه.
ممنون همچنین برای شما
عکس اولی که گداشتید بله مال منم همونطور بود اما در عکس دوم زیرقسمت CAUTION توی عکس یه برچسب دیده میشه که ماله من نداره.
توی سایت سازگار چک کردم مشکلی نداشت و گفت دستگاه شما جزو گارانتی ما محسوب میشه.
دوستان، داستان این کیبورد عربی چیه؟ همه شون کیبورد عربی هستن یا بعضی هاشون؟ اگه عربی باشه، راه حلی نداره؟
با این وضع وارد نشدن لپتاپ توسط سازگار ، من دیگه تصمیم گرفتم که بعد عید بخرم . چون همه جا هم قیمتو کشیدن بالا !خیلی حالم گرفته شد. امیدوارم مدلی جدید تر بیاد.
شما هم شدی مثل اون اوایل که من میخواستم بخرم ایشالا بعد از عید مدل های بهتری میاذ
تو خرید خیلی هم نباید وسواس به خرج داد هر مدل چشمتون رو گرفت و فکر کردید مناسب کار شماست بخریدش. حالا یکم تحقیق هم 100% خوبه اما وسواس خیلی زیاد خوب نیست.
امیدوارم مدل مورد نظر رو با قیمت مناسبی بخرید.
خوبه.
اون برچسب مال فروشگاهیی هست که خریدم
پس سی دی رو کجا گداشته بون مال سازگار رو چون مال من نداشت؟
خود فروشنده بهم داد.
عزیز همه لپتاپ هایی که از دبی می اد ایسر ها کیبرد عربی دارن.خیلی هم خوبه فقط چند حروف باید حففظ بزنی بهتر از لیبل که بیرون میفروشن
سلام
خوب شد زود خریدم قیمتش همینجوری داره میره بالا!! نامردا!
آقا یه سوال من میخواستم دو تا رم 4 بندازم روی این لپتاپ میخواستم ببینم دوال چنل میشه؟ کسی تست کرده؟ یا اصلا چقدرش رو ویندوز واقعا میتونه استفاده کنه؟ یکی بهم گفت نسل جدیدی از رم داره میاد که 8 گیگ کامل استفاده میشه؟ کسی خبر نداره؟
و یه سوال دیگه اینکه واقعا فرق سی پی یو کورآی فایو 460ام با 480ام چند درصده؟
عزیز شما مگه چی استاده ای می کنیدبه این ظرفین رم نیاز دارید؟بله فکر کنم دوال چانال هست تو کانفینگ که اونطور نوشته.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)