خب شما اشتباهی که من مدتها میکردم رو تکرار نکنید .
آب معجزه میکنه .
...
حرکات زیادی هستند . توضیحش سخته یکم . باید با عکس بهتون توضیح بدم . میگردم پیدا میکنم .
---------- Post added at 10:33 AM ---------- Previous post was at 10:32 AM ----------
به خودی خود بدن از صبح مثل یه آتیش که روشن میشه فعالیتش رو روشن میکنه و بستگی داره شما برای سوخت و ساز چی توش بریزی !
بله . اما خیلی به کندی و با پرهیز زیاد . اما با کمی تحرک مثل حداقل پیاده روی شما نتایج رو با سرعت و کیفیت بالاتری میبینی .
---------- Post added at 10:34 AM ---------- Previous post was at 10:33 AM ----------
برای عضلات چهارسر ران ( نه زانو ) اسکوات از جلو به طور مستقیم و هاگ پا هم تاثیرگذار است .
بعضی حرکات تک عضله ای هستند و مستقیم روی عضله هدف فشار میارن ولی بعدی چندعضله ای و ترکیبی.
---------- Post added at 10:36 AM ---------- Previous post was at 10:34 AM ----------
داداشــــــی شما سوالاتتو تو یه پست جمع کن تا راحتتر بتونیم به همشون ( اگر بلتــــیم ! ) جواب بدیم !
.gif)
اصطلاحاتی که میشنوی و میخونی رو بگو تا دربارش صحبت کنیم .
کامران دادا درست میگه . از یه حرکت چنتا تعبیر مختلف هست ولی من پیشنهاد میکنم کلمات لاتین یا خاصی که میشنوی رو مطرح کن شاید ما هم چیزی یاد بگیریم !
.gif)
---------- Post added at 10:39 AM ---------- Previous post was at 10:36 AM ----------
قربون شما .gif)
خب شما سرشانه هالتر از جلو رو برای تاثیر بیشتر باید نشسته امتحان کنی .برای کسایی که ناراحتی کمر دارن یا فیله های ضعیف یا نوجوان هایی که دوره رشد قدشون هست نشسته بهترین انتخابه .
...
سرشانه دمبل طرفین که همون نشر طرفین هست برای عضلات کناری سرشانه . ربطی به این حرکت نداره ها .
شما سرشانه دمبل نشسته منظورته .
2 تا دمبل دستت . کف دست ها رو به جلو / دمبل ها روی شانه و همزمان بالا میرن و سر به سمت جلو میاد در بالای حرکت .
پایین اومدن هم با حفظ همون حالت کف دست رو به جلو میارید پایین تا قسمت پایینی دمبل ها با سرشانه هات برخورد کنه .
دمبل سبک و حرکت درست !
---------- Post added at 10:41 AM ---------- Previous post was at 10:39 AM ----------
.gif)
.gif)
6 ماه تمرین و این حجم مکمـــــــل ؟!
.gif)
اینطور افزایش وزن ها کاذبه و نمیتونه دائمی باشه .
داداش صفحات قبلی این تاپیک رو حتما بخون . شما به 6 ماه تمرین بدون هیـــــــــــــچ مکملی نیاز داری تا بدنت آماده رشد باشه و استفاده از مکمل ...
متاسفانه باید بگم اصلا به پیشنهاد های این باشگاه های بدنسازی گوش نکنید ...
مگر اینکه مطمئن و حساب پس داده باشند ..